Αντίδραση
Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε μικρή πούτσα:
την ειχα πετυχει παλια σε ενα κλαμπακι με μια φιλη της ξυλαγκουρο και 3 μαλακακιδες σαν τον βλαροκ και τον προμοτορα που τους επεφταν τα σαλια οταν τη κοιταγαν αλλα καμαρωναν και τα σκερπανια οτι ειναι στη παρεα με την ηλιαννα.
Η ηλιαννα με τον αερα της ντιβας οτι ολοι μπροστα της ειναι κατωτεροι μεχρι και μπαρμαν και πορτιεριδες πηγαιναν και γλειφομουνιαζαν,οι μαλακακιδες ηταν αγγουρια και φευγοντας το βραδι χειροκινητα θα το πηγαιναν μαρουλι.
Μου λεγε ο φιλος μου θα χωθεις και του λεω οταν μια γκομενα δεχεται απειρες προκλήσεις εχει βαρεσει αμανε οποτε δεν θα μπω στη μαζα,να ηταν αλλιως οι καταστασεις θα χωνομουν ουτε με γλοιωδεις καταστασεις ουτε με τιποτα,απλα θα κοιταγα να της καψω το μυαλο.
Απαξίωσες την Ηλιάνα Παπαγεωργιου τύπε?
Θεούλης.
Ηταν η ιδια εποχη που σε γλυκοκοιταζε η Αχτσιογλου?
Καμία σχεση οι δυο μεταξι τους,η εφη απλη σοβαρη μορφωμενη χωρις να το παίζει ντιβα κλπ,ενω η ηλιαννα ειναι ενα κακομαθημενο ψωνακι.
Δεν ηταν ιδια εποχη υπηρχε διαφορα κανα 3χρονια
bravo ρε ζανούλη, αν και "μικρούλης" κράτησες επίπεδο...
πως τις απαξιώνεις ρε τις ντίβες !! καμάρι του μπου...
προμοτορα παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο.
Πες οτι η ηλιαννα ηταν μονη της σε ενα μπαρ και μπαιναμε εγω και εσυ στο μπαρ,πρωτη εντυπωση εγω 31 1.80 γυμνασμενος με χρονια στις πολεμικες τεχνες,εσυ 45 ετων 1.68 ψιλοχοντρουλης.
Περα απο την εμφανιση παμε καθομαστε διπλα της,εσυ να την κοιτας σαν χανος ενω εγω να απαξιω,εν συνεχεια εσυ ως λεφτας που λες οτι εισαι θα αρχισεις τα κερασματα κλπ εγω ομως χωρις κομπλεξ θα παω κοντα της και θα την αρχιζα στο τρολοπαιχνιδο,θα τις ελεγα κατι μου θυμιζεις αλλα δεν σε θυμαμαι ποια εισαι,θα μου λεγε δεν με ξερεις?οχι θα τις ελεγα δεν θυμαμαι,είμαι η ηλιαννα η γνωστη παρουσιαστρια,πως γίνεται να εισαι γνωστη και να μην σε ξερω,θα μου πει δεν θα κοιτας τηλεοραση,θα τις ελεγα κοιταω αλλα ποτε πανω απο 10 λεπτα,σπαταλαω χρονο σε αλλα πιο ενδιαφεροντα πραγματα,θα μου πει ποια πραγματα,θα τις ελεγα οτι γυμναζω σωματικη και ψυχικη και σεξουαλικη υγεια εσυ θα τις ελεγα μονο με τη τηλεοραση ασχολεισαι?
Θα μου λεγε μπιρι μπιρι θα τις ελεγα την πραγματικη ζωη δεν την εχεις ζησει,θα μου λεγε πως και τι ?θα τις ελεγα
ελα μια μερα στο χωριο να βιωσεις τη περιπετεια και πως ειναι να ζεις πραγματικα,το τηλεφωνο μου σε ενα χαρτακι και σε 10 λεπτα το πολυ θα εχω φυγει λεγοντας ξανα πες μου εισαι η ηλιαννα πως??ταδε,θα τα ξαναπουμε.
Ο προμοτορας τωρα θα λεει του μπαρμαν κερασε την μια σαμπανια απο μενα ο μπαρμαν δινει τη σαμπανια κλπ παει εκει ο προμο γεια σου ηλιαννα εισαι πολυ ομορφη κοιταω συνεχεια της εκπομπες σου ειμαι μεγαλος φαν σου,η ηλιαννα θα λεει απο μεσα της ωραιος μαλακακος τουτος εδω.
Αυτη ειναι η διαφορα μας