Φίλε μουν άκουσε κάποια πράγματα. Έχεις χάψει και εσύ το παραμύθι που λένε για τους οίκους ανοχής και τον αγοραίο έρωτα . Ότι είναι «ψεύτικος». Ότι η κοπέλα πάει και με άλλους και όχι μόνο μαζί σου, όπως η κοπέλα σου, και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες. Δε λέω ότι είναι αληθινός αυτός ο κόσμος. Προς Θεού. ΝΑΙ . ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ . Αλλά να ξέρεις ένα πράγμα. Όλη η ζωή είναι ψεύτικη. Πουθενά δε θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Την αληθινή αγάπη δεν θα τη βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ. Χώνεψε κάτι . Στη ζωή αυτή ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
«Και τότε μόνος , και τώρα μόνος ,
και τότε πόνος και τώρα πόνος»
Δεν υπάρχουν φίλοι , φίλες , γκόμενες και γυναίκες. Όλοι σε θέλουν μόνο αν τους είσαι χρήσιμος. Εδώ δεν υπάρχουν αδέρφια (στο χωριό μου τα μισά αδέρφια έχουν βγάλει μαχαίρια για τα χωράφια) , θα υπάρχουν γυναίκες ? Καμιά γυναίκα δεν σε αγαπάει. Σε όλες δίνεις εξετάσεις καθημερινά. Καμιά δεν σε βλέπει σαν τον άνθρωπό της. Εδώ δεν αγαπάνε τους γονείς τους και τους παραπετάνε στα γηροκομεία, εσένα θα αγαπήσουνε ?
ΑΓΑΠΗ σημαίνει ΔΙΝΩ. Αγάπη σημαίνει ανιδιοτέλεια . Και οι γυναίκες , εκ φύσεως κακές , δεν σε αγαπάνε πραγματικά. Δεν σε πονάνε Η γυναίκα θα πάει μαζί σου μόνο όταν διαπιστώσει ότι κάτι θα ΠΑΡΕΙ. Ευκολία, χρήμα , άνεση, κοινωνικό status....Κάτι τέλως πάντων. ΠΑΝΤΩΣ πριν πάει μαζί σου θα σκεφτεί ΜΟΝΟ το τί μπορεί να σου ΠΑΡΕΙ όχι τί μπορεί να σου ΔΩΣΕΙ. Το ίδιο και η ιερόδουλος . Και αυτή θα ΠΑΡΕΙ. Μόνο που αυτή θα πάρει χρήματα και το ξέρεις . Άρα είναι η λιγότερο καλυμμένη μορφή εκμετάλλευσης του άντρα από τη γυναίκα, όπως πολύ σωστά είπε κάποιος σε άλλο θρεντ
Αν υπήρχε γυναίκα που θα πήγαινε μαζί μου με γνώμονα το τί θα μου δώσει , θα έκοβα τις ιερόδουλες. Από τη στιγμή που το μόνο που θα σκεφτεί είναι το τί θα της δώσω εγώ , thanks but no thanks . Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας , ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες.
Πίστεψέ με, έχω περάσει και εγώ από τέτοια στάδια περισυλλογής, έχω περάσει και εγώ από σχέσεις και πάντα τα έβαζα κάτω και κοίταζα την αλήθεια κατάματα. ΚΑΙ τα δύο είναι ψεύτικα. Απλά με τις ιερόδουλες το ξέρεις . Είναι στα συν αυτό. Τώρα αν ερωτεύεσαι τις ιερόδουλες τότε υπάρχει πρόβλημα όντως και θέλεις απεξάρτηση.
Και να σου πω και ένα παράδειγμα που έρχεται κουτί στη συζήτηση. Κάποτε πριν αρκετά χρόνια ήρθε το γράμμα για να κάνω τη θητεία μου . Ήρθε το γράμμα πως με πήρανε φαντάρο, και ήταν λες και είδα με τα μάτια μου το χάρο. Πήγαινα σε μια ιερόδουλο τότε (πρό σάιτ εποχή), ενώ είχα και μια κοπέλα. Θα σου πω πως με αποχαιρέτησαν. Στην ιερόδουλο λέω,
«Νατάσα , για κάποιους μήνες δεν θα έρχομαι. Μην με παρεξηγήσεις. Απλά πάω φαντάρος»
Με φίλησε στο μέτωπο και στο σαγόνι με πήρε αγκαλιά και μου λέει, «Αγκάπη μου , στην πατρίδα μου τα παιδιά που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο δεν πάνε στρατό. Καλή τύχη»
Η κοπέλα μου ? Ήδη από τους τελευταίους μήνες πριν το στρατό επειδή μόνο αυτό σκεφτόμουνα άρχισαν τα σύννεφα και απλά πριν παρουσιαστώ χωρίσαμε ... Σύγκρινε... Που ήταν η κοπέλα να με στηρίξει στις δύσκολες στιγμές? Πουθενά. ΨΕΜΑ!!! Και δεν είναι μόνο αυτή , να πεις έτυχε η περίπτωση . Έχω ξαναγράψει , στους 10 παντρεμένους που βλέπεις , πόσους πραγματικά μακαρίζεις για την ζωή τους και την τύχη τους ? Εγώ με το ζόρι ,1 στους 10
Αλλά είναι τέτοια η γαμωκοινωνία που έχει θέσει σαν στόχο της ζωής του κάθε άντρα να κάνει «σχέση» , δηλαδή να γίνει ο υπηρέτης μιας γυναίκας, να φορτωθεί όλα της τα προβλήματα με μόνο αντάλλαγμα το σεξ. Και αυτό αστα να πάνε, γιατί πολλές φορές είναι άθλιας ποιότητας
Αυτά είχα να σου πω. Η απόφαση είναι δική σου. Εγώ αφού τα έβαλα κάτω , ξέρεις που κατέληξα? Πάω στις ιερόδουλες για να ικανοποιήσω την ανάγκη μου και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ψάχνω για γυναίκα – σύντροφο. Ποτέ δεν ξέρεις τί ξημερώνει αύριο. Γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις και τα δύο ? Γιατί το να πηγαίνεις σε ιερόδουλες σε απομακρύνει από την άλλη ζωή? Δεν το καταλαβαίνω. Για ξανασκέψου το... Άσε λοιπόν τις αγάπες γιατί απλώς αλλάζεις παραμύθι. Από το ένα , θα πας στο άλλο.
"Γι'αυτό σου λέω ....Δεν πιστεύω σ'αγάπες και έρωτες
δεν πιστεύω σε όμορφες στιγμές
δεν πιστεύω σε όρκους και θυσίες
όλα ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ είχες..."
«Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αγάπην δε μην έχω, γέγονα χαλκός ήχων ή κύμβαλον αλλαλάζον» , Απόστολος Παύλος, προς Κορινθίους
«Πού να γύρω το κορμί μου όταν γυρνάω από τα μπαρ και από τα ξενύχτια
πού να βρω ένα φιλαράκι να μου πει ΠΩΣ Μ’ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ...»