ʼντε πάλι το γνωστό θέμα για τις ελληνίδες. Βρε πολυαγαπημένη Τσυπρία μου BiteMe γιατί δεν το παραδέχεσαι? Να σου πω εγώ κάτι που θα περίμενα από τις ελληνίδες? Ειδικά από εσένα και την mounitsa που μπαίνετε στο σάιτ. Μιλάω πολύ σοβαρά και δεν κάνω πλάκα. Θα περίμενα να πείτε
"Διαβάζουμε - διαβάζουμε ότι είστε στο σάιτ γαμιάδες όλοι, πως τιμωρείτε τα άτακτα πορνίδια , γαμάτε γαμάτε . Δεν έρχεστε μια φορά όλοι να σας δοκιμάσουμε να δούμε τί σκατά γαμιάδες είστε?"
Μιλάω σοβαρότατα. Δε θέλω να σας προσβάλλω. Για ερωτική πράξη μιλαω . Δε θα σας φάμε. Ο έρωτας είναι το καλύτερο και θεϊκότερο πράγμα. Γιατί θεωρείται ταμπού? Αυτό φορτώνω στις ελληνίδες. Αν η σεξουαλική πράξη δεν ήταν τόσο ενοχοποιημένη στην κοινωνία μας (ειδικά στην ελληνική) να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα ήταν απείρως καλύτερα . Ο κόσμος δεν θα είχε άγχος και στρες. Η κυριότερη αιτία του στρες είναι η κακή (ή καθόλου) σεξουαλική ζωή. Οι άνθρωποι δεν αφήνονται ελεύθεροι να υπακούσουν τα ένστικτά τους που ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ μέσα τους.
Ειλικρινά εύχομαι να μη σε προσέβαλλα (φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται προσβολή αν πεις σε μια γυναίκα ότι θες να την αγαπήσεις). ʼλλωστε ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα