Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν νομιζω οτι προσπαθει να σε πεισει κανενας...
κ δεν ειναι ολες κ ολοι μια χαρα αλλα δεν ειναι ολες κ ολοι για πεταμα
τις ιδιες μηδενιστικες αποψεις που εχουν καποιες για τους ανδρες (οτι δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τραινο κ οσοι υπαρχουν ειναι μλκες) εχετε κ καποιοι για τις γυναικες αυτης της χωρας (οτι ειναι ολες ηλιθιες κομπλεξικες ψωναρες)
ε δεν ειναι ετσι... τι να κανουμε τωρα...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κοιτα, οπωσδηποτε σε μια χωρα με 6.000.000 γυναικες δεν θα ειναι και ολες μαλακισμενες και κομπλεξικες. Αλλα δωσε μου εσυ μια ερμηνεια για αυτην την αποψη που τη λενε παρα πολλοι, σχεδον ολοι Δεν πιστευω ειμαι ο μονος. Γιατι δηλαδη ολοι το λενε αυτο και μιλανε και για μεγαλη διαφορα με τις ξενες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα δε διαφωνω οτι υπαρχουν πολλες παρα πολλες που ειναι ετσι..
με το να τις εχουμε ολες για τετοιες διαφωνω

κ για το συγκεκριμενο περιστατικο που αναφερεσαι... ξεροντας απο δικες μου εμπειριες δεν μπορω να δεχτω οτι ηταν ολες μα ολες ανεξαιρετως κομπλεξικες! κ εσυ ησουν ο σουπερ καλος σουπερ ευγενικος σουπερ γενικα κ αυτες ηταν ψωναρες κ δεν καταδεχονταν ουτε να σου πουν ενα γεια..

απλα πιστευω οτι ο καθενας μας μεταφραζει καποια πραγματα οπως τον "βολευουν" καλυτερα... κ ειναι πιο ευκολο να μας φταινε οι αλλοι παρα να δουμε αν φταιμε κ εμεις πουθενα...
οι γυναικες μλκες ανεβαζουν μλκες κατεβαζουν τους ανδρες αν ετυχε να πεσουν σε καποια φαση της ζωης τους σε καποιον που ηταν οντως μλκας... για τους ανδρες μαλλον ισχυει κατι αντιστοιχο...
γνωμη μου...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν έχω συναντήσει καμία ελεύθερη που να μην ήταν ηλίθια και κομπλεξική ψωνάρα. Επιπλέον όλες είναι καριόλες, και ιδιαίτερα οι παρθενοπιπίτσες.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
απλα πιστευω οτι ο καθενας μας μεταφραζει καποια πραγματα οπως τον "βολευουν" καλυτερα... κ ειναι πιο ευκολο να μας φταινε οι αλλοι παρα να δουμε αν φταιμε κ εμεις πουθενα...
Που να φταιω εγω παιδακι μου; Δεν ειπα να τις γαμησω . Συμβιωσαμε για 4 μηνες. Μια καλημερα του θεου να λεγαμε μονο.
Θα μπορουσε να ερθει μια να μου πει ξερω γω : 'Γεια. δε σε θυμαμαι στο ετος μου, ποιο ετος εισαι, χρωστας πολλα κλπ' . Μου φαινονται τελειως λογικα ολα αυτα. Βγαινουν απο μονα τους σε 4 μηνες συυμβιωσης
Καλα αστο δε βγαινει πουθενα .

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν έχω συναντήσει καμία ελεύθερη που να μην ήταν ηλίθια και κομπλεξική ψωνάρα. Επιπλέον όλες είναι καριόλες, και ιδιαίτερα οι παρθενοπιπίτσες.
Σωστος. Επισης προσεχω οτι ολες οι χυμα ελληνιδες που δεν ειναι κομπλεξικες και ειναι γαμω τα ατομα, τυχαινει και ειναι χαμηλης εμφανισης.
Παντως εγω αλλο θελω να μαθω
Γιατι γιναν ετσι; Τι φταιει; Οι ξενες γιατι δε γιναν ετσι; Ακουω προτασεις

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι ελληνίδες μάλλον κακομαθημένες είναι παρά πουτάνες γιατί εαν τις συγκρίνουμε με ρωσσίδες ουκρανίδες κλπ οι τελευταίες πουλάνε κ την ψυχή τους στο διάβολο για χρήμα κ πολυτέλεια, πραγματικά δεν έχω γνωρίσει χειρότερες απ αυτές. Έχω μία παρέα οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια έχουν γαμήσει πολλές από διάφορα ρώσσικα σαιτ αρκεί να δείχνουν ότι έχουν χρήμα, κ να τους προσφέρουν τζάμπα διακοπές. Κ βέβαια αυτοί όπως κ εσύ λένε τις ελληνίδες πουτάνες, για τον απλό λόγο (που όλοι ξέρουμε αλλά δεν παραδεχόμαστε) ΔΕΝ μας κάθονται εύκολα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω εχω γνωρισει πολλες τοντοκ χοχοχο

τι να πω... μπας κ δεν αντιλαμβανομαι οτι ισχυουν σε τετοιο βαθμο αυτα που λετε επειδη ειμαι γυναικα κ στη τελικη ολοι κ ολες μου μιλανε εμενα? χαχαχαχα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ρε συ βοιδοτετοιε... δεν ειπα οτι ειναι νορμαλ να μην ερθει καμια να σου μιλησει.. απλα δεν πιστευω οτι οντως δεν ηρθε ποτε καμια ή οτι σε ολες οσες πηγες να μιλησεις εσυ σε αντιμετωπισαν καπως...
τεσπα... τοσο αλλιως ειναι η δικια μου σχολη που ολοι κανουν παρεα με ολους... :think:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες λένε οτι οι άντρες είναι μαλάκες και το παίζουν υπεράνω.
Οι άντρες λένε οτι οι γυναίκες είναι ψώνια και το παίζουν υπεράνω.
Πως γίνετε και γαμάνε άνθρωποι άγαμοι "τσάμπα" ακόμα σε αυτή τη χώρα μου προκαλεί όχι απορία ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ!!!
Πιο καλά τα 20? από τη νεύρωση που δεν αντέχω...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Οι ελληνίδες μάλλον κακομαθημένες είναι παρά πουτάνες γιατί εαν τις συγκρίνουμε με ρωσσίδες ουκρανίδες κλπ οι τελευταίες πουλάνε κ την ψυχή τους στο διάβολο για χρήμα κ πολυτέλεια, πραγματικά δεν έχω γνωρίσει χειρότερες απ αυτές. Έχω μία παρέα οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια έχουν γαμήσει πολλές από διάφορα ρώσσικα σαιτ αρκεί να δείχνουν ότι έχουν χρήμα, κ να τους προσφέρουν τζάμπα διακοπές. Κ βέβαια αυτοί όπως κ εσύ λένε τις ελληνίδες πουτάνες, για τον απλό λόγο (που όλοι ξέρουμε αλλά δεν παραδεχόμαστε) ΔΕΝ μας κάθονται εύκολα.
Λαθος. Οι ρωσιδες που τα κανουν αυτα ειναι καθιζηματα . Αυτες τις ρωσιδες μαθαμε στην Ελλαδα και πλεον η λεξη ρωσιδα εχει ταυτιστει με τη λεξη πουτανα. Δεν ειναι ετσι ολες οι ρωσιδες. Ειναι περηφανος λαος. Και οι γυναικες στη Ρωσια μπαινουν στις σχεσεις και στο γαμο με μονο ενα κριτηριο. 'Τι θα δωσω στον αντρα μου' . Οι ελληνιδες με κριτηριο 'Τι θα παρω απο τον αντρα μου'. Πιστεψε με τα ξερω απο πρωτο χερι  αυτα.
Πουτανες και στην ψυχη ειναι οι Ουκρανες. Ειναι αδιστακτες. Για να το καταλαβεις φαντασου τες  σαν τις 'βλαχες' της ΕΣΣΔ. Τις 'επαρχιωτισες'. Καμια σχεση με τις αυθεντικες ρωσιδες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λοιπον βοιδο... μοριο! χαχαχα.. θα κανεις μια λιστα με τα πραγματα που φανερωνουν τον κομπλεξισμο των ελληνιδων (αναλυτικη παρακαλω) γιατι μ ενδιαφερει τρομερα να μαθω μηπως κ ειμαι κομπλεξικη τελικα κ δεν το εχω καταλαβει ακομη :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
λοιπον βοιδο... μοριο! χαχαχα.. θα κανεις μια λιστα με τα πραγματα που φανερωνουν τον κομπλεξισμο των ελληνιδων (αναλυτικη παρακαλω) γιατι μ ενδιαφερει τρομερα να μαθω μηπως κ ειμαι κομπλεξικη τελικα κ δεν το εχω καταλαβει ακομη :2funny:
Ο βοιδομοριο  αν  βλεπει αυτο που γραφεις θα σου απαντησει.  Εγω θα σου απαντησω αν το ζητησεις σε εμενα.  :grin: :grin: :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν φτανει που ειμαι ευγενικια υπαρξη :2funny:

λοιπον οκ δεν....

λοιπον boidopoutsa :rolleyes: .. θα κανεις μια λιστα με τα πραγματα που φανερωνουν τον κομπλεξισμο των ελληνιδων (αναλυτικη παρακαλω) γιατι μ ενδιαφερει τρομερα να μαθω μηπως κ ειμαι κομπλεξικη τελικα κ δεν το εχω καταλαβει ακομη :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μου ηρθε κατι στο μυαλο. Να παντρευτεις και να περασεις ολη την υπολοιπη ζωη σου με εναν αντρα που θα βγαζει το βασικο μισθο και που δε θα εχει αυτοκινητο αλλα θα χρησιμοποιειτε τα λεωφορεια.
Θες να συνεχισω τη λιστα....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπω όμως οτι κατηγορείς με περίσσεια άνεση ουκρανές, ελληνίδες ενώ οι ρωσσίδες για σένα -εκτός από κάποια καθιζήματα- είναι περήφανες κλπ. Αν ήσουν ουκρανός ή ελληνας θα έλεγες το ιδιο?? Όσο γι αυτό "Και φιλε νεοκλη, δεν τις ειπα πουτανες τις ελληνιδες. Κομπλεξικες τις ειπα." απευθύνομαι γενικά, αφού πολλοί εδώ μέσα έτσι τις αποκαλούν, όπως κ γω πάρα πολλές φορές είτε έχω δικιο είτε άδικο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ γιατι ειναι κομπλεξικο αυτο? :rolleyes:
να σας πω αναλυτικα ειπαμε...
μπορει να τον ερωτευτεις.. δλδ να τον στειλεις επειδη βγαζει το βασικο μισθο κ δεν εχει αυτοκινητο καρντια μου? :think:

ladakia...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπω όμως οτι κατηγορείς με περίσσεια άνεση ουκρανές, ελληνίδες ενώ οι ρωσσίδες για σένα -εκτός από κάποια καθιζήματα- είναι περήφανες κλπ. Αν ήσουν ουκρανός ή ελληνας θα έλεγες το ιδιο??
Μα ετσι ειναι οι Ουκρανες γιαυτο τις λεω ετσι. Και ειμαι και ελληνας .Μητερα ελληνιδα.  Δηλαδη τις ελληνιδες γιατι δεν τις συγχωρω για τα 'λαθη' τους οπως τις ρωσιδες αφου και με αυτες ειμαι ομοεθνης. Οντως οι ρωσιδες ειναι περηφανες , οι ουκρανες πουτανες και οι ελληνιδες κομπλεξικες. Ο μεσος ορος εννοειται

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
κ γιατι ειναι κομπλεξικο αυτο? :rolleyes:
να σας πω αναλυτικα ειπαμε...
μπορει να τον ερωτευτεις.. δλδ να τον στειλεις επειδη βγαζει το βασικο μισθο κ δεν εχει αυτοκινητο καρντια μου? :think:

ladakia...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν καταλαβα αυτο που γραφεις. εξηγησε το

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κομπλεξισμος το να εισαι με καποιον που βγαζει το βασικο μισθο κ δεν εχει αυτοκινητο...

κ στη τελικη...
οι μισοι λετε οτι ειναι κομπλεξικες κ ψωναρες οι ελληνιδες γιατι ψαχνουν χορηγους! οι αλλοι μισοι τωρα λετε οτι ειναι κομπλεξικες αμα γυρισουν να κοιταξουν το απλο παιδι της εργατιας...
λοιπον αποφασιστε να ξερω που οδευω η γυναικα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom