vasmarcpl
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Τι κανούμε όλα καλαά??? Δεν παλεύεται με την ζέστηΓεια σας
Γεια σας παιδια
Τι κανούμε όλα καλαά??? Δεν παλεύεται με την ζέστηΓεια σας
Γεια σας παιδια
Αν δεν θέλει ς να πάρεις τα οργανα στειλε dmΑν δεν είναι γυναίκα μου αλλά είναι fuckdoll μου έχει διαφορά; Γιατί εμείς τόσο καιρό ψάχνουμε κόσμο και όλοι χέζονται
στείλε μήνυμα να τα πούμε αν θεςΕγώ έχω κάνει cuckolding με τη γυναίκα μου και ήταν η τελειότερη εμπειρία της ζωής μου.
Καλησπερα!Καλησπέρα σε όλους...!!
Κάνεις λάθος, μου έχουν κάτσει σκηνικά και με 27αρα και με 30άρα, και με 35αρα..να τις πηδάω και ο φίλος τους να παίρνει μάτι...Δυσκολα Ελληνιδες να κανουν τετοια φαση...και αν κανουν κανουν σε πιο μεγαλες ηλικιες...20 με 30 αντε 35 πολυ δυσκολα να κανουν τετοια ...ΔΗΣΤΗΧΩΣ
Να ρωτήσω κάτι;;; Σε εξιτάρει περισσότερο να είναι γυναίκα του, παντρεμένοι, παιδί κλπ ή ας είναι γκόμενα - μουνί να είναι κι ότι να'ναι;;;Κάνεις λάθος, μου έχουν κάτσει σκηνικά και με 27αρα και με 30άρα, και με 35αρα..να τις πηδάω και ο φίλος τους να παίρνει μάτι...
Από προσωπική εμπειρία με την κοπέλα μου αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουμε μιλήσει πλέον από 23-24 μιλάνε ανοιχτά με το εκάστοτε αγόρι τους για οποιοδήποτε φετίχ θέλουν 28 εγώ 26 η κοπέλα μου..!!!Δυσκολα Ελληνιδες να κανουν τετοια φαση...και αν κανουν κανουν σε πιο μεγαλες ηλικιες...20 με 30 αντε 35 πολυ δυσκολα να κανουν τετοια ...ΔΗΣΤΗΧΩΣ
Και πολυ καλα κανουν. Εμενα μου πηρε 3-4 χρονια να κανω αυτην την συζητηση με την γυναικα μου και ειμαι απο τους τυχερους που την εψησα και δοκιμασαμε εστω μια φορα τριο με μια πιτσιρικα εσκορτ. Για cuckold ενω την ψηνω δεν γουσταρει και γενικα κουβαλαει οπως και η τεραστια πλειοψηφια των γυναικων τα συνδρομα του παρελθοντος. Οταν εχεις μεγαλωσει με καποια «προτυπα» σε βαθμος πλυσης εγκεφαλου ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις. Δυσκολο τελικα να χαρεις την ζωη σου το σωμα σου και να απελευθερωθεις.Από προσωπική εμπειρία με την κοπέλα μου αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουμε μιλήσει πλέον από 23-24 μιλάνε ανοιχτά με το εκάστοτε αγόρι τους για οποιοδήποτε φετίχ θέλουν 28 εγώ 26 η κοπέλα μου..!!!
Γνωστός μου έψησε τη γυναίκα του για τη φάση και μάντεψε. Αυτή τον έβλεπε να τον γαμάει μία βραζιλιάνα τρανς. Οπότε ξεκαθάρισε μαζί της τι θέλει γιατί η τύπισσα του έκανε την τρύπα ροδέλα.Και πολυ καλα κανουν. Εμενα μου πηρε 3-4 χρονια να κανω αυτην την συζητηση με την γυναικα μου και ειμαι απο τους τυχερους που την εψησα και δοκιμασαμε εστω μια φορα τριο με μια πιτσιρικα εσκορτ. Για cuckold ενω την ψηνω δεν γουσταρει και γενικα κουβαλαει οπως και η τεραστια πλειοψηφια των γυναικων τα συνδρομα του παρελθοντος. Οταν εχεις μεγαλωσει με καποια «προτυπα» σε βαθμος πλυσης εγκεφαλου ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις. Δυσκολο τελικα να χαρεις την ζωη σου το σωμα σου και να απελευθερωθεις.
Εχουμε ξεκαθαρισει τα παντα. Απο συζητηση εχουμε παρει phd. Στην πραξη εκτος απο το σκηνικο με την εσκορτ που ηταν σουπερ τιποτα αλλο. Τωρα αν ο αλλος γουσταρει να τον γαμαει τρανς εγω πασο αλλα δεν θα παρωΓνωστός μου έψησε τη γυναίκα του για τη φάση και μάντεψε. Αυτή τον έβλεπε να τον γαμάει μία βραζιλιάνα τρανς. Οπότε ξεκαθάρισε μαζί της τι θέλει γιατί η τύπισσα του έκανε την τρύπα ροδέλα.
Δεν τον είχα κόψει για τέτοια φάση αλλά στο πίτσι πίτσι η δικιά του του είπε πως το είχε φαντασία και το έκανε. Τους γνωρίζω καλά και κάτι μου λέει πως αυτή γουστάρει πολύ πιο ανώμαλα σκηνικά. Όπως και να έχει όμως καλό είναι να γίνονται.Εχουμε ξεκαθαρισει τα παντα. Απο συζητηση εχουμε παρει phd. Στην πραξη εκτος απο το σκηνικο με την εσκορτ που ηταν σουπερ τιποτα αλλο. Τωρα αν ο αλλος γουσταρει να τον γαμαει τρανς εγω πασο αλλα δεν θα παρω
Οτι γουσταρει ο καθενας! Εσυ γιατι δεν χωνεσαι να την παρετε μαζι;Δεν τον είχα κόψει για τέτοια φάση αλλά στο πίτσι πίτσι η δικιά του του είπε πως το είχε φαντασία και το έκανε. Τους γνωρίζω καλά και κάτι μου λέει πως αυτή γουστάρει πολύ πιο ανώμαλα σκηνικά. Όπως και να έχει όμως καλό είναι να γίνονται.