Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
το Στελλα πρωτη φορα το ακουω
Στέλλα λέγεται το πουτανί. Έχω άπειρες ιστορίες να σας διηγηθώ και πολύ "ψωμάκι". Είχαμε σχέση το 2010, Καλοκαίρι. Θα σας τα λέω με δόσεις για να έχει ενδιαφέρον... Πρώτη επαφή σε chatroom Μάρτιος 2010, Μπλα μπλα επί μήνες και κλειστά κινητά επειδή έλειπε σε ένα νησί... Πρώτο ραντεβού για ποτό, Αύγουστος, τέλη 2010 στην Συγγρού λίγο πιο πάνω από τις Κούκλες. Ίσως το πιο γλυκό πρόσωπο τρανς που έχω δει. Teen trans για την ακρίβεια. Έμενε τότε σε ένα κωλόσπιτο που δεν χώραγες να μπεις όρθιος και το παράθυρο ήταν ακριβώς πάνω από την πόρτα της πολυκατοικίας.Βία 10 τετραγωνικά.Χωρίς καν παράθυρα(έκλεινε με Κουρτίνα, ηχομόνωση 0). Τέλοσπάντων, πρώτο ραντεβού και μου λέει "κατουριέμαι" της λέω "πάμε τώρα σε μαγαζί να καθήσουμε, δεν μπορείς να περιμένεις λίγο?"."όχι" μου λέει και κατουράει όρθια Ο ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ σε ένα στενάκι στο Φιξ. Με χώνει να πάμε στην Αχαρνών ή πως λέγεται ακριβώς ούτε και ξέρω εκείνη η περιοχή που πρωτοέμενε όταν ήρθε Αθήνα για να πάρει κάτι και να βαφτεί... Μετά από πολύ αρχιδοπρήξιμο πάμε στο πουστράδικο στο S-CAPE, πρώτη μου φορά σε πουστράδικο αλλά ίσως και καλύτερα γιατί πίναμε ποτάκι και της χούφτωνα το κωλαράκι ασταμάτητα και χωρίς άγχος μην μας δουν στρέϊτ ζευγάρια όπως σε μια συνηθισμένη καφετέρια/μπαρ. Μου είπε τότε ότι την είχε βιάσει στο νησί τάχα μου κάποιος το καλοκαίρι στην παραλία,ότι δεν αντέδρασε και κάτι τέτοια κουλά. Το χούφτωμα και το φάσωμα δεν είχε τελειωμό... Φύγαμε από το S-CAPE αργά και πήγαμε να πάρουμε κανά βρώμικο απέναντι σε κάτι καντίνες, γυρίσαμε σπίτι της και... (η συνέχεια σύντομα γιατί έχει φοβερό ψωμάκι το στόρυ και θα χρειαστώ μισή μέρα).