Καλησπέρα μάγκες, τη προαναφερόμενη γκόμενα δεν την έχω ξαναδεί, η 1 διανυκτέρευση τότε δεν έκατσε, ψιλομιλάμε που και που από social media αλλά έχει 'κάτσει' αρκετά η υπόθεση και λόγω απόστασης και λόγω κορωνοϊού... Κάποια στιγμή βέβαια που μιλήσαμε το Πάσχα και της πέταξα να βρεθούμε όταν τελειώσει όλο αυτό μου είπε ότι έχει πολύ καλές 'αναμνήσεις' και ευχαρίστως θα ήθελε να ξαναβρεθούμε...
Πάμε σε άλλα, έχω ξεκινήσει παιχνίδι με μία άλλη φρεσκοχωρισμένη με παιδί, αλλά υπάρχουν 2 θεματάκια...
1) Τώρα με τον κορωνοϊό, όπως την βλέπω στις βιντεοκλήσεις,πρέπει να έφαγε λίγο παραπάνω (να τονίσω ότι είμαι εμφανίσιμος και έχω γυμνασμένο κορμί, όχι φέτες πλέον αλλά κρατιέμαι καλά).
2) Είναι παιδική φίλη της κολλητής της γυναίκας μου... Από την οποία έμαθε η γυναίκα μου όπως κουτσομπόλευαν, ότι της είπε ότι ψάχνει σαν τρελή να γαμηθεί και κάποια άκυρη στιγμή που την έφερε η κουβέντα μου το είπε κι εμένα... Τι το ήθελε; Έβαλε τα χέρια της για να βγάλει τα μάτια της! Μου έβαλε μεγαλύτερες ιδέες, διότι έβλεπα πώς μου μιλούσε, αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία...
Το μεσημέρι που μιλήσαμε με βιντεοκλήση ρε μάγκες φορούσε ένα ντεκολτέ!!! Και έχει κάτι βυζάρες!!!!! Σκέτη καύλα!
Η λογική λέει να μείνω μακριά και δεν αξίζει το ρίσκο, αλλά έλα που με καυλώνει η πρόστυχη! Θέλω πολύ να τη σπάσω στη πούτσα.
Να της κάνω εξήγηση πριν αρχίσει το χοντρό παιχνίδι; Τι να κάνω;;;