Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες ήρθε... Από την στιγμή που τη πήρα από τον σταθμό των τρένων την έπιασα στα γλωσσόφιλα (πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο χαχαχαχαχαχα)!

Πάμε στο δωμάτιο, μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο μου λέει κι έρχομαι... Ναι περιμένω της λέω...

Μπουκάρω μετά από 2 λεπτά στη ντουζιέρα, τη κολλάω στο τοίχο, της γλύφω τη πλάτη και της παίζω τη κλειτορίδα, μόλις ήταν έτοιμη να χύσει τη γυρνάω και πάω να τη πάρω στα όρθια (ακα, αφού τη ρώτησα και μου έδωσε το οκ...)! Δεν βόλευε όμως και την ξαναγύρισα όπως στην αρχή... Μόλις ήταν πάλι έτοιμη να χύσει τη πάω στο κρεβάτι και της δίνω το μουνί στο χέρι! Στο πρώτο γαμήσι που της έριξα, έχυσε 4 φορές!

Αν γινόταν να με "έπαιρνες" εκεί μπροστά στον σταθμό των τρένων θα το έκανες, μου είπε κάποια στιγμή που συζητούσαμε τα πεπραγμένα...

Γυναικάρα, 1,80 (πιο ψηλή από εμένα) και με στήθος 5αρι (το οποίο χωρίς σουτιέν δεν στεκόταν όρθιο φυσικά), μέχρι να τη πάρω 2 φορές ένοιωθα ότι δεν ήταν για τα κυβικά μου (προφανώς αυτή δεν το ένοιωσε αυτό το πράγμα... χαχαχαχα).

Συζητούσαμε χαλαρά τα προσωπικά μας για τις οικογένειες κτλ και μετά έπεφτε γαμήσι, ακομπλεξάριστη τελείως η γκόμενα και συνειδητοποιημένη!

Γενικά περάσαμε 1,5 ημέρα (2 διανυκτερεύσεις) όπου έφαγε πολύ πούτσα κι εγώ γύρισα στη γυναίκα μου ανανεωμένος και η σχέση μας πάει πολύ καλύτερα! Η χωρισμένη έφυγε χορτάτη και μου είπε ότι... έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου...........

Τον επόμενο μήνα πιθανότατα να πάω εγώ στον τόπο της για 1 διανυκτέρευση.....

αξιος , η γυναικα σου δεν καταλαβε κατι μετα ; ενοω οτι πηγες με αλλη γιατι το ρωταω αυτο μερικες ειναι πολυ ετσι

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
αξιος , η γυναικα σου δεν καταλαβε κατι μετα ; ενοω οτι πηγες με αλλη γιατι το ρωταω αυτο μερικες ειναι πολυ ετσι
H κλασικη μαλακια που κανουν αυτοι που απατανε, ειναι να εχουν πολυ περισσοτερη σεξουαλικη δραστηριοτητα με τη μονιμη συντροφο. Ανεβενει η λιμπιτο με το κερατο ... Προσεχε γιατι αυτα οι γυναικες τα μυριζονται στο χιλιομετρο . Πατα εναν μικρο καυγα εν αναγκη :P

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Άμα έχεις ρίξει δύο πιστόλες σε κάνα ημιδιαμονης με τη γκόμενα και το βράδυ θέλει γαμησι και η γυναίκα τι κάνεις;

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Άμα έχεις ρίξει δύο πιστόλες σε κάνα ημιδιαμονης με τη γκόμενα και το βράδυ θέλει γαμησι και η γυναίκα τι κάνεις;
Οσες περιπτωσεις ξερω, παντα ανταποκρινονταν στις συζυγικες υποχρεωσεις με το παραπανω....πολυ παραπανω απο οσο επρεπε...

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Η πλακα ειναι οτι αυτες οι γυναικες θεωρουντε ηρωίδες, το παιζουν ανετες και οτι περναν καλα, οτι ειχαν το θαρρος να χωρισουν τον κακο συζυγο και οτι και καλα τα καταφερνουν και μονες τους. Στην συντριπτικη πλειοψηφια ομως υπευθυνες ειναι αυτες για τον χωρισμο η για την επιλογη ακαταλληλου συζυγου. Καποτε στιγματιζοντουσαν, τωρα θεωρειται προοδευτικο και ετσι παρασυρεται κοσμος.

Ενας αντρας που θα δεχτει μια χωρισμενη με παιδι εχει αυτομάτως τελειωσει σαν αντρας στα ματια της, οποτε ειναι θεμα χρονου να του τα φορέσει και δεν χρειαζεται περαιτερω ανάλυση και εδω δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Λοιπόν μάγκες ήρθε... Από την στιγμή που τη πήρα από τον σταθμό των τρένων την έπιασα στα γλωσσόφιλα (πήγε να με φιλήσει στο μάγουλο χαχαχαχαχαχα)!

Πάμε στο δωμάτιο, μπαίνω να κάνω ένα μπάνιο μου λέει κι έρχομαι... Ναι περιμένω της λέω...

Μπουκάρω μετά από 2 λεπτά στη ντουζιέρα, τη κολλάω στο τοίχο, της γλύφω τη πλάτη και της παίζω τη κλειτορίδα, μόλις ήταν έτοιμη να χύσει τη γυρνάω και πάω να τη πάρω στα όρθια (ακα, αφού τη ρώτησα και μου έδωσε το οκ...)! Δεν βόλευε όμως και την ξαναγύρισα όπως στην αρχή... Μόλις ήταν πάλι έτοιμη να χύσει τη πάω στο κρεβάτι και της δίνω το μουνί στο χέρι! Στο πρώτο γαμήσι που της έριξα, έχυσε 4 φορές!

Αν γινόταν να με "έπαιρνες" εκεί μπροστά στον σταθμό των τρένων θα το έκανες, μου είπε κάποια στιγμή που συζητούσαμε τα πεπραγμένα...

Γυναικάρα, 1,80 (πιο ψηλή από εμένα) και με στήθος 5αρι (το οποίο χωρίς σουτιέν δεν στεκόταν όρθιο φυσικά), μέχρι να τη πάρω 2 φορές ένοιωθα ότι δεν ήταν για τα κυβικά μου (προφανώς αυτή δεν το ένοιωσε αυτό το πράγμα... χαχαχαχα).

Συζητούσαμε χαλαρά τα προσωπικά μας για τις οικογένειες κτλ και μετά έπεφτε γαμήσι, ακομπλεξάριστη τελείως η γκόμενα και συνειδητοποιημένη!

Γενικά περάσαμε 1,5 ημέρα (2 διανυκτερεύσεις) όπου έφαγε πολύ πούτσα κι εγώ γύρισα στη γυναίκα μου ανανεωμένος και η σχέση μας πάει πολύ καλύτερα! Η χωρισμένη έφυγε χορτάτη και μου είπε ότι... έκανα πολύ καλά τη δουλειά μου...........

:hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

:hi: :hi: :hi:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1

Καλησπέρα μάγκες, τη προαναφερόμενη γκόμενα δεν την έχω ξαναδεί, η 1 διανυκτέρευση τότε δεν έκατσε, ψιλομιλάμε που και που από social media αλλά έχει 'κάτσει' αρκετά η υπόθεση και λόγω απόστασης και λόγω κορωνοϊού... Κάποια στιγμή βέβαια που μιλήσαμε το Πάσχα και της πέταξα να βρεθούμε όταν τελειώσει όλο αυτό μου είπε ότι έχει πολύ καλές 'αναμνήσεις' και ευχαρίστως θα ήθελε να ξαναβρεθούμε...

Πάμε σε άλλα, έχω ξεκινήσει παιχνίδι με μία άλλη φρεσκοχωρισμένη με παιδί, αλλά υπάρχουν 2 θεματάκια...
1) Τώρα με τον κορωνοϊό, όπως την βλέπω στις βιντεοκλήσεις,πρέπει να έφαγε λίγο παραπάνω (να τονίσω ότι είμαι εμφανίσιμος και έχω γυμνασμένο κορμί, όχι φέτες πλέον αλλά κρατιέμαι καλά).

2) Είναι παιδική φίλη της κολλητής της γυναίκας μου... Από την οποία έμαθε η γυναίκα μου όπως κουτσομπόλευαν, ότι της είπε ότι ψάχνει σαν τρελή να γαμηθεί και κάποια άκυρη στιγμή που την έφερε η κουβέντα μου το είπε κι εμένα... Τι το ήθελε; Έβαλε τα χέρια της για να βγάλει τα μάτια της! Μου έβαλε μεγαλύτερες ιδέες, διότι έβλεπα πώς μου μιλούσε, αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία...

Το μεσημέρι που μιλήσαμε με βιντεοκλήση ρε μάγκες φορούσε ένα ντεκολτέ!!! Και έχει κάτι βυζάρες!!!!! Σκέτη καύλα!

Η λογική λέει να μείνω μακριά και δεν αξίζει το ρίσκο, αλλά έλα που με καυλώνει η πρόστυχη! Θέλω πολύ να τη σπάσω στη πούτσα.

Να της κάνω εξήγηση πριν αρχίσει το χοντρό παιχνίδι; Τι να κάνω;;;

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
αστο καλυτερα βλεπω να βγαζεις μονος σου τα ματια σου,οπως ειπες ειναι κολλητη της κολλητης της γυναικας σου,καποια στιγμη θα τη πεταξει τη μαλακια οτι γαμηθηκε

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
αστο καλυτερα βλεπω να βγαζεις μονος σου τα ματια σου,οπως ειπες ειναι κολλητη της κολλητης της γυναικας σου,καποια στιγμη θα τη πεταξει τη μαλακια οτι γαμηθηκε

Φυσικά και το σκέφτομαι αυτό και είμαι 101% σίγουρος ότι αν τη γαμήσω θα το ευχαριστηθώ φυσικά, αλλά μόλις χύσω το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο θα το μετανιώσω και θα ψάχνω από που να φύγω!

Είναι μέχρι να φύγει η καύλα, αλλά έλα που αυτή τη στιγμή υπάρχει η καύλα και μου έχει ανάψει φωτιές...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Oι χωρισμένες με παιδιά είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Ήταν στο πεδίο ενδιαφέροντός μου κάποτε (και είναι ακόμα αλλά πιο χαλαρά) μιας και η λογική λέει ότι "χωρισμένη με παιδιά αυτή, χωρισμένος με παιδιά εγώ, θα γίνει καλό κονέ και δεν θα υπάρχει και θέμα περαιτέρω οικογένειας".

Η εμπειρία μου μέχρι τώρα όμως έχει δείξει ότι το 70% των χωρισμένων γυναικών με παιδιά, έχει ΤΡΕΛΑ ψυχολογικο-νευρωτικά θέματα, κυρίως που έχουν σχέση με τον πρώην σύζυγο. Κάποιες έχουν τρομερή μανία, μίσος και σύφιλη με τον πρώην τους και ειδικά αν τις έχει κερατώσει... εκεί μιλάμε για το 100% των χωρισμένων-κερατωμένων γυναικών στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!!! Όταν συναντώ τέτοιες περιπτώσεις, στρίβω γωνία σε χρόνο dt κι ας έχω απέναντί μου την Monica Belucci!

Υπάρχουν και κάποιες που είναι πιο νορμάλ, έχουν πάρει την ζωή στα χέρια του κι έχουν πατήσει στα πόδια τους και στη μουνάρα τους ο πρώην.

Κάπως έτσι έχω καταγράψει την πραγματικότητα σε αυτή την "κάστα" των γυναικών!!!!

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Συμφωνώ απόλυτα. Όλες οι χωρισμένες με παιδί έχουν δύο χαρακτηριστικά: διψάνε για σεξ και έχουν απίστευτα ψυχολογικά! Θα κάνεις καλό σεξ αλλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι να ακούς τα εσώψυχα της για τον πρώην, την οικογένεια του και πάει λέγοντας... Εγώ είχα ακούσει ατελείωτες εμμονικές κατάρες για τον πρώην που την κεράτωσε, αλλά η ίδια ήταν κυρία κι ας τον κεράτωνε νωρίτερα με άλλους 2 σε μακροχρόνια βάση!

Πάντως όταν περάσει αρκετός καιρός από τον χωρισμό, συνήθως είναι πιο κατασταλαγμένες, λιγότερα ψυχολογικά και είναι πιο νορμάλ. Πλέον δεν ψάχνουν μόνο για σεξ αλλά σχέση. Κάποιες πιο πονηρές βεβαία ψάχνουν για θύμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάντως όταν περάσει αρκετός καιρός από τον χωρισμό, συνήθως είναι πιο κατασταλαγμένες, λιγότερα ψυχολογικά και είναι πιο νορμάλ. Πλέον δεν ψάχνουν μόνο για σεξ αλλά σχέση. Κάποιες πιο πονηρές βεβαία ψάχνουν για θύμα.

Έχεις δίκιο φίλε μου... Αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα το δικό μου? Ότι πάνω από 40 δεν παίζω (πλην εξαιρέσεων βέβαια). Οπότε αν είναι να μπλέξω με καμιά που έχει χωρίσει τουλάχιστον 7-8 χρόνια για να έχει ξεθυμάνει... θα είναι πάνω από 40!!!! Γι' αυτό δεν βρίσκω!!! :2funny:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
το θεμα με τις χωρισμενες ειναι οτι μια ζωη μαθαινουν οτι θα πρεπει να βρουνε εναν προμηθευτη και ξαφνικα αυτον τον χανουν και μενουν μονες. οσα και να τους δινει με βαση τον νομο παλι λιγα ειναι ειδικα εαν ο πρωην δεν εχει,  ασε που ολες γελανε πισω απο την πλατη τους που φανηκαν μαλακιασμενες και δεν μπορεσαν να βρουνε τον καταλληλο.
το αποτελεμα ειναι να ξεσχιζονται στο γαμησι που στερηθηκαν ανυπαντρες μεσα απο μπαντου και τετοια αλλα καποια στιγμη καταλαβαινουν οτι αυτο δεν τις ικανοποιει αφου τους λειπει ο αντρας να κανει κουμαντο στο σπιτι και να τις ταιζει.τοτε ειναι που καταλαβαινουν οτι ολοι τις θελουν για πηδημα και κανεις για κατι περισσοτερο, αυτο ειναι κατι που οι περισσοτερες απο αυτες που δεν γαμηθηκαν ασυστολα μικρες δεν το περιμενουν, γιατι νομιζαν οτι θα βρουνε ευκολα καποιον αντρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το αποτελεμα ειναι να ξεσχιζονται στο γαμησι που στερηθηκαν ανυπαντρες μεσα απο μπαντου και τετοια

Xεχεχε έχεις δίκιο! Και το πιο φοβερό είναι ότι ΟΛΕΣ διευκρινίζουν ότι ΔΕΝ είναι για ONS (one night stand). Δεν φαντάζεστε πόσο γελάω όταν το βλέπω να το γράφουν :grin:

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Μάγκες στη δική μου περίπτωση είναι φρεσκοχωρισμένη, μιλάμε για περίπου 8 μήνες, και υπολογίστε και πόσο καιρό πριν είχε να γαμηθεί επειδή ήταν στα χωρίσματα...

Και έχω ένα δεδομένο, ΞΈΡΩ ότι ψάχνει να γαμηθεί μέχρι τελικής πτώσεως

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Να γελάσουμε λιγάκι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μάγκες στη δική μου περίπτωση είναι φρεσκοχωρισμένη, μιλάμε για περίπου 8 μήνες, και υπολογίστε και πόσο καιρό πριν είχε να γαμηθεί επειδή ήταν στα χωρίσματα...

Και έχω ένα δεδομένο, ΞΈΡΩ ότι ψάχνει να γαμηθεί μέχρι τελικής πτώσεως

Έχε το νου σου όμως μετά, όταν ταϊστεί το μουνί της και ξαραχνιάσει, μην σου πρήζει τα μπαλόνια μέχρι τελικής πτώσεως!!!! :grin:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Είναι οι καλύτερες γκόμενες , γαμιούνται χωρίς αύριο ,δεν σου τα πρήζουν γιατί δεν σε βλέπουν και άλλος πληρώνει τα έξοδά τους + πολλές πάνε γυμναστήρια botox βάζουν βυζιά και έχουν κορμάρες

Φυσικά υπάρχει και πολύ κατιμάς αλλά στα αρχίδια μας εμείς με τις ωραίες παίζουμε τις άλλες ας τις γαμάνε σαβουρογάμηδες χαχαχα

Και ένα ποσοστό απο αυτές είναι νορμαλ αλλά είχαν μαλάκες - τεμπέληδες - αποτυχημένους άντρες που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί τους.

Έχω κάνει και κάνω φοβερά γαμήσια !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom