Νέα

Γεια χαρα νταν και τα κουκια μπαγλαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μικρέ εγώ το είχα καταλάβει........
μου το είχες ψιλοπεί....
Ελπίζω να μην αλλάξεις και κινητό.

Υ.Γ.
Μου χρωστάς ακόμα το καφεδάκι που είχαμε πει........
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μικρέ εγώ το είχα καταλάβει........
μου το είχες ψιλοπεί....
Ελπίζω να μην αλλάξεις και κινητό.

Υ.Γ.
Μου χρωστάς ακόμα το καφεδάκι που είχαμε πει........
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
καλό παιδί γαμώτο.....αν και δεν τον ήξερα προσωπικά,απο τα γραφόμενα του μόνο...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βλέπω και εσύ είσαι απο τα καινούρια μέλη στο site......

:2funny: :2funny:

Μεχρι και τον κυρ Γιαννη θα ξερει ο τυπος (εγω απο τοτε πρωτομπηκα)

Εμενα παντως μου την δινουν οι αποχαιρετισμοι και μαλιστα απο ενα .......... σημειο συναντησης που απεχει 1 κλικ μονο!!!

ΥΓ εννοω το επισκεπτεσαι με την πυτζαμα δεν ειναι σαν να αποχαιρετας  το "στεκι" σου που αν αποφασισεις να ξαναπας ωσπου να ντυθεις να βαλεις παπουρσι αλλαζεις γνώμη)

Επισκέπτης
Να εισαι καλα Αλανι οπου και αν εισαι και να βρεις ενα καλο κοριτσι τοσο καλο σαν και σενα . :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
να πω και γω την αποψη μου που ειναι διαφορετικη,το ειχα πει και στον heelover,οταν ρεει στο ειναι σου το αιμα του μπουρδελιαρη ειναι βλακεια ν απορριπτεις την πραγματικη σου φυση,εχεις μπει στον δρομο του αντρα που του αρεσουν οι γυναικες και θελει να δοκιμαζει πολλες
ο πραγματικος αντρας δεν ΔΗΛΩΝΕΙ οτι εγκαταλειπει το σπορ αυτο,το κανει,εχω δει και αλλες δηλωσεις παρομοιες ,για μενα ειναι δηλωσεις μικρων παιδιων,μαμα δεν μπορω αλλο να παιξω...κουραστηκα
τα παιδια τα καταλαβαινω απολυτα,αλλα πραγματικα νομιζετε οτι θα βρειτε το κοριτσι των ονειρων σας, αν γινεται καλα παιδια,που ζειτε...
αυτη ειναι η γνωμη μου

Επισκέπτης
Όσο και αν έχει επικρατήσει η αντίθετη άποψη, η ζωή μας δεν είναι μόνο οι επιλογές μας. Συνεπώς δεν πρέπει να βλέπουμε την ζωή σαν το λοχαγό που θα μας ρωτήσει το βράδυ τί κάναμε και εμείς θα πρέπει να του πούμε καλά πράγματα και όχι ότι είμασταν μπροστά σε μία οθόνη και μετά πήγαμε και γαμήσαμε μία πουτάνα. Έχω περάσει φάσεις σαν του μουνίλα και ξέρω πως είναι αισθάνεσαι πολύ άσχημα για τις επιλογές σου, μόνος με παρέα μόνο μία πουτάνα ή μία βιζιτού. Eδώ αξίζει να αναφέρω κάτι πολύ ωραίο που έχει πει κάποιος πουυ δεν θυμάμαι ποιός, αλλά δεν έχει σημασία : Έχει πει ότι "Aν δεν έχεις νοιώσει τον απόλυτο ξεπεσμό του εαυτού σου βγαίνοντας ξημερώματα από έναν βρώμικο οίκο ανοχής, τότε δεν μπορείς να λες ότι είσαι 100% άντρας". Aξίζει δε να σας πω με σιγουριά ότι επειδή αυτήν την εποχή παντρεμένος πια με μία γυναίκα που είναι το αντίθετο από εμένα, κοινωνική και ευχάριστη, συναναστρέφομαι "κοινωνικούς και politically correct" ανθρώπους, ότι και αυτοί (άσχετα αν δεν το ομολογούν) το ίδιο μόνοι και ξεπεσμένοι αισθάνονται. Tελιεώνοντας να σου πω μουνίλα ότι όλα τα πράγματα θέλουν μέτρο. Δεν περιγράφω άλλο.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
να πω και γω την αποψη μου που ειναι διαφορετικη,το ειχα πει και στον heelover,οταν ρεει στο ειναι σου το αιμα του μπουρδελιαρη ειναι βλακεια ν απορριπτεις την πραγματικη σου φυση,εχεις μπει στον δρομο του αντρα που του αρεσεουν οι γυναικες και θεκει να δοκιμαζει πολλες
ο πραγματικος αντρας δεν ΔΗΛΩΝΕΙ οτι εγκαταλειπει το σπορ αυτο,το κανει,εχω δει και αλλες δηλωσεις παρομοιες ,για μενα ειναι δηλωσεις μικρων παιδιων,μαμα δεν μπορω αλλο να παιξω...κουραστηκα
τα παιδια τα καταλαβαινω απολυτα,αλλα πραγματικα νομιζετε οτι θα βρειτε το κοριτσι των ονειρων σας, αν γινεται καλα παιδια,που ζειτε...
αυτη ειναι η γνωμη μου

Σεβαστή η άποψη σου κούκλε..αλλα εχω αντίθετη άποψη..

Κακώς στο μυαλό σου η έννοια του Άνδρα (που του αρέσουν οι γυναίκες) είναι συνυφασμένη  με του μπουρδελιαρη..??...γιατί δεν μπορεί να γαμάει πολλές και μη πουτάνες..?? Μια χαρά μπορεί..

Οσον αφορά το δεύτερο μέρος..η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..το να θέλεις να βρεις το ταίρι σου ..μια χαρα είναι...δύσκολο μεν..αλλα οχι ακατόρθωτο δε..

Ακόμα και αν δεν το βρεις..θα χαρείς τουλάχιστον τον έρωτα..με ολα τα γαμήσια του...και αυτό μια χαρά είναι.

odiporos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
...και οι admin μουγκα στη στρούγκα...

Επισκέπτης
Τι λες βρε αλανι, με εκανες να κλαψω.
Σοβαρα τωρα. Αυτο που δεν καταλαβενω ειναι γιατι οταν καποιος θελει να "την κανει" απο το site πρεπει να το κανει αυτο με βαρυγδουπες ανακοινωσεις και μελοδραματισμους. Και αλλο ο αγοραιος ερωτας αλλο το internet. Οταν δεν ειχαμε internet δεν πηγαιναμε στις πουτανες ?
Αντε πιες καμια μπυρα ρε, κανε και καμια βολτα να σε χτυπησει το αερακι κι ασε τις μεγαλοπαπαροστομιες και φιλοσοφιες.Το πιθανοτερο ειναι να εισαι παλι εδω με αλλο λογαριασμο. Τι θα κανουν τα τραβελια χωρις τα σχολια σου ?
Ναι η ζωη ειναι εξω, αλλα δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ανακοινωση για αυτο. Η το ξερεις και πρατεις αναλογα ή περιμενεις να διαβαζεις σχολια συμπαθειας σε ενα φορουμ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή η διαπλοκή μεταξύ εικονικότητας - πραγματικότητας είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Θα έλεγα ότι μερικές φορές είναι και σκανδαλιστική. Ίσως είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες πλευρές του Διαδικτύου.

Το νόμισμα συνήθως έχει δύο όψεις. Εξαρτάται από πού το κοιτάς.

Με αφορμή το ποστ του μουνίλα, θα πρότεινα αυτομελέτη. Δύσκολο πράγμα αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει κανείς.

Τέλος, οι όποιες εξαρτήσεις μας, μάς ανήκουν και πρέπει να μαθαίνουμε από αυτές.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χαιρετώ κι εγώ ιντερνετικώς το φιλαράκι μου..  :- 
που μοιραστήκαμε με αφορμή το σάιτ αυθεντικές
στιγμές, κυρίως βραδιές... :)  :sunglasses:
καταλαβαίνω το μουνίλα απόλυτα
και στο ποστ του συναντώ τον απόηχο αρκετών συζητήσεων
που είχαμε κάνει.... με ξάφνιασε όμως ο χρόνος
και ο τρόπος της απόφασής του....  :huh:
anyway..the wind blows... 
θα τα λέμε εκεί έξω
πιστεύω, και ξέρει ότι του εύχομαι ότι καλύτερο....  :) 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σεβαστή η άποψη σου κούκλε..αλλα εχω αντίθετη άποψη..

Κακώς στο μυαλό σου η έννοια του Άνδρα (που του αρέσουν οι γυναίκες) είναι συνυφασμένη  με τον μπουρδελιαρη..??...γιατί δεν μπορεί να γαμάει πολλές και μη πουτάνες..?? Μια χαρά μπορεί..
για μενα δεν μπορει,ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις και χαρισματικα απο τη φυση τους τετοια ατομα,εχω γνωρισει δυο τετοια παιδια που και χωρις μια στην τσεπη εχουν τον τροπο τους,επιπλεον ο
μπουρδελιαρης εχει ασυγκρατητες ορμες που δεν μπορει παντα να καλυπτει η κοπελα,υπαρχουν ατομα και δω στο site που πηδανε με πολυ μεγαλη συχνοτητα

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
καλα ρε μαγκες πατε καλα ή εχετε ξεφυγει τελειως ......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ειναι δυνατον να υπαρχουν ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ αντρες και μαλιστα να δηλωνετε οτι εχετε προυπηρεσια

στον χωρο του αγοραιου ερωτα και με αρκετες εμπειριες και καλα κανετε και γαματε ασυστολα .....

εχετε ποτε φανταστει πως μπορει να νιωθει,να ειναι ενας εξαρτημενος (χημικα-ψυχικα-σωματικα) και σε τι κινδυνο

βαζει την ζωη του αυτος χωρις να το θελει και εσεις καθεστε και μου μιλατε για μια "ΕΞΑΡΤΗΣΗ" απο ενα σαιτ

και τα αποτελεσματα αυτου,πως θα βρω γυναικα,τι θα κανω αυριο και καθε ειδους "ανωριμα" μη σταθερα λογια.......

Εαν φιλοι αγνωστοι δεν μπορειτε να ελεγξετε τον εαυτο σας ΑΠΟΡΩ πως θα μπορεσετε να ελεγξετε

μια οικογενεια μια δυσκολη επαγγελματικη αποφαση μια σοβαρη υγειονομικη επιπλοκη... >:(

πραγματα που απεχουν χιλιαδες μιλια απο το να μπαινεις σε ενα σαιτ να κανεις την πλακα σου και να ΓΑΜΑΣ ...

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1)εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε εαν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ προβλημα τοτε αλλαζουν πολλα.......

2)δεν γνωριζω ΚΑΝΕΝΑΝ σας απο εδω μεσα απλα τα πηρα στο κρανιο με αυτα που διαβαζω....

[size=15pt]ΑΝΤΡΑΣ=ΚΥΝΗΓΟΣ=ΑΠΟΛΥΤΟΣ[/size]  τελεια και παυλα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
για μενα δεν μπορει,ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις και χαρισματικα απο τη φυση τους τετοια ατομα,εχω γνωρισει δυο τετοια παιδια που και χωρις μια στην τσεπη εχουν τον τροπο τους,επιπλεον ο
μπουρδελιαρης εχει ασυγκρατητες ορμες που δεν μπορει παντα να καλυπτει η κοπελα,υπαρχουν ατομα και δω στο site που πηδανε με πολυ μεγαλη συχνοτητα

στα πόσα μεγαχέρτζ?

πέρα από την πλάκα σωστό αυτό το περί ορμών. Aς πούμε πχ σήμερα εγώ η γυναίκα μου είναι με τον γιο, η γκόμενα έχει πάει διακοπές και εγώ είχα καύλες... πήγα και μάμησα. Για να καλύπτομαι πρέπει να έχω (με τα αρνητικά παρελκόμενα) 3-4 γκόμενες εκ των οποίων η μία να είναι γειτόνισα....

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

[size=15pt]ΑΝΤΡΑΣ=ΚΥΝΗΓΟΣ=ΑΠΟΛΥΤΟΣ[/size]   τελεια και παυλα.... :

Που κολαει ο πολεμος με το κυνηγι της γυναικας ρε αντρα ?

Επισκέπτης
καλα ρε μαγκες πατε καλα ή εχετε ξεφυγει τελειως ......... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ειναι δυνατον να υπαρχουν ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ αντρες και μαλιστα να δηλωνετε οτι εχετε προυπηρεσια

στον χωρο του αγοραιου ερωτα και με αρκετες εμπειριες και καλα κανετε και γαματε ασυστολα .....

εχετε ποτε φανταστει πως μπορει να νιωθει,να ειναι ενας εξαρτημενος (χημικα-ψυχικα-σωματικα) και σε τι κινδυνο

βαζει την ζωη του αυτος χωρις να το θελει και εσεις καθεστε και μου μιλατε για μια "ΕΞΑΡΤΗΣΗ" απο ενα σαιτ

και τα αποτελεσματα αυτου,πως θα βρω γυναικα,τι θα κανω αυριο και καθε ειδους "ανωριμα" μη σταθερα λογια.......

Εαν φιλοι αγνωστοι δεν μπορειτε να ελεγξετε τον εαυτο σας ΑΠΟΡΩ πως θα μπορεσετε να ελεγξετε

μια οικογενεια μια δυσκολη επαγγελματικη αποφαση μια σοβαρη υγειονομικη επιπλοκη... >:(

πραγματα που απεχουν χιλιαδες μιλια απο το να μπαινεις σε ενα σαιτ να κανεις την πλακα σου και να ΓΑΜΑΣ ...

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.....ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1)εξηγουμε για να μην παρεξηγουμε εαν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ προβλημα τοτε αλλαζουν πολλα.......

2)δεν γνωριζω ΚΑΝΕΝΑΝ σας απο εδω μεσα απλα τα πηρα στο κρανιο με αυτα που διαβαζω....

[size=15pt]ΑΝΤΡΑΣ=ΚΥΝΗΓΟΣ=ΑΠΟΛΥΤΟΣ[/size]   τελεια και παυλα.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Oι ευαισθησίες και οι σκέψεις είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα και εσύ λέγε τις μαλακίες σου

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κάποιος 
που έχει ζήσει τη φάση του αγοραίου έντονα
και έχει γνωριστεί με άτομα από δω μέσα
καταλαβαίνει το εθιστικόν
της όλης ιστορίας...  :sunglasses: 
δεν θα επεκταθώ περισσότερο.. ο νοών νοείτω...
στο πλαίσιο αυτό τα όσα έγραψε ο μουν
δεν είναι παράλογα!... 
από 'κει και πέρα...το σάιτ προφανώς
υπάρχει για να λέμε διάφορα να κάνουμε την πλάκα
μας και -γιατί όχι- να γνωρίζουμε ορισμένα
ενδιαφέροντα άτομα με κοινα γούστα
αντιλήψεις και κοινές 'αφετηρίες' πολλές φορές....  :rockon:   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom