You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 807
- Εμφανίσεις 185K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
39 και 43 έχει πολλά χρόνια αυτό που γίνεται τουλάχιστον 6.Το ίδιο και η δίκη Μ καυλώνει βλέπουμε τσόντες με πολλούς άντρες θέλει να την γαμανε και εγώ να την κοιτάω και διάφορα τέτοια και αμέσως χύνει..στα αλήθεια όταν την λέω να το κάνουμε μου λέει μόνο σαν φαντασίωση..ίσως ακόμα είναι νωρίς και με τα χρόνια θα θελήσει είναι και μικρή ακόμα..εσείς τι ηλικίες εχετε
Έχουμε κανονίσει 1002 πράγματα να στείλω φωτό σε κάποιον να δει τα βυζιά της τον οποίο είχε δει σε βίντεο και είχε πει ότι είναι παίδαρος,
Τιποτα εκεί ,
Να πίνουμε σφηνάκια και να παίζει με τον απέναντι (να κάνει σταυροποδια κτλ) ο άλλος να ανταποκρίνεται και μόλις ανταποκριθεί (πάμε σπίτι να με σκίσεις δεν θέλω να μείνουμε άλλο) και μόλις πάμε σπίτι ναααα ένα σορό ιστορίες και τι θ της έκανε εάν ερχοτανε κτλ...
Θέλει την ώρα που γίνεται το γαμησι και είναι μέσα στην καύλα τότε κάποιος να κοιτάζει κάποιος να παίρνει ματι και να έρθει να συμμετέχει πιστεύω μόνο ετσι
Έχετε προχωρήσει τουλάχιστον εμείς ακόμα μόνο λέμε ελπίζω με τα χρόνια να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο39 και 43 έχει πολλά χρόνια αυτό που γίνεται τουλάχιστον 6.
Έχουμε κανονίσει 1002 πράγματα να στείλω φωτό σε κάποιον να δει τα βυζιά της τον οποίο είχε δει σε βίντεο και είχε πει ότι είναι παίδαρος,
Τιποτα εκεί ,
Να οι ούτε σφηνάκια και να παίζει με τον απέναντι (να κάνει σταυροποδια κτλ) ο άλλος να ανταποκρίνεται και μόλις ανταποκριθεί (πάμε σπίτι να με σκίσεις δεν θέλω να μείνουμε άλλο) και μόλις πάμε σπίτι ναααα ένα σορό ιστορίες και τι θ της έκανε εάν ερχοτανε κτλ...
Θέλει την ώρα που γίνεται το γαμησι και είναι μέσα στην καύλα τότε να κοιτάζει κάποιος να παίρνει ματι και να έρθει να συμμετέχει πιστεύω μόνο ετσι
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
Έχουμε ναι αποφαντασιωσεις να φάνε και οι κότες.Έχετε προχωρήσει τουλάχιστον εμείς ακόμα μόνο λέμε ελπίζω με τα χρόνια να κάνουμε και εμείς κάτι τέτοιο
Ας πούμε βλέπει παρτουζα και φαντασιωνεται ότι είναι ο πίσω και γαμαει.
Θέλεις κορίτσι μου να γαμησεις με strap-on?
Ναι θέλω
Ντέφι να γίνει οκ
Γίνεται μια φορά
Σου άρεσε;
Τρελάθηκα
Ω ρε πουστη λέω την γάμησα τώρα
Έγινε άλλη μια και τέλος
Θέλεις να πάμε να γαμησιυμε γυναίκα μαζί;
Όχι ξενερώνω
Θέλεις άντρα;
Με φτιάχνει ο άντρας ναι αλλά δεν θέλω φοβάμαι και τι θα είναι και ποιος θα είναι και και και...
Τραβελι θέλεις;
Μπλιαχ
Μόλις πάμε στο δωμάτιο
Βάλε μου τσοντα με δύο άντρες
Μου έρχεται να της καρφώσω το strap-on στον κωλο και να το δέσω με ταινία να μείνει εκει
Από φαντασιώσεις ασε πολλααα θέλει να έχει δύο πούδρες στο μουνι μια στον κωλο και μια στο στόμα και εγώ να την κοιτάω..θέλεις λέω έτσι ωπος σε γάμαω να βγει κάποιος και να στο βάλει στον κωλο..ναι θέλω και να με ξεσκίσειΈχουμε ναι αποφαντασιωσεις να φάνε και οι κότες.
Ας πούμε βλέπει παρτουζα και φαντασιωνεται ότι είναι ο πίσω και γαμαει.
Θέλεις κορίτσι μου να γαμησεις με strap-on?
Ναι θέλω
Ντέφι να γίνει οκ
Γίνεται μια φορά
Σου άρεσε;
Τρελάθηκα
Ω ρε πουστη λέω την γάμησα τώρα
Έγινε άλλη μια και τέλος
Θέλεις να πάμε να γαμησιυμε γυναίκα μαζί;
Όχι ξενερώνω
Θέλεις άντρα;
Με φτιάχνει ο άντρας ναι αλλά δεν θέλω φοβάμαι και τι θα είναι και ποιος θα είναι και και και...
Τραβελι θέλεις;
Μπλιαχ
Μόλις πάμε στο δωμάτιο
Βάλε μου τσοντα με δύο άντρες
Μου έρχεται να της καρφώσω το strap-on στον κωλο και να το δέσω με ταινία να μείνει εκει
Για να το λένε δεν θα θέλουν;με τα χρόνια πιστεύω να μεγαλώσουν και άλλο ίσως το κάνουνΥπάρχει φετίχ δεν ξέρω πως λέγεται που καυλώνει και χύνει κάποιος με τη σκέψη αλλά δεν θέλει ποτέ μα τα κάνει πραγματικότητα
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
Στα 50 που δεν θα θέλει να τη γαμησει κάνειςΓια να το λένε δεν θα θέλουν;με τα χρόνια πιστεύω να μεγαλώσουν και άλλο ίσως το κάνουν
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
Έτσι ακριβώς. Επίσης κωλο δεν μπορούσε με τίποτα και έχει εδώ και ένα 6μηνο με κρέμες με ξυλοκαινες και 1002 κάναμε κωλο ....από τότε κάθε 2 ώρες "θέλεις να σου δώσω κωλο;"Μέχρι τότε δεν αντέχω χαχα..αν κρατιούνται καλά κάποιος θα θέλει να της γαμησει σίγουρα και κανένα μικρότερος
Αχαχαχα μέσα στην καύλα είμαστε αλλά τρίο δεν
Ούτε εμένα μου δίνει και καλα λέει πονάειΈτσι ακριβώς. Επίσης κωλο δεν μπορούσε με τίποτα και έχει εδώ και ένα 6μηνο με κρέμες με ξυλοκαινες και 1002 κάναμε κωλο ....από τότε κάθε 2 ώρες "θέλεις να σου δώσω κωλο;"
Αχαχαχα μέσα στην καύλα είμαστε αλλά τρίο δεν
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
Κωλος είναι και πονάει...να πάρεις αλοιφή για πρωκτικό. Μουδιάζει τον κωλο και πονάει λιγότερο. Από το ίντερνετ παραγγέλνεις δεν είναι φαρμακευτικό. Βάζεις αυτό και μετά πολύ πολύ λιπαντικό αλλά για πρωκτικό γιατί το απλό μπορεί να την τσούζει.Ούτε εμένα μου δίνει και καλα λέει πονάει
Με σάλιο και υπομονή ο κωλος γίνεται μουνι
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.177
- Πόντοι
- 3.846
Ίσως αν πηγαίνατε σε swingers bar ,αλλά βραδιά με ζευγάρια όχι με μπαλαντέρ.39 και 43 έχει πολλά χρόνια αυτό που γίνεται τουλάχιστον 6.
Τιποτα εκεί ,
Να πίνουμε σφηνάκια και να παίζει με τον απέναντι (να κάνει σταυροποδια κτλ) ο άλλος να ανταποκρίνεται και μόλις ανταποκριθεί (πάμε σπίτι να με σκίσεις δεν θέλω να μείνουμε άλλο) και μόλις πάμε σπίτι ναααα ένα σορό ιστορίες και τι θ της έκανε εάν ερχοτανε κτλ...
Θέλει την ώρα που γίνεται το γαμησι και είναι μέσα στην καύλα τότε κάποιος να κοιτάζει κάποιος να παίρνει ματι και να έρθει να συμμετέχει πιστεύω μόνο ετσι
Στη βραδιά με μπαλαντέρ θα σας προσεγγίσουν άγνωστοι και μπορεί η δικιά σου να ξενερώσει.
Αν πάτε Παρασκευή - Σάββατο και δει όλα τα ζευγάρια απελευθερωμένα να δίνουν και να παίρνουν μπορεί να το απενεχοποιήσει και να μπει στη φάση.
john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
Στη Θεσσαλονίκη είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα με swinger club αλλά ναι έχω ακούσει κατά καιρούς πολύ σπάνια βέβαια.Ίσως αν πηγαίνατε σε swingers bar ,αλλά βραδιά με ζευγάρια όχι με μπαλαντέρ.
Στη βραδιά με μπαλαντέρ θα σας προσεγγίσουν άγνωστοι και μπορεί η δικιά σου να ξενερώσει.
Αν πάτε Παρασκευή - Σάββατο και δει όλα τα ζευγάρια απελευθερωμένα να δίνουν και να παίρνουν μπορεί να το απενεχοποιήσει και να μπει στη φάση.
Συνήθως βρίσκονται για να κάνουν όλοι μαζί όργια
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.Καινουριος στο νήμα και χαίρομαι που διαβάζω για αυτά τα θέματα τις απόψεις σας.Με την γυναίκα μου από τα 30της έως και τα 50της ζήσαμε τρελές καταστάσεις,κάνοντας έρωτα παντού και σε πολλά σχήματα.Εγω συνέχισα κάποια χρόνια ακόμα μόνο με άντρες αφού οι εμπειρίες μου γύρω από τον αντρικό έρωτα ξεκινούν από τα 12μου.Για να απαντήσω στην απορία του νήματος σίγουρα το τρίο ,αλλά εάν υπάρξει συντονισμός και χημεία των ατόμων τα άλλα δύο είναι επίπεδα επάνω
pswlokavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γεια σας
Γεια σας παιδιαΚαλησπέρα σε όλους!!! Νέο ζευγάρι στο saite 28 και 25. Το αγαπημένο μας νήμα με 2 εμπειρίες που είχαμε!!!!
Caravaggio
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2023
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Και εμείς με την δικιά μου μόνο μέσω Skype έχουμε κάνει κάτι και να μας βλέπεις ο άλλος .
Αλλά σιγά σιγά το ψήνουμε να πάμε σε κανά c4c
Αλλά σιγά σιγά το ψήνουμε να πάμε σε κανά c4c
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία