papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.425
- Πόντοι
- 27.261
αμα με την αναλογη κοπελα τα βρειτε στα ερωτικα, στα επικοινωνιακα και κανετε και τις αναλογες υποχωρησεις μεταξυ σας, γιατι σχεση χωρις υποχωρησεις δε γινεται, δε χρειαζεται καμια περιπετεια.Αν και δεν έχω πείρα από γάμους, ούτε από ιδιαίτερα μακροχρόνια συγκατοίκηση, νομίζω ότι η ερωτική έλξη μεταξύ 2 ανθρώπων δεν μπορεί να κρατήσει πολύ. Οι άντρες συνήθως θέλουν κάποια αλλαγή ή περιπέτεια (να φάνε βρώμικο αντί για σπιτικό) και οι γυναίκες το παίρνουν πρέφα και γαμιούνται αλλού. Μάλιστα διασκεδάζουν περισσότερο με τα ξενογαμήσια από εμάς. Κάποιος (δεν θυμάμαι ποιός) έλεγε ότι "μια γυναίκα μπορεί να συγχωρέσει τα πάντα, εκτός από το να μην τη θέλουν" και νομίζω ότι είχε δίκιο
μιλαω εκ πειρας.
καμια σχεση μου δεν εχω κερατωσει και ουτε με εχει κερατωσει, γιατι μεναμε μαζι και τα καναμε ολα μαζι... σχεδον.
απλα με την παροδο του χρονου βλεπεις αν εισαι ολοκληρωμενος κατα τη διαρκεια της σχεσης και...
η' το συνεχιζεις και πας, ας πουμε σε ποιο σοβαρα μονοπατια
η' το κοβεις, χωριζεις και ξεκινας παλι, αλλα με μεγαλυτερες εμπειριες πλεον, που σε βοηθανε για την επομενη.