Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κομπλεξισμος το να εισαι με καποιον που βγαζει το βασικο μισθο κ δεν εχει αυτοκινητο...
Μα δεν ειπα αυτο.ισα ισα το αναποδο λεω. ΔΕΝ ειναι κομπλεξισμοσ το να εισαι με καποιον που βγαζει το βασικο μισθο κ δεν εχει αυτοκινητο. αλλα οι ελληνιδες δεν το βλεπουν ετσι. Ενας με το βασικο μισθο και χωρις αυτοκινητο υπαρχει πιθανοτητα να εχει γκομενα μια ωραια ελληνιδα; οχι βεβαια. καηκε ο φουκαρας. κανα μπαζο αγαμητο και πολυ του ειναι... Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.
Καλα κουραστηκα. Γεια. Δεν οδηγει πουθενα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παντος παιδια οτι και να λεμε. το Λαντα ειναι ο ορισμος της "γκομενοπαγιδας". προκαλει ριγη στο απανταχουν γυναικειο πληθυσμο.....αφου και γυναικες που σε γνωριζουν χρονια οταν σε βλεπουν μεσα στο Λαντα......σου κοβουν την καλημερα :2funny: :2funny:
Απο τα πιο γερα αμαξια. Τανκ. Αθανατο Λαντα. Εχεις Λαντα φιλε;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε σορρυ μα οπως το εθεσες πριν το αντιθετο εβγαινε σαν νοημα...
αφου για πραγματα που δειχνουν κομπλεξισμο λεγαμε κ οχι το αναποδο...

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Το παιχνίδι είναι στημένο.
  Θέλουνε όλοι και όλες να γίνουν σαν αυτά που βλέπουν στις σειρές, που διαβάζουν στα περιοδικά και κάνουν ότι μπορούν γι αυτό.
  Οι γκόμενες θέλουν τον λεφτά, τον όμορφο, αυτό με το κάμπριο τον ξερωγωτι. Οι γκόμενοι θέλουν την πιο όμορφη, που φυσικά θα φέρνει και τις παντόφλες μη γα****.
  Το θέμα είναι ότι ποτέ κανείς δεν μας έμαθε πραγματικά να συμβιβαζόμαστε και να αποδεχώμαστε αυτό που έχουμε. Ο συνεχείς βομβαρδισμός για το καλύτερο αμάξι, το καλύτερο κινητό, τα καλύτερα παπά*** μάντολες. Τελείωσε. Θέλω το καλύτερο. Δεν καταλαβένω τίποτα και θέλω μόνο το καλύτερο. Δεν έχω το χρήμα? Δεν πειράζει δάνειο κάρτες, σουξου, μπιξε, δίξε. Τα πάντα θα δώσω. Και την ψυχή μου στο διάολο.
  ʼρα και στο γκομενικό θέλω το καλύτερο. Δεν θέλω αυτή την "μέτρια" που δεν θα μάθω ποτέ ότι έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο, και συμαντικό, μπορώ να την έχω. Όχι, θα πάω με την νοοτροπία του Ελληνάρα του μπίκουλα στην "Θεά" που έχει βγει να βρει το "σπόνσορα" για τον επόμενο μήνα πραγματικού τροπικού μαυρίσματος Δεκέμβρη μήνα.
  Και θα πάρω από τα 3 το μακρίτερο. Διότι το χρήμα και ο βήχας δεν κρίβονται.
  Δεν θέλουν σχέση. Δεν θέλουν γαμ***. Θελουν να κερδίσουν. Γιατί οι νικητές πέρνουν το καλύτερο. Το φλερτ, το ψηστίρι και όλα αυτά παίθαναν. Το ερωτικό παιχνίδι είναι αμήλικτο και δεν πρόκετε ποτέ να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά. Στα παιχνίδια υπάρχουν οι νικητές και οι χαμένοι. Και οι νικητές θα πάρουν το καλύτερο.
Έγω έχω διαλέξει να μην παίξω και το λεω φόρα παρτίδα. Εσείς που παίζετε μήπως πρέπει να το σκεφτείται λίγο?
  Γιατί να μην μπορεί μια κοπέλα να γουστάρει κάποιον που πέρνει το λεοφωρείο? Γιατί να μην μπορεί κάποιος να γουστάρει μια κοπέλα που δεν θα γίνει ποτέ εξώφυλο στο Playboy? :think:

Υ.Γ.
Γράφω για μας τα "γουρούνια" για να έχουμε και αντιστάθμισμα στις πουτάνες απο Ουκρανία, Ρωσία, Ελλάδα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ε σορρυ μα οπως το εθεσες πριν το αντιθετο εβγαινε σαν νοημα...
αφου για πραγματα που δειχνουν κομπλεξισμο λεγαμε κ οχι το αναποδο...
Δικο μου λαθος διατυπωσης. Τελος παντων, καταλαβες με τα πολλα τι εννοουσα...Απαντα μου ομως στο αλλο
Ενας με το βασικο μισθο και χωρις αυτοκινητο υπαρχει πιθανοτητα να εχει γκομενα μια ωραια ελληνιδα;

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι πιθανότητες? Ούτε με αίτηση στο Θεό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φανταζομαι πως ναι.. διοτι ξερω κ συγκεκριμενη περιπτωση που συνεβη... κ δεν μπορει να ειναι 1 περιπτωση σ ολο τον ελληνικο χωρο
δεν νομιζω πως για ολες πια μετραει το χρημα...
τωρα αν ειναι μαλαξ ομως κ γι αυτο δε βγαζει γκομενα... ειναι πιο ευκολο να πει οτι συμβαινει αυτο επειδη ειναι παιδι της εργατιας κ οχι επειδη ειναι μαλαξ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λαθος. Οι ρωσιδες που τα κανουν αυτα ειναι καθιζηματα . Αυτες τις ρωσιδες μαθαμε στην Ελλαδα και πλεον η λεξη ρωσιδα εχει ταυτιστει με τη λεξη πουτανα. Δεν ειναι ετσι ολες οι ρωσιδες. Ειναι περηφανος λαος. Και οι γυναικες στη Ρωσια μπαινουν στις σχεσεις και στο γαμο με μονο ενα κριτηριο. 'Τι θα δωσω στον αντρα μου' . Οι ελληνιδες με κριτηριο 'Τι θα παρω απο τον αντρα μου'. Πιστεψε με τα ξερω απο πρωτο χερι  αυτα.
Πουτανες και στην ψυχη ειναι οι Ουκρανες. Ειναι αδιστακτες. Για να το καταλαβεις φαντασου τες   σαν τις 'βλαχες' της ΕΣΣΔ. Τις 'επαρχιωτισες'. Καμια σχεση με τις αυθεντικες ρωσιδες

Θα συμφωνήσω ότι έχουμε συνηθίσει στις τυχοδιώκτριες που βλέπουμε στα μέρη μας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή οι γυναίκες έχουν ανώτερα κριτήρια και δε μπλέκουν με "μαλάκες"; (Χαρακτηρισμός που συνήθως δίνουν σε όσους δε τους κάνουν τα χατήρια, δηλαδή στους μη μαλάκες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχα μακαρι να ειχαμε τετοια κριτηρια...

αν παρατησει η γκομενα του τον μλακα του βασικου μισθου ομως... αυτος πολυ πιο ευκολα θα πει οτι τον παρατησε επειδη ηταν φτωχος πλην τιμιος γιατι κοιτουσε το πιο ωραια κ πιο μεγαλα κ πιο πλουσια το γκομενακι κ οχι επειδη εφταιγε αυτος.

ειναι αυτο ακριβως που ελεγα κ πριν.. ολοι μας φταινε εκτος απο τον εαυτο μας

εν τελει... οταν παψουν καποιοι ανδρες να θελουν ΜΟΝΟ να βγαλουν θεα γκομενα οπως κ να ειναι αυτοι οι ιδιοι.. ισως παψουν κ καποιες γυναικες να κοιτανε ΜΟΝΟ πορτοφολια... μαλλον δε θα γινει ποτε.. εντλεςς γκεημ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είσαι τελείως λάθος και πλανάσαι τα μάλα αν νομίζεις ότι όλοι οι άντρες κοιτάνε "μόνο να βγάλουν θεά γκόμενα". Από τη μία και οι πατσαβούρες την έχουν δει θεές, οπότε ο συλλογισμός σου μπορεί να θεωρηθεί σωστός για οποιονδήποτε πλησιάσει μία από τις πάμπολες μπαζοθεές που κυκλοφορούν με τουπέ. Στην πραγματικότητα όμως, τους άντρες που δε κοιτάζουν τις ξέκωλες ή τις -αντικειμενικά- γκομενάρες δεν τους κοιτάει καμία γιατί τους θεωρούν υποδεέστερους του γαμίκουλα μπάρμαν ή του νταή της σχολής ή της γειτονιάς.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειπα.. ΚΑΠΟΙΟΙ ανδρες! κ ΚΑΠΟΙΕΣ γυναικες
δεν ειμαι υπερ του τσουβαλιασματος εγω... ποτε δε θα λεγα ολοι κ ολες

κ γενικα συμφωνω οτι πολλες την εχουν δει καποιες.. κ πολλοι αντιστοιχα...
αλλα βρισκουν κ τα κανουν...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6

[/quote]
Απο τα πιο γερα αμαξια. Τανκ. Αθανατο Λαντα. Εχεις Λαντα φιλε;

Nα μην πω και για το στρατιωτικο του εξαδελφο το Niva...Τυφλα να εχουν τα τσεροκια! Παντως εγω που δεν οδηγω καν και αρα δεν εχω αυτοκινητο δεν αντιμετωπισα ποτε αυτο το προβλημα με γκομενες... ειται Ρωσιδες Ουκρανες κτλ η Ελληνιδες... Τα παντα ειναιο θεμα στυλ και πλασαρισματος!!!

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Todok έχει κάποιο δίκιο. Γιατί παίζει να πει η άλλη "αυτός κοιτάει μόνο πουλιά, πάμε παρακάτω". Οι μπαζοθεές όμως φίλε είναι απλά θέμα οφθαλμίατρου. Ματάκια ανοιχτά δουλεύουν καλύτερα. Οποιος/α θέλει αν βγάλει γκόμενα/ο πρέπει να κοιτάξει στο καθρεύτη και να πει: "Είμαι ένα 6/7/8 και για κάτι ανάλογο βαδίζω". Αν το 4αρι παει να χτυπισει 9 τότε, δεν θέλει και σκέψη ναι? Πρέπει να ξέρεις που σε πέρνει να πας να τα ρίξεις. Θα μου πεις ότι το 5αρι με τη μύτη πάνω από τα σύνεφα δεν πρόκετε να κάτσει σε κανένα υποδιέστερο του Brad Pitt και μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά εγώ δεν μπορώ να γυρνάω με ένα ντορβά μυαλά και να μοιράζω, μπορω?

Υ.Γ.
Λαντα Νιβα και τα μυαλά στη λάσπη. Το μόνο αμάξι που πωλήτε με συνεργείο απο εργαλία και βιβλίο οδηγειών στα ρώσικα για να φτιάξεις τα πάντα.
Στο στρατό μας είχαν δόσει ενα περιοδικό και είχε μέσα μια δοκιμή πυραύλου. Οι ρώσοι ρίξανε με πύρβαλο στο λάντα 2105 και φυσικά άντεξε. Το πίσο μισό του αυτοκινήτου ξεχώριζε ότι ήταν αυτοκίνητο.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή είναι συνήθης τακτική ότι και να γίνει αν λέμε ότι
φταίνει οι άλλοι ....
εγώ από αυτά που έχω δεί μπορώ να πώ τα εξής
μπορώ να χωρίσω τις Ελληνίδες που κυκλοφορούν αδεσποτές σε 3 κατηγορίες
5/10 είναι μυξοπαρθένες που δεν έχουν παέι με άντρα μέχρι σε μεγάλη
ηλικία και είναι κομπλεξικές λόγω αυτού του γεγονότος
4/10 έχουν παεί με αρκετούε μέχρι τα 20 οποτε μετά σαν έμπειρες πια
ξάχνουν το μαλάκα με τα λεφτα για να τις αποκαταστήσει.
1/10 είναι ακομπλεξάριστες και γαμώ τα άτομα.

οποτέ εμείς κάνουμε παρέα αποκλειστικά με την τελευταία κατηγορία.
με τις άλλες βγαίνουμε, κάνουμε διάγνωση τις ασθένειας και μετά τις αποφεύγομαι.

τώρα άμα παίζουμε μπάλλα συνέχεια σε λάθος κατηγορία τότε καπου έχουμε και εμείς ευθύνη

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αμφιβαλλεις οτι οι Ελληνιδες ειναι ετσι; Δε λεω οτι οι Ελληνες ειναι παλικαρια και μαγκες αλλα αν εχουν καποια κομπλεξικη συμπεριφορα ειναι επειδη ετσι τους εκαναν οι γυναικες.

Τελικά, η κότα έκανε το αβγό, ή το αβγό την κότα;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν νομιζω πως για ολες πια μετραει το χρημα...
Σωστά, μετράει και για τις μανάδες τους...

τωρα αν ειναι μαλαξ ομως κ γι αυτο δε βγαζει γκομενα... ειναι πιο ευκολο να πει οτι συμβαινει αυτο επειδη ειναι παιδι της εργατιας κ οχι επειδη ειναι μαλαξ...

Να μην επαναλαμβανόμαστε...Δεν έχεις χαρτούρα; "Έλα μωρέ τωρα με το μαλάκα"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν συμφωνω οτι ισχυει για ολες... δε ξερω αν σε 10 χρονια το ιδιο θα πιστευω.. αλλα τωρα δεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom