Νέα

Χαρά trans απο adoos

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gppx69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
χα χα, καλό,  μου θύμισε τα σχολικά λευκώματα, από εκεί αντιγράφεις ?

ΤΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
ΤΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!!
ετοιμοθάνατη είσαι;;;

Xekolaizer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κάτι χρόνια να μπω εδώ μέσα
Λοιπόν έχω πάει με τη συγκεκριμένη
Έμενε τότε με ένα ανδρείκιλο με κάτι φουσκωτά βυζιά που έμοιαζε με τον Τρύφωνα Σαμαρά μόνο λίγο πιο τριχωτό.
Σε ένα βρωμερό υπόγειο στη Καλλιθέα γεμάτο υγρασία μπήχλα και ότι μπορεί να κατεβάσει ο νους του καθενός
Γέλασα διαβάζοντας πολλά από τα σχόλια με κορυφαίο αυτό που έλεγε κάποιος πως την ώρα της συνεύρεσης κοιταζόταν στον καθρέφτη συνεχώς.
Πραγματικά αυτό ειναι το βίτσιο της, ανεξήγητο γιατί, κοιτιέται συνεχώς και φτιάχνεται.
Πέραν τούτου, η τύπισσα από τη Λειβαδιά όπως μου είπε πως είναι, βλάχα, με πραγματικά πολύ θυληπρεπή χαρακτηριστικά και ωραίο πρόσωπο είναι μία μέτρια κατάσταση, πίπα μόνο με, κωλαράκι σφιχτό αλλά όχι πολύ καλά πλυμμένο κτλ κτλ
έχω πάει και με χειρότερες
δεν απαντάει συχνά στα τηλέφωνα άγνωστο γιατί

πέραν τούτου οι τρανς στην ελλάδα είναι μάλλον μια παρεξηγημένη έννοια και κατευφημησμό τρανς, οι περισσότερες που έχω γνωρίσει είναι άντρες με περούκες τραγικά σώματα και συμπεριφορά αδιάφορη προς το άθλημα. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις κάτι λίγα κορμιά που είχα δει παλιά προ δεκαετίας θεσσνίκη αλλά δε ξέρω που πήγαν.
Πάντως μία μου είχε κάνει τόσο εντύπωση για πάρτη της καμιά δεκαριά αυτοκίνητα κάνανε ουρά και τους έδινε όλους άκυρο,
Έκτοτε δε ξαναείδα κάτι τέτοιο τα πιο πολλά είναι σαβούρια

johnnyathens

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
ρε παιδια παροτι μονο αρνητικες κριτικες ειναι καυλα στις φωτο και σκεφτομαι να παω γυρευωντας

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
πασ δεν πασ ενα κ το αυτο....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πρόσφατα την πήρα τηλέφωνο,να μάθω πως και τι.Την έχω δει και από κοντά.Με παρακάλαγε για τσιμπούκι επί τόπου (με το αμάξι ήμουν).Γενικά παραδεκτό,ότι το μωρό είναι καύλα.Ο τρόπος όμως που μιλάει και απαντάει..με ξενέρωσε..Είναι και αυτή στο " έλα τελείωνε,βαριέμαι να απαντάω,έλα γιατί έχουμε και δουλειές...Η ξεπέτα ξεκινάει απ' το τηλέφωνο δηλαδή...Πότε θα το καταλάβει ότι δεν είναι συμπεριφορά αυτή ? Ήμουν έτοιμος να πάω προχθές,αλλά με ξενέρωσε απίστευτα...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
Πρόσφατα την πήρα τηλέφωνο,να μάθω πως και τι.Την έχω δει και από κοντά.Με παρακάλαγε για τσιμπούκι επί τόπου (με το αμάξι ήμουν).Γενικά παραδεκτό,ότι το μωρό είναι καύλα.Ο τρόπος όμως που μιλάει και απαντάει..με ξενέρωσε..Είναι και αυτή στο " έλα τελείωνε,βαριέμαι να απαντάω,έλα γιατί έχουμε και δουλειές...Η ξεπέτα ξεκινάει απ' το τηλέφωνο δηλαδή...Πότε θα το καταλάβει ότι δεν είναι συμπεριφορά αυτή ? Ήμουν έτοιμος να πάω προχθές,αλλά με ξενέρωσε απίστευτα...
ουτε για πλακα ζει σε αλλο πλανητη

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Στον ίδιο πλανήτη που ζουν / ζούσαν  και η Αγάπη, η Ελεάνα και η Μελίνα.... τουλάχιστον προ καιρού...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
Στον ίδιο πλανήτη που ζουν / ζούσαν  και η Αγάπη, η Ελεάνα και η Μελίνα.... τουλάχιστον προ καιρού...
ελεανα και μεληνα εχω περασει καλα γιατην πρωτη δεν εχω να πω πολλα για την δευτερη η ιστορια δειχνει οτι και να πω ποια καταντω γραφικος παντος οσο παει παει στο καλητερο απο εμφανηση ειναι πλεων απο τα καλητερα και ηλικιακά και εμφανισιακα

marineroloco

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Συμφωνώ οτι είναι από τα πολύ καλά κομμάτια, για την Ελεάνα μιλάω, αλλά εκείνη την εποχή που ήταν όλες μαζί ήταν για χαστούκια και μόνο... από τότε έχω να πάω. Σε εκείνη τη παρέα ξεχώριζε μόνο το Ριάκι το οποίο την έκανε και με ελαφρά μόλις κατάλαβε με τι έχει να κάνει. Τώρα με Μελίνα και Αγάπη δν έχω δοκιμάσει με όλα αυτά που γράφονται. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι αδερφέ. Δεν είμαι απόλυτος βέβαια, καμμιά φορά αλλάζουν οι άνθρωποι αλλά με τις συγκεκριμένες θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια (θετικά σχόλια) για να πειστώ να πάω.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
Συμφωνώ οτι είναι από τα πολύ καλά κομμάτια, για την Ελεάνα μιλάω, αλλά εκείνη την εποχή που ήταν όλες μαζί ήταν για χαστούκια και μόνο... από τότε έχω να πάω. Σε εκείνη τη παρέα ξεχώριζε μόνο το Ριάκι το οποίο την έκανε και με ελαφρά μόλις κατάλαβε με τι έχει να κάνει. Τώρα με Μελίνα και Αγάπη δν έχω δοκιμάσει με όλα αυτά που γράφονται. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι αδερφέ. Δεν είμαι απόλυτος βέβαια, καμμιά φορά αλλάζουν οι άνθρωποι αλλά με τις συγκεκριμένες θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια (θετικά σχόλια) για να πειστώ να πάω.
δεν σου πα να πας απλα σου λεω οτι ειναι απο εμφανηση η καλητερες για μενα ..οπως ολοι ξερουμε οι καβλες πληρωνονται...τωρα οτι μπορεί ο καθενας κανει

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
με τη χαρά είχαμε βρεθεί πριν κάποιους μήνες...πολύ κοριτσίστικο σωματάκι που να αναρωτιέσαι αν έχει  πουλάκι :think: :think:  ..δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο...την είχα πάρει από Συγγρού...καθαρά παθητική και στα 50€ το δωράκι της...δερματάκι πολύ απαλό ...κοριτσίτικο..ωραίο στήθος και δεν έδειξε να βιάζεται....δεν έβγαλε πάντως ιδιαίτερο πάθος και συμμετοχή αλλά ούτε και παραξενιές ...μέτρια γενικά εμπειρία ...θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ καλή gfe περίπτωση αν το θέλει...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
η χαρα φιλε απο τοτε που την ξερω εγω και πιστεψεμαι την ξερω απο τα πρωτα της βηματα ηταν πολυ περιεργο ατομο ...να φανταστεις μου εξηγησε οταν βρεθηκαμαι οτι πρωτημα να πηγαινει με μετριους πρωσ ασχημουσ αντρες για να μην εχουν απετησεις....

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
η χαρα φιλε απο τοτε που την ξερω εγω και πιστεψεμαι την ξερω απο τα πρωτα της βηματα ηταν πολυ περιεργο ατομο ...να φανταστεις μου εξηγησε οταν βρεθηκαμαι οτι πρωτημα να πηγαινει με μετριους πρωσ ασχημουσ αντρες για να μην εχουν απετησεις....
μπορεί να ισχύει αυτό που λες...μια φορά έχω πάει μαζί της και δεν μπορώ να έχω  σοβαρή άποψη.. πάντως η εμφάνιση της είναι πραγματικά κοριτσιού...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
θυμαμαι εβγαινε σχετικα ψηλα στη συγγρου αλλα εχω να τη πετυχω πολυ καιρο... ξερετε που βγαινει η χαρα ;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.508
Πόντοι
606
<div align="center"><iframe src="" width="562" height="82" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0"></iframe></div>

ποιος την γνωριζει αυτην πολυ μωρο φαινεται
θα κανει καριερα σίγουρα απο τη βλεπω μπαστακωθηκε αθηνα τρωει καλα το μωρο .....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
θυμαμαι εβγαινε σχετικα ψηλα στη συγγρου αλλα εχω να τη πετυχω πολυ καιρο... ξερετε που βγαινει η χαρα ;

Ναι,πάντα στις αρχές βγαίνει,πρόσφατα την είδα πάλι,περπάταγε αλαφιασμένα και σχετικά γρήγορα,δεν την κυνηγούσε κανείς...οι τύψεις απ' τις μαλακίες της μάλλον.....Έχει ανοίξει και το μαλλί.Της μίλησα στο τηλέφωνο προχθές πάλι..και ξενέρωσα με τον τρόπο της..θέλω,αλλά δεν με αφήνει..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
θα κανει καριερα σίγουρα απο τη βλεπω μπαστακωθηκε αθηνα τρωει καλα το μωρο .....
Βάτραχε...το παιδί είναι νταυραντωμένο και ψηλό...CDάρα...αλλά εγώ δεν θα πάρω,ευχαριστώ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom