Μπουρδελότσαρκα στην φυλής και πέριξ μέχρι να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών είναι το καλύτερο περπάτημα!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Μπουρδελότσαρκα στην φυλής και πέριξ μέχρι να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών είναι το καλύτερο περπάτημα!
Το περπατημα σιγουρα κανει καλο αλλα εδω ο φιλος εχει ενα επιπλεον προβλημα.Δεν μπορει να εκφρασει με αποτελεσματικο τροπο αυτο που θελει. Εκει πρεπει να βρει λυση
Μονος του τυπε θα την βρει την λυση??
Η επιστημονικη κοινοτητα του forum δεν θα τον αφησει ετσι.
Θα αναλαβει την γνωστη συμβουλευτικη δραση -συντομα- αφου χωνευτούν κοκορετσια και αρνια. :S
Οχι ρε φιλε εννοειται πως ολο αυτο δεν το κανει για ενα μουνι. Το περπατημα ειναι και να το γουσταρει καποιος αλλα ειναι η πιο ευκολη και καθημερινη γυμναστικη που εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο το να πας να τρεξεις για κανα μισαωρο σενα γηπεδο π.χ. Και εχει φυσικα και αμεσα και εμμεσα αποτελεσματα. Εγω παροτι δεν ειμαι πολλα κιλα περπαταω καθε μερα οσο μπορω. Δηλαδη θα μου πουνε να βγουμε και ξεκιναω ακομα και μια ωρα νωριτερα για να παω στο μερος συναντησης οπου με μετρο να εκανα 20 λεπτα. Ολο αυτο ανανεωνει τον εσωτερικο μου κοσμο και πιστευω οτι βοηθαει και το καθε ανθρωπο.
απο το μπολντισμο εφυγα γιατι καποιοι συναγωνιστες εδω αποκαλυψαν οτι ειχες πει οτιθα καρφωνες τον συναδελφο γκομενιαρη στη γυναικα του για να τον χωρισεις
τι σχεση εχουν τωρα οι ηττοπαθειες και οι λοιπες πιπες;
εγω τολεω του τυπου για να μην το προσπαθει τσαμπα και απογοητευεται
μονος του ειπε οτι δεν ξερει πως να το προχωρησει παρακατω κι οτι τον βλεπουν σαν φιλο
δεν το ειπα εγω
γιατι να κατσει να σκασει ο ανθρωπος;'
παει δινει 20 ευρω και γαμαει ρωσικες γαζελες![]()
Eγω το καρφωσα αυτοαπο το μπολντισμο εφυγα γιατι καποιοι συναγωνιστες εδω αποκαλυψαν οτι ειχες πει οτιθα καρφωνες τον συναδελφο γκομενιαρη στη γυναικα του για να τον χωρισεις![]()
Το περπατημα σιγουρα κανει καλο αλλα εδω ο φιλος εχει ενα επιπλεον προβλημα.Δεν μπορει να εκφρασει με αποτελεσματικο τροπο αυτο που θελει. Εκει πρεπει να βρει λυση
Εντάξει η πεζοπορια και εμενα μ αρεσει αλλα ας μην γελιομαστε δεν θα φτάσεις ποτε στα ορια σου ουτε θα ιδρώσεις με την πεζοπορια. Ειναι απλα καλυτερη απο το να καθεσαι και να μην κανεις τιποτα αλλα ολοκληρωμενη γυμναστικη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
Ενας ποδοσφαιριστής οσο καλος και αν είναι
αν δεν κανει προπονηση δεν μπορει να παιξη τελικο τζαποιον λινκ.....
Boldemort επειδη βλεπω να ασχολεισαι με γυμναστικη ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να χασεις το λιπος στη κοιλια για να φυγει η φουσκα?Εχω διαβασει πολλα αλλα εχω μπερδευτει ο καθενας λεει να δικα του η καλυτερη λυση ποια ειναι για σενα?Εντάξει για αυτον ειναι μια χαρά. Για αρχή. Αλλα εγω δεν θα ιδρωνα ποτε με το περπάτημα ακομα και σε ανηφορο. Εδω με το τρέξιμο ξεκινάω να ιδρώνω απο το 12λεπτο και μετά.
Σε διαδρομο το τρεξιμο ειναι ακομα ευκολοτερο μπορω να τρέχω μέχρι να βαρεθω και να μην κουραζομαι
Τύπε εγω περιμενα σημερα μνημειωδη ποσταρισματα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο, ομολογω οτι απογοητευτηκα![]()
Εντάξει για αυτον ειναι μια χαρά. Για αρχή. Αλλα εγω δεν θα ιδρωνα ποτε με το περπάτημα ακομα και σε ανηφορο. Εδω με το τρέξιμο ξεκινάω να ιδρώνω απο το 12λεπτο και μετά.
Σε διαδρομο το τρεξιμο ειναι ακομα ευκολοτερο μπορω να τρέχω μέχρι να βαρεθω και να μην κουραζομαι
Boldemort επειδη βλεπω να ασχολεισαι με γυμναστικη ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να χασεις το λιπος στη κοιλια για να φυγει η φουσκα?Εχω διαβασει πολλα αλλα εχω μπερδευτει ο καθενας λεει να δικα του η καλυτερη λυση ποια ειναι για σενα?