Έχω κάτι χρόνια να μπω εδώ μέσα
Λοιπόν έχω πάει με τη συγκεκριμένη
Έμενε τότε με ένα ανδρείκιλο με κάτι φουσκωτά βυζιά που έμοιαζε με τον Τρύφωνα Σαμαρά μόνο λίγο πιο τριχωτό.
Σε ένα βρωμερό υπόγειο στη Καλλιθέα γεμάτο υγρασία μπήχλα και ότι μπορεί να κατεβάσει ο νους του καθενός
Γέλασα διαβάζοντας πολλά από τα σχόλια με κορυφαίο αυτό που έλεγε κάποιος πως την ώρα της συνεύρεσης κοιταζόταν στον καθρέφτη συνεχώς.
Πραγματικά αυτό ειναι το βίτσιο της, ανεξήγητο γιατί, κοιτιέται συνεχώς και φτιάχνεται.
Πέραν τούτου, η τύπισσα από τη Λειβαδιά όπως μου είπε πως είναι, βλάχα, με πραγματικά πολύ θυληπρεπή χαρακτηριστικά και ωραίο πρόσωπο είναι μία μέτρια κατάσταση, πίπα μόνο με, κωλαράκι σφιχτό αλλά όχι πολύ καλά πλυμμένο κτλ κτλ
έχω πάει και με χειρότερες
δεν απαντάει συχνά στα τηλέφωνα άγνωστο γιατί
πέραν τούτου οι τρανς στην ελλάδα είναι μάλλον μια παρεξηγημένη έννοια και κατευφημησμό τρανς, οι περισσότερες που έχω γνωρίσει είναι άντρες με περούκες τραγικά σώματα και συμπεριφορά αδιάφορη προς το άθλημα. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις κάτι λίγα κορμιά που είχα δει παλιά προ δεκαετίας θεσσνίκη αλλά δε ξέρω που πήγαν.
Πάντως μία μου είχε κάνει τόσο εντύπωση για πάρτη της καμιά δεκαριά αυτοκίνητα κάνανε ουρά και τους έδινε όλους άκυρο,
Έκτοτε δε ξαναείδα κάτι τέτοιο τα πιο πολλά είναι σαβούρια