Θα σου γράψω το εξής : επειδή είμαι μερακλής χύστης, προφανώς δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ να γαμάω την ίδια αποκλειστικά σε βάθος χρόνου, όσο το γαμήσι είναι δυνατό και ποιοτικό. Σημαντικός παράγοντας εδώ ότι παντρεύτηκα συνειδητά και μεγάλος, έχοντας γαμήσει ό,τι είχε σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου από τη φωλιά μου. Το πλάνο μου έλεγε πως αν η γυναίκα μου συνέχιζε να γαμιέται όπως όταν γνωριστήκαμε, δεν θα 'χα θέμα να την πήδαγα αποκλειστικά.
Όταν όμως βλέπεις τη γυναίκα να φακλανεύει επιθετικά ΚΑΙ να χάνει κάθε ενδιαφέρον για τον πούτσο σου (που μόνο ανεβαίνει σε αξία στην κρεαταγορά όσο βγάνεις παρά και συντηρείσαι τζοβενόγερος) τότε ουσιαστικά σου δίνει μόνη της την καπότα στο χέρι να ξενογαμήσεις.
Άντρες είμαστε, όχι χορτοφάγες χλαπάτσες να κλαιγόμαστε και να λέμε 'Μα...γιατί;;;'
Επίσης, πεις δεν πεις 'πάχυνες', 'με παράτησες', 'είσαι ψόφια', τίποτε δεν αλλάζει αν δε θέλει η γυναίκα ν'αλλάξει. Και δυστυχώς, όσες κατεβαίνουν το δρόμο της φακλανοσύνης, ελάχιστα νοιάζονται. Έχουν δέσει το γαϊδαρό τους και αφήνονται τελείως. Άσχημο πολύ μα αληθινό.