Νέα

Γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μπουρδελιαρης εχει ασυγκρατητες ορμες που δεν μπορει παντα να καλυπτει η κοπελα,
Αλήθεια πιστεύεις.. ότι η εξήγα μπουρδέλο έχει να κάνει με τις υπερβολικές ορμές.. ??
υπαρχουν ατομα και δω στο site που πηδανε με πολυ μεγαλη συχνοτητα
Και εγώ ξέρω άλλους τόσους που  το καυλί τους  στάζει αίμα..χωρίς να πλησιάζουν τη Φυλης...

Ρε συ..ξεκωλα...συμφωνώ...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..αλλά όχι οτι άνδρας ο γαμιας πρέπει κατά ανάγκη να εξηγιεται πουτάνα..μην τρελαθούμε τώρα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν μπορω να καταλαβω γιατι καπιοι την κανουνε απο δω μεσα!!! ΟΟΚ καταλαβαινω οτι ειναι εθισμος......ΑΛΛΑ μετρο.......ολα ειναι θεμα χρησης και καταχρησης

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε εχετε τρελλαθει εντελως?????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Τι ακουω παλι???????
Φευγει καποιος απο το ιντερνετ για να βρει τον δρομο του?????
και γιατι δεν τον βρισκει χωρις να φυγει?????και πως ''φευγεις''????
και πως ''ηρθες''?????καλα και εγω θα πεταξω ολα τα μαχαιρια απο το σπιτι μου για να μην σφαξω την γυναικα μου....
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σφαζουν τα μαχαιρια......ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σφαζουν..........................
αν δεν μπορεις φιλε μου να βρεις τον δρομο σου δεν φταει το νετ....ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.....
και αν ειναι οπως τα λες δεν θα τον βρεις ποτε,γιατι και να φυγεις απο το νετ παντα θα υπαρχει κατι αλλο εκει εξω που θα σε αποπροσανατολισει!!!!!!!
γιατι αυτο ειναι το προβλημα σου,και οχι το νετ και το σαιτ.......
εισαι προσωπικοτητα?????εχει καλως ....φιλτραρεις τα παντα και τα χρησιμοποιεις εσυ χωρις να γινεις δουλος.....για σενα οχι εναντιον σου....
Σε ολα υπαρχει καλο και κακο.....στα παντα.....
στο χερι μας ειναι να κανουμε το παιχνιδι......
ΕΜΕΙΣ ΟΔΗΓΑΜΕ!!!!!!!!
Ακουγεσαι ξυπνιος και οχι ανθρωπος των σπηλαιων.....
ψαξε λιγο τι σου λεω :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Xρηστίδη εγώ σαν γνήσιος μουνάκιας πήγα στο στουντιάκι πήρα ντουέτο και τελείωσα με την στάση των ονείρων μου. Πισοκωλλητό την αδυνατούλα και η χοντρούλα από κάτω να μου γλύφει τα μπαλάκια. αααααααχ. Oι οδηγίες σου ήταν σωστές. Aύριο στο ναό.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Xρηστίδη εγώ σαν γνήσιος μουνάκιας πήγα στο στουντιάκι πήρα ντουέτο και τελείωσα με την στάση των ονείρων μου. Πισοκωλλητό την αδυνατούλα και η χοντρούλα από κάτω να μου γλύφει τα μπαλάκια. αααααααχ
πω πω ρε μαγκα τωρα με εφτιαξες....τα εβαλες εκει που πρεπει?????

Επισκέπτης
Ρε εχετε τρελλαθει εντελως?????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Τι ακουω παλι???????
Φευγει καποιος απο το ιντερνετ για να βρει τον δρομο του?????
και γιατι δεν τον βρισκει χωρις να φυγει?????και πως ''φευγεις''????
και πως ''ηρθες''?????καλα και εγω θα πεταξω ολα τα μαχαιρια απο το σπιτι μου για να μην σφαξω την γυναικα μου....
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σφαζουν τα μαχαιρια......ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σφαζουν..........................
αν δεν μπορεις φιλε μου να βρεις τον δρομο σου δεν φταει το νετ....ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.....
και αν ειναι οπως τα λες δεν θα τον βρεις ποτε,γιατι και να φυγεις απο το νετ παντα θα υπαρχει κατι αλλο εκει εξω που θα σε αποπροσανατολισει!!!!!!!
γιατι αυτο ειναι το προβλημα σου,και οχι το νετ και το σαιτ.......
εισαι προσωπικοτητα?????εχει καλως ....φιλτραρεις τα παντα και τα χρησιμοποιεις εσυ χωρις να γινεις δουλος.....για σενα οχι εναντιον σου....
Σε ολα υπαρχει καλο και κακο.....στα παντα.....
στο χερι μας ειναι να κανουμε το παιχνιδι......
ΕΜΕΙΣ ΟΔΗΓΑΜΕ!!!!!!!!
Ακουγεσαι ξυπνιος και οχι ανθρωπος των σπηλαιων.....
ψαξε λιγο τι σου λεω :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πεστα χρυσοστομε. Αλλα και να τους τα λες σιγα μην ακουνε. Φανταζεσαι τι εχει να γινει ετσι και αποφασισει να αποχωρισει καποιος απο τις "φιρμες" του site ? Ξερεις κατι παντογνωστες που εχουν γνωμη για τα παντα και τρωγονται με αλλους για το ποιος ειναι πιο γαμιας και πιο εξυπνος. Θα κλαινε ολο το site για καμια βδομαδα. Και να οι δηλωσεις συμπαραστασης, να τα λογια παρηγοριας και παει λεγοντας. Το εργο το εχουμε ξανα-δει. Κατι σε ποιο νεο, πιο extreme δεν υπαρχει ?
Ειπαμε η ζωη ειναι εξω, αλλα δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ανακοινωση για αυτο. Η το ξερεις και πρατεις αναλογα ή περιμενεις να διαβαζεις σχολια συμπαθειας σε ενα φορουμ. Αλλα καποιοι για αυτα ζουνε μαλλον. Ας παω να πιω καμια μπυρατωρα και αυριο ελπιζω να φτασει καμια 20 σελιδες το θεμα.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πεστα χρυσοστομε. Αλλα και να τους τα λες σιγα μην ακουνε. Φανταζεσαι τι εχει να γινει ετσι και αποφασισει να αποχωρισει καποιος απο τις "φιρμες" του site ? Ξερεις κατι παντογνωστες που εχουν γνωμη για τα παντα και τρωγονται με αλλους για το ποιος ειναι πιο γαμιας και πιο εξυπνος. Θα κλαινε ολο το site για καμια βδομαδα. Και να οι δηλωσεις συμπαραστασης, να τα λογια παρηγοριας και παει λεγοντας. Το εργο το εχουμε ξανα-δει. Κατι σε ποιο νεο, πιο extreme δεν υπαρχει ?
Ειπαμε η ζωη ειναι εξω, αλλα δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ανακοινωση για αυτο. Η το ξερεις και πρατεις αναλογα ή περιμενεις να διαβαζεις σχολια συμπαθειας σε ενα φορουμ. Αλλα καποιοι για αυτα ζουνε μαλλον. Ας παω να πιω καμια μπυρατωρα και αυριο ελπιζω να φτασει καμια 20 σελιδες το θεμα.
Παραλίμνιε...μην είσαι τετράγωνος..

Έχεις σκεφτεί οτι αυτή η κοινότητα μπορεί πέραν όλων των άλλων να αποτελεί και μέσο επικοινωνίας και γνωριμίας με άτομα..αξιόλογα..?

Έχεις σκεφτεί οτι το συγκεκριμένο άτομο μπορεί και να απευθύνετε σε κόσμο που το ξέρει και τον εκτιμά...?

Κατέθεσε απο ψυχής έναν ουσιαστικά προβληματισμό..και τι??Μια χαρα..Δεν επικοινώνησε την αποχώρηση του μονο..επικοινώνησε και το λόγο που φεύγει...κοινώς τον προβληματισμό του....Super που το μοιράστηκε μαζί μας..θα μπορούσε να μην το μοιραστεί και στη θέση του να ανοιχτεί θέμα για την Τουλα απο Σβωλου 23..

Έχουμε διαβάσει αρχιδιες και αρχιδιες (και μερικα θεματα με μπόλικες αρχιδιες εχουν ανοιχτεί απο εμενα.. :grin: )...αυτο σε πείραξε???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Tί εννοείς; όχι ρε εγώ είμαι γνήσιο αντράκι
το rewiew λεω ρε αν ειναι δυνατον....τι νομιζες.....
δεν παιζεσαι ρε!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν το εβαλες στην ενημερωση για στουντιο....εσυ για τα στραπ ον νομιζες?????
η κοιλια μου ρε απο ταγελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το rewiew λεω ρε αν ειναι δυνατον....τι νομιζες.....
δεν παιζεσαι ρε!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν το εβαλες στην ενημερωση για στουντιο....εσυ για τα στραπ ον νομιζες?????
η κοιλια μου ρε απο ταγελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξερώ γω ρε εσείς είστε και πουσταράδες... Γιατί υπάρχει το στούντιο καταχωρημένο; Eρωτεύτηκα την μελαχρινή χοντρούλα....Πέννυ...πως την λένε ρε πούστη μου  :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Έχεις σκεφτεί οτι αυτή η κοινότητα μπορεί πέραν όλων των άλλων να αποτελεί και μέσο επικοινωνίας και γνωριμίας με άτομα..αξιόλογα..?
εγω θα ελεγα να εβγαζες το και.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ξερώ γω ρε εσείς είστε και πουσταράδες... Γιατί υπάρχει το στούντιο καταχωρημένο; Eρωτεύτηκα την μελαχρινή χοντρούλα....Πέννυ...πως την λένε ρε πούστη μου  :think:
στην ημερησια ενημερωση η στο δικο του θρεντ....
δεν εχει καταχωρηση...
Τζενη νομιζω ...

Επισκέπτης
εγώ είχα καύλες... πήγα και μάμησα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα γαματη ατακα

Κατα τ αλλα ξεκολατε.Ο καθενας ειναι υπολογος του εαυτου του και των πραξεων του.
Ενα κακο που υπαρχει σε τουτο το σαιτ ειναι οτι το καθε μελος ταυτιζεται με το χαρακτηρα του αλλου που τον κρινει.
Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος.Μη κρινουμε τον καθενα με βαση τα δικα μας προσωπικα κριτηρια και το τι θα κανατε εσεις στη θεση του. Οταν ερθει αυτη η ωρα καντε το.
Αν μπορειτε κρινετε τον με βαση τα δικα του χαρακτηρηστικα.
Οποιος καταλαβε καταλαβε...

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παραλίμνιε...μην είσαι τετράγωνος..
Έχεις σκεφτεί οτι το συγκεκριμένο άτομο μπορεί και να απευθύνετε σε κόσμο που τον ξέρει και τον εκτιμά...?
Κατέθεσε απο ψυχής έναν ουσιαστικά προβληματισμό..και τι??Μια χαρα..Δεν επικοινώνησε την αποχώρηση του μονο..επικοινώνησε και το λόγο που φεύγει...κοινώς τον προβληματισμό του....Super που το μοιράστηκε μαζί μας..θα μπορούσε να μην το μοιραστεί και στη θέση του να ανοιχτεί θέμα για την Τουλα απο Σβωλου 23..
Έχουμε διαβάσει αρχιδιες και αρχιδιες (και μερικα θεματα με μπόλικες αρχιδιες εχουν ανοιχτεί απο εμενα.. :grin: )...αυτο σε πείραξε???

Εκτός απο αυτό Αss, κακά τα ψέματα, δεν συνεισφέρουμε όλοι το ίδιο στο site.Μην ξεχνάμε οτι είναι site για πληρωμένο έρωτα οπού οι πληροφορίες=χρήμα. Όταν θα αποχωρήσουν άτομα με ειδικότητα στον τομέα τους και με μεγάλη συνεισφορά στην ενημέρωση, τότε και λογικό είναι να πέσει κλάμα.

Επίσης είναι φοβερό σε μια εποχή που όλα πληρώνονται,τα παραπάνω άτομα να μοιράζονται ανιδιοτελώς  πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω λεω να βάλω και αλλο ένα..πολυ τα κανω κεφι..  :2funny:
το σαιτ οπως και οτιδηποτε βαζει αλατι στη ζωη μας δεν φταιει πουθενα...
ουτε η μπαλα φταιει,ουτε οι ντανες,ουτε οι εκδρομες,ουτε η μουσικη ,ουτε τα στριπ......
εμεις πρεπει να μαθουμε να χρησιμοποιουμε τα πραγματα συμφωνα με το συμφερον και την ευχαριστηση μας και να εχουμε το κοντρολ....
αν δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο τοτε το να ''κοψουμε''κατι θα ειναι σαν να εχουμε καρκινο και να παιρνουμε ασπιρινη.....
αν καθεσαι ολη την ημερα μπροστα απο ενα υπολογιστη  και αυτο δεν σου αρεσει γιατι θεωρεις οτι δεν ασχολεισαι με πραγματα που θα σε ευχαριστουσαν περισσοτερο τοτε εισαι ο μονος υπαιτιος....
αν παλι σε ευχαριστει να εισαι ολη την ημερα μπροστα απο την οθονη παλι δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που το κανεις συνειδητα.....
ειπαμε :ΕΜΕΙΣ ΟΔΗΓΑΜΕ!!!!!!!!
Αν οχι τοτε υπαρχει προβλημα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα γαματη ατακα

Κατα τ αλλα ξεκολατε.Ο καθενας ειναι υπολογος του εαυτου του και των πραξεων του.
Ενα κακο που υπαρχει σε τουτο το σαιτ ειναι οτι το καθε μελος ταυτιζεται με το χαρακτηρα του αλλου που τον κρινει.
Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος.Μη κρινουμε τον καθενα με βαση τα δικα μας προσωπικα κριτηρια και το τι θα κανατε εσεις στη θεση του. Οταν ερθει αυτη η ωρα καντε το.
Αν μπορειτε κρινετε τον με βαση τα δικα του χαρακτηρηστικα.
Οποιος καταλαβε καταλαβε...
απολυτα συμφωνω με αυτα που ειπες ....και κοιτα παραπανω τι ειχα γραψει χωρις να δω τα δικα σου....
απαξ και ο αλλος γουσταρει παραγματικα αυτο που κανει τοτε ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....
αλλα πραγματικα και οχι γιατι ''πρεπει''....

Επισκέπτης
Εκτός απο αυτό Αss, κακά τα ψέματα, δεν συνεισφέρουμε όλοι το ίδιο στο site.Μην ξεχνάμε οτι είναι site για πληρωμένο έρωτα οπού οι πληροφορίες=χρήμα. Όταν θα αποχωρήσουν άτομα με ειδικότητα στον τομέα τους και με μεγάλη συνεισφορά στην ενημέρωση, τότε και λογικό είναι να πέσει κλάμα.
Επίσης είναι φοβερό σε μια εποχή που όλα πληρώνονται,τα παραπάνω άτομα να μοιράζονται ανιδιοτελώς  πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Mπα μην το λες... εγώ σκέφτομαι να ζητήσω κατιτίς για την συνεισφορά μου στις αξιολογήσεις...  :sunglasses:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αλοι φευγουνε γιατι παντρευονται αλοι γιατι εθιζονται..........ΕΛΕΟΣ.....!!!!!!
χρηση και καταχρηση ειναι ολλα!! και ενα ουισκακι καλο ειναι για την καρδια μια στο τοσο (το λενε και οι γιατροι)αλλα ενα ποτηρακι οχι ενα μπουκαλακι! καλο και το σαιτ αλλα ο καθενας εχει την ζωη του!!!!και τι εγινε αν παντρευτηκες???εγω γραφω και η κοπελια μου με βλεπει ολη μερα!! ΚΑΙ? και βρωμιες να χω κανει δεν τις λεω εδω μεσα για να προδοθω αλλα ουτε νομιζει οτι ειμαι και εντελως αθωος!στο 2008 ζουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom