Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πολύ βρισιδι και χωσιμο ρε παιδί μου.... Το μόνο που μπορώ να φανταστώ από εσάς που τις βρίζετε ειναι ότι μάλλον είσαστε αυτοί που σας χώρισαν ή σας τα φόρεσαν. Πάντως εγώ όσες φορές έχω βρεθεί με χωρισμένη με παιδί ή παιδιά έχω περάσει καταπληκτικά, κάνουν από τα καλύτερα γαμήσια οι κύριες αυτες.... Τελείως απελευθερωμένες στο κρεβάτι
ΣΩΣΤΟΣ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χωρισμένες με παιδί.

Σε καμια περιπτωση δεν κανεις κατι σοβαρο μαζι της περα απο το σεξ. Φροντιζεις να το εχει καταλαβει ξακαθαρα οτι εισαι για αυτο και μονο. Δεν χρειαζονται βολτες κτλπ να σας βλεπουν μαζι. Πουτσα και τελος. Αν παιξεις σωστα μπαλα θα σου γνωρισει και αλλες γαμιολες φιλες της και θα περνατε καλα. Συνηθως δεν κρατανε πολυ αυτες οι καταστασεις, θελουν συντομα να βρουν εναν μαλακα-κουβαλητη να πληρωνει τα παντα και να τις πηγαινει παντου. Δεν βολευεις, εισαι μονο για σεξ αλλα ουτε πληρωνεις ουτε τη πηγαινεις εκει που γουσταρει. Μετα απο καποια γερα γαμησια θα σε χαιρετισει. Στα αρχιδια σου, εχεις κανει ηδη κονε με τις φιλες της. Συνηθως, αφου βρουν τον μαλακα, σου ξαναστελνουν μηνυμα για να βρεθειτε να θυμηθειτε τις παλιες καλες εποχες. Εκει, θα πεσουν τα πιο σκληρα γαμησια που εχει κανει ποτε, θα βγαλει παθος που δεν εβγαλε ποτε στη ζωη της. Αρκετα συχνα ζητανε με το τροπο τους και σφαλιαρες-τραβηγμα μαλλι-φτυσιμο στα μουτρα-πατημα κατω στο πατωμα, θελουν να ταπεινωθουν και να γαμηθουν προστυχα και αλυπητα, αλητικα. Οσο πιο καθως πρεπει-φραγκατος-καλο παιδι ειναι ο μαλακας που βρηκε τοσο πιο πολλα απωθημενα εχουν και τοσο πιο μεγαλο παθος βγαζουν. Αρκετα συχνα ζητουν να τις γαμας μεσα στο αμαξι που της πηρε ο μαλακας. Επιδεικτικα μπορει να σου πει οτι το ρολεξ της το εχει κανει δωρο ο μαλακας προκειμενου να σε τσεκαρει κατα ποσο αληταρας ανωμαλαρας εισαι με το να χυσεις πανω και σε αυτο. Εαν το κανεις, της γαμησες τη ψυχη, θα σε θυμαται για παντα. Σπανιως, μπορει να το πει στη κολλητη της. Θα το μαθεις οταν θα γαμεις τη κολλητη της, θα σε ρωτησει και καλα επειδη της φανηκε ψεμα. Αν φοραει και αυτη, χυσε και το δικο της, για αυτο σε ρωταει.

Στη περιπτωση που εισαι τερμα μαλακας και τη παρεις στα σοβαρα για το οτιδηποτε αλλο περα απο το σεξ, τα θελει ο κωλος σου. Θα σε στιψει καλα. Πηγαινε να αγαπησεις μια γυναικα που παρατησε ενας αλλος και να μεγαλωσεις ενα παιδι που ποτε μα ποτε δεν θα πετυχει αυτο που νομιζεις. Αυτα ειναι μονο σε ταινιες ή σε μαλακιες που λενε κατι βηταδες. Δεν ειναι δικο σου παιδι, δεν θα πετυχει ποτε η συνταγη, θα εισαι μονιμως ο τελευταιος κρικος, το κατω κατω σκαλι. Παντα. Πρωτα οι καυλες της και τα θελω της, μετα το παιδι της και στο τελος εσυ. Τη στιγμη που δεν καταλαβαινεις και εισαι τοσο τερμα μαλακας και θες να μπεις σε κατι τετοιο, μπες. Μπες, να στη γαμανε μετα και εσενα δεξια και αριστερα οι λυκοι και εσυ γινε κουβαλητης και χαλακι της κυριας.

Τα παραπανω ισχυουν στη περιπτωση που καποιος αντρας δεν μπορει για τους χ λογους να παιξει μπαλα με τα ελευθερα κοριτσια και επιλεγει τον ευκολο στοχο που ειναι μια χωρισμενη με παιδι.

Μονο σεξ, οχι αγαπες και λουλουδια. Η κυρια βεβαια αν σε κοψει για καλο παιδι και εχεις και καλη δουλεια...θα σε κανει αρχοντα-αυτοκρατορα στο να σε τυλιξει με απιστευτα αριστοτεχνικο τροπο. Εκει, οι βηταδες μοιραια χανουν. Για πρωτη φορα νιωθουν και αυτοι αντρες, γεμιζουν "αυτοπεποιθηση", θεωρουν οτι ειναι αντρες και εχουν τον ελεγχο. Αυτο θελει και η κυρια, να σε κανει να νιωσεις αντρας, γαμιας, μαγκας. Φαε πουτσα μετα σε ολα τα επιπεδα. Ετσι, για να εισαι σκληρος αντρας. Σκληρος καριολης.

Η απελπισια ειναι ο χειροτερος συμβουλος. Οι πιο πολλοι αντρες σημερα γυρω μας ειναι σε απελπισια. Εκει πατανε και οι κυριες...και μετα τους πατανε κατω σαν τα χταποδια και τους γαμανε οτι τους ειχε μεινει αγαμητο. Αν τελικα τους εχει μεινει και κατι μεσα στη μιζερια που ζουν.

Εισαι βητας; Οκ. Δεν θα το αναλυσουμε το θεμα στο εδω νημα. Γαμα μονο και προσπαθησε να γλυτωσεις το τυλιγμα. Αν και σε βλεπω...μετα τις οσκαρικες πιπες...θεος εγινες και θελεις να στιψεις τις πετρες τωρα. Παλιομαλακα...τα θελει ο κωλος σου.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
ωχ ωχ... γύρισε με νεύρα, αλίμονο σε μας τους νέους

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556

Χθες είδα μια στο τιντερ η οποία έγραφε ότι είναι 3 μηνών έγκυος και ψάχνει κάτι σοβαρό σε σχέση

Ούτε για γαμησι
[/quote] Λογικό είναι να ψάχνει σοβαρή σχέση αλλά θα πρέπει να κάνει γρήγορα έξι μήνες περιθώριο έχει,μετα θα βγει ο αγαπουλης στο Facebook με μπαλόνια και θα γράφει γεννήσαμε!!!  

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Πάντως το mamba που κατέβασα είναι γεμάτο κακάσχημες Ρωσίδες με παιδιά ή στα πρόθυρα που ψάχνουν για γάμο ή έστω ένα αρσενικό. Με έπιασε μια κατάθλιψη...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556
Χωρισμένες με παιδί.

Σε καμια περιπτωση δεν κανεις κατι σοβαρο μαζι της περα απο το σεξ. Φροντιζεις να το εχει καταλαβει ξακαθαρα οτι εισαι για αυτο και μονο. Δεν χρειαζονται βολτες κτλπ να σας βλεπουν μαζι. Πουτσα και τελος. Αν παιξεις σωστα μπαλα θα σου γνωρισει και αλλες γαμιολες φιλες της και θα περνατε καλα. Συνηθως δεν κρατανε πολυ αυτες οι καταστασεις, θελουν συντομα να βρουν εναν μαλακα-κουβαλητη να πληρωνει τα παντα και να τις πηγαινει παντου. Δεν βολευεις, εισαι μονο για σεξ αλλα ουτε πληρωνεις ουτε τη πηγαινεις εκει που γουσταρει. Μετα απο καποια γερα γαμησια θα σε χαιρετισει. Στα αρχιδια σου, εχεις κανει ηδη κονε με τις φιλες της. Συνηθως, αφου βρουν τον μαλακα, σου ξαναστελνουν μηνυμα για να βρεθειτε να θυμηθειτε τις παλιες καλες εποχες. Εκει, θα πεσουν τα πιο σκληρα γαμησια που εχει κανει ποτε, θα βγαλει παθος που δεν εβγαλε ποτε στη ζωη της. Αρκετα συχνα ζητανε με το τροπο τους και σφαλιαρες-τραβηγμα μαλλι-φτυσιμο στα μουτρα-πατημα κατω στο πατωμα, θελουν να ταπεινωθουν και να γαμηθουν προστυχα και αλυπητα, αλητικα. Οσο πιο καθως πρεπει-φραγκατος-καλο παιδι ειναι ο μαλακας που βρηκε τοσο πιο πολλα απωθημενα εχουν και τοσο πιο μεγαλο παθος βγαζουν. Αρκετα συχνα ζητουν να τις γαμας μεσα στο αμαξι που της πηρε ο μαλακας. Επιδεικτικα μπορει να σου πει οτι το ρολεξ της το εχει κανει δωρο ο μαλακας προκειμενου να σε τσεκαρει κατα ποσο αληταρας ανωμαλαρας εισαι με το να χυσεις πανω και σε αυτο. Εαν το κανεις, της γαμησες τη ψυχη, θα σε θυμαται για παντα. Σπανιως, μπορει να το πει στη κολλητη της. Θα το μαθεις οταν θα γαμεις τη κολλητη της, θα σε ρωτησει και καλα επειδη της φανηκε ψεμα. Αν φοραει και αυτη, χυσε και το δικο της, για αυτο σε ρωταει.

Στη περιπτωση που εισαι τερμα μαλακας και τη παρεις στα σοβαρα για το οτιδηποτε αλλο περα απο το σεξ, τα θελει ο κωλος σου. Θα σε στιψει καλα. Πηγαινε να αγαπησεις μια γυναικα που παρατησε ενας αλλος και να μεγαλωσεις ενα παιδι που ποτε μα ποτε δεν θα πετυχει αυτο που νομιζεις. Αυτα ειναι μονο σε ταινιες ή σε μαλακιες που λενε κατι βηταδες. Δεν ειναι δικο σου παιδι, δεν θα πετυχει ποτε η συνταγη, θα εισαι μονιμως ο τελευταιος κρικος, το κατω κατω σκαλι. Παντα. Πρωτα οι καυλες της και τα θελω της, μετα το παιδι της και στο τελος εσυ. Τη στιγμη που δεν καταλαβαινεις και εισαι τοσο τερμα μαλακας και θες να μπεις σε κατι τετοιο, μπες. Μπες, να στη γαμανε μετα και εσενα δεξια και αριστερα οι λυκοι και εσυ γινε κουβαλητης και χαλακι της κυριας.

Τα παραπανω ισχυουν στη περιπτωση που καποιος αντρας δεν μπορει για τους χ λογους να παιξει μπαλα με τα ελευθερα κοριτσια και επιλεγει τον ευκολο στοχο που ειναι μια χωρισμενη με παιδι.

Μονο σεξ, οχι αγαπες και λουλουδια. Η κυρια βεβαια αν σε κοψει για καλο παιδι και εχεις και καλη δουλεια...θα σε κανει αρχοντα-αυτοκρατορα στο να σε τυλιξει με απιστευτα αριστοτεχνικο τροπο. Εκει, οι βηταδες μοιραια χανουν. Για πρωτη φορα νιωθουν και αυτοι αντρες, γεμιζουν "αυτοπεποιθηση", θεωρουν οτι ειναι αντρες και εχουν τον ελεγχο. Αυτο θελει και η κυρια, να σε κανει να νιωσεις αντρας, γαμιας, μαγκας. Φαε πουτσα μετα σε ολα τα επιπεδα. Ετσι, για να εισαι σκληρος αντρας. Σκληρος καριολης.

Η απελπισια ειναι ο χειροτερος συμβουλος. Οι πιο πολλοι αντρες σημερα γυρω μας ειναι σε απελπισια. Εκει πατανε και οι κυριες...και μετα τους πατανε κατω σαν τα χταποδια και τους γαμανε οτι τους ειχε μεινει αγαμητο. Αν τελικα τους εχει μεινει και κατι μεσα στη μιζερια που ζουν.

Εισαι βητας; Οκ. Δεν θα το αναλυσουμε το θεμα στο εδω νημα. Γαμα μονο και προσπαθησε να γλυτωσεις το τυλιγμα. Αν και σε βλεπω...μετα τις οσκαρικες πιπες...θεος εγινες και θελεις να στιψεις τις πετρες τωρα. Παλιομαλακα...τα θελει ο κωλος σου.
        Καλά τα λες, μια κάποτε  που νταλαβεριζομουν όταν μπαίναμε στον δεύτερο γύρο γαμησιού πάντα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην άντρα της να του πει και καλά για τα παιδιά και το σχολείο ενώ η πούτσα ήταν μέσα, μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο τον απαξίωνε!! 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν παιξεις σωστα μπαλα θα σου γνωρισει και αλλες γαμιολες φιλες της

ζητανε με το τροπο τους και σφαλιαρες-τραβηγμα μαλλι-φτυσιμο στα μουτρα-πατημα κατω στο πατωμα

Επιδεικτικα μπορει να σου πει οτι το ρολεξ της το εχει κανει δωρο ο μαλακας προκειμενου να σε τσεκαρει κατα ποσο αληταρας ανωμαλαρας εισαι με το να χυσεις πανω και σε αυτο.

Κόψε τις (πολλές) τσόντες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
        Καλά τα λες, μια κάποτε  που νταλαβεριζομουν όταν μπαίναμε στον δεύτερο γύρο γαμησιού πάντα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην άντρα της να του πει και καλά για τα παιδιά και το σχολείο ενώ η πούτσα ήταν μέσα, μου είχε κάνει εντύπωση στην αρχή μετά κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο τον απαξίωνε!! 

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Πολύ βρισιδι και χωσιμο ρε παιδί μου.... Το μόνο που μπορώ να φανταστώ από εσάς που τις βρίζετε ειναι ότι μάλλον είσαστε αυτοί που σας χώρισαν ή σας τα φόρεσαν. Πάντως εγώ όσες φορές έχω βρεθεί με χωρισμένη με παιδί ή παιδιά έχω περάσει καταπληκτικά, κάνουν από τα καλύτερα γαμήσια οι κύριες αυτες.... Τελείως απελευθερωμένες στο κρεβάτι
Έχω πάει με χωρισμένη που ενώ θήλαζε το παιδί της την ίδια στιγμή μίλαγε στο τηλ μαζί μου για γαμησια κλπ. Έχω πάει με άλλη η οποία στο κρεβάτι πριν κάνουμε ότι κάνουμε πήρε τηλ τον πρώην άντρα της   του οποίου είχε δώσει το παιδι να το φυλάει για να γαμηθει μαζί μου για να τον ρωτήσει αν κλαιει κλπ, και εγώ τώρα πριν να γαμησω να ακούω μωρά να κλαίνε από το ακουστικό του τηλεφώνου.
Στη θέση αυτού μπορεί να βρεθώ κι εγω κι εσυ αύριο μεθαύριο. Δεν είμαστε όλοι κομπλεξικοί. Πέραν του ηθικού θεματος, αισθάνεσαι και λιγο αηδία.
Υπό προϋποθέσεις, με μεγαλα παιδιά, χωρίς βόλτες, κουβέντες και πολλά πολλά, να το δεχτώ.

GEOMAN265

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
362
Πόντοι
20
Ειμαι πλεον παντρεμενος.και εγω οπως πολλοι ειχα φετιχ με τις γυναικες με παιδια.
Γαμουσα παντρεμενες τα πρωινα που δουλευαν οι αντρες τους και τα παιδια ηταν σχολειο με τις φωτο στο σαλονι.
Αλλες που ειχαν τα παιδια κλεισμενα στο δωματιο τους ,και εγω τις πηδαγα στο σαλονι.
Αλλες που τα φορτωναν στους αντρες τους Τεταρτες απογευμα και ξεσκιζονταν μαζι μου.
Αυτο που καταλαβα πλεον ειναι οτι πρεπει να εχεις την γυναικα σου σαν να ηταν γκομενα σου παντα παρολο που εχεις παιδις μαζι της.και φυσικα να κανεις τις παραποντιες σου.δινει τρομερο boost.
Οι χωρισμενες με παιδι δυσκολα θα σου δημιουργησουν προβλημα και θα γαμηθουν ωραια μαζι σου.εκτος και αν υπαρχουν αλλα θεματα ψυχολογικα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Ειμαι πλεον παντρεμενος.και εγω οπως πολλοι ειχα φετιχ με τις γυναικες με παιδια.
Γαμουσα παντρεμενες τα πρωινα που δουλευαν οι αντρες τους και τα παιδια ηταν σχολειο με τις φωτο στο σαλονι.
Αλλες που ειχαν τα παιδια κλεισμενα στο δωματιο τους ,και εγω τις πηδαγα στο σαλονι.
Αλλες που τα φορτωναν στους αντρες τους Τεταρτες απογευμα και ξεσκιζονταν μαζι μου.
Αυτο που καταλαβα πλεον ειναι οτι πρεπει να εχεις την γυναικα σου σαν να ηταν γκομενα σου παντα παρολο που εχεις παιδις μαζι της.και φυσικα να κανεις τις παραποντιες σου.δινει τρομερο boost.
Οι χωρισμενες με παιδι δυσκολα θα σου δημιουργησουν προβλημα και θα γαμηθουν ωραια μαζι σου.εκτος και αν υπαρχουν αλλα θεματα ψυχολογικα.

Κολλητός μου που ζει Αγγλία κάνει ακριβώς το ίδιο. Τι φετίχ έχετε ρε φίλε με αυτές που έχουν παιδιά στο άλλο δωμάτιο ή τις παντρεμένες; εν τω μεταξύ είναι και επικίνδυνο... λίγο θέλει να φας το κεφάλι σου;

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Και τι γίνεται στην περπτωση που και ο σκιστης είναι και αυτός χωρισμένος με παιδιά. Ισχύουν τα ίδια?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Παρακολουθώ μία ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
Σπάνια περίπτωση αρχικαριόλας , με τεράστιο καριολόσογο.
Την παρακολουθώ μέσω του πρώην της.

Τον πρώην , τον αφάνισε. Πήγε και τελείωσε με δικά του λεφτά διόροφο που είχε αυτή.
Στο οποίο έμειναν μαζί στον ένα όροφο και στον άλλο έμειναν ... τα πεθερικά, οι γονείς της , σπάνιοι καριόληδες.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΑΪΖΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Η αρχικαριολάρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, δεν δούλευε ποτέ. Ο τύπος έκανε και οικονομίες, γιατί λίγο πριν την κρίση,
πήγαιναν καλά οι δουλειές του.
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ , ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ.
Ο τύπος δεν είχε να φάει . Η δουλειά του ήταν σχετική με εκπαίδευση και επειδή τον έδιωξε αρχές καλοκαιριού,
που δεν μάζευε χρήμα ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΟΥΣ.

Η καριόλα τώρα έχει βρει άλλον. 50ρη , δημόσιο υπάλληλο , που παίζει να έχει όλους του τους μισθούς στην τράπεζα,
να μην έχει φάει φράγκο ποτέ. Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σπίτι του και το δικό της, το έχει νοικιάσει ,
οπότε το ενοίκιο το ... βάζει στην άκρη , μαζί με τα κλεμμένα του πρώην μαλάκα !!!!!!!!!

Φαντάζομαι ότι θα τον πείσει κι αυτόν να ... ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!!!!!!!

Υ.Γ. Μοιάζει πολύ με την άλλη ιστορία που διηγήθηκα πιο πριν.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΜΠΟΣΕΣ.
Εννοείται αν διηγηθει κάποιος άλλος τέτοια ιστορία ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!
Είναι καταπληκτικές ιστορίες και πολύ ... διδακτικές !!!!!

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Χωρισμένος με παιδιά, οπότε είτε το θέλω είτε όχι μπλέκω σε καταστάσεις γυναικών που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη, έγινε κατάσταση με μαθητική μου φίλη. Χρόνια φίλοι χωρίς να έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σημειωτέον θέομουνο, ξανθιά με γαλάζια μάτια, μία θεά κανονική. Εκείνη παντρεμένη με παιδί, εγώ χωρισμένος, κάναμε πολύ παρέα οικογενειακώς, τα παιδιά μας σαν αδέλφια, τα πίναμε με τον άντρα της. Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι μαζί της λόγω καταστάσεως. Μία φορά κάπου είχαμε πάει σε κάποιο κάλεσμα, ο άντρας της δεν είχε έρθει γιατί βαριόταν. Την γύρισα πίσω περασμένα μεσάνυχτα και πάρκαρα τον αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της περιμένοντας να βγεί. Αυτή καθόταν και δεν έβγαινε χωρίς να μιλάει. Μετά από κάνα δύο λεπτά κατάλαβα για το που πήγαινε το πράγμα, και κάνω κίνηση να την φιλήσω. Ανταποκρίθηκε αμέσως, άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και την γάμησα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή έξω από το σπίτι της, με τον άντρα της να κοιμάται! Από εκείνη την μέρα έπαθα τρομερό κόλλημα μαζί της, αν και ήξερα ότι δεν θα είχε καλή κατάληξη όλο αυτό. Σημειωτέον ότι η οικονομική της κατάσταση ήταν εξαιρετική, ήταν στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική, ενώ εγώ ήμουν σε αρκετά χειρότερη μοίρα, καθ' ότι πλήρωνα στην πρώην διατροφές και όλα τα συναφή.  Για να μην μακρυγορώ, τελικά χώρισε και αυτή και γίναμε ζευγάρι. Εγκαταστάθηκε σε δικό της σπίτι και εγώ είχα το δικό μου, και βλεπόμασταν 2-3 φορές την εβδομάδα. Κάναμε παρέα και γαμιόμασταν. Ποτέ δεν μου ζήτησε χρήματα ή δώρα γενικά περνούσαμε πολύ καλά. Αυτό κράτησε πέντε χρόνια. Σε κάποια στιγμή ενώ ήμασταν στο κρεβάτι με ρωτάει στο ξεκάρφωτο "θα με αναλάβεις?". Εκανα ότι δεν κατάλαβα, μέχρι που κοινοί μας φίλοι άρχισαν μου δίνουν συγχαρητήρια που αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Έκανα τότε μία μεγάλη φασαρία, και το γυαλί έσπασε. Εγινε απότομη, προσβλητική και  δεν με άφηνε την πηδήξω. Εν τέλει βρήκε κάποιον, εμείς χωρίσαμε και τώρα ζει μ' αυτόν. Χάλασε τόσο η φιλία μας, όσο και η σχέση. Τώρα πάλι προσπαθεί να με προσεγγίσει, αλλά δεν ασχολούμαι.

Στην δεύτερη μετά απ' αυτό σ' ένα παιδικό πάρτυ, ξεκινάω μπίρι μπίρι με μία αρκετά μικρότερη γκόμενα, που ήταν με το παιδί της. Παντρεμένη στα χωρίσματα. Ο άντρας της βιομήχανος με άπειρα λεφτά, εκείνη με τίποτα. Μετά από κάποιο καιρό κατάφερα να την φέρω σπίτι, και καλά για να της κάνω το τραπέζι. Έγιναν θεϊκά γαμήσια, το μουνί της ήταν τόσο στενό από την αποχή λες και γαμούσα παρθένα. Ταιριάξαμε απόλυτα σεξουαλικά, το κάναμε παντού σαν να μην υπάρχει αύριο. Χωρίζει και αυτή και νοικιάζει ένα σπίτι κοντά στον άντρα της. Ο άντρας της κράτησε το παιδί και την επιμέλεια, αλλά της έδινε μία γενναία διατροφή έτσι ώστε να ζει καλά. Την δική μου κατάσταση λίγο πολύ την ήξερε και δεν μου ζήτησε τίποτα ποτέ. Κατέληξα να μετακομίσω στο σπίτι της, να γνωρίσω το παιδί της και εκείνη τα δικά μου και όλα έβαιναν καλώς. Πέρασαν κάποια χρόνια, μέχρι που ο πρώην άντρας της αποφάσισε να της κόψει τα λεφτά, και όταν λέμε να της τα κόψει, εννοούμε μαχαίρι. Εκεί πραγματικά με ζόρισε, τι σκόπευα να κάνω κλπ. Εγώ δεν έκανα τίποτα, αλλά αυτή μέσα σ' ένα μήνα τα φτιάξε μ' ένα γέρο και με χαιρέτισε. Και με τις δύο αυτές μιλάω στο τηλέφωνο περιστασιακά χωρίς να γίνεται κάτι. Πρόσφατα ένα βράδυ χτυπάει το κουδούνι και την βλέπω στην πόρτα μου! Αμφιταλαντεύτηκα προς στιγμή, αλλά την έδιωξα. 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Χαλαρώστε ......καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εδώ έχουν απωθημένα με την πρώην γυναίκα τους.
Δεν πειράζει ρε μάγκες ξαναφτιάξτε την ζωή σας και προχωρήστε βρείτε κάποια άλλη δεν είναι όλες ίδιες όπως δεν είμαστε και εμείς.
Κάποιοι θα τις γαμάνε και θα κάνουν ότι δεν έκαναν σε εσάς .....ε και στα αρχίδια σας υπάρχουν άπειρες που θα σας δώσουν αυτό που θέλετε έχετε τα μάτια και τα μυαλά σας ανοιχτά.
Αν έχετε απωθημένα θα βγει και στην επόμενη να είστε υποψιασμένοι αλλά όχι προκατελημένοι σε επόμενες σχέσεις.
Και εγώ ήμουν παντρεμένος αλλά τώρα προχωράμε και οι δύο σε άλλους κύκλους της ζωής μας ...άπλα πράγματα με κάποιον θα γαμιέται και αυτή μπορεί με κάποιον από εσάς και καλά κάνει η ζωή συνεχίζετε ....
Μην αφήσετε να σας διαλύσει την ζωή μια εμμονή ....

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Παρακολουθώ μία ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
Σπάνια περίπτωση αρχικαριόλας , με τεράστιο καριολόσογο.
Την παρακολουθώ μέσω του πρώην της.

Τον πρώην , τον αφάνισε. Πήγε και τελείωσε με δικά του λεφτά διόροφο που είχε αυτή.
Στο οποίο έμειναν μαζί στον ένα όροφο και στον άλλο έμειναν ... τα πεθερικά, οι γονείς της , σπάνιοι καριόληδες.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ. ΤΑΪΖΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Η αρχικαριολάρα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, δεν δούλευε ποτέ. Ο τύπος έκανε και οικονομίες, γιατί λίγο πριν την κρίση,
πήγαιναν καλά οι δουλειές του.
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΡΙΣΗ , ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ.
Ο τύπος δεν είχε να φάει . Η δουλειά του ήταν σχετική με εκπαίδευση και επειδή τον έδιωξε αρχές καλοκαιριού,
που δεν μάζευε χρήμα ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΟΥΣ.

Η καριόλα τώρα έχει βρει άλλον. 50ρη , δημόσιο υπάλληλο , που παίζει να έχει όλους του τους μισθούς στην τράπεζα,
να μην έχει φάει φράγκο ποτέ. Ετοιμάζεται να εγκατασταθεί σπίτι του και το δικό της, το έχει νοικιάσει ,
οπότε το ενοίκιο το ... βάζει στην άκρη , μαζί με τα κλεμμένα του πρώην μαλάκα !!!!!!!!!

Φαντάζομαι ότι θα τον πείσει κι αυτόν να ... ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!!!!!!!

Υ.Γ. Μοιάζει πολύ με την άλλη ιστορία που διηγήθηκα πιο πριν.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΜΠΟΣΕΣ.
Εννοείται αν διηγηθει κάποιος άλλος τέτοια ιστορία ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!
Είναι καταπληκτικές ιστορίες και πολύ ... διδακτικές !!!!!

Αρχίζεις πάλι τις μαλακίες ε?

Π

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.030
Πόντοι
3.346
Καλα οτι μερικοι φαγανε κερατο και δεν το χωνεψαν ακομα φαινεται.
Λογικο ειναι να βγαζουν καποιο μισος με τις πρωην.

Περιπτωση γνωστου..ουτε παντρεμενος ουτε καν αραβωνιασμενος..ηταν χρονια με μια καλη κοπελα αλλα αυτος τεμπελη,ε καποια στιγμη η κοπελα τον βαρεθηκε..αφου μονο σεξ και βολτες ηθελε ο αλλος και δεν εκανε το βημα να πανε παρακατω και σε καποια στιγμη τον χωριζει..δεν ξερω αν τον κερατωσε..παντως για αρκετο διαστημα μετα τον χωρισμο τους δεν ηταν με καποιον.Για να μην τα πολυλογο..στην αρχη του χωρισμου τους και για αρκετο καιρο ο τυπος ελεγε σε ολους μιας και ειχαμε αρκετους κοινους φιλους οτι την εστειλε γιατι δεν την γουσταρε αλλο..φυσικα η αληθεια ηταν αλλη..και την ξεραμε μονο λιγοι,απλα ηταν φιλος και δεν θελαμε να πουμε τιποτα.Δυστυχως μερικοι αντρες φερονται χειροτερα και απο γυναικες.
Τωρα η κοπελα ειναι παντρεμενη με αλλον εχουν παιδι και ειναι μια χαρα.Ο αλλος ειναι με μια που δεν εχει φραγκο πανω της..ενταξει δουλευει αλλα δυσκολα να πανε παρακατω γιατι δεν βγαινουν με μια δουλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom