Νέα

Χαρά trans απο adoos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gppx69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagioths1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αυτη η χαρα στις φωτο ειναι τρανς ΄;

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Για αυτην την Χαρά αναφέρεται ο φίλος lycienr...

Την επισκευθηκα. Χώρος χάλια ! Τέλος !
Πολυ επαγγελματικη συμπεριφορα, όντως μαπα στο σεξ. Πιπα με προφυλακτικο, ηθελε να τελειωσω πολυ γρηγορα - οχι πολυ ωρα μεσα της ελεγε κλπ, κλπ.

Ομως, κορμι, τέλειο απλά, φάτσα εκπληκτικη - γυναικα τελειως - τρομερη επιδερμιδα, πολυ σφικτος κωλος (μεσα κι εξω)... Στηθος εξαιρετικο! Αλλα συμπεριφορα απομακρη, εδειχνε να βαριεται και πολυ μετρια στο κρεβατι. Παθητικη εντελως - αυτο ηθελα εγω ετσι κι αλλιως - το εργαλειο της δεν ανεβηκε...
Αυτα, ελπιζω να βοηθησα συναγωιστες εδω μεσα. Ειναι παντως η πιο ωραια τρανς στην Ελλαδα - Ελληνιδα εννοώ που εχω δει απο κοντα. Ειδικα το προσωπο ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ!

Νομίζω είναι Βουλγάρα. Εκτος αν μιλάει τέλεια ελληνικά. Παρεπιπτόντως που είναι ο χώρος της?

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
εχω παει με τη χαρα πριν κανα 5μηνο και μπορω να πω οτι τιμησε τα συμφωνηθεντα αν και σε καποια φαση λιγο δυσανασχετησε αλλα ηταν οκ τελικα αλλα ο χοροσ χαλια και θα συμφωνησω οτι ειναι μια απο τις ποιο ςραιες του χορου αλλα οπως την ψυχολογησα παει αναλογα με τις ορεξεις της

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Το Σάββατο έκλεισα ραντεβου με την Χαρά (μελαχρινή Φώτο σελ.1) άργησα περίπου 20 λεπτά έκατσε μια αναποδιά …όταν έφθασα στην Καλλιθέα  
Την κάλεσα έξω από την πόρτα και μου απάντησε ότι επειδή άργησα πήγε με άλλον πελάτη και θα με καλέσει εκείνη όταν τελειώσει
Φυσικά δεν με κάλεσε ποτέ , αλλά από ότι διαβάζω εδώ καλυτέρα που άργησα........φαίνονται από το τηλεφώνημα όμως οι άτιμες …όταν μέλανε έτσι αργά ότι και καλά τι θες τώρα εσύ που με παίρνεις , πάντα το μυαλό πάει σε ξεπέτα και καθολου επαγγελματιες . :headbang:

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Το Σάββατο έκλεισα ραντεβου με την Χαρά (μελαχρινή Φώτο σελ.1) άργησα περίπου 20 λεπτά έκατσε μια αναποδιά …όταν έφθασα στην Καλλιθέα  
Την κάλεσα έξω από την πόρτα και μου απάντησε ότι επειδή άργησα πήγε με άλλον πελάτη και θα με καλέσει εκείνη όταν τελειώσει
Φυσικά δεν με κάλεσε ποτέ , αλλά από ότι διαβάζω εδώ καλυτέρα που άργησα........φαίνονται από το τηλεφώνημα όμως οι άτιμες …όταν μέλανε έτσι αργά ότι και καλά τι θες τώρα εσύ που με παίρνεις , πάντα το μυαλό πάει σε ξεπέτα και καθολου επαγγελματιες . :headbang:
γλύτωσες τα λεφτά σου στο παρα πέντε

Εγγρ.
3 Μαρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Χαρά ή αλλιώς Στέλλα! Ωραίο σώμα, βυζιά σιλικονούχα, προσωπάκι θηλυκό! Το θέμα είναι ότι είναι βιαστική και ο χώρος της ακατάστατος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
Χαρά ή αλλιώς Στέλλα! Ωραίο σώμα, βυζιά σιλικονούχα, προσωπάκι θηλυκό! Το θέμα είναι ότι είναι βιαστική και ο χώρος της ακατάστατος.

το Στελλα πρωτη φορα το ακουω

Donald_Hump

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια μια απο τα ιδια λεμε, Χαρα το απιστευτο μουνι αλλα και απιστευτη ξεπετα.
Την ειχα παρει πριν 3 χρονια, επαγγελματισμος σε βαθμο ενοχλησεως. Λες και ηταν ρομποτ!

Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο και πολλα παραπονα απο πολλους συναδελφους για τις Ελληνιδες που εχουν γινει απιστευτες ξεπετες...

Γιαυτο προτιμαω και προτεινω στον κοσμο τα εισαγωγης κοριτσια...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για την ίδια λέμε (Στέλλα-Χαρά).
Συμφωνώ και στα δύο:θυλική+ξεπέτα.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πολύ πρόσφατα,την πέτυχα Συγγρού,στη γωνία μετά το στούντιο 144. Πολύ απλό ντύσιμο,άβαφη.Είναι όμως κουκλίτσα.30 ευρώ στο αυτοκίνητο ζήτησε.Δεν έκανα την κίνηση,πρώτον διότι θέλω κρεβάτι και δεύτερον επειδή εδώ οι πληροφορίες από συναγωνιστές,είναι αρνητικές.Δεν μπορεί να βγει απ το μυαλό μου όμως το πουτανάκι. :bigdick:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
Πολύ πρόσφατα,την πέτυχα Συγγρού,στη γωνία μετά το στούντιο 144. Πολύ απλό ντύσιμο,άβαφη.Είναι όμως κουκλίτσα.30 ευρώ στο αυτοκίνητο ζήτησε.Δεν έκανα την κίνηση,πρώτον διότι θέλω κρεβάτι και δεύτερον επειδή εδώ οι πληροφορίες από συναγωνιστές,είναι αρνητικές.Δεν μπορεί να βγει απ το μυαλό μου όμως το πουτανάκι. :bigdick:

μια χαρα η χαρα κ δεν το γαμησες ???????μαλακια....μια φορα για την εμπειρια καβλοστρα μεγαλη η χαρα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
μια χαρα η χαρα κ δεν το γαμησες ???????μαλακια....μια φορα για την εμπειρια καβλοστρα μεγαλη η χαρα

Βάτραχε...ήθελα άπλα,κρεβάτι,καναπέ κτλ Με εκνευρίζει το αμάξι,δεν θα μπορούσα να το γδύσω και να το χαρώ. Σύντομα θα γίνει καταδρομική στο χώρο της.Θα ρισκάρω με βάση τους συνφορουμίτες,αλλά μου 'χει κάτσει,πολύ θυληπρεπές είναι και με καυλώνει.Να δω τι τιμή θα μου ξεφουρνίσει στο τηλέφωνο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom