Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Χωρισμένος με παιδιά, οπότε είτε το θέλω είτε όχι μπλέκω σε καταστάσεις γυναικών που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Στην πρώτη, έγινε κατάσταση με μαθητική μου φίλη. Χρόνια φίλοι χωρίς να έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σημειωτέον θέομουνο, ξανθιά με γαλάζια μάτια, μία θεά κανονική. Εκείνη παντρεμένη με παιδί, εγώ χωρισμένος, κάναμε πολύ παρέα οικογενειακώς, τα παιδιά μας σαν αδέλφια, τα πίναμε με τον άντρα της. Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι μαζί της λόγω καταστάσεως. Μία φορά κάπου είχαμε πάει σε κάποιο κάλεσμα, ο άντρας της δεν είχε έρθει γιατί βαριόταν. Την γύρισα πίσω περασμένα μεσάνυχτα και πάρκαρα τον αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της περιμένοντας να βγεί. Αυτή καθόταν και δεν έβγαινε χωρίς να μιλάει. Μετά από κάνα δύο λεπτά κατάλαβα για το που πήγαινε το πράγμα, και κάνω κίνηση να την φιλήσω. Ανταποκρίθηκε αμέσως, άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και την γάμησα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή έξω από το σπίτι της, με τον άντρα της να κοιμάται! Από εκείνη την μέρα έπαθα τρομερό κόλλημα μαζί της, αν και ήξερα ότι δεν θα είχε καλή κατάληξη όλο αυτό. Σημειωτέον ότι η οικονομική της κατάσταση ήταν εξαιρετική, ήταν στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική, ενώ εγώ ήμουν σε αρκετά χειρότερη μοίρα, καθ' ότι πλήρωνα στην πρώην διατροφές και όλα τα συναφή. Για να μην μακρυγορώ, τελικά χώρισε και αυτή και γίναμε ζευγάρι. Εγκαταστάθηκε σε δικό της σπίτι και εγώ είχα το δικό μου, και βλεπόμασταν 2-3 φορές την εβδομάδα. Κάναμε παρέα και γαμιόμασταν. Ποτέ δεν μου ζήτησε χρήματα ή δώρα γενικά περνούσαμε πολύ καλά. Αυτό κράτησε πέντε χρόνια. Σε κάποια στιγμή ενώ ήμασταν στο κρεβάτι με ρωτάει στο ξεκάρφωτο "θα με αναλάβεις?". Εκανα ότι δεν κατάλαβα, μέχρι που κοινοί μας φίλοι άρχισαν μου δίνουν συγχαρητήρια που αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Έκανα τότε μία μεγάλη φασαρία, και το γυαλί έσπασε. Εγινε απότομη, προσβλητική και δεν με άφηνε την πηδήξω. Εν τέλει βρήκε κάποιον, εμείς χωρίσαμε και τώρα ζει μ' αυτόν. Χάλασε τόσο η φιλία μας, όσο και η σχέση. Τώρα πάλι προσπαθεί να με προσεγγίσει, αλλά δεν ασχολούμαι.
Στην δεύτερη μετά απ' αυτό σ' ένα παιδικό πάρτυ, ξεκινάω μπίρι μπίρι με μία αρκετά μικρότερη γκόμενα, που ήταν με το παιδί της. Παντρεμένη στα χωρίσματα. Ο άντρας της βιομήχανος με άπειρα λεφτά, εκείνη με τίποτα. Μετά από κάποιο καιρό κατάφερα να την φέρω σπίτι, και καλά για να της κάνω το τραπέζι. Έγιναν θεϊκά γαμήσια, το μουνί της ήταν τόσο στενό από την αποχή λες και γαμούσα παρθένα. Ταιριάξαμε απόλυτα σεξουαλικά, το κάναμε παντού σαν να μην υπάρχει αύριο. Χωρίζει και αυτή και νοικιάζει ένα σπίτι κοντά στον άντρα της. Ο άντρας της κράτησε το παιδί και την επιμέλεια, αλλά της έδινε μία γενναία διατροφή έτσι ώστε να ζει καλά. Την δική μου κατάσταση λίγο πολύ την ήξερε και δεν μου ζήτησε τίποτα ποτέ. Κατέληξα να μετακομίσω στο σπίτι της, να γνωρίσω το παιδί της και εκείνη τα δικά μου και όλα έβαιναν καλώς. Πέρασαν κάποια χρόνια, μέχρι που ο πρώην άντρας της αποφάσισε να της κόψει τα λεφτά, και όταν λέμε να της τα κόψει, εννοούμε μαχαίρι. Εκεί πραγματικά με ζόρισε, τι σκόπευα να κάνω κλπ. Εγώ δεν έκανα τίποτα, αλλά αυτή μέσα σ' ένα μήνα τα φτιάξε μ' ένα γέρο και με χαιρέτισε. Και με τις δύο αυτές μιλάω στο τηλέφωνο περιστασιακά χωρίς να γίνεται κάτι. Πρόσφατα ένα βράδυ χτυπάει το κουδούνι και την βλέπω στην πόρτα μου! Αμφιταλαντεύτηκα προς στιγμή, αλλά την έδιωξα.