Νέα

Aυτό λείπει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντε και για τον αντρα ας πουμε οτι μπορει να ειναι και ετσι. (θελει πολυ κουβεντα). Πως κατεληξες οτι το σεξ για την γυναικα ειναι πουτανια και απληστια? Μια αναγκη ειναι κιαυτο...
Όταν μας τα πρήζουν ότι πρέπει να αισθανθούν "σοβαρά" συναισθήματα για να μας κάτσουν ( κλασσική ατάκα ) τότε πρέπει να έχουν 1 , 2 άντε το πολύ 3 γκόμενους στη ζωή τους ( έτσι επικαλούνται πάντα αυτό τον αριθμό) .
Όταν όμως πνίγουν το κουνελάκι ασύστολά ... ε μάλλον περί πουτανιάς και απληστίας πρόκειται ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ας αρχίσουμε απο τα βασικά .
Αν ήμασταν στην Αφρική , στην εφηβεία μας θα μας έστελνε ο Μάγος της φυλής να σκοτώσουμε κανένα λιοντάρι με τα χέρια και έτσι θα μας αποδεχόταν η φυλή - κοινωνία ώς άντρες .
Στο δυτικό , σύγχρονο τρόπο ζωής ο έφηβος ονομάζεται άντρας όταν κάνει σέξ .
Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτό είναι το "λιοντάρι" της κοινωνίας .
Αυτός είναι και ο λόγος που αλλιώς "ζυγιάζεται" το σεξ για τον άντρα και αλλιώς για την γυναίκα .
Για τον άντρα είναι επιβεβαίωση του ρόλου του αλλά για την  γυναίκα απλή πουτανιά και απληστία .

Πολύ σωστή τοποθέτηση.

Η κοινωνία δημιουργεί πίεση στον άντρα να αποδείξει την ταυτότητά του μέσω του σεξ, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να το εκμεταλεύονται για να αποτελούν την προνομιούχο τάξη.

Επισκέπτης
" ...Όταν μας τα πρήζουν ότι πρέπει να αισθανθούν "σοβαρά" συναισθήματ α για να μας κάτσουν..."
Αυτο μπορει να το λενε οταν δεν γουσταρουν και πολυ καποιον, μπορει ομως να το λενε και σε ολους, οποτε τοτε ειναι Ο.Κ.

" ...  Όταν όμως πνίγουν το κουνελάκι ασύστολά ... "
αυτο ειναι μαλλον προς οφελος και των δυο φυλων! Δειξε και συ σοβαρα αισθηματα, αν ετσι το απαιτουν οι συνθηκες. Εχω σοβαρο σκοπο, βαρθηκα να ζω ετσι κλπ. Οσο πιο ασυστολα τοσο καλυτερα, και για τους δυο.

" ... ε μάλλον περί πουτανιάς και απληστίας πρόκειται ... ...."  Ε οχι και πουτανιας. Θεμα απληστιας θα υπηρχε αν ειναι ταυτοχρονα με πανω απο δυο η πανε να χαλασουν σχεσεις αλλων ζευγαριων. Το αθλημα του ζευγαρωματος ειναι ανταγωνιστικο.

Επισκέπτης
" ... Η κοινωνία δημιουργεί πίεση στον άντρα να αποδείξει την ταυτότητά του μέσω του σεξ, ..."
Οχι, η κοινωνια δημιουργει πιεση στον ανδρα να βγαζει λεφτα. Ολα τα αλλα ειναι τριτευοντα.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
283
Πόντοι
5.102
εγω πιστευω οτι πρεπει να ξεκολλησουμε απο την καραμελα που λενε ολοι οτι και καλα ο αντρας εχει το μαυλο του μονο στο σεξ!!!υπαρχουν γυναικες που ειναι χειροτερες στο ερωτικο θεμα αλλα δεν το δειχνουν οπως κανουμε εμεις!!

κι οχι δεν συμφωνω οτι η κοινωνια δημιουργει πιεση στον αντρα να βγαλει λεφτα!!ετσι πρεπει κι ετσι ειναι παντου!!βγαζεις λεφτα εισαι επιτυχημενος ,δεν βγαζεις δεν εισαι!!

και δεν θεωρω επιτυχημενο αυτον που εχει ferrari ετσι?αλλα αυτον που βγαζει 1500ευρωπαικα τον μηνα και συντηρει μια οικογενεια ανετα!!

Επισκέπτης
"  ...βγαζεις λεφτα εισαι επιτυχιμενος ,δεν βγαζεις δεν εισαι!! ...  "
Σωστος. Τοσο απλα.
"... και δεν θεωρω επιτιχυμενο αυτον που εχει ferrari ετσι ..." δυστυχως αυτος ειναι ο επιτυχημενος.
" ... αλλα αυτον που βγαζει 1500ευρωπαι κα τον μηνα και συντηρει μια οικογενεια ανετα!! ... " αυτος ειναι φουκαρας.

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι πρεπει να ξεκολλησουμε απο την καραμελα που λενε ολοι οτι και καλα ο αντρας εχει το μαυλο του μονο στο σεξ!!!υπαρχουν γυναικες που ειναι χειροτερες στο ερωτικο θεμα αλλα δεν το δειχνουν οπως κανουμε εμεις!!

κι οχι δεν συμφωνω οτι η κοινωνια δημιουργει πιεση στον αντρα να βγαλει λεφτα!!ετσι πρεπει κι ετσι ειναι παντου!!βγαζεις λεφτα εισαι επιτυχημενος ,δεν βγαζεις δεν εισαι!!

και δεν θεωρω επιτυχημενο αυτον που εχει ferrari ετσι?αλλα αυτον που βγαζει 1500ευρωπαικα τον μηνα και συντηρει μια οικογενεια ανετα!!

Και οι άντρες και οι γυναίκες το έχουν στο μυαλό τους αλλά με διαφορετικό τρόπο . Οι γυναίκες μας χειραγωγούν με αυτό .
Δεν είναι η πίεση για χρήμα πάντα σωστή ξέρεις διότι χρημα βγάζεις με πολλούς τρόπους κάνοντας και κακό ( ναρκωτικά κτλ ) Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου .
Επίσης πρέπει να σε ενημερώσω ότι με 1500 και οικογένεια είσαι πολύ αποτυχημένος σύμφωνα με το κριτήριο του κέρδους που ο ίδιος έθεσες .

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες σε θέση να κατανοήσουν τα νοήματα που θίγονται εδώ.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
283
Πόντοι
5.102
δεν εδωσα καποιο κριτηριο κερδους!!απλα δεν θεωρω οτι πρεπει σωνει και καλα να βγαζεις πολλα για να λεγεσαι επιτυχημενος!!!

τι να το κανω εγω ας πουμε αν βγαζω 3000ε το μηνα και δεν εχω επενδυσει καπου ,δεν εχω σπιτι δικο μου,εχω αμαξι 40000ευρω και μενω μονος και τα τρωω δεξια κι αριστερα?

επιτυχημενος για μενα ειναι οπως προειπα αυτος που εχει 1500ε τον μηνα,μενει στο σπιτακι του,με το αμαξακι του το απλο,τα παιδακια του και την γυναικουλα του και περναει την ζωη του χωρις να στερειται τα βασικα!!!

οσο για τους τροπους τους ασχημους που λες ναι ισχυει!!!αλλα αυτο ισχυει παντου και για παντα!!μιλαμε για φυσιολογικα πραγματα!!δεν σου πε κανεις να μην πουλας ναρκωτικα!!δεν το κανεις ομως για τους ιδιους λογους που δεν το κανω κι εγω!!

εξαλλου σαν ελληνες ξερεις οτι μας διακατεχει το συνδρομο του <<ποτε δεν αρκουμαστε σε αυτα που εχουμε!!παντα θελουμε το κατι παραπανω>>

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.649
Πόντοι
456
triferos με 1500 πως κανεις ολα αυτα που γραφεις?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
283
Πόντοι
5.102
δεν τα κανω εγω πετραντο τρελιαρη!!!τα εκανε ο πατερας μου!!και πιστευω τα πηγε καλα!!

εγω ειμαι 23 ετων φοιτητης τελειοφοιτος λογιστικης και μακαρι να εκανα τα ιδια με τον πατερα μου η εστω να ειχα την ιδια καταληξη!αλλα δεν ωλεπω και πολυ μυαλο στα νεα παιδια!!

Επισκέπτης
triferos, η εισαι αισθηματιας, ολιγαρκης η μας δουλευεις. Ενταξει, επιτυχημενος για μερικους μπορει να ειναι και υποκειμενικο.
Εγω παντως θα ηθελα να βγαζω 3,000 το μηνα, να εχω 40,000 αμαξι και να μενω μονος. Αν και πολυ αμφιβαλω οτι με τοσα λεφτα (δεν ειναι και παρα πολλα παντως, μη τα παραλεμε) θα ειμουν μονος. Θαχα δυο-τρεις διαφορες να παρευρισκονται και να συνευρισκονται. Α, δεν θα με πειραζε (αν τα ειχα) και να τα τρωω δεξια και αριστερα και πανω και κατω.
Η απληστια ειναι στην ανθρωπινη φυση. Σε μερικους ειναι σε μεγαλο βαθμο.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
283
Πόντοι
5.102
uiop συμφωνω μαζι σου!!κι εγω ισως αν ειχα τα λεφτα που λες να εκανα τα ιδια!!απλα ειπα οτι δεν θα με θεωρουσα επιτυχημενο!!

Επισκέπτης
Καλα φιλε, δεν πειραζει. Θαθελες παντως να ταχες και ας θεωρουσες μετα τον ευατο σου οτι σου κατεβαινε εκεινη τη στιγμη...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
Επανερχομαι στο θεμα.

Για αλλον μια σωστη ερωτικη ζωη ειναι να πηδαει μια φορα το 6μηνο για αλλον να πηδαει 3 διαφορετικες γυναικες μεσα στην ημερα. Αρα το τι ειναι μια σψστη σεξουαλικη  ζωή ειναι υποκειμενικό.

γιατι παμε στα μπουρδελα εχει αναλυθει ήδη (αλλος παει για χαβαλε αλλος επειδη το φλοκι εχει χτυπήσει εγκεφαλο, αλλος επειδη βρισκεται σε μια φαση της ζωης του που δεν μπορει να εχει σταθερη σχεση, αλλος επειδη του περισσευουν λεφτα).

το να γινει συνηθεια ισως ειναι κακο. Αλλος θα πει απο το να καπνιζω 2 πακετα την ημερα (5Χ30=150?) παω 3 στουντιο το μηνα (και εχω και την υγεια μου), αλλος απο το να τα τρωω στην παρνηθα τα τρωω στα cg, αλλος ......

ο καθενας τη ζωη του τη ζει οπως θελει!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Συναγωνιστες συμφωνω σε ολα ποτε η Σονια ή η καθε Σονια δεν προκειται να σε γαμησει. Πληρωνεις παιρνες αυτο που θελεις λες και καμμια μαλακια και τελος. Πεστε τωρα ειλικρινα ολοι σας υπαρχει κανεις αναμεσα μας που δεν τον εχει "γαμησει" μια γκομενα? Την γαμας 1 ωρα και σε σκιζει για τις υπολοιπες 23 ασε δε αμα κανεις και το λαθος και την παντρευτεις εκει ειναι μεγαλυτερο το γελιο

Σε άλλο thread, βλέπουμε ότι παντρεύονται Αλβανούς...

" ... Η κοινωνία δημιουργεί πίεση στον άντρα να αποδείξει την ταυτότητά του μέσω του σεξ, ..."
Οχι, η κοινωνια δημιουργει πιεση στον ανδρα να βγαζει λεφτα. Ολα τα αλλα ειναι τριτευοντα.

Λεφτά και μόνο λεφτά...Έχεις λεφτά; "Τί καλός κύριος..."  δεν έχεις λεφτά "Έλα μωρέ με τον παλιομαλάκα..."

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96
δεν τα κανω εγω πετραντο τρελιαρη!!!τα εκανε ο πατερας μου!!και πιστευω τα πηγε καλα!!
εγω ειμαι 23 ετων φοιτητης τελειοφοιτος λογιστικης και μακαρι να εκανα τα ιδια με τον πατερα μου η εστω να ειχα την ιδια καταληξη!αλλα δεν ωλεπω και πολυ μυαλο στα νεα παιδια!!

Φιλε μου σορρυ αλλα με 1500? ΣΗΜΕΡΑ μια οικογενεια με ενα παιδι που δεν παει σχολειο και χωρις ενοικιο μονο φως-νερο-τηλεφωνο-2 κινητα-βενζινες κανα ρουχαλάκι και φαι και ΧΩΡΙΣ εξοδους τα εφαγε τα 1500?. Τωρα αν παιρνεις 1500? με τιμες του 1985-1990 (το 90 η βενζινη εκανε 85δρχ εβαλαν το φορο και πήγε 120δρχ και μετα κανα 200δρχ  σημερα εχει 340δρχ και αν δεν ειχαμε μπει στο ευρω θα εκανε 100δρχ το΄λίτρο) αλλαζει το πραγμα!

Οσο για αυτό

Λεφτά και μόνο λεφτά...Έχεις λεφτά; "Τί καλός κύριος..."  δεν έχεις λεφτά "Έλα μωρέ με τον παλιομαλάκα ..."

ισως πια εχουμε φτασει σε ενα σημειο να ειμαστε όλοι ιδιοι οποτε οι γυναικες σου λενε "ολει ιδιοι ειναι οποτε ας βρω εγω το καλό πορτοφόλι"

ΥΓ Μηπως καπου και εμεις κομπλεξαριζόματε οταν ειμαστε αφραγκοι????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

ισως πια εχουμε φτασει σε ενα σημειο να ειμαστε όλοι ιδιοι οποτε οι γυναικες σου λενε "ολει ιδιοι ειναι οποτε ας βρω εγω το καλό πορτοφόλι"

ΥΓ Μηπως καπου και εμεις κομπλεξαριζόματε οταν ειμαστε αφραγκοι????

Παίζει δυνατά το σενάριο, οπότε αφήνουμε ΟΛΟ το γήπεδο στους έχοντες λίγο, έστω, χρήμα...

Επισκέπτης
fleshforfantasy wrote:
" ... Λεφτά και μόνο λεφτά...Έχεις λεφτά; "Τί καλός κύριος..."  δεν έχεις λεφτά "Έλα μωρέ με τον παλιομαλάκα ..." ..."
Η σκληρη πραγματικοτητα, πεστα μεγαλε.

troueno: " ... ισως πια εχουμε φτασει σε ενα σημειο να ειμαστε όλοι ιδιοι οποτε οι γυναικες σου λενε "ολει ιδιοι ειναι οποτε ας βρω εγω το καλό πορτοφόλι.... "
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Το κριτιριο για την επιτυχια ομως ειναι κοινο. (χρημα η καποια μορφη εξουσιας, πχ καθηγητης, αφεντικο, κλπ)
Κοινο ειναι και το κινητρο για τις γυναικες και αναλογα με το τι μπορει να πετυχει καποια συναπτει και την αναλογη σχεση, μεχρι να βρει καλυτερη.

troueno: "...  ΥΓ Μηπως καπου και εμεις κομπλεξαριζόματε οταν ειμαστε αφραγκοι????  ..."
Ε, λιγακι..., καμμια φορα, ισως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom