Νέα

Οι παντρεμένοι γαμούν την γυναίκα τους:

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezoporos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πόσο συχνά γαμάτε την γυναίκα σας;

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 18 8,9%
  • Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 49 24,1%
  • Δύο με τρεις φορές τον μήνα

Ψήφοι: 74 36,5%
  • Δύο με τρεις φορές το τρίμηνο

Ψήφοι: 21 10,3%
  • Δύο με τρεις φορές τον χρόνο

Ψήφοι: 19 9,4%
  • Δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια

Ψήφοι: 22 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.162
Πόντοι
206

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Να σας εξηγήσω την διαφορά του παντρεμενου από τον σπόνσορα

Είμαι στην Ρουμανία με το γκομενακι μου την Ρουμάνα σκέτη κόλαση...

Βλέπει στο mall δύο κόκκινες γόβες στιλέτο ...

Baby I want you to buy me these shoes...
OK... but you will wear it and I will funk you in the ass ...

Why do you think I am a bitch ...?
No ... but I will funk you like a bitch...!
OK then :)))

Kαι έτσι την ξεκωλιασα αγρια ... με τις κατακκοκινες γόβες της ...!

Επένδυση με άμεση απόδοση κύριοι ...!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Καλά και αυτό πολύ σωστό που λές,δεν λέω!!
αλλά υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις,για κάποιους που δέν έχουν πολλά φράγκα-χρόνο
οι παντρεμένες γυναικες ας πούμε!! :hi:
Ακριβως,εγω ξεκωλιαζω 1-2 φορες την εβδομαδα που σκαει σαν πουτανα με ψηλοτακουνα ή κοκκινες γοβες. Την επομενη φορα θα της βαλω τη γοβα στο κωλο και θα ανεβασω αφιερωση

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Ακριβως,εγω ξεκωλιαζω 1-2 φορες την εβδομαδα που σκαει σαν πουτανα με ψηλοτακουνα ή κοκκινες γοβες. Την επομενη φορα θα της βαλω τη γοβα στο κωλο και θα ανεβασω αφιερωση
Θα περιμένουμε!!!!

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Εγώ έχω άλλη απορία....
Οι παντρεμένες γυναίκες είναι ικανοποιημένες από το σεξ με τον άντρα τους?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Εγώ έχω άλλη απορία....
Καμποσοι εδω θα σου απαντησουν οτι αν ισχυε αυτο ειχαν μειινει οι ιδιοι με το πουλι στο χερι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mantw

mr_privacy

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
37
Πόντοι
0
Εγώ έχω άλλη απορία....
η πλειονοτητα οχι... μην σου πω.. οτι η πλειονοτητα των γυναικών παίζει οταν πηδαν το άντρα τους να σκεφτονται οποιον θέλουν.. και γι αυτο φταινει και οι δυο.
1. συνηθως η παντρμενη γυναικα "παραμελει" το ευτό της λόγω συνηθειας και κούρασης... δεν ντυνεται σεξυ... παχαινει.. δεν παει γυμναστηριο.. χαλαρωνει και ζαρωνει... κυκλοφορει με ρομπες-πυτζαμες-φορμες της κακιας ώρας λες και είναι αστεγη στο σπιτι.. φαντασία 0 και παραμένει πουριτανή ελλεινιδα σε πολλα στο σεξ... οποτε και ο αντρας την πηδαει με ελαφρα ξενερα...
2, απο την άλλη και ο άντρας πολλές φορές παραμελεί τον εαυτο του, κανει μπυροκοιλια που φτανει στο πάτωμα... και μπαινει στην γυναικα χωρις προκαταρτικα ή παιχνίδια.. δεν ιντριγκάρεται και δεν ιντριγκαρει.. και τελικα μονο για να ρίξει τον πουτσο.
Αν και οι 2 κρατησουν σωμα οκ, και ερωτικο πνευμα.. τοτε ναι.. και οι 2 το απολαμβανουν και ικανοποιούνται.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
η πλειονοτητα οχι... μην σου πω.. οτι η πλειονοτητα των γυναικών παίζει οταν πηδαν το άντρα τους να σκεφτονται οποιον θέλουν.. και γι αυτο φταινει και οι δυο.
1. συνηθως η παντρμενη γυναικα "παραμελει" το ευτό της λόγω συνηθειας και κούρασης... δεν ντυνεται σεξυ... παχαινει.. δεν παει γυμναστηριο.. χαλαρωνει και ζαρωνει... κυκλοφορει με ρομπες-πυτζαμες-φορμες της κακιας ώρας λες και είναι αστεγη στο σπιτι.. φαντασία 0 και παραμένει πουριτανή ελλεινιδα σε πολλα στο σεξ... οποτε και ο αντρας την πηδαει με ελαφρα ξενερα...
2, απο την άλλη και ο άντρας πολλές φορές παραμελεί τον εαυτο του, κανει μπυροκοιλια που φτανει στο πάτωμα... και μπαινει στην γυναικα χωρις προκαταρτικα ή παιχνίδια.. δεν ιντριγκάρεται και δεν ιντριγκαρει.. και τελικα μονο για να ρίξει τον πουτσο.
Αν και οι 2 κρατησουν σωμα οκ, και ερωτικο πνευμα.. τοτε ναι.. και οι 2 το απολαμβανουν και ικανοποιούνται.
1. Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες.

2. Το σεξ χωρίς προκαταρκτικά χαρίζει έντονα συναισθήματα. Καμία φορά είναι ένας γρήγορος τρόπος να αποβάλλεις το στρες μετά από μια δύσκολη μέρα..

Αν συμβαίνει συχνά,οι γυναίκες αισθάνονται ότι τους χειρίζονται σαν να είναι αντικείμενο. Έρχονται οι σκέψεις: «Είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή; Ή δεν τον νοιάζει ποιά είναι δίπλα του;" που τους εμποδίζουν να το απολαύσουν.

Κάποιες γυναίκες συμβιβάζονται και καταλήγουν στο ψευδές συμπέρασμα ότι έτσι είναι το συζυγικό σεξ,άλλες δίνουν μάχη για την ευχαρίστησή τους. Με όποιο τρόπο βρίσκουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
1. Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες.

Ελάχιστες

mr_privacy

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
37
Πόντοι
0

2. Το σεξ χωρίς προκαταρκτικά χαρίζει έντονα συναισθήματα. Καμία φορά είναι ένας γρήγορος τρόπος να αποβάλλεις το στρες μετά από μια δύσκολη μέρα..

Αν συμβαίνει συχνά,οι γυναίκες αισθάνονται ότι τους χειρίζονται σαν να είναι αντικείμενο. Έρχονται οι σκέψεις: «Είσαι μαζί μου αυτή τη στιγμή; Ή δεν τον νοιάζει ποιά είναι δίπλα του;" που τους εμποδίζουν να το απολαύσουν.

Κάποιες γυναίκες συμβιβάζονται και καταλήγουν στο ψευδές συμπέρασμα ότι έτσι είναι το συζυγικό σεξ,άλλες δίνουν μάχη για την ευχαρίστησή τους. Με όποιο τρόπο βρίσκουν.

1. "Έχω παρατηρήσει ότι οι σημερινές γυναίκες, Ελληνίδες, προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και παραμένουν σεξυ ακόμα πολλά χρόνια και μετά το γάμο . Με το ντύσιμο τους, κομμωτήριο, περιποιημένα άκρα ,διατροφή-γυμναστική οι περισσότερες." χμμμ... η εμπειρια γυναικών μετα τον γαμο-παιδι δείχνει οτι το 70%-80% ειναι +10κιλα απο την φωτο του γαμου τους... καποτε ήταν 90% βεβαια... αλλά σίγουρα κατι πανε να κάνουν... εκει που πραγματικα το χάνουν ειναι η διάκριση μεταξυ "νοικοκυρα-ερωτικη συντροφος"¨.. εκει πραγματικα το 80-90% βαλτωνει απο την καθημερινότητα και αρκειται να θεωρει οτι "αν του κατσω ειναι αρκετο..." και δεν αλλαζουν την ψυχολογια σπιτιου με την ψυχολογια κρεβατιου.
2. "Το σεξ χωρίς προκαταρκτικά χαρίζει έντονα συναισθήματα. Καμία φορά είναι ένας γρήγορος τρόπος να αποβάλλεις το στρες μετά από μια δύσκολη μέρα.."... σιγουρα θα συμφωνισω... αλλά ισως απο λάθος ίσως απο πραγματικότητα εχει επέλθει η άποψη οτι το αντρικο σεξ ειναι αμιγως σαρκικο.. το γυνεκειο λιιιιγο πιο εγκεφαλικο... ισως ναι... ισως οχι...

εγω προσωπικα εχω χτυησει απειρα καμπανακια στην συντροφο οταν διακρινω τα παραπνω "συμπτωματα"... και τ λέω απο την οση εμπειιρια εχω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.246
Πόντοι
5.506
Ούτε για πάκηδες που σου'χουν κάνει τον πάτο βάζο
Αν βρε τριμπουρδελε δε βλεπεις οτι η μεση 35-40αρα σημερα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και στο σωμα και στην εμφανιση και στην περιποιηση εισαι τυφλος. Αλλα αυτο το ξερουμε ηδη.
Αλλα ειναι τα κουσουρια τους, απο εμφανιση μια χαρα τα πανε.

Αιντε καταθλιπτικε ναυαγε

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Να πω και εγω την ιστορια μου.
Παντρεμενος περιπου 6 χρονια, η γυναικα μου αντικειμενικα πολυ ομορφη (ξανθια, πρασινα ματια), με πολυ ωραιο σωμα, μεγαλο στηθος κλπ, την κοιταζαν πολλοι οπου πηγαιναμε και ελεγαν τι πηδαει ο πουστης. Ηταν αρκετα μικροτερη.
Τα πρωτα χρονια που ειχα κ εγω ορεξη, στο σεξ καναμε παπαδες. Μιλαμε για 3-4 φορες καθε μερα και θελαμε και αλλο.
Μετα 2 χρονια απο το γαμο (4 απο σχεση) βαριομουν και να την ακουμπησω - αυτη ειχε καυλες και με κυνηγαγε, εγω βαριομουν αφορητα το οτιδηποτε.
Ειχε περιοδο και ελεγα επιτελους να ησυχασω. Μονο πιπα ηθελα, ολα τα αλλα βαριομουν. Κατι γιορτες ειχε παρει σεξυ εσωρουχα και στολες, μου ειπε ενα βραδυ γυρνα απο κει να τα βαλω να πηδηχτουμε και εντος 5 λεπτων μεχρι να ετοιμαστει με ειχε παρει ο υπνος (μετα πεταχτηκα και δεν ειχα ορεξη ουτε να φιλησω).
Νομιζω αυτη ειναι η μοιρα του παντρεμενου και του γαμου για να το δουμε και απο τη δικη μας μερια, χωρις εξυπναδες και αναθεματα. Ο γαμος σε κανει να βαριεσαι το σεξ με την γυναικα σου , οποια και να εχεις, οσο ωραια και καυλιαρα και αν ειναι. ΚΑΝΟΝΑΣ (τουλαχιστο για εμενα). Για αυτοι βλεπεις και τις μεγαλυτερες μουναρες του πλανητη να χωριζουν και οταν περναει ο καιρος να ακους οτι δεν κανανε σεξ με τον αντρα τους ή ότι ο αντρας τους την κερατωνε.
Μην πατε μακρια ο Καρολος απατουσε την Νταϊάνα με το μπαζο την Καμηλα (ο Κάρολος που είχε οποια ήθελε ε).

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ: την ιδια περιοδο που βαριομουν να πηδηξω την γυναικα μου, ειχα βαλει στο ματι ενα μπαζακι απο τη δουλεια. Κοντη, χοντρουλα, με βυζαρες, τιποτα μα τιποτα το αξιολογο. Αν τις εβαζες διπλα διπλα και ρωτουσες 1000 ανδρες, ολοι θα προτιμουσαν την δικια μου. Ουτε εγω μπορουσα τοτε να εξηγησω, αλλα αν μου καθοταν το μπαζακι θα το ξεκωλιαζα με απιθανη ορεξη, τη δικια μου ομως που με κυνηγουσε, δεν την μπορουσα με τιποτα.

Πλέον ρωταω απο περιεργεια φιλους κλπ , που εμπιστευομαι , καθε ποτε κανουν σεξ με τις γυναικες τους. Μιλαμε για γαμους ανω των 10 ετων.
Ο καλυτερος μια φορα την εβδομαδα, οι περισσοτεροι μια καθε 1-2 μηνες, ο χειροτερος, ουτε που θυμοταν.

Και η πλακα της υποθεσης: 3-4 φιλες που εχω (παλιες συμφοιτητριες ολες) και εχουμε το θαρρος να λεμε τετοια, παντρεμενες και αυτες ανω της 10ετιας (με παιδιά μάλιστα), στο ερωτημα καθε ποτε κανουν σεξ με τους ανδρες τους, οι 3 απαντησαν καθε μερα και η μια απαντησε μερα παρα μερα.

Αβυσσος η ψυχη τους...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Και η πλακα της υποθεσης: 3-4 φιλες που εχω (παλιες συμφοιτητριες ολες) και εχουμε το θαρρος να λεμε τετοια, παντρεμενες και αυτες ανω της 10ετιας (με παιδιά μάλιστα), στο ερωτημα καθε ποτε κανουν σεξ με τους ανδρες τους, οι 3 απαντησαν καθε μερα και η μια απαντησε μερα παρα μερα.

Αβυσσος η ψυχη τους...

Μεγάλωναν καθόλου οι μύτες τους όταν τα λέγαν;:tooth:

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Να πω και εγω την ιστορια μου.
Παντρεμενος περιπου 6 χρονια, η γυναικα μου αντικειμενικα πολυ ομορφη (ξανθια, πρασινα ματια), με πολυ ωραιο σωμα, μεγαλο στηθος κλπ, την κοιταζαν πολλοι οπου πηγαιναμε και ελεγαν τι πηδαει ο πουστης. Ηταν αρκετα μικροτερη.
Τα πρωτα χρονια που ειχα κ εγω ορεξη, στο σεξ καναμε παπαδες. Μιλαμε για 3-4 φορες καθε μερα και θελαμε και αλλο.
Μετα 2 χρονια απο το γαμο (4 απο σχεση) βαριομουν και να την ακουμπησω - αυτη ειχε καυλες και με κυνηγαγε, εγω βαριομουν αφορητα το οτιδηποτε.
Ειχε περιοδο και ελεγα επιτελους να ησυχασω. Μονο πιπα ηθελα, ολα τα αλλα βαριομουν. Κατι γιορτες ειχε παρει σεξυ εσωρουχα και στολες, μου ειπε ενα βραδυ γυρνα απο κει να τα βαλω να πηδηχτουμε και εντος 5 λεπτων μεχρι να ετοιμαστει με ειχε παρει ο υπνος (μετα πεταχτηκα και δεν ειχα ορεξη ουτε να φιλησω).
Νομιζω αυτη ειναι η μοιρα του παντρεμενου και του γαμου για να το δουμε και απο τη δικη μας μερια, χωρις εξυπναδες και αναθεματα. Ο γαμος σε κανει να βαριεσαι το σεξ με την γυναικα σου , οποια και να εχεις, οσο ωραια και καυλιαρα και αν ειναι. ΚΑΝΟΝΑΣ (τουλαχιστο για εμενα). Για αυτοι βλεπεις και τις μεγαλυτερες μουναρες του πλανητη να χωριζουν και οταν περναει ο καιρος να ακους οτι δεν κανανε σεξ με τον αντρα τους ή ότι ο αντρας τους την κερατωνε.
Μην πατε μακρια ο Καρολος απατουσε την Νταϊάνα με το μπαζο την Καμηλα (ο Κάρολος που είχε οποια ήθελε ε).

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΕΡΟ: την ιδια περιοδο που βαριομουν να πηδηξω την γυναικα μου, ειχα βαλει στο ματι ενα μπαζακι απο τη δουλεια. Κοντη, χοντρουλα, με βυζαρες, τιποτα μα τιποτα το αξιολογο. Αν τις εβαζες διπλα διπλα και ρωτουσες 1000 ανδρες, ολοι θα προτιμουσαν την δικια μου. Ουτε εγω μπορουσα τοτε να εξηγησω, αλλα αν μου καθοταν το μπαζακι θα το ξεκωλιαζα με απιθανη ορεξη, τη δικια μου ομως που με κυνηγουσε, δεν την μπορουσα με τιποτα.

Πλέον ρωταω απο περιεργεια φιλους κλπ , που εμπιστευομαι , καθε ποτε κανουν σεξ με τις γυναικες τους. Μιλαμε για γαμους ανω των 10 ετων.
Ο καλυτερος μια φορα την εβδομαδα, οι περισσοτεροι μια καθε 1-2 μηνες, ο χειροτερος, ουτε που θυμοταν.

Αβυσσος η ψυχη τους...
ψευδωνται οι φιλες σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom