Νέα

Χωρισμένες με παιδί

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Ειμαι πλεον παντρεμενος.και εγω οπως πολλοι ειχα φετιχ με τις γυναικες με παιδια.

1)Γαμουσα παντρεμενες τα πρωινα που δουλευαν οι αντρες τους και τα παιδια ηταν σχολειο με τις φωτο στο σαλονι.
Αλλες που ειχαν τα παιδια κλεισμενα στο δωματιο τους ,και εγω τις πηδαγα στο σαλονι.
Αλλες που τα φορτωναν στους αντρες τους Τεταρτες απογευμα και ξεσκιζονταν μαζι μου.

2)Αυτο που καταλαβα πλεον ειναι οτι πρεπει να εχεις την γυναικα σου σαν να ηταν γκομενα σου παντα παρολο που εχεις παιδις μαζι της.και φυσικα να κανεις τις παραποντιες σου.δινει τρομερο boost.

3)Οι χωρισμενες με παιδι δυσκολα θα σου δημιουργησουν προβλημα και θα γαμηθουν ωραια μαζι σου.εκτος και αν υπαρχουν αλλα θεματα ψυχολογικα.

Στο 1, εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως ειναι η κατασταση.

Στο 2, δεν ισχυει. Οτι και να κανεις, οπως και φερθεις, καποια στιγμη βαριουνται. Σβηνουν οι πρωτες καυλες και χανεται η εξαψη. Δεν υπαρχει πλεον ουτε μυστηριο ουτε καυλα ουτε κατι αλλο να τη βγαλει απο τη βαρεμαρα που πασχει απο τη μερα που γεννηθηκε. Στη πρωτη ευκαιρια θα τη κανει. Εαν δεν τη κανει, δεν ειναι επειδη αγαπα τον αντρα της αλλα επειδη φοβαται τις συνεπειες ή δεν βρηκε αυτο που θελει για να το κανει.

Στο 3, εχεις απολυτο δικιο και σε αυτο.

  :hi:
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Παρακολουθώ μία ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
Σπάνια περίπτωση αρχικαριόλας , με τεράστιο καριολόσογο.
Την παρακολουθώ μέσω του πρώην της.

Τον πρώην , τον αφάνισε. Πήγε και τελείωσε με δικά του λεφτά διόροφο που είχε αυτή.
Στο οποίο έμειναν μαζί στον ένα όροφο και στον άλλο έμειναν ... τα πεθερικά, οι γονείς της , σπάνιοι καριόληδες.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΑΪΖΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Η αρχικαριολάρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, δεν δούλευε ποτέ. Ο τύπος έκανε και οικονομίες, γιατί λίγο πριν την κρίση,
πήγαιναν καλά οι δουλειές του.
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ , ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ.
Ο τύπος δεν είχε να φάει . Η δουλειά του ήταν σχετική με εκπαίδευση και επειδή τον έδιωξε αρχές καλοκαιριού,
που δεν μάζευε χρήμα ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΟΥΣ.

Η καριόλα τώρα έχει βρει άλλον. 50ρη , δημόσιο υπάλληλο , που παίζει να έχει όλους του τους μισθούς στην τράπεζα,
να μην έχει φάει φράγκο ποτέ. Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σπίτι του και το δικό της, το έχει νοικιάσει ,
οπότε το ενοίκιο το ... βάζει στην άκρη , μαζί με τα κλεμμένα του πρώην μαλάκα !!!!!!!!!

Φαντάζομαι ότι θα τον πείσει κι αυτόν να ... ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!!!!!!!

Υ.Γ. Μοιάζει πολύ με την άλλη ιστορία που διηγήθηκα πιο πριν.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΜΠΟΣΕΣ.
Εννοείται αν διηγηθει κάποιος άλλος τέτοια ιστορία ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!
Είναι καταπληκτικές ιστορίες και πολύ ... διδακτικές !!!!!

Ετσι ακριβως Λακη ειναι η κατασταση. Οπως ακριβως τα γραφεις και ακομα χειροτερα αρκετες φορες.

Απλα οι αντρες ειναι τοσο θολωμενοι απο τη πεινα για μουνι που μπαινουν σε οτι κατασταση βρουν, δεν εξεταζουν τιποτα, βουρ και τρωνε τα μουτρα τους.

Καλα τους κανουν τα μουνετα, αυτο τους αξιζει. Αυτο τους αρμοζει.

Με τη συμπεριφορα το χαρακτηρα και το ηθος που εχουν, τετοιες καταστασεις τους ταιριαζουν.

Περιμενουμε με ενδιαφερον να γραφεις και αλλες παρομοιες ιστοριες.

  :hi: :hi: :hi:

 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
τι κοροιδευτε το σαβιδη ρε βλακες δε βλεπετε οτι οτι λεει ισχυει τοσο βλακες ειστε?ρε ζωα αντε παντρευτειτε καμια εμετικη σιχαμενη γλιτσα που πονανε τα ματια μου να τη βλεπω τη σαπιλα της σινγκλ μαδερ και αφηστε το σαββιδη.λεει αληθειες ρε ζωα.ε και λευκοι ιπποτες μπειτε σε ενα μπουρδελοσαιτ και υπερασπιστειτε τη λασπη το πατωμα τη χωρισμενες μαγκες μπας και ....  
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.162
Κριτικές
16
Like
1.787
Πόντοι
4.655
Καμμένοι εδώ μέσα, πάαααααρα πολλοί (και πολύ)

Μια χαρά θα πήγαινα με MILF, σιγά μην κολλούσα

Π
 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
ο δικηγορος μου ειχε φτιαξει μεζονετα σε πολυ καληπ εριοχη με τις οικονομιες μιας; ζωης μολις τη εφτιαξε η κυρια ετυχε να μεινει εγκυος απο εναν πιο πλουσιο που χεοι κλινικη και μενουν στο σπιτι του μαλακα ειχαν ενα παιδι που υστερα απο τη οπροπαγανδα δε θελει να βλεπει το εξαιρετο ανθρωπο πατερα του.παιδια ειμαστε μια αρρωστη εμετικη κοινωνια εισαι καλος αντρας ?τη γαμησες .εγω πλεον με τις γυναικες περα απο γαμησι εχω κρυωσειι αρκετα ειναι τοσο σιχαμενες ρε παιδια μα  τοσο σιχαμενες.δε σταματουν πουθενα εν τω μεταξυ αυτος ο κυριος οι αλλοι αντρες αντι να που τι επαθε τον εφαγε η πουτανμα τον κοροιδευαν διοτι αυτοι ειμαστε και ο ιαντρες σκουπιδια ειμαστε και μεις αντι να τη εξοστρακισουμε σιγουρα καποιοι σα εσας θα της τα ριχνετε κι ολας.τι να πω ....οσοι μπλεκετε με τεοιες δε σας αξιζχει να τα παθετε και τεοιες ειναι πλεον το 99999τοις εκατοτων ξεφτιλισμεςνων βρομων γυναικων αλλα εχω σα αυτη απ[ειρες απειρες ιστοριες
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Χωρισμένος με παιδιά, οπότε είτε το θέλω είτε όχι μπλέκω σε καταστάσεις γυναικών που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη, έγινε κατάσταση με μαθητική μου φίλη. Χρόνια φίλοι χωρίς να έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σημειωτέον θέομουνο, ξανθιά με γαλάζια μάτια, μία θεά κανονική. Εκείνη παντρεμένη με παιδί, εγώ χωρισμένος, κάναμε πολύ παρέα οικογενειακώς, τα παιδιά μας σαν αδέλφια, τα πίναμε με τον άντρα της. Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι μαζί της λόγω καταστάσεως. Μία φορά κάπου είχαμε πάει σε κάποιο κάλεσμα, ο άντρας της δεν είχε έρθει γιατί βαριόταν. Την γύρισα πίσω περασμένα μεσάνυχτα και πάρκαρα τον αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της περιμένοντας να βγεί. Αυτή καθόταν και δεν έβγαινε χωρίς να μιλάει. Μετά από κάνα δύο λεπτά κατάλαβα για το που πήγαινε το πράγμα, και κάνω κίνηση να την φιλήσω. Ανταποκρίθηκε αμέσως, άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και την γάμησα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή έξω από το σπίτι της, με τον άντρα της να κοιμάται! Από εκείνη την μέρα έπαθα τρομερό κόλλημα μαζί της, αν και ήξερα ότι δεν θα είχε καλή κατάληξη όλο αυτό. Σημειωτέον ότι η οικονομική της κατάσταση ήταν εξαιρετική, ήταν στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική, ενώ εγώ ήμουν σε αρκετά χειρότερη μοίρα, καθ' ότι πλήρωνα στην πρώην διατροφές και όλα τα συναφή.  Για να μην μακρυγορώ, τελικά χώρισε και αυτή και γίναμε ζευγάρι. Εγκαταστάθηκε σε δικό της σπίτι και εγώ είχα το δικό μου, και βλεπόμασταν 2-3 φορές την εβδομάδα. Κάναμε παρέα και γαμιόμασταν. Ποτέ δεν μου ζήτησε χρήματα ή δώρα γενικά περνούσαμε πολύ καλά. Αυτό κράτησε πέντε χρόνια. Σε κάποια στιγμή ενώ ήμασταν στο κρεβάτι με ρωτάει στο ξεκάρφωτο "θα με αναλάβεις?". Εκανα ότι δεν κατάλαβα, μέχρι που κοινοί μας φίλοι άρχισαν μου δίνουν συγχαρητήρια που αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Έκανα τότε μία μεγάλη φασαρία, και το γυαλί έσπασε. Εγινε απότομη, προσβλητική και  δεν με άφηνε την πηδήξω. Εν τέλει βρήκε κάποιον, εμείς χωρίσαμε και τώρα ζει μ' αυτόν. Χάλασε τόσο η φιλία μας, όσο και η σχέση. Τώρα πάλι προσπαθεί να με προσεγγίσει, αλλά δεν ασχολούμαι.

Στην δεύτερη μετά απ' αυτό σ' ένα παιδικό πάρτυ, ξεκινάω μπίρι μπίρι με μία αρκετά μικρότερη γκόμενα, που ήταν με το παιδί της. Παντρεμένη στα χωρίσματα. Ο άντρας της βιομήχανος με άπειρα λεφτά, εκείνη με τίποτα. Μετά από κάποιο καιρό κατάφερα να την φέρω σπίτι, και καλά για να της κάνω το τραπέζι. Έγιναν θεϊκά γαμήσια, το μουνί της ήταν τόσο στενό από την αποχή λες και γαμούσα παρθένα. Ταιριάξαμε απόλυτα σεξουαλικά, το κάναμε παντού σαν να μην υπάρχει αύριο. Χωρίζει και αυτή και νοικιάζει ένα σπίτι κοντά στον άντρα της. Ο άντρας της κράτησε το παιδί και την επιμέλεια, αλλά της έδινε μία γενναία διατροφή έτσι ώστε να ζει καλά. Την δική μου κατάσταση λίγο πολύ την ήξερε και δεν μου ζήτησε τίποτα ποτέ. Κατέληξα να μετακομίσω στο σπίτι της, να γνωρίσω το παιδί της και εκείνη τα δικά μου και όλα έβαιναν καλώς. Πέρασαν κάποια χρόνια, μέχρι που ο πρώην άντρας της αποφάσισε να της κόψει τα λεφτά, και όταν λέμε να της τα κόψει, εννοούμε μαχαίρι. Εκεί πραγματικά με ζόρισε, τι σκόπευα να κάνω κλπ. Εγώ δεν έκανα τίποτα, αλλά αυτή μέσα σ' ένα μήνα τα φτιάξε μ' ένα γέρο και με χαιρέτισε. Και με τις δύο αυτές μιλάω στο τηλέφωνο περιστασιακά χωρίς να γίνεται κάτι. Πρόσφατα ένα βράδυ χτυπάει το κουδούνι και την βλέπω στην πόρτα μου! Αμφιταλαντεύτηκα προς στιγμή, αλλά την έδιωξα. 


Τυπε, εαν ειναι ακριβως οπως τα λες, τι ακριβως δεν καταλαβες και απο τις δυο περιπτωσεις;

Εσυ δηλαδη τι καταλαβες οτι σε ερωτευτηκαν και ηθελαν τη πουτσα σου και μονο;

Σε κουρδισαν τοσο καλα που πιστευες οτι μετρας για αυτες ως αντρας-γοης-γαμιας;

Σε αυτους που τους εχουν μεσα στο μυαλο τους ως αντρες-γαμιαδες, δεν θα ζητησουν ποτε τιποτα. Θα προτιμησουν να πεινασουν στο παγκακι παρα να ζητησουν οικονομικη βοηθεια απο αυτον για τον οποιο σταζει το μουνι τους. Στο 99% των περιπτωσεων δεν τις εχει κερασει ουτε ενα καφε, οπως ακριβως το ακους. Σε ενα μεγαλο ποσοστο, τους τρωει λεφτα που εχουν φαει αυτες πρωτα απο τα κοροιδα.

Οταν ζητησει το οτιδηποτε με τον οποιοδηποτε τροπο μια γυναικα απο εναν αντρα παει να πει οτι δεν τον εχει ως αντρα μεσα στο μυαλο της αλλα ως εργαλειο-λυση-καβατζα-κοροιδο.

Εκει που πραγματικα καυλωνουν και τους εχει γαμηθει το μυαλο, δεν ζητανε ουτε καφε, αντιθετως πληρωνουν τα παντα αυτες. Οτι θελει ο τυπος το εχει, θα βγει η καριολα εξω στη γυρα και θα του το βρει. Εχει χιλιαδες μαλακες γυρω της αλλωστε για να αρμεξει και να εχει ικανοποιημενο τον γαμια της. Τρεμει και μονο στην ιδεα να την παρατησει ο γαμιας (που εκανε χρονια για να τον βρει) και να παει να βρει αλλη. Θα κανει οτι χρειαστει και θα παρει και οποιο ρισκο χρειαστει ωστε να του βρει φραγκα να τον εχει αρχοντα.

Δεν ακουγεται ωραιο ε; Ειναι εκνευριστικο; Το ξερω. Αυτη ειναι η αληθεια ομως.

Χιλιαδες περιστατικα που η τυπισσα ειχε τον γαμια και ετρωγαν λεφτα απο το κοροιδο.

Απειρα περιστατικα που οργανωσαν ακομα και το θανατο του για να ζησουν τον ερωτα τους ανενοχλητοι.

Η παθιασμενη-καυλωμενη γυναικα ειναι θολωμενη και ειναι ικανη για ολα αρκει να ταιζει τον ακορεστο εγωισμο της με αυτο που θελει τη καθε στιγμη. Εαν αυτο που της δινει "φαι" στον εγωισμο της ειναι να φροντιζει με καθε τροπο το γαμια της, θα κανει τα παντα για να το πετυχει. Καυλωνουν διχως αυριο για μειγματα καυλας-δραματος, ειναι η σπεσιαλιτε τους.

Δεν αρεσει η αληθεια στα καλα παιδια, αυτη ειναι ομως.

Αποδειξη; Η ζωη γυρω μας καθημερινα μας δινει χιλιαδες αποδειξεις, αρκει να μην εισαι τυφλος και απλα να βλεπεις. Να εχεις νοημοσυνη να ερμηνευεις σωστα αυτα που βλεπεις και ακους. Ολη η πληροφορια γυρω μας ειναι, καθημερινα.

 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
μπορω να λεω τετοιες ιστοριες οσες δε φανταζεστε μεγαλα θυματα τηες αρρωστιας τα παιδια .ειμαι νεος και θυμαμαι στο σχολειο ενα 20 τοις εκατο των παιδιων να ναι χωρις φυσικα πατερα.ε ρε παιδια μιλαμε τιγκα στα ψυχολογικα τα παιδια τιγκα ομως κξαι οποτε βλεπαν το μπαμπα μου γυαλιζε το ματι τους απο τη ζηλεια αυτο κανουν οι αγαπητες σας χωρισμενς στα παιοδια τους θα κολλησουν σε σας ρε?θα σας κανουν αλοιφη γιατι ειναι πιο κατω και απο τα ζωα .μοιβνο σιχαμαρα και εμετο επρεπε να σας προκαλουν
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
τι κοροιδευτε το σαβιδη ρε βλακες δε βλεπετε οτι οτι λεει ισχυει τοσο βλακες ειστε?ρε ζωα αντε παντρευτειτε καμια εμετικη σιχαμενη γλιτσα που πονανε τα ματια μου να τη βλεπω τη σαπιλα της σινγκλ μαδερ και αφηστε το σαββιδη.λεει αληθειες ρε ζωα.ε και λευκοι ιπποτες μπειτε σε ενα μπουρδελοσαιτ και υπερασπιστειτε τη λασπη το πατωμα τη χωρισμενες μαγκες μπας και ....  

  :hi:
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Μηνύματα
146
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες και πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση; Αν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε, τι να παντρευτείς τότε, δεν αξίζει. Πόσο μάλλον να κάνεις παιδιά.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.638
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.638
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες και πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση; Αν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε, τι να παντρευτείς τότε, δεν αξίζει. Πόσο μάλλον να κάνεις παιδιά.

Φίλε μη μασάς. Υπάρχουν κι αυτά, αλλά υπάρχουν και τα άλλα! Ο καθένας μεταφέρει την εμπειρία του με αυτά που λέει... και για να είμαστε και λογικοί το δείγμα σε αυτό το forum δεν είναι και το καταλληλότερο για τέτοια θέματα! :grin:
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.112
Κριτικές
23
Like
7.721
Πόντοι
3.346
Καλα μην τρελαινεσαι με τα παιδια,αμα ειναι αγορια με τον πατερα κολλανε..φιλος μου χωρισμενος με δυο παιδια ειναι με το μερος του γιατι με αυτον περνανε καλυτερα ενω η μανα τους που ξεκινησε και τον χωρισμο..απο υποχρεωση τα παιρνει τις μερες που ειναι να πανε σε αυτην.Αν ηταν στο χερι της μπορει να τα παρατουσε κι ολας..εχει πολλες βλαμενες εξω!
 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
καλα ρε μαγκες γνωμες ανταλλασουμε.προχωρειστε στη ζωη με τις δικες σας γνωμες και σας ευχομαι να πατε καλα στο θεμα των γυναικων αν και στοιχεια δειχνουν οτι δε θα γινει αυτο. και εγω παω με αλλο σκεπτικο στη ζωη οι αριθμοι νομιζω με ευνοουν.ειδομεν
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.112
Κριτικές
23
Like
7.721
Πόντοι
3.346
Φίλε μη μασάς. Υπάρχουν κι αυτά, αλλά υπάρχουν και τα άλλα! Ο καθένας μεταφέρει την εμπειρία του με αυτά που λέει... και για να είμαστε και λογικοί το δείγμα σε αυτό το forum δεν είναι και το καταλληλότερο για τέτοια θέματα! :grin:
Ειπες σωστη κουβεντα τωρα!  :grin:
 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
χαχχαχ τα παιδια πανε με το πατερα φιλε μου μονο αν ειναι σε ηλικια λογικης εγω μιλαω για μικρα παιδια που η πουτανα τα μαθαινει απο μικρα στο μισος στο πατερα και γινεται φυση τους οπως λες ειμαι ελληνας
 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Μηνύματα
560
Like
354
Πόντοι
26
ρε σεις μαγκες εγω μιλησα με επιχειρηματα εσεις εχετε κανενα αντεεπιχειρημα να δω και γω το λαθος μου?
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.112
Κριτικές
23
Like
7.721
Πόντοι
3.346
χαχχαχ τα παιδια πανε με το πατερα φιλε μου μονο αν ειναι σε ηλικια λογικης εγω μιλαω για μικρα παιδια που η πουτανα τα μαθαινει απο μικρα στο μισος στο πατερα και γινεται φυση τους οπως λες ειμαι ελληνας
Για μικρα μιλαω κι εγω,τοτε θα ηταν 9-10 το μεγαλο και κανα 5-6 το μικρο.
Ο πατερας τα γυρνουσε συνεχεια τις μερες που τα ειχε..ετρεχε πολυ για τα παιδια του..σχολειο τα πηγαινε, βολτες τα εκανε..και αλλα πολλα.Και δεν ηταν υποχρεωμενος να κανει μερικα απο αυτα..δλδ οπως τα αντιμετωπιζε η μανα που εκανε τα βασικα και μετα τα αφηνε στο σπιτι και γυρνουσε να βρει αλλον.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Δηλαδή όλες οι γυναίκες είναι σκάρτες και πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση; Αν είναι τα πράγματα όπως τα λέτε, τι να παντρευτείς τότε, δεν αξίζει. Πόσο μάλλον να κάνεις παιδιά.

Δεν ειναι οτι ειναι σκαρτες οι γυναικες τυπε, ειναι οτι απλα ειναι ανθρωποι.

Και σε εναν αντρα να του δωσουν τη καλυτερη γυναικα και να του φερεται αψογα, μολις βρει την ευκαιρια και καυλωσει με μια αλλη θα τη κανει, θα τη γαμησει στα 4 και την αλλη. Απλα δεν θα ειναι ιδια η συνεχεια μετα απο αυτο.

Η γυναικα απλα το παει πιο περα το ολο θεμα, θα σε στιψει οπως πιο πολυ μπορει με τη βοηθεια του νομου.

Στο μετα ειναι οι διαφορες, την απιστια ομως ολοι τη κανουν αργα ή γρηγορα.


 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ρε σεις μαγκες εγω μιλησα με επιχειρηματα εσεις εχετε κανενα αντεεπιχειρημα να δω και γω το λαθος μου?

Βλέπεις μια κατάσταση μόνο από μια οπτική δες την και από άλλη είμαστε τόσο τέλειοι εμείς και τόσο άχρηστες οι γυναίκες ?
Το τι έχεις τραβήξει με την πρώην σου μην το μεταφέρεις στην επόμενη θα το κάψεις απο την αρχή της σχέσης ....
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.638
Κριτικές
76
Like
8.402
Πόντοι
2.786
χαχχαχ τα παιδια πανε με το πατερα φιλε μου μονο αν ειναι σε ηλικια λογικης εγω μιλαω για μικρα παιδια που η πουτανα τα μαθαινει απο μικρα στο μισος στο πατερα και γινεται φυση τους οπως λες ειμαι ελληνας

Mην είσαι απόλυτος σε αυτό που λες... Αν ο πατέρας είναι σωστός και κάνει αυτό που πρέπει, όλο αυτό το μίσος που θα προσπαθήσουν να σπείρουν οι μανάδες θα τους γυρίσει κανονικό μπούμερανγκ αργά ή γρήγορα ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom