jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Αμα εισαι ανεργος, δεν δινεις μία;
Εσύ τι λες;
Όχι, απλά δεν έχουν μία.
Τι εγινε τελικα;Ε ποια συνεχεια θες κι εσυ..λογικα θα μου ριξει καμια μαρουλοπιτα!
Aν είσαι άνεργος, τότε όντως το δικαστήριο θα βγάλει κάνα 100άρικο.
100σταρικο δεν φτάνει .
Παραπάνω .
Κάπου από 150 ως 250 νομίζω.
Εγώ που δεν είμαι άνεργος, μου έβγαλε 260 το δικαστήριο.
Τωρα τελευταια βλέπω όλο και πιο μικρές χωρισμένες, μιλάμε για 20αρες και 25αρες. Γ
Γενικότερα ειναι πολύ πιο πολλές οι χωρισμένες από τις παντρεμένες. Στην αρχή είναι καλά όσο είναι νέες έχουν ακόμα την έπαρση και την αισιοδοξία της ηλικίας μετά έρχεται απότομα η προσγείωση
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
Ούτε για γαμησι
Γονέας που δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες για τα παιδιά του , δεν λέγεται άνθρωπος
Άλλο να αναλάβει τις ευθύνες του παιδιού και άλλο να πληρώνει την καριόλα πρώην .
Μου αρέσει να ακούω ιστορίες και υπάρχουν πολλοί πρποθυμοι που διηγούνται.
Άπειρες περιπτώσεις που πατεράδες δίνουν 200-500-800-1500 και 2000€ διατροφή ΤΟ ΜΗΝΑ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ
ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΡΑΚΑΔΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΣΚΕΤΑ ...
ενώ η κόρη της ψάχνει γαμιάδες.
Γιατι να μπλέξετε με τα ναυάγια της ζωής ,τις χωρισμένες
Αργα η γρήγορα θα σας ζητήσουν να βοηθάτε κ να σπονσοραρετε το παιδι της, συνέβη σε φιλο μου γιατρό που γαμαγε 1 χωρισμένη με παιδι
Μαλακες ειστε , τοσα ελευθερα μουνια υπάρχουν που διψάνε για σπερμα
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σεΧθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
Tα μπρόκολα είναι ιταλικής καταγωγής, καλλιεργούνται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και δεν έσκασαν από Αμερική. Είναι εξαιρετική τροφή γιατί περιέχουν σουλφοραφάνη που είναι αντικαρκινική και φυλλικό οξύ που έχει επίσης αντικαρκινική δράση. Και αρκετές ακόμα θρεπτικές ουσίες.Απλά να σημειώσω ότι ο Αρακάς και τα φασολάκια είναι υγιεινές τροφές εδώ είσαι λάθος. Μπρόκολο να το αποφεύγεις γιατί είναι γεμάτο καρκινογόνα, είναι η κλασική σκατοτροφή τρεντιά που έσκασε από Αμερική. Αυτό και τα λαχανάκια Βρυξελλών... μπρρρρ...
Εχω παρατηρησει οτι ψαχνονται πιο πολυ για χορηγους-σχεση και φυσικα περιμενουν να πληρωνεις ολα στα ραντεβου