Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Για τα πανηγύρια πλέον τα πάντα όχι μόνο οι γυναίκες.'Ολα άλλαξαν αυτές πως να μείνουν ίδιες?

Επισκέπτης
Για τα πανηγύρια πλέον τα πάντα όχι μόνο οι γυναίκες.'Ολα άλλαξαν αυτές πως να μείνουν ίδιες?
Όχι τόση απαισιοδοξία βρε παιδιά. Όλοι οι άνθρωποι (και πιό πολύ οι Έλληνες) σου τη μπαίνουν μέχρι εκεί που τους παίρνει.

Βάλτε εσείς όρια με σαφή τρόπο (ρίξτε και καμμιά φάπα) και θα δείτε ότι το 90% των ανθρώπων, άρα και των γυναικών θα συμπεριφερθεί σωστά

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1. Πώς έχεις στη μισή τιμή το αρνάκι αφού αποδεδειγμένα θα το χρυσοπληρώσεις; Και θα σε ξεπαραδιάσουν και (το σημαντικώτερο) θα σε εξαντλήσουν ψυχικά.

2. Δεν μίλησα μόνο για ανύπαντρες.

3. Υπό τη στενή έννοια (κρεβάτι) οι μεγάλες είναι κλάσεις ανώτερες.
1. Τι μικρή την πήγαινα σε  metal clubs και πλήρωνα 2.000 είσοδο.Τη 36 ρα την πήγαινα σε restaurant και πλήρωνα 10.000!
2.Οσες ειναι παντρεμένες είναι μπλέξιμο και εγω δε μπλέκω.Χωρισμένες Χηρεσ που ψάχνουν σπόνσορα και πατερα για τα παιδια τους να χτυπήσουν αλλες πορτες.
3.Κλασης οχι κλασεις..γιατι πως να το κανουμε μεγλαη γυναικα κατι μπορει να τησ ξεφυγει την επιμαχη στιγμη...

Επισκέπτης
Φίλοι μου οι Ελληνίδες 35-40 ανήκουν σε 3 κατηγορίες...
1. αυτές που πηδιούνται ασύστολα χωρίς πολλές σκοτούρες γιατί έτσι γουστάρουν (κυρίως χωρισμένες) 5-10%
2. οι παντρεμένες (άλλες πηδιούνται, άλλες θα το ήθελαν, άλλες δεν ξερουν τι τους γίνεται) 40-50%
3. οι μπακουρομάνες (ανύπαντρες ή χωρισμένες) 30-40%
Η πρώτη κατηγορία είναι ακίνδυνη η δεύτερη για ευνόητους λόγους εγκυμονεί κινδύνους όμως η τρίτη είναι η χειρότερη από όλες. Για δαύτες φταίνε για όλα οι άντρες. Μέχρι τα 40ντα τους έψαχναν τον τέλειο άντρα αλλά όλοι ήταν μαλάκες και έτσι όταν ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν ότι το κοντέρ έγραφε 35-40 τρελλάθηκαν. Κατάλαβαν ότι το τάργκετ γκρούπ τους είναι τα 50 και βάλε. ʼμα κάνεις σχέση με τέτοιο άτομο τη γάμησες. Θα πληρώσεις την πίπα για αστακό. ʼσε που κάνουν σα λυσσασμένες για μικρούς. Δείτε στην τηλεόραση όλες τις φλόμπες πχ. Αλιμπέρτη που μόνο στην οθόνη δεν έχουν γαμήσει κανένα από τους καλεσμένους.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα αρα τι μένει μικρες....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aπο πίτα που δεν τρώς τι σε νοιάζει και αν καεί

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. αυτές που πηδιούνται ασύστολα χωρίς πολλές σκοτούρες γιατί έτσι γουστάρουν (κυρίως χωρισμένες) 5-10%
2. οι παντρεμένες (άλλες πηδιούνται, άλλες θα το ήθελαν, άλλες δεν ξερουν τι τους γίνεται) 40-50%
Η πρώτη κατηγορία είναι ακίνδυνη η δεύτερη για ευνόητους λόγους εγκυμονεί κινδύνους όμως η τρίτη είναι η χειρότερη από όλες. Για δαύτες φταίνε για όλα οι άντρες. Μέχρι τα 40ντα τους έψαχναν τον τέλειο άντρα αλλά όλοι ήταν μαλάκες και έτσι όταν ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν ότι το κοντέρ έγραφε 35-40 τρελλάθηκαν. Κατάλαβαν ότι το τάργκετ γκρούπ τους είναι τα 50 και βάλε. ʼμα κάνεις σχέση με τέτοιο άτομο τη γάμησες. Θα πληρώσεις την πίπα για αστακό. ʼσε που κάνουν σα λυσσασμένες για μικρούς. Δείτε στην τηλεόραση όλες τις φλόμπες πχ. Αλιμπέρτη που μόνο στην οθόνη δεν έχουν γαμήσει κανένα από τους καλεσμένους.

Τα'πες όλα...

Επισκέπτης
1. Τι μικρή την πήγαινα σε  metal clubs και πλήρωνα 2.000 είσοδο.Τη 36 ρα την πήγαινα σε restaurant και πλήρωνα 10.000!
2.Οσες ειναι παντρεμένες είναι μπλέξιμο και εγω δε μπλέκω.Χωρισμένες Χηρεσ που ψάχνουν σπόνσορα και πατερα για τα παιδια τους να χτυπήσουν αλλες πορτες.
3.Κλασης οχι κλασεις..γιατι πως να το κανουμε μεγλαη γυναικα κατι μπορει να τησ ξεφυγει την επιμαχη στιγμη...

Το χόμπυ μας φίλε μου στοιχίζει. Όπως έχει διεξοδικώτατα αναλυθεί σε άλλα threads, ένα δραστήριο άτομο θέλει τουλάχιστον 1500 ευρουδάκια τον μήνα για να είναι μέσα στο παιχνίδι. Οπότε προφανώς αν τα εισοδήματά σου είναι 2000, δεν θα κόψεις από το φαΐ των παιδιών σου για να πάς στις τάνες (επίσημες και ανεπίσημες).

Από την άλλη, με τίποτα οι μεγάλες δεν είναι ακριβώτερες από τις μικρές. Το αντίθετο.

Σας χαιρετώ τώρα γιατί κουράστηκα όλο το πρωί στο μαγαζί να τακτοποιώ βαρέλια με σαρδέλες και πάω για ξάπλα. Να και ένα εμπνευσμένο link με ένα ώριμο μωρό

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Συμφωνώ σε όλα, πλην ενός...Δεν τρελάθηκαν όταν είδαν 35 στο κοντέρ,  ήταν ΠΑΝΤΑ  για δέσιμο... :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ʼντε πάλι το γνωστό θέμα για τις ελληνίδες. Βρε πολυαγαπημένη Τσυπρία μου BiteMe γιατί δεν το παραδέχεσαι? Να σου πω εγώ κάτι που θα περίμενα από τις ελληνίδες? Ειδικά από εσένα και την mounitsa που μπαίνετε στο σάιτ. Μιλάω πολύ σοβαρά και δεν κάνω πλάκα. Θα περίμενα να πείτε
"Διαβάζουμε - διαβάζουμε ότι είστε στο σάιτ γαμιάδες όλοι, πως τιμωρείτε τα άτακτα πορνίδια , γαμάτε γαμάτε . Δεν έρχεστε μια φορά όλοι να σας δοκιμάσουμε να δούμε τί σκατά γαμιάδες είστε?"
Μιλάω σοβαρότατα. Δε θέλω να σας προσβάλλω. Για ερωτική πράξη μιλαω . Δε θα σας φάμε. Ο έρωτας είναι το καλύτερο και θεϊκότερο πράγμα. Γιατί θεωρείται ταμπού? Αυτό φορτώνω στις ελληνίδες. Αν η σεξουαλική πράξη δεν ήταν τόσο ενοχοποιημένη στην κοινωνία μας (ειδικά στην ελληνική) να είσαι σίγουρη ότι τα πράγματα θα ήταν απείρως καλύτερα . Ο κόσμος δεν θα είχε άγχος και στρες. Η κυριότερη αιτία του στρες είναι η κακή (ή καθόλου) σεξουαλική ζωή. Οι άνθρωποι δεν αφήνονται ελεύθεροι να υπακούσουν τα ένστικτά τους που ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ μέσα τους.
Ειλικρινά εύχομαι να μη σε προσέβαλλα (φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται προσβολή αν πεις σε μια γυναίκα ότι θες να την αγαπήσεις). ʼλλωστε ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα

ωωωω καλως τον  :-*

τι να σου απαντησω αγαπητε? γιατι δεν καλαμε ΟΛΟΥΣ εδω μεσα για μια συνευρεση? :2funny: εμ γιατι να το κανουμε? ας ειναι οτι ειναι... χρωσταμε σε κανενα να του κατσουμε για να μη δειξουμε οτι εχουμε ταμπου? ο καθενας απο εμας σκεφτεται τον ερωτα με το δικο του τροπο.. εγω πχ μεχρι στιγμης τουλαχιστον, αν δεν ειμαι ερωτευμενη ή δεν μ αρεσει παρα παρα πολυ καποιος δεν μπορω να υπαρξω ερωτικα μαζι του, δεν μου βγαινει, κ ας ειναι ο σουπεργμς η ο σουπεργκομενος εμφανισιακα ή ο σουπερλεφτας ή ας εχει ολα τα καλα του κοσμου, αν αυτο ειναι ταμπου για καποιους ας ειναι.. παρ ολον που θεωρω οτι δεν ειναι θεμα αυτοκαταπιεσης ειναι θεμα χαρακτηρος. νομιζω οτι αν ηθελα να πω σε ολους εδω μεσα ελατε να κανουμε μια δοκιμη ελ σεξο, θα το ειχα κανει, δεν θα με σταματουσαν τα ταμπου της κοινωνιας.  αλλα δεν... δεν μ ενδιαφερει κατι τετοιο. κ μεσα στο σαιτ κ εκτος σαιτ κ γενικα υπαρχουν πολλοι που διαφημιζονται ως  οι σουπερντουπερ... με τη λογικη σου θα επρεπε να θελουμε να "αγαπηθουμε" απ ολους... να το καναμε επαγγελμα τοτε να εχουμε κ ευχαριστηση κ να λυναμε κ τα οικονομικα μας... 2 σε 1... κ βινταλ κ σασσουν!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εδω βρε παιδια δε μπορειτε να αποφασισετε ποια ειναι η "σωστη" γκομενα παντρεμενη ή οχι? μικρή ή μεγαλη? πλουσια ή φτωχια? ψωναρα ή κουλα της γειτονιας? μεταλ συναυλια ή ρεστοραν? με παιδι ή χωρις? στερημενη ή κορεσμενη? στενη ή μπαλοτσα? μορταδελα ή ισομεγεθη? και θα κατσουμε να συμφωνησουμε για το αν ειναι ή δεν ειναι κατι ολες οι ελληνιδες? ειμαστε σοβαροι?

germaon ευχαριστουμε για την προσκληση αλλα προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε το αν ειναι οντως γαμικοι οσοι ισχυριζονται οτι ειναι...ο καθενας ο,τι δηλωσει ειναι στο ιντερνετ ειμαστε αλλωστε...θελει να δηλωνει οτι γαμει ο,τι αναπνεει και κινειται? ας το δηλωνει...προβλημα του.....εδω ο αλλος δηλωνε οτι εχει γυναικα, 3 γκομενες, 4-5 πτανες διευθυνει και εταιρεια και περναει και 10 ωρες στο φορουμ...και εγω μπορω να δηλωνω διμετρη χελγκα με ξανθες κοτσιδες που τραγουδαει τυρολεζικα... :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
χρωσταμε σε κανενα να του κατσουμε για να μη δειξουμε οτι εχουμε ταμπου?

Όλη η αλήθεια για το πώς αντιμετωπίζεται το σεξουαλικό στην Ελλάδα σε λίγες λέξεις και, όποιος κατάλαβε κατάλαβε :think:

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Impressed! Μας την λένε οι πιτσιρίκες ΚΑΙ σε αυτό ακόμη το forum?
Που πάει αυτός ο κόσμος ρε γαμώτο.
Που οι ωραίες εποχές που δεν πλησιάζανε καν στα καφενεία?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Impressed! Μας την λένε οι πιτσιρίκες ΚΑΙ σε αυτό ακόμη το forum?
Που πάει αυτός ο κόσμος ρε γαμώτο.
Που οι ωραίες εποχές που δεν πλησιάζανε καν στα καφενεία?

Παρήλθαν, περίπου την ίδια εποχή που πέθαναν και τα .... ρόπαλα :2funny:
:rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Όλη η αλήθεια για το πώς αντιμετωπίζεται το σεξουαλικό στην Ελλάδα σε λίγες λέξεις και, όποιος κατάλαβε κατάλαβε :think:

το περιμενα οτι θα σχολιαστει αυτο :2funny:

αλλα δεν ηθελα να πω οτι κανουμε κ χαρη στους ανδρες να τους καθομαστε... ηθελα να πω οτι σιγουρα σε καποιους που αυτοδιαφημιζονται ως UBER ALLES δεν εχουμε κανενα μα κανενα λογο να τους ζητησουμε αποδειξη της διαφημισης τους επειδη ετσι θελουν να προβαλλονται
ειπαμε σ αυτη τη χωρα εισαι οτι δηλωσεις. δικαιωμα σου. εμενα γιατι να με απασχολει...

οσο για τις ωραιες εποχες σας που μας σερνατε απο το μαλλι στη σπηλια σας ή που δεν τολμουσαμε να μπουμε στα καφενεια σας κ μας στελνατε στις κουζινες μας... περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαιτε :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οσο για τις ωραιες εποχες σας που μας σερνατε απο το μαλλι στη σπηλια σας ή που δεν τολμουσαμε να μπουμε στα καφενεια σας κ μας στελνατε στις κουζινες μας... περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαιτε :2funny: :2funny: :2funny:

Δε νομίζω να απασχολεί πολλούς αυτό...σίγουρα δε, δεν αποτελούσε ένδειξη μεγαλείου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom