xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 609
- Πόντοι
- 81
Την είχα γαμήσει πριν τη γνωρίσει αυτός. Καλό σεξάκι γενικά.Οτι γουσταρει ο καθενας! Εσυ γιατι δεν χωνεσαι να την παρετε μαζι;
Την είχα γαμήσει πριν τη γνωρίσει αυτός. Καλό σεξάκι γενικά.Οτι γουσταρει ο καθενας! Εσυ γιατι δεν χωνεσαι να την παρετε μαζι;
Ναι αλλα αλλη φαση να την πηδηξετε παρεα η να την πηδας και να βλεπειΤην είχα γαμήσει πριν τη γνωρίσει αυτός. Καλό σεξάκι γενικά.
Προτιμώ να το κάνω με ένα ζευγάρι που δεν γνωρίζω.Ναι αλλα αλλη φαση να την πηδηξετε παρεα η να την πηδας και να βλεπει
Σε αυτο δεν εχεις αδικο. Αλλα στην αναβροχιαΠροτιμώ να το κάνω με ένα ζευγάρι που δεν γνωρίζω.
Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο ιντερνετικά να βρει κάποιος κάτι σχετικό ( ή το αντίστροφο ) κι αυτό γιατί αξιόλογες περιπτώσεις θάβονται από άτομα που βομβαρδίζουν τα σάιτ, τα σοσιαλ και τα σχετικά. Φαντάσου αν είναι δύσκολο για σένα ,πόσο δύσκολο είναι για ένα ζευγάρι (btw είμαστε παντρεμένοι) να ξεδιαλεξει μέσα από εκατοντάδες ...Πρώτο ποστ.
Εγώ δεν έχω εμπειρίες από το αντικείμενο, πρόσφατα όμως και σχετικά αργά (στα 32) ανακάλυψα πως είμαι bi και αυτό μου επιτρέπει να δω κατάματα μια πραγματικότητα, πλέον.
Θέλω να γαμησω ένα ζευγάρι, και τους δυο. Άντρα και γυναίκα.
Είμαι ικανοποιημένος με τη κοπέλα μου, σεξ καλό και συχνό, αλλά θέλω να πηδήξω ζευγάρι. Φοβάμαι όμως πως στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο, οι περισσότεροι που βλέπω στο Ίντερνετ που ψάχνουν κάτι τέτοιο δεν φαίνονται για υγιείς καταστάσεις.
Ειμαι καταδικασμένος να μείνω με τη φαντασίωση;
Αυτό θα το μάθεις μόνο αν προσπαθήσεις να βρεις ζευγάρι. Αν κάνεις μόνο υποθέσεις, τότε σίγουρα θα μείνεις με το καυλί στο χέρι.Πρώτο ποστ.
Εγώ δεν έχω εμπειρίες από το αντικείμενο, πρόσφατα όμως και σχετικά αργά (στα 32) ανακάλυψα πως είμαι bi και αυτό μου επιτρέπει να δω κατάματα μια πραγματικότητα, πλέον.
Θέλω να γαμησω ένα ζευγάρι, και τους δυο. Άντρα και γυναίκα.
Είμαι ικανοποιημένος με τη κοπέλα μου, σεξ καλό και συχνό, αλλά θέλω να πηδήξω ζευγάρι. Φοβάμαι όμως πως στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο, οι περισσότεροι που βλέπω στο Ίντερνετ που ψάχνουν κάτι τέτοιο δεν φαίνονται για υγιείς καταστάσεις.
Ειμαι καταδικασμένος να μείνω με τη φαντασίωση;
Καλά τα λες και σύμφωνοι για τις καύλες και τα θέλω... Αυτό που όμως εμείς δεν πολυπιστευουμε είναι το να διατηρείς φιλίες σε τέτοια πλαίσια.Έχω βρεθεί και στα 2 στρατόπεδα.
Έχω δει τη γυναίκα μου αρκετές φορές να γαμιέται με άλλους (κυρίως φίλους μου), αλλά εδώ και χρόνια είμαι εγώ ο τρίτος σε παντρεμένο ζευγάρι.
Και στις 2 περιπτώσεις, όλοι ήταν άτομα ΑΠΟΛΥΤΟΥ εμπιστοσύνης (παντρεμένοι φίλοι μας). 10 χρόνια, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μάθει κάτι για εμάς.
ΤΟ ζευγάρι που γαμάω τη γυναίκα, τη γαμούσα χρόνια πριν και όταν ΑΥΤΟΣ ζήτησε να εμπλουτίσουν την σεξουαλική τους ζωή, αυτή πρότεινε εμένα, απλά αυτός νομίζει ότι την πήδηξα πρώτη φορά μπροστά του (δεν έμαθε ποτέ πόσα χρόνια την έσκιζα).
Σε αντίθεση με εμάς, που όταν έχουμε 3ο στο κρεβάτι, τη γαμάμε και οι 2 (σκληρά), στο ζευγάρι γαμάω μόνο εγώ. Αυτός θέλει να βλέπει.
ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ! Δεν θα βάλουμε όριο στη φαντασία και στην καύλα μας.
Πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου 2 ερωτήσεις:
α) Σε πειράζει να σου γαμήσουν τη γυναίκα;
β) ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να σου γαμάνε τη γυναίκα;
Αν λύσεις αυτά τα 2, τότε μην ακούς κανέναν. ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!
Μπορεί να έχει συμβεί και σε εμάς... Και οριακά με φτιάχνει και αυτό!ηδη λες εσύ πως η άλλη του έκρυβε πως γαμιοσασταν και πριν
Ναι υπάρχουν στα αλήθεια. :-))Α, και κατι που θυμήθηκα: Υπάρχουν στ'αλήθεια οι παρτουζιάρες που ψάχνονται στις αγγελίες; Και είναι απο καύλα, δε χρηματίζονται ; Τι λέτε απο την πείρα σας;
Στην κατηγορία του ματάκιαΕγώ που γουστάρω να παιρνω μάτι μια γυναίκα να την ξεφτιλίζουν στην πουτσα πολλοί γαμιαδες ομαδικά σε ποια κατηγορία ανήκω;
Το θέμα είναι φίλε που παλια επαιρνες μάτι ευκολα. Τώρα έχουν ζοριστεί τα πραγματα. Γαμησε τα...Στην κατηγορία του ματάκια
Και γ) να γουσταρει και η γυναικα! Εμεις εχουμε κολλησει στο γ). Την εψησα να με δει να γαμαω! Μου πηρε 3 χρονια. Ισως σε 3 χρονια να την ψησω να γαμηθει μπροστα μου . Αυτο θα πει long term planning!!Έχω βρεθεί και στα 2 στρατόπεδα.
Έχω δει τη γυναίκα μου αρκετές φορές να γαμιέται με άλλους (κυρίως φίλους μου), αλλά εδώ και χρόνια είμαι εγώ ο τρίτος σε παντρεμένο ζευγάρι.
Και στις 2 περιπτώσεις, όλοι ήταν άτομα ΑΠΟΛΥΤΟΥ εμπιστοσύνης (παντρεμένοι φίλοι μας). 10 χρόνια, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει μάθει κάτι για εμάς.
ΤΟ ζευγάρι που γαμάω τη γυναίκα, τη γαμούσα χρόνια πριν και όταν ΑΥΤΟΣ ζήτησε να εμπλουτίσουν την σεξουαλική τους ζωή, αυτή πρότεινε εμένα, απλά αυτός νομίζει ότι την πήδηξα πρώτη φορά μπροστά του (δεν έμαθε ποτέ πόσα χρόνια την έσκιζα).
Σε αντίθεση με εμάς, που όταν έχουμε 3ο στο κρεβάτι, τη γαμάμε και οι 2 (σκληρά), στο ζευγάρι γαμάω μόνο εγώ. Αυτός θέλει να βλέπει.
ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ! Δεν θα βάλουμε όριο στη φαντασία και στην καύλα μας.
Πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου 2 ερωτήσεις:
α) Σε πειράζει να σου γαμήσουν τη γυναίκα;
β) ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να σου γαμάνε τη γυναίκα;
Αν λύσεις αυτά τα 2, τότε μην ακούς κανέναν. ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!
Εγώ που γουστάρω να παιρνω μάτι μια γυναίκα να την ξεφτιλίζουν στην πουτσα πολλοί γαμιαδες ομαδικά σε ποια κατηγορία ανήκω;
Στην κατηγορία του ματάκια
Όχι απλού ματάκια αλλά Cuckold ματάκιαΤο θέμα είναι φίλε που παλια επαιρνες μάτι ευκολα. Τώρα έχουν ζοριστεί τα πραγματα. Γαμησε τα...
Αμάν... Τι κανόνια είναι αυτά!!
Πράγματι είναι δύσκολο, σας καταλαβαίνω. Υπάρχει ρίσκο, αν είστε και παντρεμένοι κιόλας έχετε μεν μια πιο σταθερή και ώριμη βάση αλλά ταυτόχρονα δίνετε και περισσότερα. Έχετε τα περισσότερα να χάσετε.Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο ιντερνετικά να βρει κάποιος κάτι σχετικό ( ή το αντίστροφο ) κι αυτό γιατί αξιόλογες περιπτώσεις θάβονται από άτομα που βομβαρδίζουν τα σάιτ, τα σοσιαλ και τα σχετικά. Φαντάσου αν είναι δύσκολο για σένα ,πόσο δύσκολο είναι για ένα ζευγάρι (btw είμαστε παντρεμένοι) να ξεδιαλεξει μέσα από εκατοντάδες ...