Νέα

Έχω ελπίδες να κρεμάσω τα παπούτσια ή άδικα θα το επιχειρήσω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

εχω ελπιδες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
το επιπεδο του χιουμορ ειναι ενας σημαντικος δεικτης ευφυιας τυπε.
Ναι,το χω αυτό. Το χούμορ. Για να ξαλαφρωσεις κι άλλο σκέψου ότι δεν είσαι ο μόνος . Είναι κι άλλοι πολλοί. Εγώ προσωπικά τα χω γαμήσει όλα τη μάνα. Παρακάτω δεν πάει.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
50 ειναι ελαχιστες, δεν σε θεωρω εθισμένο.
Και για το "σημαντικο ποσό" που εχασες στον τζογο, να ρωτησω πόσο ειναι?
Γιατι κατι μου λεει οτι το μονο σου προβλημα ειναι οτι μεγαλοποιεις τις επιθυμιες σου και τις ονομαζεις "εθισμό".
...εαν στερειται ή κοβει απο τις βασικες αναγκες επιβιωσης για να ικανοποιησει τις επιθυμιες του, τοτε ναι, ειναι εθισμος!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
Ναι,το χω αυτό. Το χούμορ. Για να ξαλαφρωσεις κι άλλο σκέψου ότι δεν είσαι ο μόνος . Είναι κι άλλοι πολλοί. Εγώ προσωπικά τα χω γαμήσει όλα τη μάνα. Παρακάτω δεν πάει.
...σ'ωραιος μαγκα μου :headbang2:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Παρεμπιπτόντως πλάκα μας κάνεις. Είσαι πουτανιαρης και αλογομουρης και κανείς κάτι ερωτήσεις σαν ανήλικο. Και που τις κάνεις;Στο καταλληλότερο μέρος. Στο μπουρδέλα Κομ.
δε μπορω να ειμαι ενας ανωριμος, αλογομουρης και πουτανιαρης? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...εαν στερειται ή κοβει απο τις βασικες αναγκες επιβιωσης για να ικανοποιησει τις επιθυμιες του, τοτε ναι, ειναι εθισμος!
Εξαρταται τι εννοεις "βασικές αναγκες"

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.526
Πόντοι
4.615
Αφου εχετε εθισμο στις πουτανες τουλαχιστον μην κανετε σχεσεις και μην παντρευεστε(μην νομιζετε οτι θα τα κρατατε κρυφα καποια στιγμη θα βγουν στην φορα)..μεινετε με τις πουτανες να σας χρησιμοποιουν μεχρι να σας στραγγιξουν και οταν περασουν τα χρονια να σκεφτεστε γιατι χαραμισατε τοσο καιρο νομιζοντας οτι γαματε αλλα γαμιοσασταν
κενοι θα παραμεινετε γιατι μονο με το αλλο μισο αισθανεται καποιος ολοκληρωμενος...
Έχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο. Προσωπικά δεν πιστεύω βέβαια στο άλλο μισό, απλά στο ότι υπάρχει ένας συμβατός με σένα άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συμπορευθείς.
Από εκεί και πέρα, αν κάποιος είναι ''εξαρτημένος'' από τον αγοραίο έρωτα, καλό είναι να μην εμπλέκεται σε ''σοβαρή'' σχέση, η τελευταία θα τον πνίξει. Ιδίως εάν μπει σε μία ''σοβαρή'' σχέση σε ηλικία όπου είναι πολύ ενεργός σεξουαλικά.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
συνεχιζεται η αποχη απ τα κοριτσια αν και μου περασαν πολυ πολυ αμυδρα καποιες σκεψεις (ειναι αντικειμενικα δυσκολο ουτως η αλλως).
επεστρεψε ομως ο αλλος δαιμονας για λιγες ωρες και μου πηρε ενα σημαντικο ποσο.
ειναι πολυ δυσκολη η μαχη μαζι του..
Ξεχνα το....μια φορα μπουρδελιαρης...για παντα μπουρδελιαρης...οσο και αν προσπαθησεις καποια στιγμη θα επιστρεψεις...μονο απο ανωτερα βια θα μεινεις εκτος για παντα ( προβλημα υγειας, αναγκαστικη αφραγκια, κλεισιμο μπουρδελων)... αφου δεν εχεις προβλημα υγειας, μπορεις να προκαλεσεις τεχνιτη αφραγκια δινοντας ολο σου τον μισθο οταν πληρωνεσαι κατευθειαν στην γυναικα σου να τον διαχειριζεται, αν και ουτε αυτο σε βαθος χρονου πιστευω θα εχει αποτελεσμα.......good luck...

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
50 ειναι ελαχιστες, δεν σε θεωρω εθισμένο.
Και για το "σημαντικο ποσό" που εχασες στον τζογο, να ρωτησω πόσο ειναι?
Γιατι κατι μου λεει οτι το μονο σου προβλημα ειναι οτι μεγαλοποιεις τις επιθυμιες σου και τις ονομαζεις "εθισμό".
κανεις λαθος τυπε, εχασα ενα μηνιαιο μισθο σε λιγες ωρες.
κατι που εχει γινει δεκαδες φορες και με πολλαπλασια ποσα, δυστυχως.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Ιδίως εάν μπει σε μία ''σοβαρή'' σχέση σε ηλικία όπου είναι πολύ ενεργός σεξουαλικά.
Και ιδίως αν μπει σε σχέση με καμία πουτάνα ,όπως πολλοί εδώ μέσα ψάχνονται και το ονειρεύονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κανεις λαθος τυπε, εχασα ενα μηνιαιο μισθο σε λιγες ωρες.
κατι που εχει γινει δεκαδες φορες και με πολλαπλασια ποσα, δυστυχως.
Έχεις κερδίσει καποιο σημαντικο ποσό ποτέ?

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
επισης το νουμερο 50 προκυπτει απο πολλες παραμετρους και θα μπορουσε να ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο.
ξεκινησα αρκετα μεγαλος. δεν παω σε μπουρδελα και στουντιο αλλα μονο με πολυ καλες εσκορτ και καποιες φορες σε στριπ (πολυ ακριβο σπορ). ειχα σχεσεις το μεγαλυτερο διαστημα, θεμα εγωισμου αλλα και πιστης. αυτα μου ερχονται προχειρα.

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Συνοψίζω ,εσύ πιστεύεις ότι αυτή που έχεις σχέση θα σε σιαξει,θα σε βάλει στον ίσιο δρόμο. Βουρ θα σου λεγα και ότι γίνει. Όταν ξανακαεις με άλλο τρόπο στη σχέση σου εδώ είμαστε πάλι να απευθυνεις τις ερωτήσεις σου στους ειδήμονες πουτανιάρηδες.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Συνοψίζω ,εσύ πιστεύεις ότι αυτή που έχεις σχέση θα σε σιαξει,θα σε βάλει στον ίσιο δρόμο. Βουρ θα σου λεγα και ότι γίνει. Όταν ξανακαεις με άλλο τρόπο στη σχέση σου εδώ είμαστε πάλι να απευθυνεις τις ερωτήσεις σου στους ειδήμονες πουτανιάρηδες.
ειμαι με καποια που μου κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο και αποκτησαμε παιδακι.
απεχω καποιυς μηνες απ τα κοριτσια και προσπαθω να γυρισω σελιδα οριστικα και ολοκληρωτικα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
θα σου πω οτι αυτος ο εθισμος μου εχει κοστισει μικρο αλλα 6ψηφιο ποσο μεσα στα χρονια.
...μαγκα μου το μικροτερο εξαψηφιο ποσο ειναι οι 100 χηνες!!!!!
Ξεκινα και πηγαινε σε ειδικο ψυχικης υγειας αμεσα!!! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom