COLOTRYPEUR
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιδεμπορα αυτα δε παιρνανε σε μενα!αστα σε καμια κοπελιτσα!
Είσαι γκράννυ;
φιδεμπορα αυτα δε παιρνανε σε μενα!αστα σε καμια κοπελιτσα!
φιδεμπορα πηγαινε καμια βολτα απο το μεταξι να αγορασεις κανα φιδι παππου και ασε με εμενα!δε θα περναγε ετσι που κρυφτηκες στη φωλιτσα σου!Είσαι γκράννυ;
Καλώς την... Εσύ μάτια μου είσαι πεταλούδα της νύχτας ή έχω πολύ καιρό να γαμήσω;
Είσαι γκράννυ;
εσυ με εχεις δει και λες πως ειμαι;τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ρε τυπαρες!Χοντρούλα είναι τύπε!
το ωραιο ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι εξυπνη
Καλώς την... Εσύ μάτια μου είσαι πεταλούδα της νύχτας ή έχω πολύ καιρό να γαμήσω;
φιδεμπορα πηγαινε καμια βολτα απο το μεταξι να αγορασεις κανα φιδι παππου και ασε με εμενα!δε θα περναγε ετσι που κρυφτηκες στη φωλιτσα σου!
είμαι την μέρας κυρίως να σου πώ.
να παρει χαμπουρκερ?Το ξέρεις καλά βλέπω το Μετάξι. Που κάνεις πιάτσα να σε επισκεφτούμε;
Κι άμα είσαι και χοντρούλα, μια χαρά! Θα σου δώσω κάτι παραπάνω από το δεκάρικο!
εχει και καλες και μετριες κριτικες.Τωρα το είδα. Μάιστα. Υπόψιιιινν!! Όμορφο κωλαράκι έχεις.
ελπιζω να θεραπευτηκες παππου στη τριτη ηλικια δυσκολα περνανε οι μολυνσεις!Το ξέρεις καλά βλέπω το Μετάξι. Που κάνεις πιάτσα να σε επισκεφτούμε;
Κι άμα είσαι και χοντρούλα, μια χαρά! Θα σου δώσω κάτι παραπάνω από το δεκάρικο!
να παρει χαμπουρκερ?
ελπιζω να θεραπευτηκες παππου στη τριτη ηλικια δυσκολα περνανε οι μολυνσεις!
ερχεστε ολες απο το κοσμο αφου σας εχει κανει μαθηματα "εξυπναδας" ο λοπεζ?ελπιζω να θεραπευτηκες παππου στη τριτη ηλικια δυσκολα περνανε οι μολυνσεις!
εσυ με εχεις δει και λες πως ειμαι;τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ρε τυπαρες!
δε θα παρω δε τα εχω καλα με τα καπυ φιδεμπορακοΈλα στον παππού!
Θα σε κάνω να αναστενάξεις.
σε καθε φορουμ βγαινει ο καθε βλακας και λεει οτι του καπνισει!αυτο εχει η ανωνυμια!μαλλον εισαι φαντασιοπληκτος πολυ!Εννοείται… και όχι μόνο εγώ, πολλοί σε ξέρουν!!! ;)
...παντως αν εισαι εσυ εισ' αστερι......ελινα η φωτο που εχεις στο αβαταρ σου εισαι εσυ...?