You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ακριβως στην ιδια φάση ειμαι. ευτυχως η φαση να πηδαω αλλη , την εχει ξετρελάνει, αρκει να ειναι στα γουστα της η γκομενα..Και γ) να γουσταρει και η γυναικα! Εμεις εχουμε κολλησει στο γ). Την εψησα να με δει να γαμαω! Μου πηρε 3 χρονια. Ισως σε 3 χρονια να την ψησω να γαμηθει μπροστα μου . Αυτο θα πει long term planning!!
για να συμβει το αντίστροφο εχουμε δρομο ακομα..αλλα θελει σαν τρελη, αρκει να βρεθει αξιοπιστο ατομο..
συμφωνω απολυταΠράγματι είναι δύσκολο, σας καταλαβαίνω. Υπάρχει ρίσκο, αν είστε και παντρεμένοι κιόλας έχετε μεν μια πιο σταθερή και ώριμη βάση αλλά ταυτόχρονα δίνετε και περισσότερα. Έχετε τα περισσότερα να χάσετε.
Από την άλλη, το ότι είστε παντρεμένοι είναι καλό και για όσους από εμάς ψάχνουμε κάτι απρόσωπο δίχως κίνδυνο δεσμεύσεων και κολλημάτων εκτός παρεών για την ηδονή και την εμπειρία. Πιστεύω εντός παρεών δεν θα δούλευε αυτό.
Ευχαριστώ για την απάντηση στην αρχή μου στο site.
TheRambaldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Με εκπλήσσει που της αρέσει να βλέπει να πηδάς άλλη, δύσκολο για γυναίκα! Εύγε και μόνο για αυτό! Τώρα για το αξιόπιστο άτομο, αγαθά κόποις κτώνται . Αλλά κτώνταιακριβως στην ιδια φάση ειμαι. ευτυχως η φαση να πηδαω αλλη , την εχει ξετρελάνει, αρκει να ειναι στα γουστα της η γκομενα..
για να συμβει το αντίστροφο εχουμε δρομο ακομα..αλλα θελει σαν τρελη, αρκει να βρεθει αξιοπιστο ατομο..
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Θα γούσταρα πρώτο μου cuckold με την συγκεκριμένη. Με ανάβει πολύ.
οντως αυτο πρεπει να ειναι ακομα πιο σπανιοΜε εκπλήσσει που της αρέσει να βλέπει να πηδάς άλλη, δύσκολο για γυναίκα! Εύγε και μόνο για αυτό! Τώρα για το αξιόπιστο άτομο, αγαθά κόποις κτώνται . Αλλά κτώνται
Πρόσεξε μην αρχισουν τα γλυφο μουνια και λιώσεις στην μαλακια μετάακριβως στην ιδια φάση ειμαι. ευτυχως η φαση να πηδαω αλλη , την εχει ξετρελάνει, αρκει να ειναι στα γουστα της η γκομενα..
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.279
- Πόντοι
- 441
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 852
- Πόντοι
- 361
Όντως φίλε έχεις δίκιο! Σκέτη καύλα η τύπισσα!!!Θα γούσταρα πρώτο μου cuckold με την συγκεκριμένη. Με ανάβει πολύ.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 147
- Πόντοι
- 0
Να σε γαμαω όλη μέρα μπροστά στον άντρα σου καυλοθυληκο
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.279
- Πόντοι
- 441
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.482
- Πόντοι
- 201
Εισαι σε καλυτερη φαση! Εμενα ναι μεν συμμετειχε και γουσταρε οταν πηδηξα αλλα αλλα δηλωνει δεν το ξανακανει. Για αντρα ουτε συζητηση. Εσενα αν ειναι αξιοπιστος λες γουσταρει. Εισαι σε επομενο επεισόδιο )ακριβως στην ιδια φάση ειμαι. ευτυχως η φαση να πηδαω αλλη , την εχει ξετρελάνει, αρκει να ειναι στα γουστα της η γκομενα..
chastity-married
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 200
ειναι να γινει το κλικ στο μυαλο τηςΕισαι σε καλυτερη φαση! Εμενα ναι μεν συμμετειχε και γουσταρε οταν πηδηξα αλλα αλλα δηλωνει δεν το ξανακανει. Για αντρα ουτε συζητηση. Εσενα αν ειναι αξιοπιστος λες γουσταρει. Εισαι σε επομενο επεισόδιο )
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.482
- Πόντοι
- 201
Μα το θεμα ειναι οτι εγινε μια φορα και πηγε και πολυ καλα! Δεν ξερω που κολλαει τωρα. Δεν ειναι θεμα ζηλειας παντως οποτε αβυσσος… Εσυ εισαι επισης απο τους τυχερους;ειναι να γινει το κλικ στο μυαλο της
chastity-married
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 200
ναι μπορεις να το πεις και ετσι απο τους τυχερουςΜα το θεμα ειναι οτι εγινε μια φορα και πηγε και πολυ καλα! Δεν ξερω που κολλαει τωρα. Δεν ειναι θεμα ζηλειας παντως οποτε αβυσσος… Εσυ εισαι επισης απο τους τυχερους;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.279
- Πόντοι
- 441
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.532
- Πόντοι
- 456
ωραιο κωλος
Εδώ και με πρόσωπο το μωρό καυλοφατσα...
SensualJane Sensual Jane - Blomsterdam {22 Picz - 5312x}{ DEC 14, 2015 }
SensualJane Sensual Jane - Blomsterdam {22 Picz - 5312x}{ DEC 14, 2015 }
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία