Νέα

Χαρά trans απο adoos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gppx69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Βάτραχε...ήθελα άπλα,κρεβάτι,καναπέ κτλ Με εκνευρίζει το αμάξι,δεν θα μπορούσα να το γδύσω και να το χαρώ. Σύντομα θα γίνει καταδρομική στο χώρο της.Θα ρισκάρω με βάση τους συνφορουμίτες,αλλά μου 'χει κάτσει,πολύ θυληπρεπές είναι και με καυλώνει.Να δω τι τιμή θα μου ξεφουρνίσει στο τηλέφωνο..

πατρικ να της σκαμπιλισεις και τα πισινα σε παρακαλω  :s&m_1: :s&m_1:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην βγει τόσο άθλια,όσο η Αγάπη/

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ποιό τουπέ ρε Μάϊκ ? μπίχλα,σαβούρα,ακαταστασία το σπίτι.Χύμα αυτή,απεριποίητη,βαριότανε να μιλήσει,να βγάλει το βρακί της.Βιαζότανε να πάρει τα φράγκα και να σε διώξει.Νομίζω πως δεύτερη φορά δεν πατάει άνθρωπος.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ποιό τουπέ ρε Μάϊκ ? μπίχλα,σαβούρα,ακαταστασία το σπίτι.Χύμα αυτή,απεριποίητη,βαριότανε να μιλήσει,να βγάλει το βρακί της.Νομίζω πως δεύτερη φορά δεν πατάει άνθρωπος.
τουπε και χωρις λογο ενοω.εχω παει σε τρανσοσπιτα που ντρεπεσαι να πατησεις μεσα και οι κοπελλες αστερια  στα παντα τους και χωρις τουπε φιλικοτατες και τοχω κεφαρει απιστευτα εχω παει και σε ντιβες κατ εκτιμηση δικια τους παντα και ητανε ξεπετες του χειριστου ειδους και μεσα σε αχουρια πραγματικα και υπηρεσιες σκατα.εχουν την εντυπωση οτι σου κανουνε τιμη που πηγαινεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.201
Πόντοι
22.785

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
τουπε και χωρις λογο ενοω.εχω παει σε τρανσοσπιτα που ντρεπεσαι να πατησεις μεσα και οι κοπελλες αστερια  στα παντα τους και χωρις τουπε φιλικοτατες και τοχω κεφαρει απιστευτα εχω παει και σε ντιβες κατ εκτιμηση δικια τους παντα και ητανε ξεπετες του χειριστου ειδους και μεσα σε αχουρια πραγματικα και υπηρεσιες σκατα.εχουν την εντυπωση οτι σου κανουνε τιμη που πηγαινεις

Εννοώ ότι το τουπέ  είναι το λιγότερο μπροστά στα υπόλοιπα χάλια που συναντάς και τρώς στη μάπα,έχοντας δώσει και ένα 50άρι στον αέρα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.330
Πόντοι
606
Ελπίζω να μην βγει τόσο άθλια,όσο η Αγάπη/

η αγαπη τωρα εδω που τα λεμε ειναι πατος τρελος αλλο που δεν το δουλευει το θεμα σωστα ....η αληθεις να λεγονται απο μενα το πηρε το 50αρι αλλο αν μετα το εκλεγα και εχω μπει πολλες φορες στο τρυπακι να την παρω τηλ τους καλους καιρους που επαιρνε τα 100 αρια αλλα δεν ετυχε

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πολύ πρόσφατα,την πέτυχα Συγγρού,στη γωνία μετά το στούντιο 144. Πολύ απλό ντύσιμο,άβαφη.Είναι όμως κουκλίτσα.30 ευρώ στο αυτοκίνητο ζήτησε.Δεν έκανα την κίνηση,πρώτον διότι θέλω κρεβάτι και δεύτερον επειδή εδώ οι πληροφορίες από συναγωνιστές,είναι αρνητικές.Δεν μπορεί να βγει απ το μυαλό μου όμως το πουτανάκι. :bigdick:

εχω μπερδευτει ... εσυ ποια πετυχες τη ξανθια η την μελαχροινη ? να υποθεσω απο τα 30 την μελαχροινη ;

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εχω μπερδευτει ... εσυ ποια πετυχες τη ξανθια η την μελαχροινη ? να υποθεσω απο τα 30 την μελαχροινη ;

κακως εχει μπερδευτει
η μια εχει αγγελια σtο adoos, η αλλη οχι
η μια εχει πουλακι, η αλλη οχι
η μια εχει πεζο 2, η αλλη μερσεντε
η μια χρεωνει 30-50, η αλλη 70+

διαβασε τον τιτλο του θρεντ πρωτα

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

i'll be back  :s&m_3: :s&m_3:

matakias24

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η χαρα εδω και καμια 10αρια μερες βγενει συγγρου ...

eleyueros

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά όμορφο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Την επισπεύτηκα πριν από 4 μήνες σε ένα πανάθλιο υπόγειο στην Θησέως με απαράδεκτη δυσοσμία . Η εμφάνιση της ήταν σαν Κατινα της δεκαετίας του 60' παντόφλες ,αθλητικές κάλτσες  άβαφτη ,ρόμπα της γιαγιά  απαράδεκτη συμπεριφορά και συμμετοχή ,εμπειρία προς αποφυγή . πεταμένα λεφτά  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom