Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Νομιζω οτι και σε αυτο το thread οπως και σε αλλα παρμοια τα παραλεμε! Παντα σε ολη την ιστορια του ανθρώπου οι γυναικες πανε με τον δυνατότερο - πλουσιότερο, ωραιοτερο, εξυπνότερο κτλ- Αλλα οπως ελεγαν και οι παλιοτεροι " μην απλωνεις το ποδι σου πιο πολυ απο εκει που φτανει το παπλωμα σου"  θυμαμαι πιο παλια εναν συμφοιτητη μου καλο παιδι αλλα ηταν λιγο ατσουμπαλος, λιγο χοντρουλης, λιγο φτωχός, γενικα ηταν λιγο λιγος. Παντα ομως γουσταρε κατι τρελλα τεκνα αθλητικα, ξανθα,που κανανε τρελλο κλαμπινγκ στην παραλιακη, με πρωτα τραπεζια στο Μερσεντες, που πηγαιναν Μυκονο κτλ. -Παντα του ελεγα ρε αγορι δεν ειναι για σενα αυτες... τι να κανουμε αντε λιγο να τις συγκινήσεις επειδη εισαι καλουλης, παιζεις και ωραια κιθαρα... βρες καμμια του στυλ σου. Οχι ελεγε ο αμετανοητος τυπος δεν μου αρεσουν αυτες... ειναι λιγες!

Ακομη περιμενει να γαμησει ο καυμενος...

αρα κοιταμε τι γκομενες μας παιρνει να παρουμε οχι τι γκομενες θα θελαμε! Αμα εισαι ενας απλος τυπος με μικρο μισθο και με παλιο αυτοκινητο πως να σου κατσει η θεα με την κορμαρα και το στητο μεγαλο βυζι... Αυτη εχει τοσα επενδυσει στα γυμναστηρια και στα κομμωτηρια και στα εσωρουχα που καπως πρεπει να τα αποσβεσει! Μαζι σας γιατι να παει? Για ενα γαμησι που μαλλον θα ειναι ομοιο με τα αλλα?

Αλλα το κοριτσακι που ειναι στα μετρα μας δεν το θελουμε, γιατι ειναι καπως... δεν εχει μεγαλη συλλογη απο στριγκ, εχει ισως λιγη κυτταριτιδα, δεν μοιαζει με τη Ταδε κτλ.

Οτα μια γυναικα επενδυει στην εμφανιση της και στο σωμα της γενικα θελει αντρα που να ειναι του ιδιου στυλ. ( τωρα ενα αυτο ειναι λεφτα, ειναι κοιλιακοι, ειναι πρωτη μουρη στα κλαμπ, αυτο ειναι αλλο θεμα! Παντως σε κατι πρεπει να ειστε καλοι...

Βεβαια υπαρχουν και οι Πατσαβουρες που νομιζουν οτι ειναι καποιες αλλα αυτες ειναι καμμενα χαρται ετσι κι αλλοιώς.

Ακομη και στα στρηπτιζαδικα και εκει υπαρχει διαχωρισμος. Θυμαμαι την Λιουντα απο το Tutti Frutti tote to 99, ηταν η πρωτη γκομενα στο μαγαζι. εκανε επιλογη με ποιον θα περασει το ΣΚ... Και κερδιζε ο καλυτερος.
Οι αλλοι μοιραζονταν τις υπολοιπες κατα σειρα αξιολογησης!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νομιζω οτι και σε αυτο το thread οπως και σε αλλα παρμοια τα παραλεμε! Παντα σε ολη την ιστορια του ανθρώπου οι γυναικες πανε με τον δυνατότερο - πλουσιότερο, ωραιοτερο, εξυπνότερο κτλ-

Τελευταία, μαθαίνουμε ότι πάνε και με τον...Αλβανότερο (όχι αδικαιολόγητα, αν διαβάσατε το πρώτο μου post στο thread)

Επισκέπτης
ο κ. Συναδελφος countVronsky τα λεει ψυχραιμα, περιεκτικα και με ρεαλισμο. Εχει πιασει πανω απο 90%. Γιατι αργησες ομως τοσο να ποσταρεις?
Επιτελους, εχει αναγνωρισθει το προβλημα (αρκετοι τα ειχαν λιγο χαμενα) και διδεται μια λυση.
Να συμπληρωσω εγω οτι και στο ευγενες αθλημα του ερωτα ισχυει ο νομος της αγορας, προσφορα και ζητηση.

QUIZ (στις μιγαδικες συναρτησεις) για οσους τα εχουν ακομα φρεσκα στο μυαλο η τα θυμουνται ακομη:
Ζητημα 1ον: Αν ο συμφοιτητης του κ. Συναδελφου countVronsky ειχε καποιο αυτοκινητο, δεν λεω κανενα Cayenne S, μια κομπρεσα (ξερετε τωρα, Mercedes Kompressor) θα εφτανε,  καθως και ενα οροφοδιαμερισμα π.χ. στην Αγια Παρασκευη, (ας μην πουμε για παραπανω), ποσες απο αυτες τις upper class γκομενες θα πηδουσε?
Για να κανω τα πραγματα πιο δραματικα και χοντροκομμενα, (και για να παρετε οπλοι καλο βαθμο στην προοδο) θεωρηστε οτι ο συμφοιτητης μοιαζει με τον χοντρο βοηθο του μητσιχωστα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν ο συμφοιτητής του κόμητα ήταν κομματόσκυλο γνωστής παράταξης και σύχναζε στα γνωστά κλαμπς δε θα είχε πρόβλημα.

Και βλέπουμε πολλές μουνάρες να έχουν "δεθεί" με ατσούμπαλους, βλάχους, άξεστους, κοιλαράδες, ακαλλιέργητους και γηραλέους. Ακόμα και οι πατσαβουρες το παίζουν πλέον γκόμενες. Οπότε το να ισχυρίζεται κανείς ότι οι γυναίκες έχουν "αξιοκρατικά" κριτήρια είναι απολύτως ουτοπικό.

Επισκέπτης
Μερικα απο τα κομματοσκυλα ειναι εξουσια.
Εχουν "δεθεί" με ατσούμπαλους, βλάχους, άξεστους κλπ. αυτα ειναι δευτερευοντα χαρακτηριστικα. Και τελικα να μην κερδισουν και αυτες κατι? Με ποιους δηλαδη επρεπε να δεθουν? με κανενα κακομοιρη?
Φιλε μου Todok για να μαθαινεις: Ο ερωτας ειναι τυφλος, δεν ειναι χαζος... (μην ανησυχεις, εγραψες καλα...)
Τελος παντων, ειμαστε εκτος θεματος και εχουμε ξεφυγει απο το θεμα του πρωτου ποστ.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Τελικα το προβλημα ειναι το ιδιο... Εαν ηταν σε γνωστη παραταξη, εαν  συχναζε στα σωστα κλαμπ, εαν ειχε, εαν ειχε...
οσον αφορα την μιγαδικη συναρτηση... Το αυτοκινητο και το διαμερισμα του Uiop αντε να εξασφαλιζε κανενα καλο κοριστσι για γαμο οχι αυτες που ονειρευόταν ο φιλος μου.
Κακα τα ψεματα ο τυπος της γκομενας την οποια ολοι βριζουμε αλλα ολοι μιλαμε για αυτην και την θελουμε ειναι ΕΝΑΣ.
Δεν θα αρχισω να λεω με ποια μοιαζει γιατι θα αρχισουμε να λεμε διαφορα.
Αλλα ειναι αυτη με το περιποιημενο φρεσκοφτιαγμενο μαλλι, τα τελειο νυχι στα χερια και ποδια, ντυμενη σεξυ αλλα οχι και πουτανε... σωμα  καλο και χωρις κυταριτιδα... φορα παντα επωνυμα σεξυ εσωρουχα και κανει και bikini wax στο μουνακι της. Ειναι η γκομενα που οταν την κυκλοφορουμε λενε οι αλλοι {ΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ} και μετα λενε {ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κτλ} Οι μουναρες που "Και βλέπουμε πολλές μουνάρες να έχουν "δεθεί" με ατσούμπαλου ς, βλάχους, άξεστους, κοιλαράδες, ακαλλιέργητ ους και γηραλέους. " φιλε Todok μαλλον ερεθιζονται απο την εξουσια... Ο καθε αντρας εχει κατι να προσφερει.
ΔΕν υπαρχουν αξιωματικα κριτηρια για το τι ειναι σωστο και τι οχι. Και ουτε γιατι σε θελει μια γυναικα.
Απλα το πραγμα που πρεπει να ξερει ενας συγχρονος αντρας ειναι ΕΝΑ
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.
ΑΥΤΑ!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πιστευω οτι ειναι υγιης ερωτικη ζωη να πηγαινεις σε μπουρδελα. Αλλα τι να κανουμε αφου οι ελληνιδες ειναι ψωναρες και δε σου καθονται; Επισης στα σπιτια δεν εχεις και το αγχος "το εκανα καλα, ενιωσε και αυτη ηδονη , γυναικειος οργασμος κλπ". Και μπορεις να ζητησεις και καποια πραγματα που αν τα πεις στην κοπελα σου  θα σε περασει για ανωμαλο (η δικια μου τουλαχιστον ). footjob

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ενας ανδρας σε ηλικια μεχρι 30-35 ετων ειναι καλο να βγαζει γκομενες επειδη ειναι <ωραιος>. Αλλα αν συνεχισει και μετα τα 40 να βγαζει γκομενες επειδη ειναι <ωραιος> τοτε ειναι κατα την γνωμη μου ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και εχω ξαναπει οτι την πουτανα δεν την πληρωνω για να την γαμισω αλλα για να φυγει αφου την γαμισω

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οσον αφορά αυτούς που έχουν λεφτά, πιστεύω ότι οι περισσότεροι
είναι μαλάκες γιατί παντρεύονται σύντομα.
Κοινώς τους κάνουν οι γυναίκες ότι θέλουν.
Πως να τα χαρείς τα λεφτά έτσι.
Super μαλάκες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ενας ανδρας σε ηλικια μεχρι 30-35 ετων ειναι καλο να βγαζει γκομενες επειδη ειναι <ωραιος>. Αλλα αν συνεχισει και μετα τα 40 να βγαζει γκομενες επειδη ειναι <ωραιος> τοτε ειναι κατα την γνωμη μου ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

ʼρα, όλοι βουρ να γίνουμε επιτυχημένοι στα 40 μας...
Οσον αφορά αυτούς που έχουν λεφτά, πιστεύω ότι οι περισσότεροι
είναι μαλάκες γιατί παντρεύονται σύντομα.
Κοινώς τους κάνουν οι γυναίκες ότι θέλουν.
Πως να τα χαρείς τα λεφτά έτσι.
Super μαλάκες.

Έλα ντε...Τί να χαρείς όταν σε τυλίγει μία, έστω και η Σκλεναρίκοβα!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω παντως γουσταρω <με τα λεφτα μου να γαμω και την κυρα μου> παρα να ξερογλυφομαι κοιτωντας να την γαμανε αλλοι. Α ρε καημενε Καρεμπε μαλακα που σε τυλιξε αυτη η ασχημη και κακογαμας τωρα την πατσαβουρα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω παντως γουσταρω <με τα λεφτα μου να γαμω και την κυρα μου> παρα να ξερογλυφομαι κοιτωντας να την γαμανε αλλοι. Α ρε καημενε Καρεμπε μαλακα που σε τυλιξε αυτη η ασχημη και κακογαμας τωρα την πατσαβουρα

Δε λέμε ότι κακογαμας, αν έχεις τη Σκλεναρίκοβα, για να μην τρελαθούμε δηλαδή...απλά, δε γαμας όσες σε κ@@νουν (και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ)...
Αφού, λοιπόν, έχεις χαρτί διαθέσιμο, γιατί να μη γαμάς όσες σε κ@@νουν και να περιοριστείς σε μία, έστω κι αν είναι μοντέλο; ʼλλωστε, σύμφωνα με τη φιλοσοσία των συμφορουμιτών, δεν κυνηγάμε τις μοντέλλες, αλλά τις κ@@ρες...

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα. Εγω πιστευω οτι το πληρωμενο sex ειναι σημερα πιο υγιες απο ποτε (ως συμπεριφορα εννοω) γιατι οι σχετικες τασεις παρουσιαζουν το εξής οξυμωρο (αν οχι οξυμωρο τουλαχιστον αποκλινουσες κατευθυνσεις):
Το σεξ εχει απενοχοποιηθει επισημως και θεωρητικα σαν συμπεριφορα, κατακλυζομαστε απο εικονες και ερεθισματα και μαθαινουμε να εξερευνουμε την σεξουαλικοτητα μας (οι παππουδες μας ηξεραν για reverse cowgirl, deep french, rimming, cim, daty και δε συμμαζευεται; Γιατι η Μata Hari ειχε την επιτυχια που ειχε πριν απο 90 χρονια; ). Παραλληλα ομως η εξαρτηση του σεξ απο αλλες συμπεριφορες (ερωτας, σχεση, στρατηγικες κοινωνικης ανελιξης) περιπλεκει το ζητημα, χαριζει στον συντηρητισμο μια εντυπωσιακη αδρανεια (και μπορει οι Ελληνιδες να ειναι μακραν πιο κομπλεξικες και μαλακισμενες αλλα πουθενα δεν υπαρχει συναινετικο σεξ μετα απο μονο μια ματια στο σουπερ μαρκετ) και ετσι καποιες σεξουαλικες συμπεριφορες που εμεις του αθληματος θεωρουμε απολυτα φυσιολογικες, αποδεκτες και λογικες να μη βρισκονται στο 'ρεπερτοριο' μιας κοπελας με την οποια δενομαστε συναισθηματικα. Αν η κοπελα δεν κανει cim θα την χωρισω; Παιρνω ενα city tour μια στο τοσο και τελειωσε η υποθεση.

Επισκέπτης
" .....(και μπορει οι Ελληνιδες να ειναι μακραν πιο κομπλεξικες και μαλακισμενες ...."
Διαφωνω μαζι σου καθετα, οριζοντια, λοξα και παραλληλα. Σε παρακαλω η να αναιρεσεις η να ανασκευασεις το παραπανω σχολιο.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τώρα εδώ που τα λέμε και δεσμευμένος να είσαι άνετα γαμάς και αλλού.
Οποιος το κάνει αυτό δε του λείπει τίποτα.
Εχει και το ένα και το άλλο.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Δε λέμε ότι κακογαμας, αν έχεις τη Σκλεναρίκοβα, για να μην τρελαθούμε δηλαδή...απλά, δε γαμας όσες σε κ@@νουν (και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ)...
Αφού, λοιπόν, έχεις χαρτί διαθέσιμο, γιατί να μη γαμάς όσες σε κ@@νουν και να περιοριστείς σε μία, έστω κι αν είναι μοντέλο; ʼλλωστε, σύμφωνα με τη φιλοσοσία των συμφορουμιτών, δεν κυνηγάμε τις μοντέλλες, αλλά τις κ@@ρες...
Ολοι νομιζω περναμε απο μια ηλικια που ερωτευομαστε, οχι οτι ειναι κακο αυτο αλλα οταν εχεις πλεον παντρευτει, εχεις και κανενα κουτσουβελο τι να κανεις ? να χωρισεις? Γιαυτο ψαχνουμε για μια ποιοτητα ειτε ειναι μοντελλα ειτε ειναι κ@@λα απλα να σε φτιαχνει και να την διωχνεις οποτε εσυ θες χωρις επακολουθα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ολοι νομιζω περναμε απο μια ηλικια που ερωτευομαστε, οχι οτι ειναι κακο αυτο αλλα οταν εχεις πλεον παντρευτει, εχεις και κανενα κουτσουβελο τι να κανεις ? να χωρισεις? Γιαυτο ψαχνουμε για μια ποιοτητα ειτε ειναι μοντελλα ειτε ειναι κ@@λα απλα να σε φτιαχνει και να την διωχνεις οποτε εσυ θες χωρις επακολουθα.

Τώρα, έχουμε φύγει πια από την ηλικία του έρωτα και βρισκόμαστε ήδη με κουτσούβελα ( πράγμα όχι άσχημο, να εξηγούμαστε), οπότε...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα, έχουμε φύγει πια από την ηλικία του έρωτα και βρισκόμαστε ήδη με κουτσούβελα

Τα παιδιά σκοτώνουν τον έρωτα. Η συμβίωση σκοτώνει τον έρωτα. Η τριβή σκοτώνει τον έρωτα. Ή μήπως όχι? Ίσως μπορεί να μας απαντήσει επ'αυτού ο Αντονιόνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom