Νέα

Έχω ελπίδες να κρεμάσω τα παπούτσια ή άδικα θα το επιχειρήσω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

εχω ελπιδες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
απεχω καποιες μερες απ τα κοριτσια. ενα πολυ μεγαλο ποσοστο, οφειλεται στο γεγονος οτι μου ειναι σχεδον αδυνατον πλεον πρακτικα.
θελω να πιστευω οτι παραλληλα, με την ευκαιρια, καταπολεμω και τον εθισμο μου.

στο αλλο θεμα τωρα, ειμαι σε χειροτερη φαση, αφου ξεγλιστραω κατα διαστηματα και κυριως με κατατρωει εγκεφαλικα.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Φέραμε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει τη ζωή μας ακόμα καλύτερη! Απέχω απ τα κορίτσια κάποιες εβδομάδες και ελπίζω να μείνει έτσι. Κάνω σημαντικά βήματα και στον άλλο τομέα που με βασανίζει. Είμαι ήρεμος και αισθάνομαι όμορφα για άλλο ένα θαύμα της ζωής!

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
παραμενω μακρια απ τα κοριτσια ενω απεφυγα κι ενα πολυ μεγαλο εμποδιο που λεγεται euro!!
μου ερχεται συχνα η επιθυμια και για τους 2 εθισμους αλλα προς το παρον κραταω γερα.

υ.γ. σιγουρα βοηθουν και καποιες δυδκλειδες ασφαλειας που συνειδητα εθεσα.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
συνεχιζεται η αποχη απ τα κοριτσια αν και μου περασαν πολυ πολυ αμυδρα καποιες σκεψεις (ειναι αντικειμενικα δυσκολο ουτως η αλλως).
επεστρεψε ομως ο αλλος δαιμονας για λιγες ωρες και μου πηρε ενα σημαντικο ποσο.
ειναι πολυ δυσκολη η μαχη μαζι του..

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
τσαγκαροδευτερα σημερα και δινω τροφη για σκεψη, συμβουλες αλλα και καυλαντα σιγουρα.
η αποπειρα θα γινει στα σοβαρα παντως για διαφορους λογους.
θα προσπαθησω να μπω σ αυτο που εγω θεωρω ισιο δρομο, κοβωντας το σπορ αυτο αλλα κι αλλη μια πολυ κακη συνηθεια που εχω παραλληλα και ειναι αλληλοεξαρτωμενες σε σημαντικο βαθμο.

μετραω λιγες μερες καθαρος και θα δινω update αν μεινει το θεμα ζωντανο..

υ.γ. το εργο μου εγινε ηδη πιο δυσκολο αφου ειδα οτι ηρθε παλι η ντασα :headbang:

υ.γ2 καλη μου τυχη
....μαγκα μου τι φαση, ανοιξες θεμα στο Bourdela για να καταφερεις να κοψεις τις πουτανες?!??! :think::think::think:
Ειναι σα να θες να κοψεις την πρεζα και να πας για αποτοξινωση στο dragdealer σου, ή σαν να θες να κοψεις το αλκοολικι και να πας στο μπαρ για απεξαρτηση :confused::confused::confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.956
Πόντοι
11.146
συνεχιζεται η αποχη απ τα κοριτσια αν και μου περασαν πολυ πολυ αμυδρα καποιες σκεψεις (ειναι αντικειμενικα δυσκολο ουτως η αλλως).
επεστρεψε ομως ο αλλος δαιμονας για λιγες ωρες και μου πηρε ενα σημαντικο ποσο.
ειναι πολυ δυσκολη η μαχη μαζι του..
....μαγκα μου ΚΑΙ "αλογομουρης"?!?!?! :embarrased::embarrased::embarrased:

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
....μαγκα μου τι φαση, ανοιξες θεμα στο Bourdela για να καταφερεις να κοψεις τις πουτανες?!??! :think::think::think:
Ειναι σα να θες να κοψεις την πρεζα και να πας για αποτοξινωση στο dragdealer σου, ή σαν να θες να κοψεις το αλκοολικι και να πας στο μπαρ για απεξαρτηση :confused::confused::confused:
ειναι καπως οξυμωρο πραγματι αλλα εχω και τους λογους μου προφανως.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Δηλαδή μετά από 1000 και μια πουτάνες, την είδες τώρα θρήσκος. Τις ευλογίες μας.:priest:
δε μετραω αλλα αν μαντευα θα ελεγα γυρω στις 50. δεν παει ομως με τον αριθμο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

....μαγκα μου ΚΑΙ "αλογομουρης"?!?!?! :embarrased::embarrased::embarrased:
δυστυχως.

• Λύπη
OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
....σκετο "μωρο" θα ελεγα εγω, αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!!!! :hi:
καταλαβαινω τι λες αλλα περα απ την ευθεια προκληση, θα ηθελα ιδανικα, να εμπνευσω και καποιον αλλο, προς τα εκει που εγω θεωρω σωστο.

• Like

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Αφου εχετε εθισμο στις πουτανες τουλαχιστον μην κανετε σχεσεις και μην παντρευεστε(μην νομιζετε οτι θα τα κρατατε κρυφα καποια στιγμη θα βγουν στην φορα)..μεινετε με τις πουτανες να σας χρησιμοποιουν μεχρι να σας στραγγιξουν και οταν περασουν τα χρονια να σκεφτεστε γιατι χαραμισατε τοσο καιρο νομιζοντας οτι γαματε αλλα γαμιοσασταν
κενοι θα παραμεινετε γιατι μονο με το αλλο μισο αισθανεται καποιος ολοκληρωμενος...

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Αφου εχετε εθισμο στις πουτανες τουλαχιστον μην κανετε σχεσεις και μην παντρευεστε(μην νομιζετε οτι θα τα κρατατε κρυφα καποια στιγμη θα βγουν στην φορα)..μεινετε με τις πουτανες να σας χρησιμοποιουν μεχρι να σας στραγγιξουν και οταν περασουν τα χρονια να σκεφτεστε γιατι χαραμισατε τοσο καιρο νομιζοντας οτι γαματε αλλα γαμιοσασταν
κενοι θα παραμεινετε γιατι μονο με το αλλο μισο αισθανεται καποιος ολοκληρωμενος...
φανταζομαι οτι απευθυνεσαι στο ευρυ κοινο.
προσωπικα δεν ειμαι καθολου περηφανος γι αυτο που εκανα ακομα και οσο ημουν σε σχεση αλλα ουτε και ελευθερος.
το θεμα ανοιξε γιατι ειμαι σε διαδικασια απεξαρτησης και μεχρι τωρα παει οπως πρεπει.

• Like
Αντιδράσεις: Amdro

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Παρεμπιπτόντως πλάκα μας κάνεις. Είσαι πουτανιαρης και αλογομουρης και κανείς κάτι ερωτήσεις σαν ανήλικο. Και που τις κάνεις;Στο καταλληλότερο μέρος. Στο μπουρδέλα Κομ.

Amdro

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
46
Πόντοι
0
φανταζομαι οτι απευθυνεσαι στο ευρυ κοινο.
προσωπικα δεν ειμαι καθολου περηφανος γι αυτο που εκανα ακομα και οσο ημουν σε σχεση αλλα ουτε και ελευθερος.
το θεμα ανοιξε γιατι ειμαι σε διαδικασια απεξαρτησης και μεχρι τωρα παει οπως πρεπει.
Ναι ακριβως γενικα μιλησα

διαβασα την προοδο σου και μπραβο σου γι'αυτο...δεν ειναι ευκολο διοτι εισαι <σαν> εξαρτημενος με εκεινες..να σου πω ομως οτι ολα ειναι θεμα του μυαλου....και εφοσον εχεις πιο σημαντικα πραγματα απο 10' ηδονης αφοσιωσου εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
50 ειναι ελαχιστες, δεν σε θεωρω εθισμένο.
Και για το "σημαντικο ποσό" που εχασες στον τζογο, να ρωτησω πόσο ειναι?
Γιατι κατι μου λεει οτι το μονο σου προβλημα ειναι οτι μεγαλοποιεις τις επιθυμιες σου και τις ονομαζεις "εθισμό".

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom