Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.162
- Πόντοι
- 206
Σορυ φιλε , σε ειχε πει ενας αλλος χρήστης γέρο κ δεν είχες παρεξηγηθείΓιατί παππούς μύστη ?
.. σορυ κ παλι ειτε εισαι νέος ειτε γεράς
Σορυ φιλε , σε ειχε πει ενας αλλος χρήστης γέρο κ δεν είχες παρεξηγηθείΓιατί παππούς μύστη ?
Μύστη κανένα πρόβλημα δεν παρεξηγηθηκα χαχαχαΣορυ φιλε , σε ειχε πει ενας αλλος χρήστης γέρο κ δεν είχες παρεξηγηθεί
.. σορυ κ παλι ειτε εισαι νέος ειτε γεράς
Ακριβως,εγω ξεκωλιαζω 1-2 φορες την εβδομαδα που σκαει σαν πουτανα με ψηλοτακουνα ή κοκκινες γοβες. Την επομενη φορα θα της βαλω τη γοβα στο κωλο και θα ανεβασω αφιερωσηΚαλά και αυτό πολύ σωστό που λές,δεν λέω!!
αλλά υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις,για κάποιους που δέν έχουν πολλά φράγκα-χρόνο
οι παντρεμένες γυναικες ας πούμε!!
Θα περιμένουμε!!!!Ακριβως,εγω ξεκωλιαζω 1-2 φορες την εβδομαδα που σκαει σαν πουτανα με ψηλοτακουνα ή κοκκινες γοβες. Την επομενη φορα θα της βαλω τη γοβα στο κωλο και θα ανεβασω αφιερωση
Καμποσοι εδω θα σου απαντησουν οτι αν ισχυε αυτο ειχαν μειινει οι ιδιοι με το πουλι στο χερι.Εγώ έχω άλλη απορία....
Οι παντρεμένες γυναίκες είναι ικανοποιημένες από το σεξ με τον άντρα τους?
Ελπίζω αυτοί να κάνουν σωστή δουλειάΚαμποσοι εδω θα σου απαντησουν οτι αν ισχυε αυτο ειχαν μειινει οι ιδιοι με το πουλι στο χερι.
η πλειονοτητα οχι... μην σου πω.. οτι η πλειονοτητα των γυναικών παίζει οταν πηδαν το άντρα τους να σκεφτονται οποιον θέλουν.. και γι αυτο φταινει και οι δυο.Εγώ έχω άλλη απορία....
εσπειρες ανακατοσουρα και λακησεςΕγώ έχω άλλη απορία....
1. Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες.η πλειονοτητα οχι... μην σου πω.. οτι η πλειονοτητα των γυναικών παίζει οταν πηδαν το άντρα τους να σκεφτονται οποιον θέλουν.. και γι αυτο φταινει και οι δυο.
1. συνηθως η παντρμενη γυναικα "παραμελει" το ευτό της λόγω συνηθειας και κούρασης... δεν ντυνεται σεξυ... παχαινει.. δεν παει γυμναστηριο.. χαλαρωνει και ζαρωνει... κυκλοφορει με ρομπες-πυτζαμες-φορμες της κακιας ώρας λες και είναι αστεγη στο σπιτι.. φαντασία 0 και παραμένει πουριτανή ελλεινιδα σε πολλα στο σεξ... οποτε και ο αντρας την πηδαει με ελαφρα ξενερα...
2, απο την άλλη και ο άντρας πολλές φορές παραμελεί τον εαυτο του, κανει μπυροκοιλια που φτανει στο πάτωμα... και μπαινει στην γυναικα χωρις προκαταρτικα ή παιχνίδια.. δεν ιντριγκάρεται και δεν ιντριγκαρει.. και τελικα μονο για να ρίξει τον πουτσο.
Αν και οι 2 κρατησουν σωμα οκ, και ερωτικο πνευμα.. τοτε ναι.. και οι 2 το απολαμβανουν και ικανοποιούνται.
Να απολογηθώ, συγνώμη. Έκανα παύση για ένα ποτάκι με καταπληκτική θέα δίπλα στο ποτάμι.εσπειρες ανακατοσουρα και λακησες
1. Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες.
1. Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες.
2. Το σεξ χωρίς προκαταρκτικά χαρίζει έντονα συναισθήματα. Καμία φορά είναι ένας γρήγορος τρόπος να αποβάλλεις το στρες μετά από μια δύσκολη μέρα..
Αν συμβαίνει συχνά,οι γυναίκες αισθάνονται ότι τους χειρίζονται σαν να είναι αντικείμενο. Έρχονται οι σκέψεις: «Είσαι μαζί μου αυτή τη στιγμή; Ή δεν τον νοιάζει ποιά είναι δίπλα του;" που τους εμποδίζουν να το απολαύσουν.
Κάποιες γυναίκες συμβιβάζονται και καταλήγουν στο ψευδές συμπέρασμα ότι έτσι είναι το συζυγικό σεξ,άλλες δίνουν μάχη για την ευχαρίστησή τους. Με όποιο τρόπο βρίσκουν.
Ορσε μαλακα που εχεις και γνωμη, για γυναικες μιλαει οχι για γιδες και προβατινεςΕλάχιστες
Ορσε μαλακα που εχεις και γνωμη, για γυναικες μιλαει οχι για γιδες και προβατινες
Αν βρε τριμπουρδελε δε βλεπεις οτι η μεση 35-40αρα σημερα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και στο σωμα και στην εμφανιση και στην περιποιηση εισαι τυφλος. Αλλα αυτο το ξερουμε ηδη.Ούτε για πάκηδες που σου'χουν κάνει τον πάτο βάζο
Και η πλακα της υποθεσης: 3-4 φιλες που εχω (παλιες συμφοιτητριες ολες) και εχουμε το θαρρος να λεμε τετοια, παντρεμενες και αυτες ανω της 10ετιας (με παιδιά μάλιστα), στο ερωτημα καθε ποτε κανουν σεξ με τους ανδρες τους, οι 3 απαντησαν καθε μερα και η μια απαντησε μερα παρα μερα.
Αβυσσος η ψυχη τους...
ψευδωνται οι φιλες σου....Να πω και εγω την ιστορια μου.
Παντρεμενος περιπου 6 χρονια, η γυναικα μου αντικειμενικα πολυ ομορφη (ξανθια, πρασινα ματια), με πολυ ωραιο σωμα, μεγαλο στηθος κλπ, την κοιταζαν πολλοι οπου πηγαιναμε και ελεγαν τι πηδαει ο πουστης. Ηταν αρκετα μικροτερη.
Τα πρωτα χρονια που ειχα κ εγω ορεξη, στο σεξ καναμε παπαδες. Μιλαμε για 3-4 φορες καθε μερα και θελαμε και αλλο.
Μετα 2 χρονια απο το γαμο (4 απο σχεση) βαριομουν και να την ακουμπησω - αυτη ειχε καυλες και με κυνηγαγε, εγω βαριομουν αφορητα το οτιδηποτε.
Ειχε περιοδο και ελεγα επιτελους να ησυχασω. Μονο πιπα ηθελα, ολα τα αλλα βαριομουν. Κατι γιορτες ειχε παρει σεξυ εσωρουχα και στολες, μου ειπε ενα βραδυ γυρνα απο κει να τα βαλω να πηδηχτουμε και εντος 5 λεπτων μεχρι να ετοιμαστει με ειχε παρει ο υπνος (μετα πεταχτηκα και δεν ειχα ορεξη ουτε να φιλησω).
Νομιζω αυτη ειναι η μοιρα του παντρεμενου και του γαμου για να το δουμε και απο τη δικη μας μερια, χωρις εξυπναδες και αναθεματα. Ο γαμος σε κανει να βαριεσαι το σεξ με την γυναικα σου , οποια και να εχεις, οσο ωραια και καυλιαρα και αν ειναι. ΚΑΝΟΝΑΣ (τουλαχιστο για εμενα). Για αυτοι βλεπεις και τις μεγαλυτερες μουναρες του πλανητη να χωριζουν και οταν περναει ο καιρος να ακους οτι δεν κανανε σεξ με τον αντρα τους ή ότι ο αντρας τους την κερατωνε.
Μην πατε μακρια ο Καρολος απατουσε την Νταϊάνα με το μπαζο την Καμηλα (ο Κάρολος που είχε οποια ήθελε ε).
ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ: την ιδια περιοδο που βαριομουν να πηδηξω την γυναικα μου, ειχα βαλει στο ματι ενα μπαζακι απο τη δουλεια. Κοντη, χοντρουλα, με βυζαρες, τιποτα μα τιποτα το αξιολογο. Αν τις εβαζες διπλα διπλα και ρωτουσες 1000 ανδρες, ολοι θα προτιμουσαν την δικια μου. Ουτε εγω μπορουσα τοτε να εξηγησω, αλλα αν μου καθοταν το μπαζακι θα το ξεκωλιαζα με απιθανη ορεξη, τη δικια μου ομως που με κυνηγουσε, δεν την μπορουσα με τιποτα.
Πλέον ρωταω απο περιεργεια φιλους κλπ , που εμπιστευομαι , καθε ποτε κανουν σεξ με τις γυναικες τους. Μιλαμε για γαμους ανω των 10 ετων.
Ο καλυτερος μια φορα την εβδομαδα, οι περισσοτεροι μια καθε 1-2 μηνες, ο χειροτερος, ουτε που θυμοταν.
Και η πλακα της υποθεσης: 3-4 φιλες που εχω (παλιες συμφοιτητριες ολες) και εχουμε το θαρρος να λεμε τετοια, παντρεμενες και αυτες ανω της 10ετιας (με παιδιά μάλιστα), στο ερωτημα καθε ποτε κανουν σεξ με τους ανδρες τους, οι 3 απαντησαν καθε μερα και η μια απαντησε μερα παρα μερα.
Αβυσσος η ψυχη τους...