Το παιχνίδι είναι στημένο.
Θέλουνε όλοι και όλες να γίνουν σαν αυτά που βλέπουν στις σειρές, που διαβάζουν στα περιοδικά και κάνουν ότι μπορούν γι αυτό.
Οι γκόμενες θέλουν τον λεφτά, τον όμορφο, αυτό με το κάμπριο τον ξερωγωτι. Οι γκόμενοι θέλουν την πιο όμορφη, που φυσικά θα φέρνει και τις παντόφλες μη γα****.
Το θέμα είναι ότι ποτέ κανείς δεν μας έμαθε πραγματικά να συμβιβαζόμαστε και να αποδεχώμαστε αυτό που έχουμε. Ο συνεχείς βομβαρδισμός για το καλύτερο αμάξι, το καλύτερο κινητό, τα καλύτερα παπά*** μάντολες. Τελείωσε. Θέλω το καλύτερο. Δεν καταλαβένω τίποτα και θέλω μόνο το καλύτερο. Δεν έχω το χρήμα? Δεν πειράζει δάνειο κάρτες, σουξου, μπιξε, δίξε. Τα πάντα θα δώσω. Και την ψυχή μου στο διάολο.
ʼρα και στο γκομενικό θέλω το καλύτερο. Δεν θέλω αυτή την "μέτρια" που δεν θα μάθω ποτέ ότι έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο, και συμαντικό, μπορώ να την έχω. Όχι, θα πάω με την νοοτροπία του Ελληνάρα του μπίκουλα στην "Θεά" που έχει βγει να βρει το "σπόνσορα" για τον επόμενο μήνα πραγματικού τροπικού μαυρίσματος Δεκέμβρη μήνα.
Και θα πάρω από τα 3 το μακρίτερο. Διότι το χρήμα και ο βήχας δεν κρίβονται.
Δεν θέλουν σχέση. Δεν θέλουν γαμ***. Θελουν να κερδίσουν. Γιατί οι νικητές πέρνουν το καλύτερο. Το φλερτ, το ψηστίρι και όλα αυτά παίθαναν. Το ερωτικό παιχνίδι είναι αμήλικτο και δεν πρόκετε ποτέ να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά. Στα παιχνίδια υπάρχουν οι νικητές και οι χαμένοι. Και οι νικητές θα πάρουν το καλύτερο.
Έγω έχω διαλέξει να μην παίξω και το λεω φόρα παρτίδα. Εσείς που παίζετε μήπως πρέπει να το σκεφτείται λίγο?
Γιατί να μην μπορεί μια κοπέλα να γουστάρει κάποιον που πέρνει το λεοφωρείο? Γιατί να μην μπορεί κάποιος να γουστάρει μια κοπέλα που δεν θα γίνει ποτέ εξώφυλο στο Playboy?
Υ.Γ.
Γράφω για μας τα "γουρούνια" για να έχουμε και αντιστάθμισμα στις πουτάνες απο Ουκρανία, Ρωσία, Ελλάδα.