alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και η κατανοηση του επισηςτο επιπεδο του χιουμορ ειναι ενας σημαντικος δεικτης ευφυιας τυπε.
Και η κατανοηση του επισηςτο επιπεδο του χιουμορ ειναι ενας σημαντικος δεικτης ευφυιας τυπε.
Ναι,το χω αυτό. Το χούμορ. Για να ξαλαφρωσεις κι άλλο σκέψου ότι δεν είσαι ο μόνος . Είναι κι άλλοι πολλοί. Εγώ προσωπικά τα χω γαμήσει όλα τη μάνα. Παρακάτω δεν πάει.το επιπεδο του χιουμορ ειναι ενας σημαντικος δεικτης ευφυιας τυπε.
...εαν στερειται ή κοβει απο τις βασικες αναγκες επιβιωσης για να ικανοποιησει τις επιθυμιες του, τοτε ναι, ειναι εθισμος!50 ειναι ελαχιστες, δεν σε θεωρω εθισμένο.
Και για το "σημαντικο ποσό" που εχασες στον τζογο, να ρωτησω πόσο ειναι?
Γιατι κατι μου λεει οτι το μονο σου προβλημα ειναι οτι μεγαλοποιεις τις επιθυμιες σου και τις ονομαζεις "εθισμό".
...σ'ωραιος μαγκα μουΝαι,το χω αυτό. Το χούμορ. Για να ξαλαφρωσεις κι άλλο σκέψου ότι δεν είσαι ο μόνος . Είναι κι άλλοι πολλοί. Εγώ προσωπικά τα χω γαμήσει όλα τη μάνα. Παρακάτω δεν πάει.
δε μπορω να ειμαι ενας ανωριμος, αλογομουρης και πουτανιαρης?Παρεμπιπτόντως πλάκα μας κάνεις. Είσαι πουτανιαρης και αλογομουρης και κανείς κάτι ερωτήσεις σαν ανήλικο. Και που τις κάνεις;Στο καταλληλότερο μέρος. Στο μπουρδέλα Κομ.
Εξαρταται τι εννοεις "βασικές αναγκες"...εαν στερειται ή κοβει απο τις βασικες αναγκες επιβιωσης για να ικανοποιησει τις επιθυμιες του, τοτε ναι, ειναι εθισμος!
Έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο. Προσωπικά δεν πιστεύω βέβαια στο άλλο μισό, απλά στο ότι υπάρχει ένας συμβατός με σένα άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συμπορευθείς.Αφου εχετε εθισμο στις πουτανες τουλαχιστον μην κανετε σχεσεις και μην παντρευεστε(μην νομιζετε οτι θα τα κρατατε κρυφα καποια στιγμη θα βγουν στην φορα)..μεινετε με τις πουτανες να σας χρησιμοποιουν μεχρι να σας στραγγιξουν και οταν περασουν τα χρονια να σκεφτεστε γιατι χαραμισατε τοσο καιρο νομιζοντας οτι γαματε αλλα γαμιοσασταν
κενοι θα παραμεινετε γιατι μονο με το αλλο μισο αισθανεται καποιος ολοκληρωμενος...
Ξεχνα το....μια φορα μπουρδελιαρης...για παντα μπουρδελιαρης...οσο και αν προσπαθησεις καποια στιγμη θα επιστρεψεις...μονο απο ανωτερα βια θα μεινεις εκτος για παντα ( προβλημα υγειας, αναγκαστικη αφραγκια, κλεισιμο μπουρδελων)... αφου δεν εχεις προβλημα υγειας, μπορεις να προκαλεσεις τεχνιτη αφραγκια δινοντας ολο σου τον μισθο οταν πληρωνεσαι κατευθειαν στην γυναικα σου να τον διαχειριζεται, αν και ουτε αυτο σε βαθος χρονου πιστευω θα εχει αποτελεσμα.......good luck...συνεχιζεται η αποχη απ τα κοριτσια αν και μου περασαν πολυ πολυ αμυδρα καποιες σκεψεις (ειναι αντικειμενικα δυσκολο ουτως η αλλως).
επεστρεψε ομως ο αλλος δαιμονας για λιγες ωρες και μου πηρε ενα σημαντικο ποσο.
ειναι πολυ δυσκολη η μαχη μαζι του..
κανεις λαθος τυπε, εχασα ενα μηνιαιο μισθο σε λιγες ωρες.50 ειναι ελαχιστες, δεν σε θεωρω εθισμένο.
Και για το "σημαντικο ποσό" που εχασες στον τζογο, να ρωτησω πόσο ειναι?
Γιατι κατι μου λεει οτι το μονο σου προβλημα ειναι οτι μεγαλοποιεις τις επιθυμιες σου και τις ονομαζεις "εθισμό".
...."βασικες αναγκες επιβιωσης" εγραψα Alex, τροφη-στεγη-υγεια.Εξαρταται τι εννοεις "βασικές αναγκες"
Και ιδίως αν μπει σε σχέση με καμία πουτάνα ,όπως πολλοί εδώ μέσα ψάχνονται και το ονειρεύονται.Ιδίως εάν μπει σε μία ''σοβαρή'' σχέση σε ηλικία όπου είναι πολύ ενεργός σεξουαλικά.
Έχεις κερδίσει καποιο σημαντικο ποσό ποτέ?κανεις λαθος τυπε, εχασα ενα μηνιαιο μισθο σε λιγες ωρες.
κατι που εχει γινει δεκαδες φορες και με πολλαπλασια ποσα, δυστυχως.
επισης το νουμερο 50 προκυπτει απο πολλες παραμετρους και θα μπορουσε να ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο....εαν στερειται ή κοβει απο τις βασικες αναγκες επιβιωσης για να ικανοποιησει τις επιθυμιες του, τοτε ναι, ειναι εθισμος!
λατρευω το χιουμορ αλλα σιχαινομαι την εμπαθεια-κακια.Και η κατανοηση του επισης
Ολοι, υποθετω.λατρευω το χιουμορ αλλα σιχαινομαι την εμπαθεια-κακια.
θα σου πω οτι αυτος ο εθισμος μου εχει κοστισει μικρο αλλα 6ψηφιο ποσο μεσα στα χρονια.Έχεις κερδίσει καποιο σημαντικο ποσό ποτέ?
ειμαι με καποια που μου κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο και αποκτησαμε παιδακι.Συνοψίζω ,εσύ πιστεύεις ότι αυτή που έχεις σχέση θα σε σιαξει,θα σε βάλει στον ίσιο δρόμο. Βουρ θα σου λεγα και ότι γίνει. Όταν ξανακαεις με άλλο τρόπο στη σχέση σου εδώ είμαστε πάλι να απευθυνεις τις ερωτήσεις σου στους ειδήμονες πουτανιάρηδες.
...μαγκα μου το μικροτερο εξαψηφιο ποσο ειναι οι 100 χηνες!!!!!θα σου πω οτι αυτος ο εθισμος μου εχει κοστισει μικρο αλλα 6ψηφιο ποσο μεσα στα χρονια.
Φυσικά και μπορείς. Οι πιο πολλοί τετοιοι είναι εδώ.δε μπορω να ειμαι ενας ανωριμος, αλογομουρης και πουτανιαρης?