Νέα

Αριστερα κομματα και ιδεολογιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε Δημητρη κι εγω ειμαι αναμεσα σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ οσων αφορα την προθεση ψηφου, χωρις να συμφωνω απολυτα με τις θεσεις τους. Αλλα δεν βλεπω κατι καλυτερο. Θα προτειμουσα κινησεις σαν τις παρακατω να ενταχθουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να διαμορφωσουν μια διαφορετικη πολιτικη.

αντι να συμβαλουν στη διαμορφωση κατι ΡΟΖΑ, Κοκινο, ΚΟΕ και λοιποι δηθεν αριστεροι που διαβασαν τον Μαρξ αναποδα.
Δεν τα διαβασα φιλε μου (Θα τα διαβασω ομως) αλλα υποψιαζομαι οτι αν υπηρχε μια ενωμενη και αδιεραιτη αριστερα θα ειχε ανετη πλοιοψηφια και κατα συνεπεια αυτοδυναμια στην επομενη βουλη !!!!!!!!

Επισκέπτης
Φιλε Δημητρη κι εγω ειμαι αναμεσα σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ οσων αφορα την προθεση ψηφου, χωρις να συμφωνω απολυτα με τις θεσεις τους. Αλλα δεν βλεπω κατι καλυτερο. Θα προτειμουσα κινησεις σαν τις παρακατω να ενταχθουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να διαμορφωσουν μια διαφορετικη πολιτικη.

αντι να συμβαλουν στη διαμορφωση κατι ΡΟΖΑ, Κοκινο, ΚΟΕ και λοιποι δηθεν αριστεροι που διαβασαν τον Μαρξ αναποδα.

:headbang: :headbang: :headbang:
Ρε αρχηγέ, τι τρολλιά ήταν αυτή??

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
aristerometro600.JPG

Επισκέπτης
Νατσο και Αρη, δεν λεω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο, εδω δεν μπορουν να τα "βρουν" ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλα ειναι κατι που θα το προτειμουσα. Η παραδοσιακη δεξια (και το ΠΑΣΟΚ δεξια το θεωρω) κατεστεψαν τον τοπο. Η παραδοσιακη αριστερα δεν καταφερε ουτε αντιπολιτευση να κανει, δεν μπορεσε να κερδισει την εμπιστοσυνη του λαου. Αυτο που χρειαζεται ο τοπος ειναι μια νεα αριστερα. Μια αριστερα πραγματικα αντικαπιταλιστικη, μια αριστερα αντισιωνιστικη, πατριωτικη και μαχητικη. Που θα εστιασει στα προβληματα του Ελληνα προλεταριου, του εργατη, του αγροτη κι οχι των λαθρομεταναστων.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Νατσο και Αρη, δεν λεω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο, εδω δεν μπορουν να τα "βρουν" ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλα ειναι κατι που θα το προτειμουσα. Η παραδοσιακη δεξια (και το ΠΑΣΟΚ δεξια το θεωρω) κατεστεψαν τον τοπο. Η παραδοσιακη αριστερα δεν καταφερε ουτε αντιπολιτευση να κανει, δεν μπορεσε να κερδισει την εμπιστοσυνη του λαου. Αυτο που χρειαζεται ο τοπος ειναι μια νεα αριστερα. Μια αριστερα πραγματικα αντικαπιταλιστικη, μια αριστερα αντισιωνιστικη, πατριωτικη και μαχητικη. Που θα εστιασει στα προβληματα του Ελληνα προλεταριου, του εργατη, του αγροτη κι οχι των λαθρομεταναστων.
τωρα πια τυπε μου δεν υπαρχει κανενα κομμα να κανει κατι να γλυτωσουμε απο την καταντια που ζουμε

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τα ειπες ολα.....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26

τυπε κατσε λιγο γιατι εχασα το τοπι,κκε και συριζα ειναι σχεδον αντιθετα πως εισαι αναμεσα σ αυτα τα 2?να ενταχθει ο μαυρος κρινος στο συριζα :idiot:αυτα δεν γινονται ουτε στις ταινιες,εχεις διαβασει τις αποψεις τους,εχεις καταλαβει οτι ειναι εθνικοσοσιαλιστες ενω ο συριζα ειναι οτι αρπαξει ο κωλος μας και αγαπαμε τους παντες και τα παντα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τα αριστερα κομμάτα ειναι οι βαλβίδες ασφαλειας του συστήματος!!!!!!!!
Ειδικα το ΚΚΕ.
Υπάρχουν απλα για να φωνάζουν χωρις προτάσεις εφικτες!!!!!!!!!!!!!
Και το μονο που λένε ειναι σε όλα όχι!!!!!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λειπει και ο μαστερ του ειδους παπαζολιας να μας καταθεσει την αποψη του !!!!!

Παπαζολ φανερωσου και μην κρυβεσαι !!!!!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μητσάρα μην μπλέκεσαι με θεωρίες και ιδεολογίες, παπάρια μάντολες, δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε επειδή οι "ιδεολογίες" που υπηρετούσαν τα διάφορα κόμματα ήταν σαθρές, αναποτελεσματικές κτλ , αλλά επειδή τα άτομα που τις εξέφραζαν-εφάρμοζαν ήταν σαθρά, αναποτελεσματικά κτλ.

οπότε μικρή η σημασία να διακρίνει κανείς ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα κόμματα της αριστεράς ή σε κείνα της δεξιάς, κάποια στιγμή σ'αυτόν τον τόπο θα πρέπει να μάθουμε να εκλέγουμε πρόσωπα και όχι κόμματα και ιδεολογίες.

πάντως δεδομένης της κατάστασης δεν θα με πείραζε καθόλου αν στις επερχόμενες εκλογές η αριστερά συγκέντρωνε κάποιο τρανταχτό ποσοστό, όπως και η ακροδεξιά το ίδιο, θα ξυπνούσαν φαντάσματα του παρελθόντος και κάποιοι στην ευρώπη θα έκλαναν πουλόβερ ;)

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μητσάρα μην μπλέκεσαι με θεωρίες και ιδεολογίες, παπάρια μάντολες, δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε επειδή οι "ιδεολογίες" που υπηρετούσαν τα διάφορα κόμματα ήταν σαθρές, αναποτελεσματικές κτλ , αλλά επειδή τα άτομα που τις εξέφραζαν-εφάρμοζαν ήταν σαθρά, αναποτελεσματικά κτλ.

οπότε μικρή η σημασία να διακρίνει κανείς ποιές οι διαφορές ανάμεσα στα κόμματα της αριστεράς ή σε κείνα της δεξιάς, κάποια στιγμή σ'αυτόν τον τόπο θα πρέπει να μάθουμε να εκλέγουμε πρόσωπα και όχι κόμματα και ιδεολογίες.

πάντως δεδομένης της κατάστασης δεν θα με πείραζε καθόλου αν στις επερχόμενες εκλογές η αριστερά συγκέντρωνε κάποιο τρανταχτό ποσοστό, όπως και η ακροδεξιά το ίδιο, θα ξυπνούσαν φαντάσματα του παρελθόντος και κάποιοι στην ευρώπη θα έκλαναν πουλόβερ ;)
Πολυ σωστο αυτο με τα προσωπα και την αξιοπιστια τους και σιγουρα αυτο ειναι ολο το ζουμι....
Εγω προσωπικα θα ηθελα να μην ξαναδω βουλευτες, τα γνωστα προσωπα των τελευταιων 15-20 ετων, αλλα αλλους νεοτερους, με ιδεες και οραμα που τοσο αναγκη εχει ο τοπος.

Απο την αλλη εχει ενδιαφερον να μαθει κανεις, την ιδεολογια του καθενος παρακλαδιου, του οποιουδηποτε κομματος, ωστε να ξερει τι πρεσβευει ......
Αρα και κατα συνεπεια τι ακριβως ψηφιζει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λειπει και ο μαστερ του ειδους παπαζολιας να μας καταθεσει την αποψη του !!!!!

Παπαζολ φανερωσου και μην κρυβεσαι !!!!!!!!!!
Απαξιώ. :birdman:

Είστε λίγοι κ χωρίς επιχειρήματα. :birdman:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

το ρεσαλτο προσωπικα τοσυμπαθω...εχω διαβασει και ωραια πραγματα στο site..
τωρα οι αλλοι πιο κοντα σε χρυση αυγη φερνουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom