Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δυστυχως σε καποιους φαινοταν μεγαλειο αυτη η κατασταση φλεσακο νδιαρ :)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Κι' άλλη πιτσιρίκα? LOL ʼντε να δούμε πόσες άλλες θα ξεφυτρώσουν! Τα μεγαλεία είναι "μεταβαλλόμενα". Mία από τις βασικές ιδιότητες/διαφορές του ανθρώπου σε σχέση με τα ζώα, είναι να προσαρμόζει το περιβάλλον του στις "ανάγκες" του και όχι να μεταλλάσσεται ο ίδιος για να επιζήσει σε αυτό. Μην ανησυχείς λοιπόν. Την λύση την βρήκαμε και αυτή την φορά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κι' άλλη πιτσιρίκα? LOL ʼντε να δούμε πόσες άλλες θα ξεφυτρώσουν! Τα μεγαλεία είναι "μεταβαλλόμενα". Mία από τις βασικές ιδιότητες/διαφορές του ανθρώπου σε σχέση με τα ζώα, είναι να προσαρμόζει το περιβάλλον του στις "ανάγκες" του και όχι να μεταλλάσσεται ο ίδιος για να επιζήσει σε αυτό. Μην ανησυχείς λοιπόν. Την λύση την βρήκαμε και αυτή την φορά.

Εντάξει, το συγκεκριμένο nick παίζει πολύ καιρό στο site...
+1000, για το περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα...

Επισκέπτης
Νεάντερταλ : Θες να δεις το "δεινόσαυρό" μου ;
Καλωδιωμένη ψηλομύτα Ελληνίδα : ʼντε να χαθείς αγροίκε ... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Kamaki 01.jpg
    Kamaki 01.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 17

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλως τον λυκο.... :P :P :P

εγω γιατι ν ανησυχω? :P :P :P
ε τωρα με 1000 κατι ποστς που εχω δεν ξεφυτρωσα ακριβως στο τοπικ ετουτο... ασε που αν ενθυμουμαι καλα.. σε μενα κ στη νιτσα εθεσε τα ερωτηματα του ο φιλτατος τζερμαον  :cheesy: :P
κ δεν εισαι κ τοσο μεγαλυτερος κ με λες πιτσιρικα... απ οτι ειδα εισαι 102 χρονων... εγω ειμαι 100! :2funny:

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Κοίτα να δεις που προσαρμόζονται και αυτές. Σε αντρική παρέα χωθήκανε και αρχίσανε οι υπαινιγμοί και καλά περί πολλών posts και παλαιότητας. Μπράβο ρε. Στρατός λέμε και οι πιτσιρίκες. Δεν μπορώ να περπατήσω με τραβάνε οι μήνες πίσω. Τι ωραίες εποχές και αυτές.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε καλα τωρα εσας περιμεναμε νομιζεις... σε ανδρικες παρεες προσωπικα ειμαι χωμενη απο τα 5 μου! :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ʼντε βρες τις πάλι να θυμηθείτε τα παλιά και να τους πρήξεις τα @@.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα δεν τις εχασα κ ποτε :P

τζερμαον τα ερωτηματα σου να τα θετεις μεσω πουμου αλλη φορα γιατι τα @@ καποιων ειναι τρομερα ευαισθητα  :P

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι  η νοοτροπια που αποκτα ενας αντρας επισκεπτομενος συχνα,την λυση του ευκολου ερωτα(πληρωμενου) του δημιουργει μεγαλα προβληματα.
  Ειναι διαφορετικα να προσπα8εις να "ριξεις" μια γκομενα,να φλερταρεις,να την ψυχολογεις,να συναναστρεφεσαι γενικοτερα μαζι της.Ασχετα αν ειναι ξεκωλιαρα η εκμεταλευτρια η οτιδηποτε.
  Παρα να καταφευγεις στην ευκολη λυση της πουτανας.Γιατι με αυτη την αντιμετωπιση,μονιμως εκει 8α καταληγεις.Και αυτο ειναι ασχημο.Δεν υποστηριζω οτι ειναι καλυτερη μια ξεκωλη γυναικα.
  Απλα λεω οτι η συναναστροφη με τις γυναικες ( με ολα τα ασχημα που συνεπαγεται)ειναι καλυτερη φαση απο τις πουτανες.( σε στα8ερη βαση).

Επισκέπτης
Xεχε, γιατί κάθεστε και ασχολείστε με τα προβλήματα των γυναικών? Έτσι όπως τα καταφέρανε, ας τα λύσουν μόνες τους  :jerking:

Εμείς να 'μαστε καλά!

Επισκέπτης
Εχω την εντυπωση οτι  η νοοτροπια που αποκτα ενας αντρας επισκεπτομενος συχνα,την λυση του ευκολου ερωτα(πληρωμενου) του δημιουργει μεγαλα προβληματα.
Προβληματα υγειας & υγειηνης μονον.

Ειναι διαφορετικα να προσπα8εις να "ριξεις" μια γκομενα,να φλερταρεις,να την ψυχολογεις,να συναναστρεφεσαι γενικοτερα μαζι της.Ασχετα αν ειναι ξεκωλιαρα η εκμεταλευτρια η οτιδηποτε.
Και βεβαια ειναι διαφορετικα να προσπαθεις να "ριξεις". Συμφωνω απολυτα. Διαφωνω καθετα στο "μια". Πρεπει να προσπαθεις να ριξεις πολλες διοτι και αυτες παιζουν (πολλες φορες πιο πολυ απο σενα) η διοτι ακομα και μετα την επιτυχια σου μπορει να πεσει και καμμια καλυτερη.

Παρα να καταφευγεις στην ευκολη λυση της πουτανας. Γιατι με αυτη την αντιμετωπιση,μονιμως εκει 8α καταληγεις.Και αυτο ειναι ασχημο.Δεν υποστηριζω οτι ειναι καλυτερη μια ξεκωλη γυναικα.
Εχω ηδη γραψει την γνωμη μου στο θεμα: « Απάντηση #10 στις: 31-05-2007, 14:34:33 »

Απλα λεω οτι η συναναστροφη με τις γυναικες ( με ολα τα ασχημα που συνεπαγεται)ειναι καλυτερη φαση απο τις πουτανες.( σε στα8ερη βαση).
Η διαφορα μεταξυ απλων γυναικων και πουτανων γινεται ολο και πιο θολη, δισδιακριτη. Σε καμποσες περιπτωσεις περιπου ταυτιζονται. Εμεις δε κοιταμε και δεν πιστευουμε αυτα που βλεπουμε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ελα ρε παιδια που ισχυει αυτο.......δηλαδη οποιος σου μιλησει θελει να σε πηδηξει???? ακομα και διαθεση φλερτ να υπαρχει (λεμε τωρα...) πχ να σου κανει καποιο κομπλιμαν ο περιπτερας ε αυτο δεν παει να πει οτι θελει να σε πηδηξει!!!!

Εγώ, πάντως, κάποιες θέλω να τις πηδήξω χωρίς να τους έχω πει ούτε καλημέρα...Πειράζει; :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom