You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε σεις μιλαμε για τις ξεφτιλισμενες μανες με παιδια.ρε σεις ειναι οτι πιο κατω υπαρχει μιλαμε για σκουπιδια ουτε για πουτσο δε θα πρεπε να τις εχουμε
Για γαμήσι είναι άπαιχτες !!!!!
Τι άλλο θες ?
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Η πλακα ειναι οτι αυτες οι γυναικες θεωρουντε ηρωίδες, το παιζουν ανετες και οτι περναν καλα, οτι ειχαν το θαρρος να χωρισουν τον κακο συζυγο και οτι και καλα τα καταφερνουν και μονες τους. Στην συντριπτικη πλειοψηφια ομως υπευθυνες ειναι αυτες για τον χωρισμο η για την επιλογη ακαταλληλου συζυγου. Καποτε στιγματιζοντουσαν, τωρα θεωρειται προοδευτικο και ετσι παρασυρεται κοσμος.
Ενας αντρας που θα δεχτει μια χωρισμενη με παιδι εχει αυτομάτως τελειωσει σαν αντρας στα ματια της, οποτε ειναι θεμα χρονου να του τα φορέσει και δεν χρειαζεται περαιτερω ανάλυση και εδω δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.
Πολύ απόλυτος, αν ήταν έτσι καμία δεν θα κανε δεύτερο γάμο.Δηλαδή αν ο πρώτος άντρας την κακομεταχειρίστηκε και την έδερνε αυτή δεν θα βρει ξανά άλλον άντρα και θα γυρνάει από τον ένα στον άλλο.Δεν ισχύει.
ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Πολύ απόλυτος, αν ήταν έτσι καμία δεν θα κανε δεύτερο γάμο.Δηλαδή αν ο πρώτος άντρας την κακομεταχειρίστηκε ή την έδερνε, αυτή δεν θα βρει ξανά άλλον άντρα και θα γυρνάει από τον ένα στον άλλο;Δεν ισχύει.
ρε σεις μιλαμε ουτε για κρεατα με τρυπεσ μιλαμε για εμετους.μη μπλεκετε με αυτα τα σκουπιδια για ονομα του θεου.θα μου πειτε ελα ρε μονβο για γαμησι.και αν μεινουν εγκυες ηδη ξερετε τη γνωμη τους για την εκτρωση αφου εχουν παιδι.ρε μαγκες δε αξιζει πηγαντε σε κανα μπουρδελο.ρε μιλαμε για σκουπιδια τις εχω συναναστραφει προς θεου μακρια απο αυτα τα τιποτα .αυτα τα πραγματασ μακρια ουτε να τους μιλατε
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Για γαμησι only!!!!
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
H κλασικη μαλακια που κανουν αυτοι που απατανε, ειναι να εχουν πολυ περισσοτερη σεξουαλικη δραστηριοτητα με τη μονιμη συντροφο. Ανεβενει η λιμπιτο με το κερατο ... Προσεχε γιατι αυτα οι γυναικες τα μυριζονται στο χιλιομετρο . Πατα εναν μικρο καυγα εν αναγκη
Και καβγά για το ξεκάρφωμα αλλα και υπερβολική δραστηριότητα!
Οσες περιπτωσεις ξερω, παντα ανταποκρινονταν στις συζυγικες υποχρεωσεις με το παραπανω....πολυ παραπανω απο οσο επρεπε...
Ισχύει!
Ρε σεις μιλαμε για τις ξεφτιλισμενες μανες με παιδια.ρε σεις ειναι οτι πιο κατω υπαρχει μιλαμε για σκουπιδια ουτε για πουτσο δε θα πρεπε να τις εχουμε
Πες τα .. πες τα ... αλλά πες τα καλύτερα με ένα ψυχολόγο γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις πρόβλημα ΦΙΛΙΚΑ στο λέω ....
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Είναι σιχάματα για κλωτσιές βρωμιάρες και θέλουν πάτημα με άρβυλα όλες έχουν ψυχολογικά και το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι το συμφέρων το δικό τους και των μούλικων που έχουν. Αφού πρώτα τα εξασφαλίσουν αυτά μετά σου ανάβουν το πράσινο φως για να γαμήσεις, με όσες νταραβεριστικα το πρώτο θέμα κουβέντας στο πρώτο ραντεβού πάντα ήτανε ξέρεις επειδή ο μαλάκας ο πρώην άντρας μου άργησε να μου δώσει τη διατροφή μπορείς να με διευκολύνεις γιατί έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό της ΔΕΗ έδινα συνήθως ένα κατοστάρικο που θα μπορούσα να το δώσω ίσως σε κάποιο στούντιο για μια ώρα άλλα με το κατοσταρικακι αυτό γαμούσα για μια βδομάδα μου είχε και την υποχρέωση και μετά πουλο. Μια άλλη πολλή καλή εμφανισιακά την είχα πάρει μαζί μου διακοπές πρωί μεσημέρι βράδυ γαμήσι για μια βδομάδα, πλήρωνα μόνο ξενοδοχείο φαγητό τσιγάρα,όταν δουν ότι γενικά το φυσάς κάνουν όνειρα αρχίζουν να έχουν βλέψεις και εκεί πρέπει να τους δόσεις τον πουλο αλλιώς μπλεκεις σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Είναι σιχάματα για κλωτσιές βρωμιάρες και θέλουν πάτημα με άρβυλα όλες έχουν ψυχολογικά και το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι το συμφέρων το δικό τους και των μούλικων που έχουν. Αφού πρώτα τα εξασφαλίσουν αυτά μετά σου ανάβουν το πράσινο φως για να γαμήσεις, με όσες νταραβεριστικα το πρώτο θέμα κουβέντας στο πρώτο ραντεβού πάντα ήτανε ξέρεις επειδή ο μαλάκας ο πρώην άντρας μου άργησε να μου δώσει τη διατροφή μπορείς να με διευκολύνεις γιατί έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό της ΔΕΗ έδινα συνήθως ένα κατοστάρικο που θα μπορούσα να το δώσω ίσως σε κάποιο στούντιο για μια ώρα άλλα με το κατοσταρικακι αυτό γαμούσα για μια βδομάδα μου είχε και την υποχρέωση και μετά πουλο. Μια άλλη πολλή καλή εμφανισιακά την είχα πάρει μαζί μου διακοπές πρωί μεσημέρι βράδυ γαμήσι για μια βδομάδα, πλήρωνα μόνο ξενοδοχείο φαγητό τσιγάρα,όταν δουν ότι γενικά το φυσάς κάνουν όνειρα αρχίζουν να έχουν βλέψεις και εκεί πρέπει να τους δόσεις τον πουλο αλλιώς μπλεκεις σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!!
Νομίζω είσαι λίγο απόλυτος. Έχω βρεθεί με ΠΟΛΛΕΣ χωρισμένες με παιδιά, καμία δεν μου έχει ζητήσει λεφτά για οποιοδήποτε λόγο. Τι να σου πω, δεν ξέρω αν είσαι τόσο "τυχερός"!!!!
Πόσο?? μα πόσο??? ανάγκη , για την κοινωνία είναι , να σταματήσεις εδώ και να μην κάνεις καμία προσπάθεια να διαιωνίσεις το είδος σου !!!!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί να είμαι γκαντέμης πάντως όλες δουλεύανε και διατροφή περνάνε και όλες οικονομικό πρόβλημα είχαν!!!Νομίζω είσαι λίγο απόλυτος. Έχω βρεθεί με ΠΟΛΛΕΣ χωρισμένες με παιδιά, καμία δεν μου έχει ζητήσει λεφτά για οποιοδήποτε λόγο. Τι να σου πω, δεν ξέρω αν είσαι τόσο "τυχερός"!!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν τις γνωρισες σε κωλομπαρο και να μην ειχαν ετσι θα ελεγαν για να παρουν λεφτα,Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί να είμαι γκαντέμης πάντως όλες δουλεύανε και διατροφή περνάνε και όλες οικονομικό πρόβλημα είχαν!!!
και εγω εχω παει με αρκετες χωρισμενες με παιδια και καμμια δεν ζητησε λεφτα, δεν μπορει να ειναι συμπτωση.
το οτι κλαιγονται οτι δεν τους φτανουν τα 400 ευρω που παιρνουν ενω τα εξοδα του παιδιου ειναι 200 και απο αυτα επρεπε ο συζυγος να δινει τα μισα δηλαδη 100, αλλο καπελο.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Το έχω διαιωνίσει τύπε και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο που δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποιος πει κακιά κουβέντα για παντρεμένη με παιδί αμέσως επιτίθεσαι και ειρωνεύεσαι στον άλλον είπες να πάει να δει ψυχολόγο τι ζόρι τραβάς δεν ξέρω αλλά κοιτάξετο τώρα που είναι νωρίς!!!Πόσο?? μα πόσο??? ανάγκη , για την κοινωνία είναι , να σταματήσεις εδώ και να μην κάνεις καμία προσπάθεια να διαιωνίσεις το είδος σου !!!!
mariocfu
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2019
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Τωρα τελευταια βλέπω όλο και πιο μικρές χωρισμένες, μιλάμε για 20αρες και 25αρες. Γ
Γενικότερα ειναι πολύ πιο πολλές οι χωρισμένες από τις παντρεμένες. Στην αρχή είναι καλά όσο είναι νέες έχουν ακόμα την έπαρση και την αισιοδοξία της ηλικίας μετά έρχεται απότομα η προσγείωση
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
Ούτε για γαμησι
Γενικότερα ειναι πολύ πιο πολλές οι χωρισμένες από τις παντρεμένες. Στην αρχή είναι καλά όσο είναι νέες έχουν ακόμα την έπαρση και την αισιοδοξία της ηλικίας μετά έρχεται απότομα η προσγείωση
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
Ούτε για γαμησι
Πολύ βρισιδι και χωσιμο ρε παιδί μου.... Το μόνο που μπορώ να φανταστώ από εσάς που τις βρίζετε ειναι ότι μάλλον είσαστε αυτοί που σας χώρισαν ή σας τα φόρεσαν. Πάντως εγώ όσες φορές έχω βρεθεί με χωρισμένη με παιδί ή παιδιά έχω περάσει καταπληκτικά, κάνουν από τα καλύτερα γαμήσια οι κύριες αυτες.... Τελείως απελευθερωμένες στο κρεβάτι
μαγκες αν βγεις με χωρισμενες με παιδι ενα απο τα θεματα συζητησης που θα αρχισει ειναι ποσο μαλακας αχρηστος ηταν ο προηγουμενος γαμιας της. ε ρε μαγκες ποιος τον επελεξε?με μια 29 που βγηκα μουτ πε οτι ο πατερας του παιδιου της οπως τον ελεγε ειναι φυλακη για κατοχη ποσοτητας
ναρκωτικων και μου τον εβριζε συνεχεια που δε δινει διαΤΡΟΦΗ και τα συναφη. ε ρε μαγκες ποια ανοιξε τα ποοδια της στο ναρκομανη ανεργο ε?αυτη η πουτανα γενικα οι μονες με παιιδι εγω απλα τις σιχαινομαι ουτε να τις βλεπω δε θελω αηδιαζω .
ναρκωτικων και μου τον εβριζε συνεχεια που δε δινει διαΤΡΟΦΗ και τα συναφη. ε ρε μαγκες ποια ανοιξε τα ποοδια της στο ναρκομανη ανεργο ε?αυτη η πουτανα γενικα οι μονες με παιιδι εγω απλα τις σιχαινομαι ουτε να τις βλεπω δε θελω αηδιαζω .
και μετα αρχιζουν τα επιδοματα και μας στοιχιζουυν αυτες οι σιχαμενες τοσα λεφτα στη κοινωνια το κρατος και γεμιζου κααι τα παιδια τους ψυχολογικαερευνες εδειξαν οτι τα παιδια χωρισμενων βρομων με παιδι εχουν υστερηση σε 72 τομεις πχ κακα στο σχολειο δυσλεκτικα παραβατικες συμπεριφδορες κα πολλα που δε θυμαμαι γενικα οι μονες με παιδι ειναι πληγη που ποναει τα παιδια τους και τη χωρα.ειναι εμετικες σθχαμενες ηλιθιες .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις