Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση
ΣΩΣΤΟΣΠολύ βρισιδι και χωσιμο ρε παιδί μου.... Το μόνο που μπορώ να φανταστώ από εσάς που τις βρίζετε ειναι ότι μάλλον είσαστε αυτοί που σας χώρισαν ή σας τα φόρεσαν. Πάντως εγώ όσες φορές έχω βρεθεί με χωρισμένη με παιδί ή παιδιά έχω περάσει καταπληκτικά, κάνουν από τα καλύτερα γαμήσια οι κύριες αυτες.... Τελείως απελευθερωμένες στο κρεβάτι
ωχ ωχ... γύρισε με νεύρα, αλίμονο σε μας τους νέους
Ρε τυπε τι εγραψες τωρα!!!!!Δείξε λίγο σεβασμό στον δάσκαλο του Dan Bilzerian. :S
Καλά τα λες, μια κάποτε που νταλαβεριζομουν όταν μπαίναμε στον δεύτερο γύρο γαμησιού πάντα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην άντρα της να του πει και καλά για τα παιδιά και το σχολείο ενώ η πούτσα ήταν μέσα, μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο τον απαξίωνε!!Χωρισμένες με παιδί.
Σε καμια περιπτωση δεν κανεις κατι σοβαρο μαζι της περα απο το σεξ. Φροντιζεις να το εχει καταλαβει ξακαθαρα οτι εισαι για αυτο και μονο. Δεν χρειαζονται βολτες κτλπ να σας βλεπουν μαζι. Πουτσα και τελος. Αν παιξεις σωστα μπαλα θα σου γνωρισει και αλλες γαμιολες φιλες της και θα περνατε καλα. Συνηθως δεν κρατανε πολυ αυτες οι καταστασεις, θελουν συντομα να βρουν εναν μαλακα-κουβαλητη να πληρωνει τα παντα και να τις πηγαινει παντου. Δεν βολευεις, εισαι μονο για σεξ αλλα ουτε πληρωνεις ουτε τη πηγαινεις εκει που γουσταρει. Μετα απο καποια γερα γαμησια θα σε χαιρετισει. Στα αρχιδια σου, εχεις κανει ηδη κονε με τις φιλες της. Συνηθως, αφου βρουν τον μαλακα, σου ξαναστελνουν μηνυμα για να βρεθειτε να θυμηθειτε τις παλιες καλες εποχες. Εκει, θα πεσουν τα πιο σκληρα γαμησια που εχει κανει ποτε, θα βγαλει παθος που δεν εβγαλε ποτε στη ζωη της. Αρκετα συχνα ζητανε με το τροπο τους και σφαλιαρες-τραβηγμα μαλλι-φτυσιμο στα μουτρα-πατημα κατω στο πατωμα, θελουν να ταπεινωθουν και να γαμηθουν προστυχα και αλυπητα, αλητικα. Οσο πιο καθως πρεπει-φραγκατος-καλο παιδι ειναι ο μαλακας που βρηκε τοσο πιο πολλα απωθημενα εχουν και τοσο πιο μεγαλο παθος βγαζουν. Αρκετα συχνα ζητουν να τις γαμας μεσα στο αμαξι που της πηρε ο μαλακας. Επιδεικτικα μπορει να σου πει οτι το ρολεξ της το εχει κανει δωρο ο μαλακας προκειμενου να σε τσεκαρει κατα ποσο αληταρας ανωμαλαρας εισαι με το να χυσεις πανω και σε αυτο. Εαν το κανεις, της γαμησες τη ψυχη, θα σε θυμαται για παντα. Σπανιως, μπορει να το πει στη κολλητη της. Θα το μαθεις οταν θα γαμεις τη κολλητη της, θα σε ρωτησει και καλα επειδη της φανηκε ψεμα. Αν φοραει και αυτη, χυσε και το δικο της, για αυτο σε ρωταει.
Στη περιπτωση που εισαι τερμα μαλακας και τη παρεις στα σοβαρα για το οτιδηποτε αλλο περα απο το σεξ, τα θελει ο κωλος σου. Θα σε στιψει καλα. Πηγαινε να αγαπησεις μια γυναικα που παρατησε ενας αλλος και να μεγαλωσεις ενα παιδι που ποτε μα ποτε δεν θα πετυχει αυτο που νομιζεις. Αυτα ειναι μονο σε ταινιες ή σε μαλακιες που λενε κατι βηταδες. Δεν ειναι δικο σου παιδι, δεν θα πετυχει ποτε η συνταγη, θα εισαι μονιμως ο τελευταιος κρικος, το κατω κατω σκαλι. Παντα. Πρωτα οι καυλες της και τα θελω της, μετα το παιδι της και στο τελος εσυ. Τη στιγμη που δεν καταλαβαινεις και εισαι τοσο τερμα μαλακας και θες να μπεις σε κατι τετοιο, μπες. Μπες, να στη γαμανε μετα και εσενα δεξια και αριστερα οι λυκοι και εσυ γινε κουβαλητης και χαλακι της κυριας.
Τα παραπανω ισχυουν στη περιπτωση που καποιος αντρας δεν μπορει για τους χ λογους να παιξει μπαλα με τα ελευθερα κοριτσια και επιλεγει τον ευκολο στοχο που ειναι μια χωρισμενη με παιδι.
Μονο σεξ, οχι αγαπες και λουλουδια. Η κυρια βεβαια αν σε κοψει για καλο παιδι και εχεις και καλη δουλεια...θα σε κανει αρχοντα-αυτοκρατορα στο να σε τυλιξει με απιστευτα αριστοτεχνικο τροπο. Εκει, οι βηταδες μοιραια χανουν. Για πρωτη φορα νιωθουν και αυτοι αντρες, γεμιζουν "αυτοπεποιθηση", θεωρουν οτι ειναι αντρες και εχουν τον ελεγχο. Αυτο θελει και η κυρια, να σε κανει να νιωσεις αντρας, γαμιας, μαγκας. Φαε πουτσα μετα σε ολα τα επιπεδα. Ετσι, για να εισαι σκληρος αντρας. Σκληρος καριολης.
Η απελπισια ειναι ο χειροτερος συμβουλος. Οι πιο πολλοι αντρες σημερα γυρω μας ειναι σε απελπισια. Εκει πατανε και οι κυριες...και μετα τους πατανε κατω σαν τα χταποδια και τους γαμανε οτι τους ειχε μεινει αγαμητο. Αν τελικα τους εχει μεινει και κατι μεσα στη μιζερια που ζουν.
Εισαι βητας; Οκ. Δεν θα το αναλυσουμε το θεμα στο εδω νημα. Γαμα μονο και προσπαθησε να γλυτωσεις το τυλιγμα. Αν και σε βλεπω...μετα τις οσκαρικες πιπες...θεος εγινες και θελεις να στιψεις τις πετρες τωρα. Παλιομαλακα...τα θελει ο κωλος σου.
Αν παιξεις σωστα μπαλα θα σου γνωρισει και αλλες γαμιολες φιλες της
ζητανε με το τροπο τους και σφαλιαρες-τραβηγμα μαλλι-φτυσιμο στα μουτρα-πατημα κατω στο πατωμα
Επιδεικτικα μπορει να σου πει οτι το ρολεξ της το εχει κανει δωρο ο μαλακας προκειμενου να σε τσεκαρει κατα ποσο αληταρας ανωμαλαρας εισαι με το να χυσεις πανω και σε αυτο.
Καλά τα λες, μια κάποτε που νταλαβεριζομουν όταν μπαίναμε στον δεύτερο γύρο γαμησιού πάντα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην άντρα της να του πει και καλά για τα παιδιά και το σχολείο ενώ η πούτσα ήταν μέσα, μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο τον απαξίωνε!!
Έχω πάει με χωρισμένη που ενώ θήλαζε το παιδί της την ίδια στιγμή μίλαγε στο τηλ μαζί μου για γαμησια κλπ. Έχω πάει με άλλη η οποία στο κρεβάτι πριν κάνουμε ότι κάνουμε πήρε τηλ τον πρώην άντρα της του οποίου είχε δώσει το παιδι να το φυλάει για να γαμηθει μαζί μου για να τον ρωτήσει αν κλαιει κλπ, και εγώ τώρα πριν να γαμησω να ακούω μωρά να κλαίνε από το ακουστικό του τηλεφώνου.Πολύ βρισιδι και χωσιμο ρε παιδί μου.... Το μόνο που μπορώ να φανταστώ από εσάς που τις βρίζετε ειναι ότι μάλλον είσαστε αυτοί που σας χώρισαν ή σας τα φόρεσαν. Πάντως εγώ όσες φορές έχω βρεθεί με χωρισμένη με παιδί ή παιδιά έχω περάσει καταπληκτικά, κάνουν από τα καλύτερα γαμήσια οι κύριες αυτες.... Τελείως απελευθερωμένες στο κρεβάτι
Ειμαι πλεον παντρεμενος.και εγω οπως πολλοι ειχα φετιχ με τις γυναικες με παιδια.
Γαμουσα παντρεμενες τα πρωινα που δουλευαν οι αντρες τους και τα παιδια ηταν σχολειο με τις φωτο στο σαλονι.
Αλλες που ειχαν τα παιδια κλεισμενα στο δωματιο τους ,και εγω τις πηδαγα στο σαλονι.
Αλλες που τα φορτωναν στους αντρες τους Τεταρτες απογευμα και ξεσκιζονταν μαζι μου.
Αυτο που καταλαβα πλεον ειναι οτι πρεπει να εχεις την γυναικα σου σαν να ηταν γκομενα σου παντα παρολο που εχεις παιδις μαζι της.και φυσικα να κανεις τις παραποντιες σου.δινει τρομερο boost.
Οι χωρισμενες με παιδι δυσκολα θα σου δημιουργησουν προβλημα και θα γαμηθουν ωραια μαζι σου.εκτος και αν υπαρχουν αλλα θεματα ψυχολογικα.
Μονο σεξ, οχι αγαπες και λουλουδια. Η κυρια βεβαια αν σε κοψει για καλο παιδι και εχεις και καλη δουλεια...θα σε κανει αρχοντα-αυτοκρατορα στο να σε τυλιξει με απιστευτα αριστοτεχνικο τροπο. Εκει, οι βηταδες μοιραια χανουν. Για πρωτη φορα νιωθουν και αυτοι αντρες, γεμιζουν "αυτοπεποιθηση", θεωρουν οτι ειναι αντρες και εχουν τον ελεγχο. Αυτο θελει και η κυρια, να σε κανει να νιωσεις αντρας, γαμιας, μαγκας. Φαε πουτσα μετα σε ολα τα επιπεδα. Ετσι, για να εισαι σκληρος αντρας. Σκληρος καριολης.
Η απελπισια ειναι ο χειροτερος συμβουλος. Οι πιο πολλοι αντρες σημερα γυρω μας ειναι σε απελπισια. Εκει πατανε και οι κυριες...και μετα τους πατανε κατω σαν τα χταποδια και τους γαμανε οτι τους ειχε μεινει αγαμητο. Αν τελικα τους εχει μεινει και κατι μεσα στη μιζερια που ζουν.
Εισαι βητας; Οκ. Δεν θα το αναλυσουμε το θεμα στο εδω νημα. Γαμα μονο και προσπαθησε να γλυτωσεις το τυλιγμα. Αν και σε βλεπω...μετα τις οσκαρικες πιπες...θεος εγινες και θελεις να στιψεις τις πετρες τωρα. Παλιομαλακα...τα θελει ο κωλος σου.
Παρακολουθώ μία ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
Σπάνια περίπτωση αρχικαριόλας , με τεράστιο καριολόσογο.
Την παρακολουθώ μέσω του πρώην της.
Τον πρώην , τον αφάνισε. Πήγε και τελείωσε με δικά του λεφτά διόροφο που είχε αυτή.
Στο οποίο έμειναν μαζί στον ένα όροφο και στον άλλο έμειναν ... τα πεθερικά, οι γονείς της , σπάνιοι καριόληδες.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΑΪΖΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Η αρχικαριολάρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, δεν δούλευε ποτέ. Ο τύπος έκανε και οικονομίες, γιατί λίγο πριν την κρίση,
πήγαιναν καλά οι δουλειές του.
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ , ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ.
Ο τύπος δεν είχε να φάει . Η δουλειά του ήταν σχετική με εκπαίδευση και επειδή τον έδιωξε αρχές καλοκαιριού,
που δεν μάζευε χρήμα ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΟΥΣ.
Η καριόλα τώρα έχει βρει άλλον. 50ρη , δημόσιο υπάλληλο , που παίζει να έχει όλους του τους μισθούς στην τράπεζα,
να μην έχει φάει φράγκο ποτέ. Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σπίτι του και το δικό της, το έχει νοικιάσει ,
οπότε το ενοίκιο το ... βάζει στην άκρη , μαζί με τα κλεμμένα του πρώην μαλάκα !!!!!!!!!
Φαντάζομαι ότι θα τον πείσει κι αυτόν να ... ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!!!!!!!
Υ.Γ. Μοιάζει πολύ με την άλλη ιστορία που διηγήθηκα πιο πριν.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΜΠΟΣΕΣ.
Εννοείται αν διηγηθει κάποιος άλλος τέτοια ιστορία ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!
Είναι καταπληκτικές ιστορίες και πολύ ... διδακτικές !!!!!