ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Διατροφη κυριως. Να παιρνεις λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που έπαιρνες ως τωρα. Με το χασιμο κιλων και λιπους θα χάσεις και μυικά ειναι αναποφευχθο. Δεν ξερω την φυσικη σου κατασταση για να σου δωσω συμβουλες αλλα το θέμα ειναι οτι εγω παιζω ολοκληρωμένα πλεον δεν κανω δηλαδη λιγο περπατημα και τέλος. Ξεκινάω με τρεξιμο για να ανεβασω τους παλμους και να βελτιωσω το καρδιοαναπνευστικο συστημα.Το τρεξιμο ειναι πολυ βασικο προς την κατευθυνση αυτη και δεν ειναι τυχαιο που αποτελει προθερμανση σε καθε ειδους προπονηση βάρη / πολεμικες τεχνες / στιβο κτλπ. Στη συνέχεια για να βελτιώσω την αμυνα μου απο εξωτερικους κινδυνους κάνω πολεμικές τεχνες. Και τέλος για να δυναμώσω το σώμα μου παιζω με βάρη. Οποτε ειμαι υπερ της ολοκληρωμενης γυμναστικης και προπονησης.
Διατροφη παιζω με ταπεράκια κανονικα στην δουλεια έχω κοψει τις μαλακιες απο εξω μονο σημερα και χθες το εριξα λιγο εξω τι εξω δηλαδη το γαμησα αλλα τεσπα κοπανησα ενα ολοκληρο σοκολατενιο τσουρεκι μονος μου. Απο διατροφη να τρως καθαρες τροφές χωρις λιπη πχ κοτοπουλο , σολομο , ρεβυθια , φακες , αρακά , ταχινι , σταφιδες , αμυγδαλα , χουρμαδες , κανελα , κουακερ , χορτα , σαλατες κτλπ κτλπ
Πριν την προπονηση πρεπει να φάς υδατανθρακες για να σε κρατησουν μετα την προπονηση πρέπει να το παιξεις με πρωτεινες για να θρέψεις τον μυ που ταλαιπωρησες. Κοιτα πιο πολυ συμβουλες για μεσα στις προπονησεις εχω να σου δωσω. Εγω ποτε δεν χρειαστηκε να χάσω λιπος απο την κοιλια ημουν μια ζωη επιπεδος. Κάποια στιγμη θα ανεβασω μια φωτο με το τετρακεφαλο να δεις τι ποδι μου έχει φτιαξει το τρέξιμο. Ωστοσο θελει προσοχη να έχεις καλα παπουτσια και καλες διατασεις μετα το τρεξιμο αυτο λεγεται αποθεραπεια. Επισης κατι πολυ σημαντικο ανεβαινεις σιγα σιγα και σταδιακα. Δεν θα ζοριζεσαι πολυ.
Γίνε παπάς:
Προπόνηση σε κλειστό χώρο και δεύτερος μισθός δημοσίου, προοπτικές μέχρι Μητροπολίτης.