skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
sukeras μαλον εχεις δικιο
φιλε που εισαι ελβετια ειναι δυσκολες εκει πανω?
Με τον Πανωχλέπα και τον Ψηλό τον κεκέ![]()
![]()
![]()
τα καμακια κατα προτιμηση
Μάθε ορθογραφία κ ξαναδοκίμασε
αφου δε μιλας πεξτο κωφαλαλος και γραφε σε χαρτι δοκιμασμενη μεθοδος
τυπε που εισαι εδω η στο αλλο θρεντ που ανοιξες![]()
αποκλειεται τυπε, εσυ τα βλεπεις διπλα.![]()
Ελατε ολοι στο αλλο εκει ειναι ο τυπος![]()
διαβαστε εδω τι βλεπουν οι γκομενες στους αντρες απο οτι καταλαβα χρειαζετε να πας σε σχολη και να βγαλεις διπλωμα για να βρεις γκομενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστα φιλε συνεντευξεις καρβουνο![]()
![]()
![]()
![]()
ελα κι αν γαμησεις χανω ενα μισθοsukeras μαλον εχεις δικιοφιλε που εισαι ελβετια ειναι δυσκολες εκει πανω?
τυπε ντρεπεσαι να δωσεις 10-20 ευρω σε καποια?δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
τυπε ντρεπεσαι να δωσεις 10-20 ευρω σε καποια?![]()
Δεν πειράζει, γράψε μου!!!" δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι??? "
Κι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σε γκόμενες, γιατί είμαι μουγγός ..................................................................
ολοι ανομαλη εδώ εντελει" δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι??? "
Κι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σε γκόμενες, γιατί είμαι μουγγός ..................................................................
Δεν πειράζει, γράψε μου!!!
![]()
![]()
ολοι ανομαλη εδώ εντελει
Απ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????
Καλημέρα καταρχάς,
Το μυαλό του άντρα κάνει τη δουλειά μάγκες. Με το μυαλό θα την πηδήξεις...
Την καλημέρα μου
και εν τέλη με την Λία στο χέρι καταλήγουμε(Λία απ το χουφταλία ε!)
Η δική μου άποψη διαφέρει.Και δυστυχώς στην ηλικία των 35 δεν έχω "κύκλο",γνωριμίες,φιλίες τίποτα!Γυναικείες εννοώ.
Ότι μου χει κάτσει ήταν από δική μου προσέγγιση και μόνο.Είμαι ο μόνος στην παρέα που χώνομαι.Έχω χωρίσει λίγο καιρό
τώρα και την πέφτω σε μια ανα βδομάδα με αποτελέσματα κλάιν μάιν.
Τι λέω εγώ.Σαφώς μια σχετική περιποίηση αλλά το παν είναι σε τι mood θα βρείς την άλλη.Για να γίνει αυτό θα πρέπει
να της την έχεις πέσει βέβαια.Και να χεις και κωλοφαρδία.Έχω κολητό,δεν βγάζει λαλιά και του χώνονται οι γκόμενες
με αποκορύφωμα πέρυσι να παει ένας φίλος του να χωθεί,τσίμπησε τηλεφωνάκι και του λέει η άλλη θα σου φέρω τη μπαζόλα
φίλη για σένα και συ θα μου φέρεις το φιλαράκι σουΚαι πείτε μου εσείς για τακτικές και πράσινα άλογα.
Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτι.
Εν ολίγοις.Για κάποιους κάποια πράγματα είναι απλά και για άλλους είναι κοσμοθεωρία.