Επισκέπτης
Εντάξει δεν είναι ο μόνος που δεν έχει κινητό με φωτογραφική μηχανή.Και το δικό μου δεν έχει,ένα χαζοραδιόφωνο μόνο!!!
οποιος πιστευει οτι καθησα τοση ωρα και εγραψα ολη αυτη την ιστορια/φαντασιωση μου λεγοντας ψεμματα οτι δεν εχω φωτογραφικη στο κινητο ενω αν ηταν αληθεια θα σας ποσταρα απλως μια φωτογραφια και θα τελειωναμε πρεπει να'ναι πολυ κακοπιστος και παραδοπιστος
Εντάξει δεν είναι ο μόνος που δεν έχει κινητό με φωτογραφική μηχανή.Και το δικό μου δεν έχει,ένα χαζοραδιόφωνο μόνο!!!
ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι ελαχιστοι συναγωνιστες που δεν ειναι κομπλεξικοι και ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ και πιστευουν κατι λογικο που τους λεει ενας ανθρωπος και δεν ψαχνουν αμεσως μονο πως θα τον ακυρωσουν σαν φαντασιοπληκτο/φιδεμπορα,κτλ,κτλ...
επι της ουσιας τωρα το συγκεκριμενο μοντελο κινητου που εχω τωρα εχει μονο ενα ραδιοφωνακι της πλακας και αυτο ειναι γιατι το αγορασα επιτηδες να μην εχει κανενα αλλο feature μετα απο τα ΔΥΟ..(2 συσκευες..!!!!!!) κινητων των 500ευρω που εχω κλαψει με μαυρο δακρι οχι μονο για τα λεφτα αλλα και για ολα αυτα που ειχα μεσα και τα εχασα..(2GB φωτο+απειρες επαφες+χιλιαδες(κυριολεκτικα) μηνυματα+σημειωσεις ημερολογιου,and the list goes one.. ..!!!!) το πρωτο ηταν το Νοκια 3250 και το δευτερο Σονυ Ερικσον μοντελο του 08 το χα παρει πριν το καλοκαιρι μολις ειχε βγει αυτο το γριζο με το συρομενο κατω πορτακι και τι εγινε παρακαλω..? και τα δυο αχρηστευτηκαν απο νερο..!!! θαλασσινο και μη γιαυτο αποφασισα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε θα ξαναδωσω πανω απο 50ευρω για κινητο με features,gadgetakia,κτλ..γιαυτο οποιος διαβαζε προσεχτικα την απαντηση που εδωσα στη πολυ λογικη πρωτη ερωτηση γιατι δεν την εβγαλα φωτο απαντησα οτι ΠΡΩΤΟΝ και βασικοτερο ΔΕΝ κουβαλω το κινητο μαζι μου στη παραλια! οποτε ακομα και αν το κινητο μου ηταν το τελευταιο μοντελο iphone touchscreen,κτλ με 10μεγαπιξελ καμερα εκεινη τη στιγμη ΔΕΝ θα το ειχα μαζι..!!! τι αλλο να κανω για να γινω πιστευτος ρε πουστη μου θα παω να αγορασω μια αδιαβροχη μηχανη μιας χρησης να την εχω μαζι μου στη τσαντα θαλασσης συνεχεια μονο και μονο για αμα ξανατυχει κανα τετοιο περιστατικο τοτε ισως να με πιστεψετε... !!! ελεος πια !!!!!!!!!!!
τι συμβανει.. ?????????? εχουν περασει ακριβως 24 ωρες και δεν με εχει σχολιασει/αμφισβητησει/προσβαλει κανεις... !!!! γιατι... ???? ανησυχω... :o :<!!!!!
χαχαχαχαχαΤο ενδιαφέρον τους ξεφούσκωσε, άπαξ και δεν είχες στην κατοχή σου φωτογραφία του μονδέλου.
Έτσι είναι οι ματάκηδες.....
Το ενδιαφέρον τους ξεφούσκωσε, άπαξ και δεν είχες στην κατοχή σου φωτογραφία του μονδέλου.
Έτσι είναι οι ματάκηδες.....
ρε ψηλε
αφου γραφεις μαλακιες
τι φωτογραφηση μοντελου και παπαρια μαντολες....
χεστηκαμε....
λες και παιζει να το πηδηξουμε
Καλημέρα loxxos.
Επειδή είμαι λίγο σχετικός με το αντικείμενο (επαγγελματική φωτογράφηση) θα σου πω ότι είστε πολύ τυχεροί, τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, που παρακολουθήσατε μια τέτοιου είδους φωτογράφηση (καλοκαιρινού ιματισμού, αν κατάλαβα καλά) ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου.
Συνήθως αυτού του είδους οι φωτογραφήσεις γίνονται το φθινόπωρο ή τις "αλκυονίδες" ημέρες του χειμώνα, ή το αργότερο αρχές ανοίξεως και αυτό γιατί αφορούν τις συλλογές της επόμενης σεζόν. Πρέπει πάντα να μεσολαβεί αρκετό χρονικό διάστημα ούτως ώστε να υπάρχει χρόνος να "διορθωθούν" οι φωτογραφίες, να τυπωθούν τα φυλλάδια και να φθάσουν στους παραλήπτες (περιοδικά, καταναλωτές κ.λ.π) έγκαιρα και προπάντων πριν την έναρξη της σεζόν. Εικάζω βέβαια ότι η φωτογράφηση που παρακολουθήσατε, έγινε για τις προσωπικές ανάγκες συγκεκριμένου μοντέλου και αφορά το προσωπικό της βιβλίο προώθησης (Book).
Τώρα ας έρθουμε στις πληροφορίες που θέλεις.
Οι φωτογραφήσεις που αφορούν την σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι γίνονται συνήθως σε "ελεγχόμενους" χώρους όπως οργανωμένες πλάζ (Ακτή του ηλίου κ.λ.π), παραθαλάσσια ξενοδοχεία (Grand Resort, Cape Sounio κ.λ.π) και σε διάφορα "κτήματα" στα Μεσόγεια που διαθέτουν όμορφους κήπους και πισίνες, και πάντα κατόπιν αδείας. Πολυσύχναστα σημεία και χώροι με "ελεύθερη" πρόσβαση συνήθως αποφεύγονται για ευνόητους λόγους (υπάρχει άλλωστε πάντα ο φόβος "αντιγραφής" της κολεξιόν).
Φωτογραφήσεις για τα Book των μοντέλων που γίνονται εκτός πλατώ, μπορείς να συναντήσεις οπουδήποτε. Στην Ερμού, στον Εθνικό κήπο, στο Ζωολογικό Πάρκο, στην λαχαναγορά. Αυτό εξαρτάται από το προσωπικό στύλ του καθενός, π.χ. το τι θέλει να "προωθήσει" το μοντέλο και το τι θέλει "αποτυπώσει" ο φωτογράφος.
Ελπίζω να σε βοήθησα.