Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα ρε παιδια που ισχυει αυτο.......δηλαδη οποιος σου μιλησει θελει να σε πηδηξει???? ακομα και διαθεση φλερτ να υπαρχει (λεμε τωρα...) πχ να σου κανει καποιο κομπλιμαν ο περιπτερας ε αυτο δεν παει να πει οτι θελει να σε πηδηξει!!!!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ελα ρε παιδια που ισχυει αυτο.......δηλαδη οποιος σου μιλησει θελει να σε πηδηξει???? ακομα και διαθεση φλερτ να υπαρχει (λεμε τωρα...) πχ να σου κανει καποιο κομπλιμαν ο περιπτερας ε αυτο δεν παει να πει οτι θελει να σε πηδηξει!!!!

εννοείτε ότι αύτο θέλει!!!
αλλα άλλο τι θέλεις και αλλό την γίνεται ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αφου αυτο θελει τελικα ο οποιος ανηρ
γιατι σας παραξενευει που αυτο το ιδιο καταλαβαινουν οι γυναικες? χαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ελα ντε......χαχαχαχαχαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
γι αυτο σου λεω μπαιτ κοψε τα σου ξου μου ξου εδω μεσα χαχα

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εμενα μου αρεσει ο σαρλω!!!!

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
- Γειά σου! Ξέρω ότι πάντα περίμενες τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο!
- Ναι! Έτσι είναι!
- Νάμαι λοιπόν! Ήρθα!
- Και που είναι ο ιππότης;

(Βδελυρέ κόμη Ρώσικο ανέκδοτο ήταν)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
- Γειά σου! Ξέρω ότι πάντα περίμενες τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο!
- Ναι! Έτσι είναι!
- Νάμαι λοιπόν! Ήρθα!
- Και που είναι ο ιππότης;

(Βδελυρέ κόμη Ρώσικο ανέκδοτο ήταν)

A αγαπη μου ειπε ο Κόμης, αφου δεν το καταλαβες με την πρωτη
τωρα θα φυγω και θα παω να δοκιμασω παρανομες ηδονες
με τους αλλους αξιωματικους της φρουρας της Αγίας Πετρουπολης.
Εφυγε στο σκοταδι αφηνοντας μια μυρωδια απο βοτκα και εγγλεζικο καπνό.

Η Αννα απογοητευμενη σκουπισε τα ματια της και ειπε...
-Παω να κυλιστω στην αμμο μπας και μου περασει ο Πόνος

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.... αλλα αυτος βαρεθηκε να περιμενει και εκανε log in στο bourdela.com και εμαθε τα παντα για το πληρωμενο και αγοραιο σεξ και ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!

Υγεία είναι να μην σου σπάνε τα μ.τ.ι. αρχίδια! Και αν τα ψηστίρια, τα φλερ, τα κονε, και ολα αυτά τα σπορ σου τα σπάνε, καλύτερα να τα κόψεις από νωρίς για τη τα "σπίτια" είναι ανοιχτά όλη μερα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ʼντε πάλι το γνωστό θέμα για τις ελληνίδες. Βρε πολυαγαπημένη Τσυπρία μου BiteMe γιατί δεν το παραδέχεσαι? Να σου πω εγώ κάτι που θα περίμενα από τις ελληνίδες? Ειδικά από εσένα και την mounitsa που μπαίνετε στο σάιτ. Μιλάω πολύ σοβαρά και δεν κάνω πλάκα. Θα περίμενα να πείτε
"Διαβάζουμε - διαβάζουμε ότι είστε στο σάιτ γαμιάδες όλοι, πως τιμωρείτε τα άτακτα πορνίδια , γαμάτε γαμάτε . Δεν έρχεστε μια φορά όλοι να σας δοκιμάσουμε να δούμε τί σκατά γαμιάδες είστε?"
Μιλάω σοβαρότατα. Δε θέλω να σας προσβάλλω. Για ερωτική πράξη μιλαω . Δε θα σας φάμε. Ο έρωτας είναι το καλύτερο και θεϊκότερο πράγμα. Γιατί θεωρείται ταμπού? Αυτό φορτώνω στις ελληνίδες. Αν η σεξουαλική πράξη δεν ήταν τόσο ενοχοποιημένη στην κοινωνία μας (ειδικά στην ελληνική) να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα ήταν απείρως καλύτερα . Ο κόσμος δεν θα είχε άγχος και στρες. Η κυριότερη αιτία του στρες είναι η κακή (ή καθόλου) σεξουαλική ζωή. Οι άνθρωποι δεν αφήνονται ελεύθεροι να υπακούσουν τα ένστικτά τους που ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ μέσα τους.
Ειλικρινά εύχομαι να μη σε προσέβαλλα (φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται προσβολή αν πεις σε μια γυναίκα ότι θες να την αγαπήσεις). ʼλλωστε ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η Ελληνίδα δεν κάνει τίποτα αν δεν εχει πριν να παρει...
Γιατι να μιλήσει σε εσένα αιώνιε φοιτητή. Σάμπως θα τησ έκανες καμια εργασία....
Τι θράσσος φίλε μου που το χεις.
Ζητάς τι να σπαταλήσει η αλλη τον υπερπολιτιμο χρόνο τησ για να μιλήσει σε ενα ταπεινό φοιτητή που δεν είναι ΚΑΝ ο καλύτερος τησ τάξης...
Υπάρχει και πάλι θα πω εξήγηση για το φαινόμενο -στο site

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Σωστος. Επισης προσεχω οτι ολες οι χυμα ελληνιδες που δεν ειναι κομπλεξικες και ειναι γαμω τα ατομα, τυχαινει και ειναι χαμηλης εμφανισης.
Παντως εγω αλλο θελω να μαθω
Γιατι γιναν ετσι; Τι φταιει; Οι ξενες γιατι δε γιναν ετσι; Ακουω προτασεις
Φίλε, πιστεύω ότι φταίνε οι μανάδες . Τί καρκίνος είναι αυτός με τις μανάδες και τις θυγατέρες τους!!!!!

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για κάθε παρακμιακή Ελληνίδα υπάρχει ενας παρακμιακός πατέρας που την εβλεπε σα πριγκιπισσα απο μικ΄ρη και μια παρακμιακή μάνα που εβγαζε στη διαπαιδαγωγηση της τα κομπλεξ της που ειχε με  το συζυγο της.Οι ασχημες δεν ειναι ανετες ειναι "φαινομενικα" καλες σα χαρακτηρες γιατι μονο αυτο εχουν σαν ατου για να τυλιξουν καποιον.Οταν τον τυλιξουν ομως....

Γενικά οπως βγαινει και απ το site αλλα οπως εχω δει και γω στην προσωπικη μου ζωη εχω περάσει υπεροχα με Ελληνίδες εως 20 ετών .Απο κει και μετα....μιζερια κουραση, ωφελιμισμός ποθ ποτε δεν αφησα να εξελιχθει σε εκμεταλευση.ΜΙΚΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΚΡΕΣ ποιο αγνες στην ψυχη ποιο ανετες στο σωμα..

Επισκέπτης
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον προλαλήσαντα. Οι ηλικίες που γίνεται χοντρό παιχνίδι είναι 35-45. Πολλές φορές έχω νοιώσει σαν κυνηγός σε ορνιθοτροφείο. Οι μικροτερες είναι απαράδεκτες (μιλάμε πάντα για Ελληνίδες, έτσι;)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τον προλαλήσαντα. Οι ηλικίες που γίνεται χοντρό παιχνίδι είναι 35-45. Πολλές φορές έχω νοιώσει σαν κυνηγός σε ορνιθοτροφείο. Οι μικροτερες είναι απαράδεκτες (μιλάμε πάντα για Ελληνίδες, έτσι;)
Διαφωνώ Οριζόντια πλάγια και ανάστροφα!
Πρώτον τι να το κάνεις τη γέρικη κατσίκα με το δέρμα το σκληρό αφού εχεις γάλακτος αρνάκι στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.
Οι 35-45 θέλουν αν είναι ανύπαντρες τα μυρια όσα και γι αυτές είσαι λύση ΑΝΑΓΚΗΣ, σα βδέλλα σου γατζωνονται και σου ρουφάνε την ψυχή .Χωρια που επειδη δε βρισκουν αντρα ευκολα λενε οτι εγω δε βρισκω επεδη είμα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ!!!!! Ετσι για να διακιολογουν την ανικανοτητα τους και τα χρονια που εχασαν.... .Δε φαινεσαι πεπειραμενος και το λεω με καλο σκοπο γιατι εγω που ειχα πειρα απο μεγαλες ηλικίες ειμαι πλεον ΠΕΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ  ψυχικα με αυτα που συναντησα..και ειδα.ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ 22-35 ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ οχι ομως οι μικρεσ (κατω απο 22...)

Επισκέπτης
1. Πώς έχεις στη μισή τιμή το αρνάκι αφού αποδεδειγμένα θα το χρυσοπληρώσεις; Και θα σε ξεπαραδιάσουν και (το σημαντικώτερο) θα σε εξαντλήσουν ψυχικά.

2. Δεν μίλησα μόνο για ανύπαντρες.

3. Υπό τη στενή έννοια (κρεβάτι) οι μεγάλες είναι κλάσεις ανώτερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom