Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ρωτηστε τον λαγουδακη ο μοναδικος που ξερει καλυτερα σε αυτα !
...αυτο ειναι το ζητουμενο ,αν εισαι μερακλης...
καλως ορισες ποδολαγνε!dirty lover
Είσαι πολυ μερακλαντάν... γουστάρεις και τη νουτέλα;
καλως ορισες ποδολαγνε!
...αν ειναι ωραια η γκομενα φιλε ,και η κλανια της βαλσαμο που λενε ,αλλα πρεπει να το χεις ,αμα εισαι ξενερι αστο καλλυτερα...dirty lover
Είσαι πολυ μερακλαντάν... γουστάρεις και τη νουτέλα;
οπως λεμε σουσαμι ανοιξε; υπαρχει μια εντονη φημη πως εισαι ο ποδολαγνος!Καλώς σε βρήκα αρχόντισσα.
Αλλά σφάλλεις. Δεν είμαι ο ποδολάγνος. Είμαι παλιό μέλος που είχα καιρό να μπω στο σάιτ. Το παλιότερο νικ μου ήταν sousami. Εχασα τους κωδικούς μου κι έφτιαξα άλλο νικ.
εσύ ποιά να 'σαι άραγεοπως λεμε σουσαμι ανοιξε; υπαρχει μια εντονη φημη πως εισαι ο ποδολαγνος!
Αυτά έχουν αρχίσει εδώ μέσα.....??? Κλώνους του κλώνου...............οπως λεμε σουσαμι ανοιξε; υπαρχει μια εντονη φημη πως εισαι ο ποδολαγνος!
οπως λεμε σουσαμι ανοιξε; υπαρχει μια εντονη φημη πως εισαι ο ποδολαγνος!
ω ναι και εγω ειμαι αστροναυτης!όχι όπως λέμε "σουσάμι άνοιξε".... όπως λέμε "αν έχει σουσάμι το κουλούρι"!
Εγώ δεν έχω καύλες με τα πόδια των γυναικών. Όπως φαίνεται και από το παλαιότερο νικ μου, καυλώνω με τα πεταχτά γυναικεία κωλαράκια!
ω ναι και εγω ειμαι αστροναυτης!
καλημερα οχι και να μας δουλευουν αντρες εδω μεσα να μην υποτιμανε τη νοημοσυνη μας!καλημέρα, σούπερ είναι άμα ξέρει κανείς να το κάνει.....
καλημέρα, σούπερ είναι άμα ξέρει κανείς να το κάνει.....
ξερεις πολυ καλα ποια ειναι!Καλώς την... Εσύ μάτια μου είσαι πεταλούδα της νύχτας ή έχω πολύ καιρό να γαμήσω;
ξερεις πολυ καλα ποια ειναι!
ξερεις πολυ καλα ποια ειΜαι!
φιδεμπορα αυτα δε παιρνανε σε μενα!αστα σε καμια κοπελιτσα!Εσύ πόσα παίρνεις; Πολλή ζήλεια βλέπω!
το ωραιο ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι εξυπνηφιδεμπορα αυτα δε παιρνανε σε μενα!αστα σε καμια κοπελιτσα!
κατα εσενα μπορει οχι κατα αλλους ειμαι!το ωραιο ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι εξυπνη
...ελινα η φωτο που εχεις στο αβαταρ σου εισαι εσυ...?φιδεμπορα αυτα δε παιρνανε σε μενα!αστα σε καμια κοπελιτσα!