Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
αμα μιλησετε σε γκομενα και δε σας δωση σημασια θα ξαναμιλησετε?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φιλε μην το πολυ ψαχνεις
ψαξε το σαιτ κ θα βρεις καλες λυσεις για ολα τα γουστα κ βαλαντια
γαμα τις γκομενες :2funny:

Επισκέπτης
Ελατε ολοι στο αλλο εκει ειναι ο τυπος  :grin:

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Δύο ίδια θέματα ανοιξες τυπε

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης  ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης  ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...
ναι ρε μην τρελενεσε ,ειναι αρρωστες οι γκομενες,οτι σου κατσει,στα αρχιδια σου...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Επειδή χρησιμοποίησες τη λεξη μανούλι: κανε φροντιστήριο - δες ρόδα τσαντα και κοπανα ή ταινίες του σταθη ψάλτη. Και όταν ολοκληρώσεις τον κύκλο θεωρητικής εκπαιδευσης, προχώρα στην πράξη

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επειδή χρησιμοποίησες τη λεξη μανούλι: κανε φροντιστήριο - δες ρόδα τσαντα και κοπανα ή ταινίες του σταθη ψάλτη. Και όταν ολοκληρώσεις τον κύκλο θεωρητικής εκπαιδευσης, προχώρα στην πράξη

:2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
τα καμακια κατα προτιμηση

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Καθοσουνα και την κοιταζες 40 (!) λεπτα σαν λιγουρης και οταν περασε απο μπροστα σου φευγοντας της μιλησες.
Απορεις μετα γιατι δεν σου εδωσε σημασια; Προφανως επειδη η κοπελα εχει σωστο γουστο και δεν ασχολειται με αβουλα και δειλα πλασματα.

Επισκέπτης
παλιοθηλυκα τυπε δεν βγαζεις ακρη

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
gamiarits η κοπελα πανω απο 15 φορες με κοιταξε γυριζε το κεφαλι της και με κοιταζε για λιγο και μετα μιλαγε με τη φιλη της

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
δηλαδη συμβαινει και σε εσας! τοτε τι να πω σε οικο ανοχης θα καταληγουμε στο τελος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom