Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 807
  • Εμφανίσεις 185K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 151 51,0%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 145 49,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 62 20,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
225
Πόντοι
20
Μετά τον πρώτο γύρο που ήταν όλα τέλεια μπορώ να σου πω πως "ξεφούσκωσα"...από διάθεση, ορμές ....ήμουν σε φάση οκ το ζήσαμε..καλά ηταν..αλλά μετά ξέρεις..τρώγοντας έρχεται η όρεξη..και πολύ βασικό η σωστή επιλογή του συναθλητη. Μετά το δεύτερο γύρω τους άφησα να παίξουν μπαλά οι δυό τους..μου είχε φύγει

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
225
Πόντοι
20
Αυτό που σίγουρα πήρα πάντως ήταν εμπειρία και μάθημα ζωής. Οπότε αν κάποιος έχεις σκέψεις και προβληματισμούς γι΄αυτό το σενάριο , εδώ είμαι να βοηθήσω.

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
49
Πόντοι
0
Μετά τον πρώτο γύρο που ήταν όλα τέλεια μπορώ να σου πω πως "ξεφούσκωσα"...από διάθεση, ορμές ....ήμουν σε φάση οκ το ζήσαμε..καλά ηταν..αλλά μετά ξέρεις..τρώγοντας έρχεται η όρεξη..και πολύ βασικό η σωστή επιλογή του συναθλητη. Μετά το δεύτερο γύρω τους άφησα να παίξουν μπαλά οι δυό τους..μου είχε φύγει
Αυτο που ειπες πολυ σημαντικο...η επιλογη το συναθλητη. Εκει ειναι περισσοτερο η δυσκολια καθως εχει γεμίσει "γαμιάδες" το ιντερνετ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Είμαι με ένα 40+ μιλφ που ψάχνει άλλους δύο για παιχνίδι. Δεν είναι fake η φωτογραφία
1723454623538.png
Ρε αλάνι είσαι γνωστός της Lisa Ann? Και κάνετε και κουαρτέτο;
Και λέγαμε το Γιωργαρο τυχερό με τη Sensual Jane.
Εσύ εισαι μακράν πρωταθλητής.

1723462203929.png

cockoras69

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Like
225
Πόντοι
20
Όλοι γαμιάδες νομίζουμε είμαστε...Μέχρι να βρεθείς μπροστά σε κάποιον που το έχει κάνει τέχνη και λες ωπππ...μάλλον κάτι δεν έκανα καλά τόσο καιρό και πρέπει να ανεβάσω το παιχνίδι μου επίπεδο..όχι για τη σύζυγο μόνο..αλλά και για μένα ,γιατί στην τελική το θέμα είναι να περάσουμε και οι 2 καλά για όσο πιο πολύ γίνεται..Το μόνο κακό είναι οτι δύσκολα αναπαράγεις τις συνθήκες της συνάντησης..Δηλαδή παιδιά να λείπουν, να έχουμε και οι δύο άδεια, να είμαστε ξεκούραστοι κτλ.. από εκεί και πέρα η αίσθηση της ανακάλυψης νέου σώματος και νέας επαφής, μυρωδίας και αίσθησης σώματος είναι κάτι που δεν μπορεί να αναπαραχθεί..

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
49
Πόντοι
0
Όλοι γαμιάδες νομίζουμε είμαστε...Μέχρι να βρεθείς μπροστά σε κάποιον που το έχει κάνει τέχνη και λες ωπππ...μάλλον κάτι δεν έκανα καλά τόσο καιρό και πρέπει να ανεβάσω το παιχνίδι μου επίπεδο..όχι για τη σύζυγο μόνο..αλλά και για μένα ,γιατί στην τελική το θέμα είναι να περάσουμε και οι 2 καλά για όσο πιο πολύ γίνεται..Το μόνο κακό είναι οτι δύσκολα αναπαράγεις τις συνθήκες της συνάντησης..Δηλαδή παιδιά να λείπουν, να έχουμε και οι δύο άδεια, να είμαστε ξεκούραστοι κτλ.. από εκεί και πέρα η αίσθηση της ανακάλυψης νέου σώματος και νέας επαφής, μυρωδίας και αίσθησης σώματος είναι κάτι που δεν μπορεί να αναπαραχθεί..
Ναι σε μας τους παντρεμενους με παιδια, υπάρχουν και οι δυσκολιες του χρόνου και το χώρου. Αλλα δεν πειραζει..για μενα καλο ειναι αυτο για να μη γινεται συνήθεια. Να μένει στο πεδίο του παιχνιδιού και του ξεχωριστού.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.533
Πόντοι
1.336
Ρε αλάνι είσαι γνωστός της Lisa Ann? Και κάνετε και κουαρτέτο;
Και λέγαμε το Γιωργαρο τυχερό με τη Sensual Jane.
Εσύ εισαι μακράν πρωταθλητής.

1723462203929.png
Ρε έξυπνε για πλάκα το έγραψα. Έχω ανεβάσει παρόμοια φωτό της στο νήμα της. Έτσι και αλλιώς αν ψάξεις λίγο scouter της πλάκας θα δεις ότι έχω μιλφ και περνάω καλά
Αν είχες λίγο μυαλό, έστω λίγο περισσότερο από μυαλό βάλσαμομενης γάτας θα καταλάβαινες ότι κάνω χαβαλε.

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Ρε έξυπνε για πλάκα το έγραψα. Έχω ανεβάσει παρόμοια φωτό της στο νήμα της. Έτσι και αλλιώς αν ψάξεις λίγο scouter των της πλάκας θα δεις ότι έχω μιλφ και περνάω καλά
Αν είχες λίγο μυαλό, έστω λίγο περισσότερο από μυαλό βάλσαμο Μένης γάτας θα καταλάβαινες ότι κάνω χαβαλε.
Φίλε μου, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, στ' αρχίδια μου πως περνάς και τι γαμάς.
Είσαι και σημαίνουσα προσωπικότητα, από ότι βλεπω, και θα πρέπει να ψάξουμε και πως περνάς.
Άντε ρε κακοριζικε παρακάτω.
Εισαι και "χαβαλετζης", τρομάρα σου.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.533
Πόντοι
1.336
Φίλε μου, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, στ' αρχίδια μου πως περνάς και τι γαμάς.
Είσαι και σημαίνουσα προσωπικότητα, από ότι βλεπω, και θα πρέπει να ψάξουμε και πως περνάς.
Άντε ρε κακοριζικε παρακάτω.
Εισαι και "χαβαλετζης", τρομάρα σου.
Την Lisa μία χαρά την έψαξες...
Μόνο από την τελευταία πρόταση που είχα γράψει θα έπρεπε να καταλάβεις ότι κάνω πλάκα. Αλλά θέλει μυαλό...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Την Lisa μία χαρά την έψαξες...
Μόνο από την τελευταία πρόταση που είχα γράψει θα έπρεπε να καταλάβεις ότι κάνω πλάκα. Αλλά θέλει μυαλό...
Έχεις εσύ μυαλό για όλους μας ρε Ταμτακο.
Αρκεί.....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Και να μην το έλεγες φάνηκαν τα προηγούμενα ποστ σου
Βλέπω κάνεις φιλότιμη προσπάθεια να μας πείσεις ότι εισαι πυρηνικος επιστήμονας της μαλακίας.
Στα μιτοχόνδρια μεσα είσαι και συνεχίζεις στον πυρήνα.
Για να είμαι δίκαιος, θα στο πιστώσω.
Κάνε μας νέο ποστ τώρα, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία.

Nightstorm

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
45
Πόντοι
0
Αν υπάρχει ζευγάρι από Αθήνα που ενδιαφέρεται ας στείλει πμ

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.533
Πόντοι
1.336
Βλέπω κάνεις φιλότιμη προσπάθεια να μας πείσεις ότι εισαι πυρηνικος επιστήμονας της μαλακίας.
Στα μιτοχόνδρια μεσα είσαι και συνεχίζεις στον πυρήνα.
Για να είμαι δίκαιος, θα στο πιστώσω.
Κάνε μας νέο ποστ τώρα, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία.
Άστο φίλε δεν μπορείς. Κατάλαβες ότι έκανες βλακεία και προσπαθείς να βγεις από πάνω. Κάτσε ασχολησου με κάποιον στα μέτρα σου. Και βασικά με κάποιον που θα έλεγες στα μούτρα του αυτά που γράφεις εδώ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
Άστο φίλε δεν μπορείς. Κατάλαβες ότι έκανες βλακεία και προσπαθείς να βγεις από πάνω. Κάτσε ασχολησου με κάποιον στα μέτρα σου. Και βασικά με κάποιον που θα έλεγες στα μούτρα του αυτά που γράφεις εδώ....
Κούρασες βλάκα. Και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom