You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαρά trans απο adoos
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gppx69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 109K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Lime ...ήδη το έχεις καθυστερήσει...ακούμε...
Άλλη μέρα τώρα, πάμε για ποτάκι με την Στέλλα σε γνωστό πουστράδικο στο Blue train στο Γκάζι.(παρά το γεγονός ότι ντρέπομαι απίστευτα σε τέτοια μέρη περνώντας και μόνο απ'έξω, είναι ότι καλύτερο αν σας ζητήσει ένα τρανσάκι να βρεθείτε για ποτό, γιατί κανείς δεν θα σας κατηγορήσει ότι βγαίνετε με τραβέλι χαχαχα). Στα του στόρυ τώρα... Έχουμε κάτσει στην μπάρα, μας σερβίρει τα ποτά μας ο barman(το παιδί ήταν gay οκ αλλά πολύ διακριτικός). Σε κάποια φάση πάει τουαλέτα η δικιά μου και κάτι με ρώτησε ο barman του τύπου "είστε μαζί καιρό?" κάπως έτσι και του είπα γελώντας "Άστο φίλε, περιπτωσάρα το άτομο". Όπου και σκάει μύτη η Στέλλα από την τουαλέτα και βλέποντας εμένα τον straight γκόμενό της να γελάω με τον Barman και τρώει φρίκη, και αρχίζει τα υστερικά μέσα στο μαγαζί στον barman "Τί λέγατε με τον δικό μου και σου φαίνεται τόσο αστείο" και διάφορα άλλα τέτοια... Όλοι οι πούστηδες καρφωμένοι πάνω μας, να ψάχνω να κρυφτώ από την ντροπή μου και από το low profile που προσπάθησα να έχω, να μην κλείνει το στόμα της η καριόλα και εγώ να μην ξέρω τί να κάνω μέσα στο πουστράδικο... Τελικά με τα χίλια ζόρια φύγαμε και πήγαμε σπίτι της όπου την ξεκώλιασα δυνατά και άγρια και μας άκουσε όλη η πολυκατοικία και ο απέναντι δρόμος με την καριολίτσα... Νευρόπουτσα 100% χαχαχα, χαδάκια, μαλακίες τύπου "σόρρυ βρε αγαπούλα μου αλλά λογικό να ζηλεύω κι εγώ" και άλλα τέτοια του κώλου...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατρε η ταινια ηταν στρειτ οι με τρανς?Είχα μείνει μετά από μια σχέση 3 ετών, είχα στείλει και κάτι βιογραφικά της πούτσας κυριολεκτικά όμως(με την πούτσα) κτλ. σε μια εταιρεία παραγωγής και με φώναξαν για γύρισμα. Το μετάνιωσα στην πορεία και σκέφτηκα καλά ότι αυτό όλο θα μπορούσε να μου καταστρέψει την καρριέρα. Αν ήμουν στην επαγγελματική μου ζωή κανά ρεμάλι στ'αρχίδια μου τύπε, θα το συνέχιζα... Θα μου έκανε όμως πολλή ζημιά και το κέρδος από αυτό(οικονομικό/δόξα) θα ήταν πολύ μικρό... Να πω καμμιά ιστοριούλα ακόμα για την Στέλλα ή δεν γουστάρει η παρέα?
πραγματικα δικε μου η πουτσα σου εχει εκτιμηθει πολυ απο την τρανς κοινοτητα των αθηνων ε?
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
γιατρε η ταινια ηταν στρειτ οι με τρανς?
πραγματικα δικε μου η πουτσα σου εχει εκτιμηθει πολυ απο την τρανς κοινοτητα των αθηνων ε?
Έχει ναι τύπε. Η ταινία ήταν καθαρά straight με πολύ όμορφες παρουσίες του χώρου.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατρε αντε πες μας τωρα και ποσα κοντεινερ λεφτα εχεις δωσει στο αθλημα?Έχει ναι τύπε. Η ταινία ήταν καθαρά straight με πολύ όμορφες παρουσίες του χώρου.
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
γιατρε αντε πες μας τωρα και ποσα κοντεινερ λεφτα εχεις δωσει στο αθλημα?
50 ευρώ μια φορά για να γαμήσω μια τρανς εν ονόματι Πέρσα στην Καλλιθέα, το γαμήσι βγήκε αποτυχημένο γιατί δεν μπορώ να γαμήσω αν δεν με θέλει η άλλη και επειδή αργώ πολύ να χύσω, δεν μου κάνει κούκου αν πιεστώ με τον χρόνο. Μετά από χρόνια την καμάκωσα όμως κι αυτήν και μου κατσε κανά δυό φορές τζάμπα. Ό,τι γνωριμίες έκανα τις έκανα είτε σε site γνωριμιών, είτε σε chat room, είτε από στόμα σε στόμα(μέσω άλλων τρανς). Δεν είμαι και μαλάκας να τα χώσω με τέτοια προσόντα και εμφάνηση τύπε. Θα σου φανεί ψωνισμένο, αλλά ναι, δεν βρίσκω τον λόγο αν περνάει σε κάποιον να καρφώνει στο free να μπει στο τρυπάκι να τα χώσει σε βίζιτες...Η τελευταία μου τσάρκα σε μπουρδέλο ήταν στα 17 μου, σχεδόν 11 χρόνια πριν τύπε.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Lime ...ήδη το έχεις καθυστερήσει...ακούμε...
ε περιμεντε κι εσεις που να του ερχονται ολα μαζι του ανθρωπου....παντως να πω κατι και ας φανω κακος....ισως να θυμιζει κατι οτροπος γραφης και της ολης σκεψης....ισως να ειναι και β προφιλ καποιου...τεσπα ποιος νοιαζεται.....περιμενουμε τη συνεχεια του σιριαλ τι ειναι αυτο τελως παντων...βαριεμαι να διαβαζω και ολα τα επεισοδια
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
50 ευρώ μια φορά για να γαμήσω μια τρανς εν ονόματι Πέρσα στην Καλλιθέα, το γαμήσι βγήκε αποτυχημένο γιατί δεν μπορώ να γαμήσω αν δεν με θέλει η άλλη και επειδή αργώ πολύ να χύσω, δεν μου κάνει κούκου αν πιεστώ με τον χρόνο. Μετά από χρόνια την καμάκωσα όμως κι αυτήν και μου κατσε κανά δυό φορές τζάμπα. Ό,τι γνωριμίες έκανα τις έκανα είτε σε site γνωριμιών, είτε σε chat room, είτε από στόμα σε στόμα(μέσω άλλων τρανς). Δεν είμαι και μαλάκας να τα χώσω με τέτοια προσόντα και εμφάνηση τύπε. Θα σου φανεί ψωνισμένο, αλλά ναι, δεν βρίσκω τον λόγο αν περνάει σε κάποιον να καρφώνει στο free να μπει στο τρυπάκι να τα χώσει σε βίζιτες...Η τελευταία μου τσάρκα σε μπουρδέλο ήταν στα 17 μου, σχεδόν 11 χρόνια πριν τύπε.
μα ποιος ο λογος αν εισαι ολα αυτα που λες να τα υπερηφανευεσαι???πες εμπειριες σου αν θες η κανε κονε με ατομα που σε ενδιαφερουν απο εδω....ολοι κατι λεμε παραπανω μπας και βρουμε τιποτα στο στυλ που ψαχνουμε αλλα με αυτα που λες δεν νομιζω να γοητευεται κανεις...τι μας το λες....βαλε 2-3 φωτο την πουτσα σου να κλεισεις στοματα..τι ανησυχεις μην σε γνωρισει καμια???τοσο παραστατικος που εισαι αν ειναι θα σε γνωριζε ετσι κι αλλιως
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
εγω παντως δεν τον ξερω τον ανθρωπο,το λεω γιατι δηλωσε οτι εχουμε συναντηθει δεκακις....ε περιμεντε κι εσεις που να του ερχονται ολα μαζι του ανθρωπου....παντως να πω κατι και ας φανω κακος....ισως να θυμιζει κατι οτροπος γραφης και της ολης σκεψης....ισως να ειναι και β προφιλ καποιου...τεσπα ποιος νοιαζεται.....περιμενουμε τη συνεχεια του σιριαλ τι ειναι αυτο τελως παντων...βαριεμαι να διαβαζω και ολα τα επεισοδια
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγω παντως δεν τον ξερω τον ανθρωπο,το λεω γιατι δηλωσε οτι εχουμε συναντηθει δεκακις....
και οχι επαγγελματικα φιλη τζουλι κιολας.....
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
ε περιμεντε κι εσεις που να του ερχονται ολα μαζι του ανθρωπου....παντως να πω κατι και ας φανω κακος....ισως να θυμιζει κατι οτροπος γραφης και της ολης σκεψης....ισως να ειναι και β προφιλ καποιου...τεσπα ποιος νοιαζεται.....περιμενουμε τη συνεχεια του σιριαλ τι ειναι αυτο τελως παντων...βαριεμαι να διαβαζω και ολα τα επεισοδια
Να δώσω δημόσια τα μηνύματα που μου έστειλες ΠΜ τύπε? Θες? ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εγω παντως δεν τον ξερω τον ανθρωπο,το λεω γιατι δηλωσε οτι εχουμε συναντηθει δεκακις....
Aν οι τρανς και οι cross παίρνετε την ημέρα 2 και 3 άτομα minimum και τον χρόνο 500 και 1000 δεν σου φταίω εγώ που μπορεί να μην θυμάσαι Τζούλι... Θυμάσαι το 1/10 από τους γκόμενους ή τους πελάτες που έχεις πάει? Μπέσα.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να δώσω δημόσια τα μηνύματα που μου έστειλες ΠΜ τύπε? Θες? ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
να δωσεις πμ δηλαδη τι????οτι σε ρωτησα πως εισαι και αν οντως εισαι ετσι???οτι σου ειπα οτι μου αρεσει να ντυνομαι και ΑΝ οντως εισαι ετσι και σε εβλεπα να βρισκομασταν???νομιζεις οτι εχω μπει εδω μεσα και το παιζω αντρας η οτι δεν εχω ρωτησει και αλλα παιδια διαφορα τετοια????δωσε τα πμ δημοσια χεστηκα.....ακου που δεν θα ασχολουμαι και μαζι σου.....θα φας και κανα μπαν να τελειωνουμε κιολας αμα τα δωσεις....και μη τον παιζεις νομιζωντας οτι πιστευει κανεις αυτα που λες γιατι εχει και ατομα που ειναι οντως γαμιαδες εδω μεσα και δεν το παιζουν και πολυ.....
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Aν οι τρανς και οι cross παίρνετε την ημέρα 2 και 3 άτομα minimum και τον χρόνο 500 και 1000 δεν σου φταίω εγώ που μπορεί να μην θυμάσαι Τζούλι... Θυμάσαι το 1/10 από τους γκόμενους ή τους πελάτες που έχεις πάει? Μπέσα.
μα αφου δεν πηγες σαν πελατης και την πηρες και δεκα φορες και εισαι και τοσο καλος γαμιας πως δεν σε θυμαται ρε γαμωτο αραγε....η οντως την εχεις παρει 10 φορες αλλα δεν ειναι και πολυ αξιομνημονευτες και μπορει να ηταν και σαν πελατης κιολας η ουτε την εχεις δει απο κοντα καν....προς το 2ο κλεινω....
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
μην επιμενεις...εναν ανθρωπο που τον εχω δει δεκαδες φορες κ μαλιστα δωρεαν τον θυμαμαι...για τα υπολοιπα που λες ναι εχεις δικιο,το μυαλο κανει delete...Aν οι τρανς και οι cross παίρνετε την ημέρα 2 και 3 άτομα minimum και τον χρόνο 500 και 1000 δεν σου φταίω εγώ που μπορεί να μην θυμάσαι Τζούλι... Θυμάσαι το 1/10 από τους γκόμενους ή τους πελάτες που έχεις πάει? Μπέσα.
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μην επιμενεις...εναν ανθρωπο που τον εχω δει δεκαδες φορες κ μαλιστα δωρεαν τον θυμαμαι...για τα υπολοιπα που λες ναι εχεις δικιο,το μυαλο κανει delete...
Εντάξει, Γεια.
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωραία ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΣΩ ΠΜ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? Δ-Ε-Ν ΓΑΜΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ. Γ-Ι-Α-Τ-Ι ΜΟΥ ΚΟΛΑΣ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΔΩ? ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΥΠΕ
μονο σου μειωσες τον εαυτο σου και συνεχιζεις να το κανεις....αν νομιζεις οτι το να βριζεις καποιον και τα συγγενικα του προσωπα πισω απο ενα pc σε κανει να νιωθεις μαγκας η να κυλωνεις μπραβο σου...με τον τροπο που αντιδρας καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε αν εχεις γαμησει τρανς η οχι...και μαλιστα ανεφερες και για κρος κιολας...οτι ναναι αστο
Lime Soda
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μονο σου μειωσες τον εαυτο σου και συνεχιζεις να το κανεις....αν νομιζεις οτι το να βριζεις καποιον και τα συγγενικα του προσωπα πισω απο ενα pc σε κανει να νιωθεις μαγκας η να κυλωνεις μπραβο σου...με τον τροπο που αντιδρας καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε αν εχεις γαμησει τρανς η οχι...και μαλιστα ανεφερες και για κρος κιολας...οτι ναναι αστο
Έλα κια πό κοντά ρε τύπε! ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? Αλλά δεν χτυπάω πούστηδες, το θεωρώ άτοπο και ξεφτίλα. Ειλικρινά δεν δέρνω πλέον ανθρώπους κάτω από τα κυβικά μου. Ανέφερα και για cross γιατί και ο τελευταίος πούστης εδώ μέσα φοράει μια περούκα και αυτοβαφτίζεται Τρανς...
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έλα κια πό κοντά ρε τύπε! ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? Αλλά δεν χτυπάω πούστηδες, το θεωρώ άτοπο και ξεφτίλα. Ειλικρινά δεν δέρνω πλέον ανθρώπους κάτω από τα κυβικά μου. Ανέφερα και για cross γιατί και ο τελευταίος πούστης εδώ μέσα φοράει μια περούκα και αυτοβαφτίζεται Τρανς...
αυτο ακριβως να τα βαζεις με τα κυβικα σου...εσυ στα γκευ θεματα δεν ειπες οτι γουσταρεις κροσ η τρανς και μαλιστα να ξεκινανε μαζι σου???να τα κανεις εσυ κοριτσακια???και γιατι βριζεις ενα ατομο που ειναι του τυπου που γουσταρεις με τετοιο τροπο...???το παιζεις και αστο....η πολυ συζητηση δεν χρειαζεται....σου ειπα εδειξες τι ατομο εισαι.....διμετρε πουτσαρα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις