You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΕΡΧΕΤΑΙ 3 παγκοσμιος πολεμος? νεοι παιχτες,πολυ μπερδεμα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Εξελίξεις: Ρωσία και Κίνα στέλνουν στρατό στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα..
Πιο πολύ για να εμποδίσουν τα κύματα προσφύγων σε περίπτωση επίθεσης παρά για να βοηθήσουν...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Στη Κυπρο εγινε προδοσια.
Γιατί, στην Μ.Ασία τί έγινε τύπε;
Το πιόνι της Βρ."αυτοκρατορίας" ήταν ο ΕΣ.
Όχι Άγκυρα, αλλά Μοσούλη πήγαιναν...
Απλά η Άγκυρα ήταν πάνω στον δρόμο.
Απόδειξη η παράδοση της Σμύρνης, αμαχητί.-
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
τυπε αρκετα στηρίξαμε τη κυπρο και οι κυπριοι μας εγραψαν στα αρχιδια τους.οταν τους στειλαμε αεροπλάνα για να τους βοηθήσουμε αυτοι τα κατερρηψαν και μετα ζητουσαν και τα ρεστα.αν η κυπρος θελει στρατιωτικη προστασια από την ελλαδα τοτε να ενταχθεί στην ελλαδα να γινει ελληνικο νησι και να μην υφισταται πια ως αυτονομο κρατος.αν η κυπρος ενταχθεί στην ελλαδα το θεμα αοζ θα λυθει κιολας γιατι οι τουρκοι νομικα βαση του διεθνες δικαιου δεν θα μπουν σφηνα στα χωρικα υδατα όπως τωρα θελουν.απλα λογω ότι η κυπρος ως ανεξαρτητη είναι οικονομικα καλυτερη από την ελλαδα δεν θελουν να ενταχθουν στην ελλαδα και χασουν την οικονομια τους.Στη Κυπρο εγινε προδοσια.Ανοργανωσια στο νησι και μηδεν σχεδον υποστηριξη απο Ελλαδα.Μονο τα αεροπλανα που στειλανε και χτυπηθηκαν απο φιλια πυρα γιατι δεν υπηρξε ενημερωση.Οσο για τη δικαιολογια που παρουσιαζαν παντα οι υπαιτιοι της προδοσιας.Δε καναμε τιποτα γιατι θα χτυπουσαν οι Τουρκοι στη Ροδο.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
προβλεπω τυπε να γινεται χαμοςΕξελίξεις: Ρωσία και Κίνα στέλνουν στρατό στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα..
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τυπε αρκετα στηρίξαμε τη κυπρο και οι κυπριοι μας εγραψαν στα αρχιδια τους.οταν τους στειλαμε αεροπλάνα για να τους βοηθήσουμε αυτοι τα κατερρηψαν και μετα ζητουσαν και τα ρεστα.αν η κυπρος θελει στρατιωτικη προστασια από την ελλαδα τοτε να ενταχθεί στην ελλαδα να γινει ελληνικο νησι και να μην υφισταται πια ως αυτονομο κρατος.αν η κυπρος ενταχθεί στην ελλαδα το θεμα αοζ θα λυθει κιολας γιατι οι τουρκοι νομικα βαση του διεθνες δικαιου δεν θα μπουν σφηνα στα χωρικα υδατα όπως τωρα θελουν.απλα λογω ότι η κυπρος ως ανεξαρτητη είναι οικονομικα καλυτερη από την ελλαδα δεν θελουν να ενταχθουν στην ελλαδα και χασουν την οικονομια τους.
Φιλε μου για να τα λεμε ολα ωστοσο. Οι Κυπριοι το 55 με την ΕΟΚΑ, ξεσηκωθηκαν με σκοπο την Ενωση με την Ελλαδα. Το ανεξαρτητο κρατος προεκυψε μετα ως μη επιθυμητη εκβαση. Και φυσικα σημερα η πλειοψηφια των Κυπριων ειναι πατριωτες και δε θελουν να αποκοπουν απο την κυριως Ελλαδα.
Κατα τη γνωμη μου το ιδανικο θα ηταν μια ενωση της Κυπρου με την Ελλαδα, αλλα με την Κύπρο να έχει διευρυμενη αυτονομια και αυτοκυβέρνηση . Νομιζω ετσι θα κερδιζαν και τα δυο μερη και διατηρουνται τα τωρινα πλεονεκτηματα.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
εγινε τρομοκρατικη ενεργεια στο παρισι τωραΦιλε μου για να τα λεμε ολα ωστοσο. Οι Κυπριοι το 55 με την ΕΟΚΑ, ξεσηκωθηκαν με σκοπο την Ενωση με την Ελλαδα. Το ανεξαρτητο κρατος προεκυψε μετα ως μη επιθυμητη εκβαση. Και φυσικα σημερα η πλειοψηφια των Κυπριων ειναι πατριωτες και δε θελουν να αποκοπουν απο την κυριως Ελλαδα.
Κατα τη γνωμη μου το ιδανικο θα ηταν μια ενωση της Κυπρου με την Ελλαδα, αλλα με την Κύπρο να έχει διευρυμενη αυτονομια και αυτοκυβέρνηση . Νομιζω ετσι θα κερδιζαν και τα δυο μερη και διατηρουνται τα τωρινα πλεονεκτηματα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εγινε τρομοκρατικη ενεργεια στο παρισι τωρα
μαγκια?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
μαγκια?
πολωνια ποσα εδινες ενοικιο?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
πολωνια ποσα εδινες ενοικιο?
ανοιξε κανα θρεντ για το παρισι ρε.
250 ( σε ευρω ) εδινα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ανοιξε κανα θρεντ για το παρισι ρε.
250 ( σε ευρω ) εδινα
ψαχνω δωματιο εδω με μπανιο στο agent μου ειπαν απο ιντερνετ να δω αγγελιες
νοικιαζουν μονο φλατ δλδ να πας μπουγιο
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
βουλωμένο γράμμα, διαβάζαμε ?? [URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html[/url]
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
βουλωμένο γράμμα, διαβάζαμε ?? [URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_19.html[/url]
Eσυ τα γραψες τυπε?
Posidonas35
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2017
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Όχι, αυτος απλα τα ξεβουλωνει
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
ψαχνω δωματιο εδω με μπανιο στο agent μου ειπαν απο ιντερνετ να δω αγγελιες
νοικιαζουν μονο φλατ δλδ να πας μπουγιο
1) Πολωνία
2) Παρίσι
3) Αγγλία
4) Αθήνα
5) Κοπενχάγη
6) στο πουθενά και στο τίποτα...
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Όχι, αυτος απλα τα ξεβουλωνει
Με τα κλικ που κάνετε τσιμπά μεροκαματάκι ο κολαούζος.
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
...να σκεφτείς μια στιγμή έστω ανεξάρτητη Ελλάδα, χωρίς αφεντικά, δε σου περνάει καθόλου από το μυαλό, έτσι ;
Κι έτσι για να σου λύσω την απορία, αν είμασταν με την ΕΣΣΔ, δε νομίζω να είχαν μπουκάρει οι Τούρκοι στην Κύπρο και να ειχαν σφάξει το μισό νησί, οι καλοί μας Νατοικοί σύμμαχοι....
Η Τουρκία άρχισε να κουνιέται και στα βαλκάνια μετά την πτώση του τείχους και της ΕΣΣΔ.
Στα υπόλοιπα που γραφεις για Αλβανία, Βενεζουέλα κτλ να μην ξεχνάς να γράφεις και για το χαρτί υγείας που δε θα είχαμε και που θα σκουπίζαμε τον γκώλο μας με την ...Πράβντα! Κάνει πολύ καλό γκελ στους Κολωνακιώτες...
τυπε, κι εγω καποτε μικρος φανταζομουν διαφορα περιεργα...βουνα από λουκουμάδες, ξωβυζες νεραιδες στην ταρατσα, 24ωρη μερα, τζαμπα πιτσα, και καρναβαλια σε υποβρυχια...πραγματα ασχετα με την πραγματικοτητα, όπως και αυτά που φανταζεσαι εσυ!
Ξερεις όμως τι? μεγαλωσα και καταλαβα καποια πραγματα! Ότι ένα βουνο από λουκουμάδες θα με εσκαγε-οτι οι νεραιδες στην ταρασα θα με ζαλιζαν και θα πεφτα, και σκεψου ποσο αποπνικτικα θα ηταν τα καρναβαλια στα υποβρυχια...
Δες τα πραγματα όπως είναι, κι όχι οπωε θα μπορουσαν να είναι υπο καποιες μαγικες συνθήκες-ωριμοτητα και λογικη λεγεται αυτό!
Το να μην εχεις κεφαλι, σημαινει ότι δεν θα χεις και πονοδοντο πχ-αλλα ζωη χωρις κεφαλι δεν...μαθε να επιχειρηματολογεις λογικα, αν είναι να λες μαλακιες, αλλιως μην μιλας καθολου!
Η ηλιθιοτητα των ελληνων είναι εγκληματικη!
kvnstantikos167
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2017
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Αν και εφοσον.....
στην περιπτωση, που η ανθρωποτητα, οδηγηθει να ουμε, για επαναληψη σεναριων,(να ξαναπαιξει δηλαδη ΤΑ ΙΔΙΑ σεναρια, οπως και στο παρελθον), οπως το δινει να το καταλαβουμε, ο Ζαν Μποντριγιαρ στην Διαφανεια του Κακου, απο που, λετε μυστες μου, να ξεκινησει ο τριτος;;;
Και μια δευτερη ερωτησουλα...ετσι για την διαδικτυακη αλητεια, μυστες μου....
θα ειναι στην ουσια, μια συγκρουση της Δυσης με την Ανατολη;
στην περιπτωση, που η ανθρωποτητα, οδηγηθει να ουμε, για επαναληψη σεναριων,(να ξαναπαιξει δηλαδη ΤΑ ΙΔΙΑ σεναρια, οπως και στο παρελθον), οπως το δινει να το καταλαβουμε, ο Ζαν Μποντριγιαρ στην Διαφανεια του Κακου, απο που, λετε μυστες μου, να ξεκινησει ο τριτος;;;
Και μια δευτερη ερωτησουλα...ετσι για την διαδικτυακη αλητεια, μυστες μου....
θα ειναι στην ουσια, μια συγκρουση της Δυσης με την Ανατολη;
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Ο Τραμπ πληροφόρησε ότι μια σύγκρουση των ΗΠΑ με την Βορ. Κορέα είναι "absolutely possible" και ότι θα είναι μια "major, major conflict".
Ευτυχώς η Ουάσινγκτον έχει πυρηνικά καταφύγια. Να δω εμείς..
Ευτυχώς η Ουάσινγκτον έχει πυρηνικά καταφύγια. Να δω εμείς..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις