panagioths1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια αυτη η χαρα στις φωτο ειναι τρανς ΄;
παιδια αυτη η χαρα στις φωτο ειναι τρανς ΄;
Για αυτην την Χαρά αναφέρεται ο φίλος lycienr...
Την επισκευθηκα. Χώρος χάλια ! Τέλος !
Πολυ επαγγελματικη συμπεριφορα, όντως μαπα στο σεξ. Πιπα με προφυλακτικο, ηθελε να τελειωσω πολυ γρηγορα - οχι πολυ ωρα μεσα της ελεγε κλπ, κλπ.
Ομως, κορμι, τέλειο απλά, φάτσα εκπληκτικη - γυναικα τελειως - τρομερη επιδερμιδα, πολυ σφικτος κωλος (μεσα κι εξω)... Στηθος εξαιρετικο! Αλλα συμπεριφορα απομακρη, εδειχνε να βαριεται και πολυ μετρια στο κρεβατι. Παθητικη εντελως - αυτο ηθελα εγω ετσι κι αλλιως - το εργαλειο της δεν ανεβηκε...
Αυτα, ελπιζω να βοηθησα συναγωιστες εδω μεσα. Ειναι παντως η πιο ωραια τρανς στην Ελλαδα - Ελληνιδα εννοώ που εχω δει απο κοντα. Ειδικα το προσωπο ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ!
γλύτωσες τα λεφτά σου στο παρα πέντεΤο Σάββατο έκλεισα ραντεβου με την Χαρά (μελαχρινή Φώτο σελ.1) άργησα περίπου 20 λεπτά έκατσε μια αναποδιά …όταν έφθασα στην Καλλιθέα
Την κάλεσα έξω από την πόρτα και μου απάντησε ότι επειδή άργησα πήγε με άλλον πελάτη και θα με καλέσει εκείνη όταν τελειώσει
Φυσικά δεν με κάλεσε ποτέ , αλλά από ότι διαβάζω εδώ καλυτέρα που άργησα........φαίνονται από το τηλεφώνημα όμως οι άτιμες …όταν μέλανε έτσι αργά ότι και καλά τι θες τώρα εσύ που με παίρνεις , πάντα το μυαλό πάει σε ξεπέτα και καθολου επαγγελματιες .
xaxaxaxaxaxa...ωραιος....γλύτωσες τα λεφτά σου στο παρα πέντε
Χαρά ή αλλιώς Στέλλα! Ωραίο σώμα, βυζιά σιλικονούχα, προσωπάκι θηλυκό! Το θέμα είναι ότι είναι βιαστική και ο χώρος της ακατάστατος.
θα την προκαλεσω σε γαμησι μεχρι θανατου.(δικου της )Για την ίδια λέμε (Στέλλα-Χαρά).
Συμφωνώ και στα δύο:θυλική+ξεπέτα.
θα την προκαλεσω σε γαμησι μεχρι θανατου.(δικου της )
θα το φας το κεφαλι σου
Πολύ πρόσφατα,την πέτυχα Συγγρού,στη γωνία μετά το στούντιο 144. Πολύ απλό ντύσιμο,άβαφη.Είναι όμως κουκλίτσα.30 ευρώ στο αυτοκίνητο ζήτησε.Δεν έκανα την κίνηση,πρώτον διότι θέλω κρεβάτι και δεύτερον επειδή εδώ οι πληροφορίες από συναγωνιστές,είναι αρνητικές.Δεν μπορεί να βγει απ το μυαλό μου όμως το πουτανάκι.
μαλακα αυτη με το τακουνι σε περνα στο υψοςδεν νομιζω....νο νο νο
ουτε με 18ποντο και πανω σε σκαμνακι ξαμαλακα αυτη με το τακουνι σε περνα στο υψος
μια χαρα η χαρα κ δεν το γαμησες ???????μαλακια....μια φορα για την εμπειρια καβλοστρα μεγαλη η χαρα