kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
δεν συμφωνω οτι ισχυει για ολες... δε ξερω αν σε 10 χρονια το ιδιο θα πιστευω.. αλλα τωρα δεν...
Δεν κατάλαβες; Είπαμε για παραπάνω από όλες...
δεν συμφωνω οτι ισχυει για ολες... δε ξερω αν σε 10 χρονια το ιδιο θα πιστευω.. αλλα τωρα δεν...
[size=10pt]Εχεις Λαντα φιλε; [/size]
Ρε παιδια δεν κουρσατηκατε? το θεμα μπορει να ξεκινησει απο το "τι ωραια μερα που εκανε σημερα στο βλαδιβοστοκ....χτυπησαν θερμοκρασια ρεκορ" και να καταληξει με απιστευτη ευκολια στις ελληνιδες και τους
veni, vidi, vici κομητα.......σου λειψα ε? χαχαχαχαχαχαχα
Αυτο ακριβως αμφισβητουμε απο την αρχη, με επιχειρηματα υπερ και κατα.... αλλα αυτος βαρεθηκε να περιμενει και εκανε log in στο bourdela.com και εμαθε τα παντα για το πληρωμενο και αγοραιο σεξ και ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ! ...
Μηπως σε εθιξε το 'λιγος'? Να γινω πιο σαφηεις.Δεν ηταν δυο τρεις. Ενα αμφιθεατρο. Δεν συμπεριφεροταν μονο σε εμενα ετσι αλλα σε ολους. Οπως ειπα η καθε μια μιλαγε μονο σε 2-3 ανθρωπους που ηξερε.
Και το "λιγος" δεν το καταλαβα. Δε ζητησα να τις γαμησω. Μια κουβεντα συμφοιτητων πανω στο μαθημα να καναμε. Γιάυτο τις λεω ψωναρες. Ακομα και για μια απλη καλημερα ,ποσο μαλλον να σου κατσουν, πρεπει να μην εισαι "λιγος". Και οπως ειπα, 4 μηνες διπλα διπλα καθομασταν. Απαραδεκτο
Αλλα αντε και ειμαι "λιγος". Για τις ξενες δεν ειμαι λιγος;
Που ειναι και πιο ωραιες. Και δεν ειμαι ο μονος. Πολλοι γνωστοι μου που στην Ελλαδα δυσκολευονται, μολις περασουν τα συνορα ειναι ολα πιο ευκολα. Και στην κονοτητα του bourdela θα υπαρχουν αναλογα περιστατικα. Ειναι πολυ ιδιοτροπες και ακοινωνητες, κακα τα ψεματα