COLOTRYPEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δε θα παρω δε τα εχω καλα με τα καπυ φιδεμπορακο
Στα 38; ΚΑΠΗ;
δε θα παρω δε τα εχω καλα με τα καπυ φιδεμπορακο
βαλε συν 20 δε ξανασχολουμαι και δε με ενδιαφερει καθολου το τι κανειςΣτα 38; ΚΑΠΗ;
...παντως αν εισαι εσυ εισ' αστερι...
βαλε συν 20 δε ξανασχολουμαι και δε με ενδιαφερει καθολου το τι κανεις
...ελινα μια που εισαι και γυναικα δεν μας ειπες τη γνωμη σου για την ταμπακιερα του τοπικ ,σ αρεσει η οχι...?βαλε συν 20 δε ξανασχολουμαι και δε με ενδιαφερει καθολου το τι κανεις
...ελινα μια που εισαι και γυναικα δεν μας ειπες τη γνωμη σου για την ταμπακιερα του τοπικ ,σ αρεσει η οχι...?
κανενα καταστατικο δεν απαγορευει να υπαρχουν και γυναικες ως μελη φιδεμπορα!Δεν θα απαντήσει αν της αρέσει το γλειφομούνι αν δεν ξεκαθαρίσει τελικά αν ο κωλοτρυπανιστης είναι και ο ποδολάγνος ταυτόχρονα.
Μέχρι να διαλευκανθεί το μυστήριο μην περιμένετε οποιαδήποτε σοβαρή τοποθετηση από την ελίνα.
Η οποία τι είναι; και τι δουλειά έχει εδώ μέσα;
Αν είσαι πουτάνα μην ντρέπεσαι. Πες το με ένα φιλί. Θα δείξουμε κατανόηση.
κανενα καταστατικο δεν απαγορευει να υπαρχουν και γυναικες ως μελη φιδεμπορα!
αλλα στην εποχη σου οι γυναικες δεν ειχαν καν δικαιωμα ψηφου!
πως να το ξερεις λοιπον;
αλλα στην εποχη σου οι γυναικες δεν ειχαν ουτε δικαιωμα ψηφου!πως να το ξερεις αυτο;
...εχει και δουλειες η κοπελα με μας τα ρεμαλια θ' ασχολειται...?Το γραψες 2 φορές για να το εμπεδώσεις;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
ερχεστε ολες απο το κοσμο αφου σας εχει κανει μαθηματα "εξυπναδας" ο λοπεζ?
...δηλαδη πως πεφτουν τα κοτοπουλα ? ετσι για να ξερουμε...τις ριχνει τις γκομενες απο το ιντερνετ σαν τα κοτοπουλα.....
Προσεξτε τον μπας και μαθετε τιποτα ρε γατακια.
...δηλαδη πως πεφτουν τα κοτοπουλα ? ετσι για να ξερουμε...
τυπε οπου βλεπεις λοπεζ να την κανεις .δεν υπαρχει περιπτωση να γαμησεις με τιποτα
...οχι βεβαια αλλα αν ηταν οι γκομενες κοτοπουλα θα χαμε λυσει το προβλημα...Γιατι ρωτάς??? εχεις σκοπο να την πέσεις σε κανα κοτέτσι?
τυπε εγω σε δυο γκομενακια την επεσα και μου της εφαγε....
αντε να χαθεις ρε μοναχοφαι