Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το περπατημα σιγουρα κανει καλο αλλα εδω ο φιλος εχει ενα επιπλεον προβλημα.Δεν μπορει να εκφρασει με αποτελεσματικο τροπο αυτο που θελει. Εκει πρεπει να βρει λυση

Μονος του τυπε θα την βρει την λυση??
Η επιστημονικη κοινοτητα του forum δεν θα τον αφησει ετσι.
Θα αναλαβει την γνωστη συμβουλευτικη δραση -συντομα- αφου χωνευτούν κοκορετσια και αρνια. :S

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Προξενιό, σιγουρο αποτέλεσμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μονος του τυπε θα την βρει την λυση??
Η επιστημονικη κοινοτητα του forum δεν θα τον αφησει ετσι.
Θα αναλαβει την γνωστη συμβουλευτικη δραση -συντομα- αφου χωνευτούν κοκορετσια και αρνια. :S

Τύπε εγω περιμενα σημερα μνημειωδη ποσταρισματα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο, ομολογω οτι απογοητευτηκα  :2funny:

Επισκέπτης
ρε συ μην ανχωνεσαι και σκεφτεσαι το τι και πως και θεωριες ξεκολα το κεφαλι σου και κανε κινιση 1-2-3 θα φας τα μουτρα σου,στην 4 δεν θα κανεις τις ιδιες μαλακιες που εκανες τις προηγουμενες 3 γιατι θα ξερεις απο εμπειρια που θα καταληξεις αυτα!καλη τυχη με τους προβληματισμους σου ευχομαι να τους κανεις στην ακρη και να ασχοληθεις με τις πραξεις που πρεπει να κανεις .γαμα την θεωρια !

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
παιδες τα μνμ τα σας ειναι γαματα,να στε καλα,αυτη ειναι και η διαφορα μας με τις γκομενες,αυτες ποτε δεν θα νιαζοντουσαν για το καλο μιας αγνωστης,και εδω ειναι και η επιτυχια του φορουμ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι ρε φιλε εννοειται πως ολο αυτο δεν το κανει για ενα μουνι. Το περπατημα ειναι και να το γουσταρει καποιος αλλα ειναι η πιο ευκολη και καθημερινη γυμναστικη που εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο το να πας να τρεξεις για κανα μισαωρο σενα γηπεδο π.χ. Και εχει φυσικα και αμεσα και εμμεσα αποτελεσματα. Εγω παροτι δεν ειμαι πολλα κιλα περπαταω καθε μερα οσο μπορω. Δηλαδη θα μου πουνε να βγουμε και ξεκιναω ακομα και μια ωρα νωριτερα για να παω στο μερος συναντησης οπου με μετρο να εκανα 20 λεπτα. Ολο αυτο ανανεωνει τον εσωτερικο μου κοσμο και πιστευω οτι βοηθαει και το καθε ανθρωπο.

Εντάξει η πεζοπορια και εμενα μ αρεσει αλλα ας μην γελιομαστε δεν θα φτάσεις ποτε στα ορια σου ουτε θα ιδρώσεις με την πεζοπορια. Ειναι απλα καλυτερη απο το να καθεσαι και να μην κανεις τιποτα αλλα ολοκληρωμενη γυμναστικη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απο το μπολντισμο εφυγα γιατι καποιοι συναγωνιστες εδω αποκαλυψαν οτι ειχες πει οτιθα καρφωνες τον συναδελφο γκομενιαρη στη γυναικα του για να τον χωρισεις  :tickedoff:
τι σχεση εχουν τωρα οι ηττοπαθειες και οι λοιπες πιπες;
εγω τολεω του τυπου για να μην το προσπαθει τσαμπα και απογοητευεται
μονος του ειπε οτι δεν ξερει πως να το προχωρησει παρακατω κι οτι τον βλεπουν σαν φιλο
δεν το ειπα εγω
γιατι να κατσει να σκασει ο ανθρωπος;'
παει δινει 20 ευρω και γαμαει ρωσικες γαζελες  :rockon:

ε νταξει ρε φιλε με το ετοιμο φαγητο δεν προκειται να βελτιωθεις ποτε ωστε να βρεις μια συντροφια μονιμη χωρις να την πληρωνεις συνεχεια μεγαλώνουμε οσο πάμε μην μεινουμε μπακουρια δεν λέει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
απο το μπολντισμο εφυγα γιατι καποιοι συναγωνιστες εδω αποκαλυψαν οτι ειχες πει οτιθα καρφωνες τον συναδελφο γκομενιαρη στη γυναικα του για να τον χωρισεις  :tickedoff:
Eγω το καρφωσα αυτο  :grin:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Το περπατημα σιγουρα κανει καλο αλλα εδω ο φιλος εχει ενα επιπλεον προβλημα.Δεν μπορει να εκφρασει με αποτελεσματικο τροπο αυτο που θελει. Εκει πρεπει να βρει λυση

Μονος του ειπε οτι εχει θεμα με τα κιλα του και αν δεν κανω λαθος ζητησε βοηθεια. Και αν τα χασει θα του ανεβει το ηθικο και αντοχες θα εχει και πολλα.

Εντάξει η πεζοπορια και εμενα μ αρεσει αλλα ας μην γελιομαστε δεν θα φτάσεις ποτε στα ορια σου ουτε θα ιδρώσεις με την πεζοπορια. Ειναι απλα καλυτερη απο το να καθεσαι και να μην κανεις τιποτα αλλα ολοκληρωμενη γυμναστικη δεν ειναι σε καμια περιπτωση.

Καταρχην αποτι ειπε ειναι 140 κιλα. Με τοσα κιλα και που περπαταει καταστρεφει τα γονατα του. Αν παει να τρεξει σε 2 λεπτα το πολυ θα πεσει κατω και θα εχει παθει καρδιακο επεισοδιο. Περα απο αυτο, αν ψαξεις συμφωνα με ερευνες το γρηγορο περπατημα ειναι πολυ αποτελεσματικο στο χασιμο του λιπους. Αντιθετα το τρεξιμο ειναι αποτελεσματικο τον πρωτο καιρο αλλα μετα αντι να καιει λιπος ο οργανισμος αρχιζει και καιει μυικη μαζα. Σιγουρα τα ορια σου δεν τα φτανεις με πεζοπορια γιατι το τρεξιμο εχει εναν διαφορετικο ρολο αλλα μια χαρα ιδρωνεις και με την πεζοπορια και ειδικα αν διαλεξεις να πας σε ανηφορες ή να ανεβεις κανενα βουνο απο τον δρομο που πανε και ταυτοκινητα. Αμα θες ολοκληρωμενη γυμναστικη κολυμβηση αλλα οχι μπηκα στο νερο και πλατσουριζω. Περα δωθε περα δωθε μεχρι να μην αντεχεις αλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντάξει για αυτον ειναι μια χαρά. Για αρχή. Αλλα εγω δεν θα ιδρωνα ποτε με το περπάτημα ακομα και σε ανηφορο. Εδω με το τρέξιμο ξεκινάω να ιδρώνω απο το 12λεπτο και μετά.

Σε διαδρομο το τρεξιμο ειναι ακομα ευκολοτερο μπορω να τρέχω μέχρι να βαρεθω και να μην κουραζομαι

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν τυπε μην ακους μαλακιες για τρεξιμο.Το βασικο είναι να μαθεις πως σκεφτονται οι γκομενες και όχι πως σκέφτεσαι εση για να μπορεις να μηλας ανετα μαζι τους και τα υπολειπα ερχονται σιγα σιγα.
Θελει να κανεις εξασκηση στο καλο μπλα μπλα πρωτα για να εξηγησω ποιο απλα.Ενας ποδοσφαιριστής οσο καλος και αν είναι
αν δεν κανει προπονηση δεν μπορει να παιξη τελικο τζαποιον λινκ.....

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Εντάξει για αυτον ειναι μια χαρά. Για αρχή. Αλλα εγω δεν θα ιδρωνα ποτε με το περπάτημα ακομα και σε ανηφορο. Εδω με το τρέξιμο ξεκινάω να ιδρώνω απο το 12λεπτο και μετά.

Σε διαδρομο το τρεξιμο ειναι ακομα ευκολοτερο μπορω να τρέχω μέχρι να βαρεθω και να μην κουραζομαι
Boldemort επειδη βλεπω να ασχολεισαι με γυμναστικη ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να χασεις το λιπος στη κοιλια για  να φυγει η φουσκα?Εχω διαβασει πολλα αλλα εχω μπερδευτει ο καθενας λεει να δικα του η καλυτερη λυση ποια ειναι για σενα?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Τύπε εγω περιμενα σημερα μνημειωδη ποσταρισματα στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο, ομολογω οτι απογοητευτηκα  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιμενε τυπε.
Οι εξαγωγες θα αρχισουνε λογικα λιγο αργοτερα πιθανοτατα μετα απο τα πρωινα καφεδακια που θα επισπεύσουν το μοιραίο.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Παντως το τρεξιμο ανηκει μεσα σε μια διαδικασια που λεει παω για γυμναστικη και μονο ενω το περπατημα το συνδιαζεις και με αλλα πραγματα. Αποτελεσμα ειναι να εχεις τρεξει 3-4 χιλιομετρα σε μιση ωρα γιατι τοσο σου επιτρεπει ο χρονος σου και απο την αλλη να εχεις περπατησει μεσα σε μια μερα 10+ χιλιομετρα για οτι δουλεια εχεις να κανεις.

Απο εκει και περα σου ειπα και τι παιζει με μυικη μαζα το οποιο μου το χει πει γυμναστης και μετα εκατσα και το εψαξα και ειδα οτι ειχε δικιο. Νταξει σιγουρα το τρεξιμο εχει την δικια του θεση και το εκτιμω αλλα λογο χρονου το περιοριζω

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Τυποι οταν λεμε περπατημα για καυση λίπους δεν εννοουμε αυτο που κανουμε οταν παμε για ψωνια στην αγορα με τα χερια στις τσεπες.

Φανταστειτε οτι ειστε πανω σε εναν διαδρομο, πατατε συνεχεια το + για να ανεβει η ταχυτητα και φτανετε σε ενα ρυθμο που στο επομενο + πρεπει να ξεκινησετε το jogging
Σε αυτον τον ρυθμο πρεπει να περπατατε λιγο πριν πατησετε το + .

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
να παιξη τελικο τζαποιον λινκ.....
==
E.. Ok- και το 'ανχόνομαι  δεν ειναι  μακρυά από αυτό …
==
Ασχετο τώρα  ..- Τον πιο υπέρβαρο συναγωνιστή τον έχω δει  πριν 7 χρόνια στο  υπογειο  της Φωκαίας,  πριν περάσει στην Κλάρα-  Μια χαρά  :)
και  μαλλον ήταν πελάτης της Κλάρας,  που  τον ήξερε-  ΟΚ  -Δεν τον πτοούσε και η .. κολλητική χρυσόσκονη  ! :) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort επειδη βλεπω να ασχολεισαι με γυμναστικη ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να χασεις το λιπος στη κοιλια για  να φυγει η φουσκα?Εχω διαβασει πολλα αλλα εχω μπερδευτει ο καθενας λεει να δικα του η καλυτερη λυση ποια ειναι για σενα?

Διατροφη κυριως. Να παιρνεις λιγοτερες θερμιδες απο αυτες που έπαιρνες ως τωρα. Με το χασιμο κιλων και λιπους θα χάσεις και μυικά ειναι αναποφευχθο. Δεν ξερω την φυσικη σου κατασταση για να σου δωσω συμβουλες αλλα το θέμα ειναι οτι εγω παιζω ολοκληρωμένα πλεον δεν κανω δηλαδη λιγο περπατημα και τέλος. Ξεκινάω με τρεξιμο για να ανεβασω τους παλμους και να βελτιωσω το καρδιοαναπνευστικο συστημα.Το τρεξιμο ειναι πολυ βασικο προς την κατευθυνση αυτη και δεν ειναι τυχαιο που αποτελει προθερμανση σε καθε ειδους προπονηση βάρη / πολεμικες τεχνες / στιβο κτλπ. Στη συνέχεια για να βελτιώσω την αμυνα μου απο εξωτερικους κινδυνους κάνω πολεμικές τεχνες. Και τέλος για να δυναμώσω το σώμα μου παιζω με βάρη. Οποτε ειμαι υπερ της ολοκληρωμενης γυμναστικης και προπονησης.

Διατροφη παιζω με ταπεράκια κανονικα στην δουλεια έχω κοψει τις μαλακιες απο εξω μονο σημερα και χθες το εριξα λιγο εξω τι εξω δηλαδη το γαμησα αλλα τεσπα κοπανησα ενα ολοκληρο σοκολατενιο τσουρεκι μονος μου. Απο διατροφη να τρως καθαρες τροφές χωρις λιπη πχ κοτοπουλο , σολομο , ρεβυθια , φακες , αρακά , ταχινι , σταφιδες , αμυγδαλα , χουρμαδες , κανελα , κουακερ , χορτα , σαλατες κτλπ κτλπ

Πριν την προπονηση πρεπει να φάς υδατανθρακες για να σε κρατησουν μετα την προπονηση πρέπει να το παιξεις με πρωτεινες για να θρέψεις τον μυ που ταλαιπωρησες. Κοιτα πιο πολυ συμβουλες για μεσα στις προπονησεις εχω να σου δωσω. Εγω ποτε δεν χρειαστηκε να χάσω λιπος απο την κοιλια ημουν μια ζωη επιπεδος. Κάποια στιγμη θα ανεβασω μια φωτο με το τετρακεφαλο να δεις τι ποδι μου έχει φτιαξει το τρέξιμο. Ωστοσο θελει προσοχη να έχεις καλα παπουτσια και καλες διατασεις μετα το τρεξιμο αυτο λεγεται αποθεραπεια. Επισης κατι πολυ σημαντικο ανεβαινεις σιγα σιγα και σταδιακα. Δεν θα ζοριζεσαι πολυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω το ψάχνω καθημερινα και στις ασκησεις με βαρη πλεον και διαβαζω και ρωτάω και γυμναστές αυτα δεν τα κανεις για τις γκομενες τα κανεις για την παρτη σου. Εγω κανω τουλαχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστική.Οι 3 ειναι πολεμικές τέχνες. Οι άλλες θα ειναι βάρη / τρεξιμο κτλπ. Οι πολεμικες τεχνες σου δινουν εκρηκτικοτητα και καλα αντανακλαστικα.Το τρεξιμο σου δινει αντοχή και τα βάρη δυναμη μαζι με αντοχη στον πονο. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom