sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Τι μουναρα είναι αυτη;;
Τι μουναρα είναι αυτη;;
Του Γεωργίου τύπε...Τι μουναρα είναι αυτη;;
ολοιδια φωτο εβγαλαν τα κοριτσια,χρησιμοποιουν και ιδιο αφρολουτροΤου Γεωργίου τύπε...
Ούτε του Γιώργου καλέ μου φίλε .....Κατά φαντασίαν δικιά του...Του Γεωργίου τύπε...
ΟρθώςΤο cuckolding είναι μία τρομερά καβλωτική πράξη κ φαντασίωση για όλους. Κατά την γνώμη μου το 90% των αντρών και το 99% των γυναικών θα ήθελε ενδόψυχα να το δοκιμάσει έστω κ 1 φορά. δυστυχώς όμως τα ταμπού που συνδέονται με το cuckolding είναι ανυπέρβλητα για τους περισσότερους. Οι δε άντρες τρέμουν στον φόβο μην γίνουν κερατάδες (άσχετα αν οι περισσότεροι είναι ήδη κ τους κερατώνει στα κρυφά η γυναίκα τους) η δε γυναίκες φοβούνται μην τις πούνε πουτάνες (λες κ δεν είναι στην φύση τους).
Επίσης πρέπει να υπάρχει τρομερή σύνδεση κ επικοινωνία στο ζευγάρι για να γίνει κάτι τέτοιο, πράγμα που λείπει στις ημέρες μας ανάμεσα στα ζευγάρια ακόμα κ για τα πιο απλά πράγματα. Όταν αδυνατείς να μιλήσεις ανοιχτά με τον/την σύντροφο σου τότε το cuckolding θα παραμείνει μόνο ως βιντεάκια στα διάφορα sex sites.
Νίκος.... συμφωνώ μαζί σου... εμφανώς το έχεις σκεφτεί ενδελεχώς... διαφωνώ λίγο ως προς την εμπειρία....δεν είναι τόσο απαραίτητη όσο η χημείαεγω εχω εμπειρία με την γυναίκα μου αλλα όχι ολοκληρωμένη.. δεν υπάρχει μεγαλύτερη υδονη απο το να βλεπεις να ξεσπάνε τις καύλες τους πάνω της.. αλλοι δεν το θέλουν η δεν μπορούν καν να το σκεφτούν .. αλλα οπως έχουμε ξανα πεί γουστα είναι αυτα..
και το βασικότερο ακομα και σε διάλογο με άντρα για εκείνη είναι να ξέρει ο άλλος απο τέτοιες φάσεις.. οχι απλά να θέλει να γαμήσει.. να ξέρει να βρίσει να ξεφτιλίσει κλπ.
μαζί σου.. δεν εννοούσα να έχει μαστερ.. αλλα η χημεία είναι πάνω απο όλα.. σωστα λες.Νίκος.... συμφωνώ μαζί σου... εμφανώς το έχεις σκεφτεί ενδελεχώς... διαφωνώ λίγο ως προς την εμπειρία....δεν είναι τόσο απαραίτητη όσο η χημεία
Γυναικάρα λέμε... Για πολλά κόλπα.
Μετά από πολυετή εμπειρία με την σύζυγο συμφωνώ με όσα λεςεγω εχω εμπειρία με την γυναίκα μου αλλα όχι ολοκληρωμένη.. δεν υπάρχει μεγαλύτερη υδονη απο το να βλεπεις να ξεσπάνε τις καύλες τους πάνω της.. αλλοι δεν το θέλουν η δεν μπορούν καν να το σκεφτούν .. αλλα οπως έχουμε ξανα πεί γουστα είναι αυτα..
και το βασικότερο ακομα και σε διάλογο με άντρα για εκείνη είναι να ξέρει ο άλλος απο τέτοιες φάσεις.. οχι απλά να θέλει να γαμήσει.. να ξέρει να βρίσει να ξεφτιλίσει κλπ.
Δοκίμαστε τότε καβλιαγγουρα....εγω εχω εμπειρία με την γυναίκα μου αλλα όχι ολοκληρωμένη.. δεν υπάρχει μεγαλύτερη υδονη απο το να βλεπεις να ξεσπάνε τις καύλες τους πάνω της.. αλλοι δεν το θέλουν η δεν μπορούν καν να το σκεφτούν .. αλλα οπως έχουμε ξανα πεί γουστα είναι αυτα..
Ότι καλύτερο υπάρχει εδώ μέσα
Αν και στις δύο περιπτώσεις τα έκανε πριν γνωριστούν,τι σχέση έχει με το παρόν θέμα;
Είδα αυτήν την εικόνα στο θέμα που αφορά το μάτι σε παραλίες και δημόσιους χώρους.
Αυτομάτως σκέφτηκα αυτό εδώ το θέμα και είπα πως μία τέτοια τελειωμένη πουτανάρα δεν έχει καμία ηθική αναστολή και αν την πιάσουν οι καύλες της μπορεί να γαμηθεί σε δημόσια θέα μέρα μεσημέρι.
Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι χειρότερο, να τα φτιάξει με κάποιον σε δέκα χρόνια που να μην έχει ιδέα για το τι έκανε η ''αγάπη'' του όταν ήταν νέα, ή να το ξέρει πως τα έκανε όλα αυτά και από πάνω να την παντρευτεί;
Αν ψάξεις στο ίντερνετ κάπου θα τη βρεις!! Από κάπου είναι κατεβασμένηΘα γούσταρα πρώτο μου cuckold με την συγκεκριμένη. Με ανάβει πολύ.
Το βασικότερο δε που είναι συν όλα τα αλλά mind game η γόβα
Μπορείς να μ πεις ποια πορνοσταρ είναι;Αν ψάξεις στο ίντερνετ κάπου θα τη βρεις!! Από κάπου είναι κατεβασμένη