Νέα

Να θυμουνται οι Παλιοι ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Eιμαι 23 χρονων και πραγματικα εχω συγκινηθει με τις αφηγησεις σας
Δεν ηξερα πως τα πραγματα ητανε τοσο διαφορετικα τοτε, τοσο ανθρωπινα...
Συνεχιστε να μοιραζεστε μαζι μας τις αναμνησεις σας, γουσταρουμε τρελα!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δυστηχός δεν διαθέτω το ταλέντο του φίλου Ξενοφώντα για να περιγράψω τόσο καλά την ατμόσφαιρα μιας περασμένης εποχής.

Φαντάσου ή καλύτερα άκου και δες την Βίσση, εκείνης της εποχής.

Και κάνε τις όποιες συγκρίσεις

Επισκέπτης
Οι κοπέλες τότε ή μάλλον οι κυρίες γιατί περι αυτού επρόκειτο

Ἐπρόκειτο περὶ τῆς ἡλικίας ἡμῶν. Τότε ἦτο 17 ἔτη, τῶρα 45. Αὐτὸ ἐξωραΐζει τὸ παρελθόν.

Ἀντικειμενικῶς δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑπάρξῃ σύγκρισις μεταξὺ τῶν μεσηλίκων φαλαινῶν τοῦ τότε καὶ τῶν ἐν σχετικῂ ἀφθονίᾳ παρεχομένων 20ετῶν ἀνθέων τῆς σήμερον.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Ἐπρόκειτο περὶ τῆς ἡλικίας ἡμῶν. Τότε ἦτο 17 ἔτη, τῶρα 45. Αὐτὸ ἐξωραΐζει τὸ παρελθόν.

Ἀντικειμενικῶς δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ ὑπάρξῃ σύγκρισις μεταξὺ τῶν μεσηλίκων φαλαινῶν τοῦ τότε καὶ τῶν ἐν σχετικῂ ἀφθονίᾳ παρεχομένων 20ετῶν ἀνθέων τῆς σήμερον.

Ουδείς εξωραισμός.Το γαμήσι τών "μεσηλίκων φαλαινών" -κατα την κρίση σου πάντα- σαφώς και υπήρξε ανώτερο και ασύγκριτο με το γαμήσι τών 20ετών ανθέων της σήμερον.
Τα φυτά τού κήπου αντικειμενικά δεν συγκρίνονται με τα πλαστικά άνθη τών λιπασμάτων και θερμοκηπίων.
Τό σεξ δεν είναι ανθρωπομετρία.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Σαφώς και η πλειοψηφία ήταν όντως μη προσπελάσιμη για αισθητικούς λόγους. Αν μη τι άλλο παρά τα ντουζένια μας κρατούσαμε χαρακτήρα. Ωστόσο κάποιες ήταν πραγματικά ωραίες γυναίκες γιαυτό και άλλωστε άφησαν εποχή και όνομα.  Milf με τα όλα τους που θε λέγαμε σήμερα. Και η Πόπη και η Μαρίνα που ανέφερε κάποιος συναγωνιστής ( αλήθεια πως την ξέχασα), και η κυρία Καίτη και η άλλη Μαρίνα στην Χάρητος ήταν αντικειμένικά όμορφες όπως και μία Αννα στην Μιχαήλ Βόδα. Επίσης αρκετές φορές και οι αναπληρώτριες τηρούσαν υψηλές αιθσητικές προδιαγραφές.. Θυμάμαι μία Βικτωρία, έναν πραγματικό άγγελο σχεδόν 31 χρόνια μετά. Αφού όταν μπήκα και ήταν η ημέρα Σάββατο κατά τις μία το μεσημέρι ( ακόμη κι αυτό θυμάμαι) μου κόπηκε η ανάσα κι όταν βγήκα έτρεξα στο πρώτο περίπτερο (γιατί τότε δεν υπήρχαν κινητά) και έπαιρνα όλους τους καλούς φίλους να σπεύσουν και ο περιπτεράς και κάποιος που περίμενε πίσω μου να πάρει σειρά στο τηλέφωνο, είχαν μείνει κάγκελο....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ουδείς εξωραισμός.Το γαμήσι τών "μεσηλίκων φαλαινών" -κατα την κρίση σου πάντα- σαφώς και υπήρξε ανώτερο και ασύγκριτο με το γαμήσι τών 20ετών ανθέων της σήμερον.
Τα φυτά τού κήπου αντικειμενικά δεν συγκρίνονται με τα πλαστικά άνθη τών λιπασμάτων και θερμοκηπίων.
Τό σεξ δεν είναι ανθρωπομετρία.
Εύγε

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Eιμαι 23 χρονων και πραγματικα εχω συγκινηθει με τις αφηγησεις σας
Δεν ηξερα πως τα πραγματα ητανε τοσο διαφορετικα τοτε, τοσο ανθρωπινα...
Συνεχιστε να μοιραζεστε μαζι μας τις αναμνησεις σας, γουσταρουμε τρελα!
Μικρέ μου και επλίζω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι τώρα που πενηντάρησα, ευχή και κατάρα σου δίνω όπως θα έλεγα και στο γιό μου ( που δεν έχω). Κατ αρχήν να ξέρεις τι θέλεις και ζητάς από τις Κυρίες που σου προσφέρουν απλόχερα έστω και με αντίτιμο το κορμί τους, και κυρίως Σεβασμό.. και προσήνεια και γλυκύτητα.  Αν αυτό το καταφέρεις θα περάσεις πολύ όμορφα. Θα σου ανοίξουν πόρτες και δρόμοι επτασφάλιστοι και το ταξίδι αυτό θα είναι από τα πιο γλυκά της ζωής σου.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μικρέ μου και επλίζω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι τώρα που πενηντάρησα, ευχή και κατάρα σου δίνω όπως θα έλεγα και στο γιό μου ( που δεν έχω). Κατ αρχήν να ξέρεις τι θέλεις και ζητάς από τις Κυρίες που σου προσφέρουν απλόχερα έστω και με αντίτιμο το κορμί τους, και κυρίως Σεβασμό.. και προσήνεια και γλυκύτητα.  Αν αυτό το καταφέρεις θα περάσεις πολύ όμορφα. Θα σου ανοίξουν πόρτες και δρόμοι επτασφάλιστοι και το ταξίδι αυτό θα είναι από τα πιο γλυκά της ζωής σου.

Πόλύ σωστά τα λες, ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!!!!!!!

[move]Σεβασμό.. και προσήνεια και γλυκύτητα[/move]

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στην Ξανθίππης 2 γωνία με την Λιοσίων περί το 1995, 1996 δούλευε ένα κοντό Ρουμανάκι από τα πρώτα που έκαναν ακάποτο και τα έπαιρνε στην μάπα. Μετά το συνάντησα για λίγο σε αυτό της Περγάμου 1. Εκανε και τρίο με μια άλλη καυλιάρα που ήταν από Θεσσαλονίκη με κατσαρά μαλλιά. Θυμάται κανείς τα ονόματα και τι έγιναν αυτά τα σεξουαλικά όντα;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Μηπως θυμαται κανεις τις τιμες του μπουρδελου το 1985-86-87, και τις τιμες της βενζινης την αντιστοιχη εποχη?
(Θελω να κανω κατι συγκρισεις τιμων με το σημερα)

OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
777
Πόντοι
4.530
Καλησπερα φιλοι μου, θα μου επιτρεψετε να γυρισω λιγο πισω .. (σελιδες) να αναφερθω στον φιλο που ειπε για την καφετερια στο μπουρναζι με τα τηλεφωνα. Φιλε μου ενα τετραγωνο πιο κατω υπαρχει ενα σχολειο το τοτε ΙΑ Περιστεριου (περσαν κατι παιδια απο εκει  :dancing:)! Εκει φοιτουσα και οταν καναμε κοπανα και δεν πηγαιναμε για μπιλιαρδο στου Σπυρου ή για τσοντα ΛΑΟΥ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ, ΟΜΟΝΟΙΑ :rockon:  κ.λ.π πηγαιναμε για καφε εκει! Βεβαια δεν μας ειχαν πει οτι το παιχνιδι γινοταν, αλλα .. αργοτερα οταν σκοτεινιαζε λιγο! Ειχαμε πιει ... πολυ .. καφε!  :jerking: Μπας και βρουμε τιποτα! Να ενισχυσω με την σειρα μου τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων που μιλαν για σεβασμο, γλυκυτητα και γενικα να φερομαστε σε αυτες τις γυναικες καλυτερα. Νασται σιγουροι οτι εχετε να κερδισετε περισσοτερα απο νομιζετε. Ακομη κι αν το δειτε απο πλερυας καθαρα 'κερδους" απο την "συναλλαγη", θα κερδισετε πολυ περισσοτερα αν ειστε "σωστος" απο το να μπειτε σαν ταυρος σε γυαλοπωλειο και να ειστε ... αγροικοι. Να ξερετε οτι θα εκτιμηθει πολυ μα πολυ περισσοτερο ενας που θα παει ωραιος καθαρος, πλυμενος, με ωραιο στυλ να γαμησει παρα ενας βρωμικος, απλυτος, με τσαμππουκα και υφακι! Τα εχουν δει ρε παιδια ΟΛΑ! Τι να τους δειξετε? Ομως τα "καλα" παιδια  ;) παντα "εκτιμουνται" αναλογως  :tits: . Διαβαστε και κριτικες στο site, σχετικα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενα ακομα ξεχασμενο ιδρυμα το οποιοε χει κλεισει εδω και καιρο ηταν το Ιωαννινων 13, πισω απο τον σταθμο Λαρισης,εκει που στο Νο 3 και 3Α λετουργουη δυο στουντελλα.

Εκει εκδιδοταν το 1989 η Ρενα, Ελληνιδα μελαχροινη, ιδιοκτητρια της "επιχειρησης"
Πλουσιο φυσικο στηθος απιθανο service.

H πρωτη με την οποια εκανα "καρεκλατο" και "πολυθρονατο".

Πιο πριν εργαζοταν στο Αδανων (καθετη στην Λιοσιων)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μηπως θυμαται κανεις τις τιμες του μπουρδελου το 1985-86-87, και τις τιμες της βενζινης την αντιστοιχη εποχη?
(Θελω να κανω κατι συγκρισεις τιμων με το σημερα)
Το 1985 το μπουρδελο ειχε 500 εως 600 δραχμες αναλογα το ιδρυμα.
Βενζινη δεν ξερω, γιατι δεν ειχα, ουτε εχω αυτοκινητο.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ενα ακομα ξεχασμενο ιδρυμα το οποιοε χει κλεισει εδω και καιρο ηταν το Ιωαννινων 13, πισω απο τον σταθμο Λαρισης,εκει που στο Νο 3 και 3Α λετουργουη δυο στουντελλα.

Εκει εκδιδοταν το 1989 η Ρενα, Ελληνιδα μελαχροινη, ιδιοκτητρια της "επιχειρησης"
Πλουσιο φυσικο στηθος απιθανο service.

H πρωτη με την οποια εκανα "καρεκλατο" και "πολυθρονατο".

Πιο πριν εργαζοταν στο Αδανων (καθετη στην Λιοσιων)

τι να εγιναν αυτες οι γυναικες ρε γμτ????????

πρεπει να φτιαξουμε το σπιτι της πουτανας οπως υπαρχει το σπιτι του ηθοποιου, οπου εκει ολες οι παλιες καραβανες να δινουν μαθηματα στις νεες και να λειτουργη σαν βοηθεια κιολας, γιατι πολλες απο αυτες δεν θα εχουν ουτε τα προς το ζειν......

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ισως εχει αναφερθει..Μαγνησιας,οπως ανεβαινει πριν τη Φυλης,δεξια..ειχε ενα σπιτακι οπου μας εκανε μαγκες μια μπεσαλου Σαλονικια,η Λινα..κορμαρα κι ευγενης,εκτος απο σκλαβα στο κρεββατι..1988-90..Τα σεβη μου σ ολους ..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
:s&m_1:

με 300 δραχμουλες γεμιζα το παπι,κι οπου εβρισκα φωτακι,σταματουσα... ;) ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Δεδομενης της δραστηριοτητάς σου σε ορους μπουρδελοτσαρκας, της γεωγραφικης εκτασης που καλυπτουν οι τσαρκες σου, και, συνδυαστικα, των ετων εμπειριας που εχεις καταγραψει, πρεπει να εισαι σε πολυ καλη φυσικη κατασταση  :2funny: :2funny:
ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα!

Ευχαριστω και για την πληροφορια btw

(Προσπαθω να χρησιμοποιησω καποιες σταθερες, πχ τιμη ψωμιου, λιτρο βενζινης, γαλα, εισητηριο σινεμα και να συγκρινω τις τιμες των μπουρδελων διαχρονικα με αυτες τις σταθερες. Για να δω αν διατηρειται η ισορροπια του κοστους γαμησιου ως προς το γενικο εισοδημα των ανθρωπων, τοτε και τωρα )

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αφεντικό αυτό το θέμα σε παρακαλώ να το κάνεις sticky  :helpplea:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Μια ιστορια για να θυμουνται οι παλιοι και διαβαζουν οι νεοι.....
....αλλαξει και δεν υπηρχε πλεον Τζενη, οσο κι εψαξα.

[size=10pt]Κλαίω που θυμάστε ...(εγώ δεν θυμόμουν) και μου θυμίσατε πως γαμοπερνάνε τα χρόνια.[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom