Νέα

Οι παντρεμένοι γαμούν την γυναίκα τους:

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezoporos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσο συχνά γαμάτε την γυναίκα σας;

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 18 8,9%
  • Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 49 24,1%
  • Δύο με τρεις φορές τον μήνα

Ψήφοι: 74 36,5%
  • Δύο με τρεις φορές το τρίμηνο

Ψήφοι: 21 10,3%
  • Δύο με τρεις φορές τον χρόνο

Ψήφοι: 19 9,4%
  • Δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια

Ψήφοι: 22 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Να σας ζήσουνε ρε συναγωνιστή.

Αν δεν τρολάρεις και πράγματι γαμιέστε, μπράβο μέσα από την καρδιά μου, είσαι απίστευτη εξαίρεση στον κανόνα, μην την αφήσεις ποτέ τη γυναίκα!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Προφανώς αγαπητέ. Παντρεύτηκα στα 39, χώρισα στα 50. Και προφανώς ο λόγος ήταν ότι σταμάτησα να πηδάω τη γυναίκα μου. Όταν η πρώην σύζυγος έβαλε +25 και άρχισε να να μην ενδιαφέρεται για σεξ (τουλάχιστον μαζί μου). Το διαζύγιο ήταν από τις καλύτερες επιλογές στη ζωή μου. Σχεδόν ισάξια του να γίνω πατέρας. Ξαναγεννήθηκα και πλέον αισθάνομαι τόσο ακμαίος στη διάθεση για ζωή, όσο και στα 30 μου. Υγιεινή διατροφή, χαλαρή άσκηση, αυτοβελτίωση.

Εκεί που κοιτάνε όλοι προς μία κατεύθυνση, εσύ να βλέπεις ανάποδα. Αυτό είναι το μυστικό. Κολύμπα αντίθετα στο ρεύμα.
Να σε ρωτησω : γραφεις οτι σταματησες να κανετε σεξ επειδη παχυνε. Οποτε εκεινη το καταλαβε οτι δεν τη θες και ζητησε χωρισμο ή εσυ δεν αντεξες αλλο και την εστειλες;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Προφανώς αγαπητέ. Παντρεύτηκα στα 39, χώρισα στα 50. Και προφανώς ο λόγος ήταν ότι σταμάτησα να πηδάω τη γυναίκα μου. Όταν η πρώην σύζυγος έβαλε +25 και άρχισε να να μην ενδιαφέρεται για σεξ (τουλάχιστον μαζί μου). Το διαζύγιο ήταν από τις καλύτερες επιλογές στη ζωή μου. Σχεδόν ισάξια του να γίνω πατέρας. Ξαναγεννήθηκα και πλέον αισθάνομαι τόσο ακμαίος στη διάθεση για ζωή, όσο και στα 30 μου. Υγιεινή διατροφή, χαλαρή άσκηση, αυτοβελτίωση.

Εκεί που κοιτάνε όλοι προς μία κατεύθυνση, εσύ να βλέπεις ανάποδα. Αυτό είναι το μυστικό. Κολύμπα αντίθετα στο ρεύμα.
Εντάξει που παχυνε εσύ φταις....εκεί δεν εισουν ...γιατί δεν της είπες έτσι απλά παχυνες ....κάνε κάτι....το είπες και σε έγραψε οκ ....δεν το είπες έμεινες με την απορία τι θα γινόταν

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Θα σου γράψω το εξής : επειδή είμαι μερακλής χύστης, προφανώς δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ να γαμάω την ίδια αποκλειστικά σε βάθος χρόνου, όσο το γαμήσι είναι δυνατό και ποιοτικό. Σημαντικός παράγοντας εδώ ότι παντρεύτηκα συνειδητά και μεγάλος, έχοντας γαμήσει ό,τι είχε σφυγμό σε ακτίνα ναυτικού μιλίου από τη φωλιά μου. Το πλάνο μου έλεγε πως αν η γυναίκα μου συνέχιζε να γαμιέται όπως όταν γνωριστήκαμε, δεν θα 'χα θέμα να την πήδαγα αποκλειστικά.

Όταν όμως βλέπεις τη γυναίκα να φακλανεύει επιθετικά ΚΑΙ να χάνει κάθε ενδιαφέρον για τον πούτσο σου (που μόνο ανεβαίνει σε αξία στην κρεαταγορά όσο βγάνεις παρά και συντηρείσαι τζοβενόγερος) τότε ουσιαστικά σου δίνει μόνη της την καπότα στο χέρι να ξενογαμήσεις.

Άντρες είμαστε, όχι χορτοφάγες χλαπάτσες να κλαιγόμαστε και να λέμε 'Μα...γιατί;;;'

Επίσης, πεις δεν πεις 'πάχυνες', 'με παράτησες', 'είσαι ψόφια', τίποτε δεν αλλάζει αν δε θέλει η γυναίκα ν'αλλάξει. Και δυστυχώς, όσες κατεβαίνουν το δρόμο της φακλανοσύνης, ελάχιστα νοιάζονται. Έχουν δέσει το γαϊδαρό τους και αφήνονται τελείως. Άσχημο πολύ μα αληθινό.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Μην τρώνε οι γυναίκες μας τόσο πολύ ....είναι στο χέρι μας αλλιώς θα γίνουν χοντρές .... φυσικά να είμαστε και εμείς σε κανονικά κιλά

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Οσο μερακλης και να εισαι,οτι και οσο και να να εχεις γαμησει,αυτο που λες δεν ισχυει!!
μονο σε ενα φαντασιακό περιβαλλον!!
αποψεις βεβαια τι να πεις!!

Αυτό να σου πω είναι ένα από τα μεγάλα απωθημένα/καημούς μου : σε βάθος χρόνου, όποτε ήμουν σε σταθερή σχέση, πάντοτε οι γκόμενες εφησύχαζαν μετά από χρόνια, έπαυαν να λυσσάνε για πούτσα και με ανάγκαζαν να ξενογαμήσω πρώτα και νομοτελειακά να τις χωρίσω. Αν έχυνα κάθε μέρα τρεις φορές όπως ήθελα, πού μετά μυαλό να κυνηγήσω άλλο μουνί; Με τα παιδιά παγιδεύτηκα, γιατί προτιμάω να πεθάνω εγώ, παρά να χαλαστούν τα μικρά για το οτιδήποτε. Οπότε την αχάριστη γουρούνα τη μάνα τους την ανέχομαι αλλά δεν τη συγχωρώ ποτέ γι'αυτό που μου 'κανε.

Αλήθεια ρε μύστες τώρα, μπέσα...κατάφερε κανείς σας να παντρευτεί καυλιάρα γυναίκα που ΕΜΕΙΝΕ καυλιάρα και ζητά το γαμήσι τόσο ή περισσότερο από εσάς; Σαν επιστημονική φαντασία μου ακούγεται.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Αυτό να σου πω είναι ένα από τα μεγάλα απωθημένα/καημούς μου : σε βάθος χρόνου, όποτε ήμουν σε σταθερή σχέση, πάντοτε οι γκόμενες εφησύχαζαν μετά από χρόνια, έπαυαν να λυσσάνε για πούτσα και με ανάγκαζαν να ξενογαμήσω πρώτα και νομοτελειακά να τις χωρίσω. Αν έχυνα κάθε μέρα τρεις φορές όπως ήθελα, πού μετά μυαλό να κυνηγήσω άλλο μουνί; Με τα παιδιά παγιδεύτηκα, γιατί προτιμάω να πεθάνω εγώ, παρά να χαλαστούν τα μικρά για το οτιδήποτε. Οπότε την αχάριστη γουρούνα τη μάνα τους την ανέχομαι αλλά δεν τη συγχωρώ ποτέ γι'αυτό που μου 'κανε.

Αλήθεια ρε μύστες τώρα, μπέσα...κατάφερε κανείς σας να παντρευτεί καυλιάρα γυναίκα που ΕΜΕΙΝΕ καυλιάρα και ζητά το γαμήσι τόσο ή περισσότερο από εσάς; Σαν επιστημονική φαντασία μου ακούγεται.
Το ειξερα ότι είμαι Η εξερεση χαχαχα....όταν σου λέει δεν θέλω σεξ ....γιατί δεν λες θα το βρω άλλου.....τι θα γίνει...

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Μα στο λέει, ζμπούτσα της όλα! Εκεί είναι η ξενέρα και η απογοήτευση αλλά ντάξει, προχωράς. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από άντρα που δεν είναι άντρας ή γυναίκα να μην είναι γυναίκα. Αν χάσεις το φύλο σου, είσαι έπιπλο, μουνούχος ή μποθρόνα, πράμα. Δε μπορώ να σεβαστώ τέτοιο...πλάσμα.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
...και η πλάκα είναι, μικρός δεν το καταλάβαινα ο μαλάκας. Σκεφτόμουν 'α τα ναυάγια, α τις αποτυχίες' ή ακόμα πιο αφελής 'μα τί αλήτες που κερατώνουν τις θερμές γυναίκες τους που ΣΙΓΟΥΡΑ ψοφάνε για πούτσο'.

Μετά μεγάλωσα, παντρεύτηκα, έπαθα, έμαθα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
...και η πλάκα είναι, μικρός δεν το καταλάβαινα ο μαλάκας. Σκεφτόμουν 'α τα ναυάγια, α τις αποτυχίες' ή ακόμα πιο αφελής 'μα τί αλήτες που κερατώνουν τις θερμές γυναίκες τους που ΣΙΓΟΥΡΑ ψοφάνε για πούτσο'.

Μετά μεγάλωσα, παντρεύτηκα, έπαθα, έμαθα.
Εδώ δεν λέμε εάν πάμε οι παντρεμένοι με κορασίδες...άλλο είναι το θέμα ....

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Πραγματικά δεν πιστεύω να υπάρχει παντρεμένος εδώ που αν η γυναίκα του ήταν καυλιάρα και τον ζήταγε τον πούτσο τον αλήτη να της έλεγε 'Ίσα μωρή σαλούφα, σ'έχω βαρεθεί, ξεμπουκώσου τον τώρα'.

Δεν είναι θέμα να τις γαμάμε εμείς, είναι να θυμούνται πως έχουν μουνί όταν είμαστε στο δωμάτιο :cheesy:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Πραγματικά δεν πιστεύω να υπάρχει παντρεμένος εδώ που αν η γυναίκα του ήταν καυλιάρα και τον ζήταγε τον πούτσο τον αλήτη να της έλεγε 'Ίσα μωρή σαλούφα, σ'έχω βαρεθεί, ξεμπουκώσου τον τώρα'.

Δεν είναι θέμα να τις γαμάμε εμείς, είναι να θυμούνται πως έχουν μουνί όταν είμαστε στο δωμάτιο :cheesy:
Και πρέπει να κάνουμε εμείς κάτι για αυτό ....πάρτε στην γυναίκα σας δονητη και πες της κάνε μου σόου....

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Νομίζω τελευταία φορά που το δοκίμασα γέλασε τόσο πολύ (νόμιζε ειλικρινά πως της έκανα πλάκα γιατί τόσο πολύ έχει ξεγράψει την όποια ιδέα της σεξουαλικότητας) που ήταν απλά καταθλιπτικό. Τίποτα ρε, αν η άλλη το κλείσει το μαγαζάκι, η φάση δε στρώνει. Κι αν στρώσει σε δέκα χρόνια, εγώ θα είμαι απασχολημένος να πίνω συφιλόζουμο στη Διδύμου, δε θα θέλω ενοχλήσεις :cheesy:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Εγώ κοιτάω στο ίντερνετ και μετά τις δείχνω ποιο νέο μοντέλο να πάρουμε... εντάξει έχω περίεργες απόψεις για το σεξ στο γάμο ...ξέρω ότι πολλοί θα λένε ότι λέω μουφές ....και κάθε σεζόν νέα σέξι ολόσωμα καλσόν δυχτι κτλ ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Και δέχεται γυναικα να τα αγοράσει χωρις να τα προβάρει πριν ?
Οκ παίζει και αυτο-τυχερος εισαι Αιολε!!
τι τυχερος κωλοφαρδος!! :angel:
Κοίτα εάν η κάθε γυναίκα ξέρει τι της ταιριάζει είναι εύκολο...μόνο μινι φορέματα και μόνο ψηλοτάκουνα πέδιλα ....τόσες φωτό με ρούχα έχω ανεβάσει στο νήμα ...μάτι παντού ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom