Νέα

Χαρά trans απο adoos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gppx69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
το Στελλα πρωτη φορα το ακουω

Στέλλα λέγεται το πουτανί. Έχω άπειρες ιστορίες να σας διηγηθώ και πολύ "ψωμάκι". Είχαμε σχέση το 2010, Καλοκαίρι. Θα σας τα λέω με δόσεις για να έχει ενδιαφέρον... Πρώτη επαφή σε chatroom Μάρτιος 2010, Μπλα μπλα επί μήνες και κλειστά κινητά επειδή έλειπε σε ένα νησί... Πρώτο ραντεβού για ποτό, Αύγουστος, τέλη 2010 στην Συγγρού λίγο πιο πάνω από τις Κούκλες. Ίσως το πιο γλυκό πρόσωπο τρανς που έχω δει. Teen trans για την ακρίβεια. Έμενε τότε σε ένα κωλόσπιτο που δεν χώραγες να μπεις όρθιος και το παράθυρο ήταν ακριβώς πάνω από την πόρτα της πολυκατοικίας.Βία 10 τετραγωνικά.Χωρίς καν παράθυρα(έκλεινε με Κουρτίνα, ηχομόνωση 0). Τέλοσπάντων, πρώτο ραντεβού και μου λέει "κατουριέμαι" της λέω "πάμε τώρα σε μαγαζί να καθήσουμε, δεν μπορείς να περιμένεις λίγο?"."όχι" μου λέει και κατουράει όρθια Ο ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ σε ένα στενάκι στο Φιξ. Με χώνει να πάμε στην Αχαρνών ή πως λέγεται ακριβώς ούτε και ξέρω εκείνη η περιοχή που πρωτοέμενε όταν ήρθε Αθήνα για να πάρει κάτι και να βαφτεί... Μετά από πολύ αρχιδοπρήξιμο πάμε στο πουστράδικο στο S-CAPE, πρώτη μου φορά σε πουστράδικο αλλά ίσως και καλύτερα γιατί πίναμε ποτάκι και της χούφτωνα το κωλαράκι ασταμάτητα και χωρίς άγχος μην μας δουν στρέϊτ ζευγάρια όπως σε μια συνηθισμένη καφετέρια/μπαρ. Μου είπε τότε ότι την είχε βιάσει στο νησί τάχα μου κάποιος το καλοκαίρι στην παραλία,ότι δεν αντέδρασε και κάτι τέτοια κουλά. Το χούφτωμα και το φάσωμα δεν είχε τελειωμό... Φύγαμε από το S-CAPE αργά και πήγαμε να πάρουμε κανά βρώμικο απέναντι σε κάτι καντίνες, γυρίσαμε σπίτι της και... (η συνέχεια σύντομα γιατί έχει φοβερό ψωμάκι το στόρυ και θα χρειαστώ μισή μέρα). :grin: :grin: :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι, πες μας ότι δεν σε άφηνε να το βάλεις όλο γιατί πόναγε!  :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ναι, πες μας ότι δεν σε άφηνε να το βάλεις όλο γιατί πόναγε!  :2funny:

Να μπορούσα να σου ορκιστώ διαδικτυακά trust me θα το έκανα... Δεν προτείνεται για καβλιά 19+... Αν σου λέω ότι όταν ήμασταν μακρυά μου έκανε cyber sex για να με καυλώσει και σε μια ώρα που ήμουν εκεί πόναγε... Ρε φίλε είναι καβλιά και καβλιά, κι άμα γαμάς και πολύ και δεν χύνεις όπως εγώ λογικό από άπειρα τότε τρανσάκια να τα ακούσεις αυτά. Ήμουν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που την ξεκωλογάμησε όταν πρωτοήρθε Αθήνα από την Θήβα... :grin: :grin: :grin:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Και μυαλό δεν έβαλε τελικά η Χαρούλα...
Για δώσε λοιπόν την συνέχεια στο στόρι mr Lime....

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν συνεχίζω την αφήγηση. Εκείνο το βράδυ ψώνισα κάτι βρώμικα και μου λέει να πάμε σπίτι της.(Έχουν προηγηθεί φασώματα στο S-CAPE και πριν το σπίτι της κατεβαίνει κάτω από το όχημα και μου λέει "Εντάξει ευχαριστώ" χωρίς καν να πάρει να φάει χαχα. Αυτά τα τραβελικά τα σπαστικά(ξέρουν οι γνώστες). Πετάω με δύναμη τη σακούλα με τα βρώμικα κάτω και λέω "Άντε και γαμήσου μωρή καριόλα". Η μικρή τρόμαξε. Φεύγω με το εργαλείο, κοντεύοντας να φτάσω σπίτι μου με 'επαιρνε τηλ. το σηκώνω και μου λέει "έλα πίσω μωράκι μου, γιατί θυμώνεις?" και τέτοια. Δεν θα γύριζα και μέσα μου έδινε μάχη η Αξιοπρέπεια ΟΧΙ με την καύλα μου να γαμήσω, ΑΛΛΑ με την καύλα μου να γαμήσω για να δει η καριόλα τι γαμήσι ρίχνω και σε τι πούτσα κάνει μαγκιές!!! Γυρίζω στο σπίτι της, κάνω ένα μπανάκι και ξεκινάει το καυλοπαίχνιδο στο κρεββάτι. Φιλιά, πίπες και να την γαμάω μπρούμυτα και πλάγια... Δεν σταμάταγα με τίποτα, μετά από μια ώρα δεν είχα ακόμα χύσει και πιάστηκε το κωλαράκι της...Υπόψιν ότι το φρόντισα και το πρόσεξα σαν να ήταν δικό μου χαχαχαχα γιατί τότε ακόμα ήταν πολύ σφιχτό και φρέσκο! Πέρασα ωραία εκείνο το βραδάκι και ξαπλώσαμε αγκαλιά... Τον επόμενο καιρό άρχισαν οι μαλακίες. :grin: :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Και μυαλό δεν έβαλε τελικά η Χαρούλα...
Για δώσε λοιπόν την συνέχεια στο στόρι mr Lime....

Στέλλα φίλε Πατρίκιε. Έτσι την ξέρουν οι πιο κοντινοί. Χαρά την ξέρουν οι πελάτες της μόνο! Το πραγματικό της αντρικό όνομα το ξέρω μόνο ΕΓΩ και πολύ λίγοι...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Στέλλα φίλε Πατρίκιε. Έτσι την ξέρουν οι πιο κοντινοί. Χαρά την ξέρουν οι πελάτες της μόνο! Το πραγματικό της αντρικό όνομα το ξέρω μόνο ΕΓΩ και πολύ λίγοι...
παντως το κορμι εχει ενα κολλημα , οταν την πειρα εγω ηθελε να κοιταζεται συνεχεια στον καθρευτη κ να μιλαει στο ειδωλο της

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Λοιπόν συνεχίζω την αφήγηση. Εκείνο το βράδυ ψώνισα κάτι βρώμικα και μου λέει να πάμε σπίτι της.(Έχουν προηγηθεί φασώματα στο S-CAPE και πριν το σπίτι της κατεβαίνει κάτω από το όχημα και μου λέει "Εντάξει ευχαριστώ" χωρίς καν να πάρει να φάει χαχα. Αυτά τα τραβελικά τα σπαστικά(ξέρουν οι γνώστες). Πετάω με δύναμη τη σακούλα με τα βρώμικα κάτω και λέω "Άντε και γαμήσου μωρή καριόλα". Η μικρή τρόμαξε. Φεύγω με το εργαλείο, κοντεύοντας να φτάσω σπίτι μου με 'επαιρνε τηλ. το σηκώνω και μου λέει "έλα πίσω μωράκι μου, γιατί θυμώνεις?" και τέτοια. Δεν θα γύριζα και μέσα μου έδινε μάχη η Αξιοπρέπεια ΟΧΙ με την καύλα μου να γαμήσω, ΑΛΛΑ με την καύλα μου να γαμήσω για να δει η καριόλα τι γαμήσι ρίχνω και σε τι πούτσα κάνει μαγκιές!!! Γυρίζω στο σπίτι της, κάνω ένα μπανάκι και ξεκινάει το καυλοπαίχνιδο στο κρεββάτι. Φιλιά, πίπες και να την γαμάω μπρούμυτα και πλάγια... Δεν σταμάταγα με τίποτα, μετά από μια ώρα δεν είχα ακόμα χύσει και πιάστηκε το κωλαράκι της...Υπόψιν ότι το φρόντισα και το πρόσεξα σαν να ήταν δικό μου χαχαχαχα γιατί τότε ακόμα ήταν πολύ σφιχτό και φρέσκο! Πέρασα ωραία εκείνο το βραδάκι και ξαπλώσαμε αγκαλιά... Τον επόμενο καιρό άρχισαν οι μαλακίες. :grin: :grin: :grin:
τι θεος εισαι ρε φιλε απο εσκασες μυτη ρε γιατρε?
θα πεθανω απ γελια δικε μου :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
σε ελενα sunrise εχεις τπτ γιατρε? :think: :think:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ελα γιατρε βγαλτει τη μπουγαδα δικε μου μην μας κρατας σε αγωνια εχουμε θεμα με τουτη :grin: :grin:

Μια φορά την έσκισα μόνο από site γνωριμιών κι αυτή... Δεν υπήρξε καν δεύτερη. ίδιο επίπεδο με Στέλλα...  :grin: :grin: :grin:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
λιμα αμα ξερεις κ την ελενα προσωπικα πρεπει να γραψεις στορυ μαι φρεντ

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μια φορά την έσκισα μόνο από site γνωριμιών κι αυτή... Δεν υπήρξε καν δεύτερη. ίδιο επίπεδο με Στέλλα...  :grin: :grin: :grin:
ελα ρε γιατρε δωσε σαλτσες πιπερια πως ειναι χαρακτηρας,καντινες,κλαμπ,βρωμικα πες τα ολα :grin: :grin:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
η ελενα δε τρωει βρωμικο μονο χαλουμι αλε

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ελα ρε γιατρε δωσε σαλτσες πιπερια πως ειναι χαρακτηρας,καντινες,κλαμπ,βρωμικα πες τα ολα :grin: :grin:

Καλά χεστήκατε για την Στέλλα δηλαδή... Παρεπιπτόντως αν την πάρεις στο κινητό και την πεις Στέλλα και όχι Χαρά θα την καταλάβει ότι είσαι Λε Παλέ... και θα φας άκυρο. Το κορίτσι ξεκίνησε νέα καρριέρα πλην της βίζιτας τώρα, είναι Hair Stylist να'ούμε! :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Καλά χεστήκατε για την Στέλλα δηλαδή... Παρεπιπτόντως αν την πάρεις στο κινητό και την πεις Στέλλα και όχι Χαρά θα την καταλάβει ότι είσαι Λε Παλέ... και θα φας άκυρο. Το κορίτσι ξεκίνησε νέα καρριέρα πλην της βίζιτας τώρα, είναι Hair Stylist να'ούμε! :grin: :grin: :grin:
το πανω η το κατω κεφαλι κουρευει γιατρε? :think: :think: :tooth: :tooth:
γιατρε ποιο σαιτ γνωριμιων ειναι αυτο ρε δικε μου μπας και γλυψουμε κανενα κοκαλακι και μεις οι μικροτσουτσουνοι :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατρε ποιο σαιτ γνωριμιων ειναι αυτο ρε δικε μου μπας και γλυψουμε κανενα κοκαλακι και μεις οι μικροτσουτσουνοι :2funny: :2funny: :2funny:
γιατρε εχεις καυλες βραδιατικα;

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Βρήκα ένα παραθυράκι μικρό, μια πηγή 20-30 τρανσακίων στο gayromeo.com και μπήκα τύπε... Εκεί μέσα είναι κατά 99% πουστράδικο αλλά για μερακλήδες σαν κι εμάς πάντα υπάρχει και το 1% των τρανς/τράβυ/cd/dvd κτλ... H Στέλλα έκανε κατά 70% πίπες και φιλάκια στην σχέση μας... Αν τον έχετε 19+ και είστε νευρικοί και οξύθυμοι όπως εγώ με μια κουβέντα: Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α! ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ ΨΩΝΑΚΙ! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom