Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
sukeras μαλον εχεις δικιο :) φιλε που εισαι ελβετια ειναι δυσκολες εκει πανω?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
Μάθε ορθογραφία κ ξαναδοκίμασε
αφου δε μιλας πεξτο κωφαλαλος και γραφε σε χαρτι δοκιμασμενη μεθοδος

τυπε που εισαι εδω η στο αλλο θρεντ που ανοιξες  :grin:
αποκλειεται τυπε, εσυ τα βλεπεις διπλα.  :grin:

Ελατε ολοι στο αλλο εκει ειναι ο τυπος  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
διαβαστε εδω τι βλεπουν οι γκομενες στους αντρες απο οτι καταλαβα χρειαζετε να πας σε σχολη και να βγαλεις διπλωμα για να βρεις γκομενα :think: :think: :think: :think: :think:

Βάλια, 20, φοιτήτρια

Μάτια. Όταν είναι πράσινα τρελαίνομαι, εκστασιάζομαι, παραδίνομαι. :jerking: :jerking: Όταν είναι άλλο χρώμα καλύτερα να φοράει γυαλιά ηλίου. :jerking: :jerking:

Σώμα. Δεν ξέρω αλλά να με ελκύει οπτικά. :jerking:

Οπίσθια. Γιατί….έτσι. :jerking:

κλασικες ψευτικες συνεντευξεις τυπε

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
σωστα φιλε συνεντευξεις καρβουνο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???
τυπε ντρεπεσαι να δωσεις 10-20 ευρω σε καποια? :think:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
" δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι??? "

Κι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σε γκόμενες, γιατί είμαι μουγγός ..................................................................

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
" δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι??? "

Κι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σε γκόμενες, γιατί είμαι μουγγός ..................................................................
Δεν πειράζει, γράψε μου!!!  :grin:

:2funny: :2funny:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.706
Πόντοι
606

ολοι ανομαλη εδώ εντελει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Απ: δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κοπελα μονο σε κανενα μπαρ σε νησι αμα εχω ποιει κανα 2 μπυρες και παλι δυσκολα εισαστε και εσεις ετσι η εχετε θαρος σε κοπελες και μιλατε????

Καλημέρα καταρχάς,

σε ρώτησαν και κάποιοι άλλοι φίλοι εδώ τι ηλικία έχεις? Τι εμπειρίες έχεις? Είναι βασικό για να ξέρουμε από που θα το πιάσουμε.

Όπως και να έχει φίλε μου οι γυναίκες λειτουργούν πάνω κάτω όπως και εμείς...αλλά από την εντελώς αντίθετη σκοπιά. Στο λέω έτσι για να το καταλάβεις.

Όπως και εσύ πχ δε θέλεις την ψωνάρα αλλά ούτε και την ντροπαλή του κερατά, δε θέλεις το καραπουταναριό (για σχέση) αλλά ούτε και τη μυξοπαρθένα, δε θέλεις την υπερβολικά κοινωνική αλλά ούτε και μια που δε μπορεί να αρθρώσει λέξη κλπ ..

Το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες λοιπόν. Αν πας να κάνεις καμάκι και φαίνεσαι επαγγελματίας στο καμάκι τρώς άκυρο. Οι γυναίκες θέλουν κάποιον που ήρθε να τους μιλήσει γιατί είδε κάτι συγκεκριμένο σε αυτήν. και όχι ότι απλά είδα γυναίκα και βουρ ορμάω.

Από την άλλη θέλουν και Άντρα. Που να μη φοβάται να μιλήσει και να μπορεί να έχει το θάρρος της γνώμης του.

Απεχθάνονται τα ψώνια άντρες. Το ότι πας να της μιλήσεις δοκιμάζεσαι για το αν θα σε επιλέξει...μην έχεις το ύφος "με κοίταξες άρα με γουστάρεις"

Από εκεί και πέρα μετά είναι λίγο και στην προσωπικότητά σου.

Αν περιποιείσαι τον εαυτό σου, είσαι όμορφος, ντύνεσαι σχετικά οκ και μπορείς να μιλήσεις το έχεις.

Μπορεί να έχεις όλα τα παραπάνω, αλλά πραγματικα να γίνεσαι κουραστικός στο μπλα μπλα. ή να μη μπορείς καν να σταθείς σε ένα διάλογο.. κ.α.

Το μυαλό του άντρα κάνει τη δουλειά μάγκες. Με το μυαλό θα την πηδήξεις...

Την καλημέρα μου

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Καλημέρα καταρχάς,

Το μυαλό του άντρα κάνει τη δουλειά μάγκες. Με το μυαλό θα την πηδήξεις...

Την καλημέρα μου

και εν τέλη με την Λία στο χέρι καταλήγουμε  :bigdick: (Λία απ το χουφταλία ε!)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
και εν τέλη με την Λία στο χέρι καταλήγουμε   :bigdick: (Λία απ το χουφταλία ε!)

Κοίτα να δείς,

εννοείται πως δε θα αρέσεις και σε όλες, αλλά από τη στιγμή που κάνεις την προσπάθεια καλό θα ήτα να την κάνεις σωστά.

Το έχω ξαναπεί σε κάποιο θρέντ εδώ. Όταν είχα χωρίσει από μια μεγάλη σχέση, αρχίσαμε με ένα κολλητάρι να την πέφτουμε βουρ στον πατσά !!!

Για να ξεψαρώσουμε και οι δύο, γιατί ήμασταν πιτσιρικάδες, δε ξέραμε και θέλαμε να λυθούμε. Και το είχαμε σαν στοίχημα. Όποιος μιλήσει στις πιο πολλές !

Τέλος πάντων η ιστορία έχει ότι λύθηκα τόσ πολύ σε σημείο που (αλήθεια το είχα κάνει) να μιλήσω σε μία να πάρω τηλέφωνο και να κάνω μεταβολή και να μιλήσω ακριβώς σε μια λίγο πιο δίπλα και να πάρω κινητό και από εκεί. Τονίζω πως ήταν διακοπές.

Στην Αθήνα όμως που έψαχνα κάτι πιο "σωστό" είδα ότι είχα θέμα και δεν έπαιρνα τηλέφωνα από γκόμενες στην αρχή. ή όσες το έδιναν έδειχναν ότι δεν ενδιαφέρονται και πολύ. Εκτός από παρτόλες που οκ εκεί δεν είχαμε θέμα.

Με τα πολλά κατάλαβα ότι έπρεπε να αλλάξω τρόπο προσέγγισης. Το είχα πάρει πάνω μου και πήγαινα με ένα στυλ, "δεν παίζει να μη μου κάτσεις !" και αυτό φαινόταν και ήταν μαλακία. Το έκοψα και όλα πηγαίνανε ρολόι.

Ξαναλέω, χρειάζεται μια άλφα εμφάνιση, αλλά όσον αφορά πράγματα που μπορεί να διορθώσει κάποιος ένα μέτρο σε όλα χρειάζεται. Ούτε πολύ μαγκιά, ούτε πολύ φλωρέ. Ούτε πολύ σοβαρός, ούτε πολύ αστείος... κάπως έτσι.. ;)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η δική μου άποψη διαφέρει.Και δυστυχώς στην ηλικία των 35 δεν έχω "κύκλο",γνωριμίες,φιλίες τίποτα!Γυναικείες εννοώ.
Ότι μου χει κάτσει ήταν από δική μου προσέγγιση και μόνο.Είμαι ο μόνος στην παρέα που χώνομαι.Έχω χωρίσει λίγο καιρό
τώρα και την πέφτω σε μια ανα βδομάδα με αποτελέσματα κλάιν μάιν.

Τι λέω εγώ.Σαφώς μια σχετική περιποίηση αλλά το παν είναι σε τι mood θα βρείς την άλλη.Για να γίνει αυτό θα πρέπει
να της την έχεις πέσει βέβαια.Και να χεις και κωλοφαρδία.Έχω κολητό,δεν βγάζει λαλιά και του χώνονται οι γκόμενες
με αποκορύφωμα πέρυσι να παει ένας φίλος του να χωθεί,τσίμπησε τηλεφωνάκι και του λέει η άλλη θα σου φέρω τη μπαζόλα
φίλη για σένα και συ θα μου φέρεις το φιλαράκι σου  :2funny: Και πείτε μου εσείς για τακτικές και πράσινα άλογα.

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτι.

Εν ολίγοις.Για κάποιους κάποια πράγματα είναι απλά και για άλλους είναι κοσμοθεωρία.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.706
Πόντοι
606
Η δική μου άποψη διαφέρει.Και δυστυχώς στην ηλικία των 35 δεν έχω "κύκλο",γνωριμίες,φιλίες τίποτα!Γυναικείες εννοώ.
Ότι μου χει κάτσει ήταν από δική μου προσέγγιση και μόνο.Είμαι ο μόνος στην παρέα που χώνομαι.Έχω χωρίσει λίγο καιρό
τώρα και την πέφτω σε μια ανα βδομάδα με αποτελέσματα κλάιν μάιν.

Τι λέω εγώ.Σαφώς μια σχετική περιποίηση αλλά το παν είναι σε τι mood θα βρείς την άλλη.Για να γίνει αυτό θα πρέπει
να της την έχεις πέσει βέβαια.Και να χεις και κωλοφαρδία.Έχω κολητό,δεν βγάζει λαλιά και του χώνονται οι γκόμενες
με αποκορύφωμα πέρυσι να παει ένας φίλος του να χωθεί,τσίμπησε τηλεφωνάκι και του λέει η άλλη θα σου φέρω τη μπαζόλα
φίλη για σένα και συ θα μου φέρεις το φιλαράκι σου  :2funny: Και πείτε μου εσείς για τακτικές και πράσινα άλογα.

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτι.

Εν ολίγοις.Για κάποιους κάποια πράγματα είναι απλά και για άλλους είναι κοσμοθεωρία.

όλα σχετικα είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom