skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
αμα μιλησετε σε γκομενα και δε σας δωση σημασια θα ξαναμιλησετε?
αμα μιλησετε σε γκομενα και δε σας δωση σημασια θα ξαναμιλησετε?
εγω προσωπικα θα την σκασω μια αναμεσα στα ματια αμα με αγνοηση.αμα μιλησετε σε γκομενα και δε σας δωση σημασια θα ξαναμιλησετε?
αποκλειεται τυπε, εσυ τα βλεπεις διπλα.Δύο ίδια θέματα ανοιξες τυπε
αποκλειεται τυπε, εσυ τα βλεπεις διπλα.
ναι ρε μην τρελενεσε ,ειναι αρρωστες οι γκομενες,οτι σου κατσει,στα αρχιδια σου...μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...
μύησε τον παίχτη μου με τις μαυρούλες σου, να γίνει άντρας το απιδί!ναι ρε μην τρελενεσε ,ειναι αρρωστες οι γκομενες,οτι σου κατσει,στα αρχιδια σου...
μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...
Επειδή χρησιμοποίησες τη λεξη μανούλι: κανε φροντιστήριο - δες ρόδα τσαντα και κοπανα ή ταινίες του σταθη ψάλτη. Και όταν ολοκληρώσεις τον κύκλο θεωρητικής εκπαιδευσης, προχώρα στην πράξη
μια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...
παλιοθηλυκα τυπε δεν βγαζεις ακρημια φορα σε καφετερια μια γκομενα με κοιταζε συναιχια και τη κοιταζα και ειταν πολυ μανουλι καποια στιγμη φευγει και περνα μπροστα μου και της μιλησα και δε μου δωσε καθολου σημασια και εφυγα και πηγα σε οικο ανοχης ειχα να παω κανα μηνα τοτε αλα ξενερα να σε κοιτα 40 λεπτα και μετα να σε γραφει... μετα φταινε οι ανδρες...
gamiarits η κοπελα πανω απο 15 φορες με κοιταξε γυριζε το κεφαλι της και με κοιταζε για λιγο και μετα μιλαγε με τη φιλη της