Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ποσο "παροπλισμενος" ειναι καποιος σαρανταρης σημερα εξαρτατε απο τον ιδιο. Ειναι πρωτιστως θεμα διαθεσης και μετα εχει να κανει με τον τροπο ζωης. Προσωπικα ακομα δεν ξερω τι θελω απο τη ζωη και αυτο με κραταει ζωντανο και νεο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
δίκιο έχεις.. και σύ ρε μεγάλε γιατί δεν το πέρνεις το κορίτσι?
Την μαλακία (γάμος) την κάνεις μια φορά και αν την κάνεις είναι μόνο για να κάνεις παιδιά.Απο κει και πέρα δεν υπάρχει άλλος λόγος κατά την γνώμη μου για γάμο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Την έχω 2 χρόνια τώρα και αρχίζει κει μου ζητάει γάμους παιδιά και μαλακίες.

σαν δεν ντρεπεται το παλιοκοριτσο!
δεν με λες εσυ της το ξεκαθαρισες απ την αρχη οτι ο γαμος ειναι μισσιον ιμποσιμπλ? ή απλα φανταζοσουν οτι θα περναγε χαλαραααα τον καιρο της μαζι σου στα 28 της χωρις νοημα κ ουσια.. κ δεν θα ηθελε να κανει οικογενεια...

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
σαν δεν ντρεπεται το παλιοκοριτσο!
δεν με λες εσυ της το ξεκαθαρισες απ την αρχη οτι ο γαμος ειναι μισσιον ιμποσιμπλ? ή απλα φανταζοσουν οτι θα περναγε χαλαραααα τον καιρο της μαζι σου στα 28 της χωρις νοημα κ ουσια.. κ δεν θα ηθελε να κανει οικογενεια...
Και βέβαια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οπα οπα με την σχεση σου εισαι 2 χρονακια και σου ζηταει γαμο???
αναλογα και την ηλικια.....απο μια ηλικια και μετα δηλ π.χ αν εγω στα 30 εχω με μια 28αρα σχεση μια 5αετια(μηπως ειπα πολυ?) ειναι λογικο στα 33 να μου ζητησει γαμο...αν βεβαια ειμαστε εξασφαλισμενοι απο δουλειες κλπ.....αν εγω την χωρισω που θα ξαναβρει μια σωστη σχεση? ποσος καιρος (χρονακια δηλ) θα πρεπει να περασουν για να δει οτι δενει το γλυκο για να κανει και το μεγαλο βημα????οποτε το αποτελεσμα?περασανε τα χρονια.....μα εγω επιτελους ποτε θα γινω μανα? (αυτο το ξεχασατε?)
κοιτανε και φιλες -συμαθητριες -κολητες-ξαδερφες παντρεμενες και........αρχιζουνε τα μητρικα.....

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
οπα οπα με την σχεση σου εισαι 2 χρονακια και σου ζηταει γαμο???
αναλογα και την ηλικια.....απο μια ηλικια και μετα δηλ π.χ αν εγω στα 30 εχω με μια 28αρα σχεση μια 5αετια(μηπως ειπα πολυ?) ειναι λογικο στα 33 να μου ζητησει γαμο...αν βεβαια ειμαστε εξασφαλισμενοι απο δουλειες κλπ.....αν εγω την χωρισω που θα ξαναβρει μια σωστη σχεση? ποσος καιρος (χρονακια δηλ) θα πρεπει να περασουν για να δει οτι δενει το γλυκο για να κανει και το μεγαλο βημα????οποτε το αποτελεσμα?περασανε τα χρονια.....μα εγω επιτελους ποτε θα γινω μανα? (αυτο το ξεχασατε?)
κοιτανε και φιλες -συμαθητριες -κολητες-ξαδερφες παντρεμενες και........αρχιζουνε τα μητρικα.....
Ίσως δεν με κατάλαβες εγώ ξηγήθηκα από την αρχή ότι δεν είμαι για τέτοια και αν θέλει ας κάτσει μαζί μου όσο νοιώθει καλά.Από κει και πέρα η απόφαση δική της.Επειδή όμως περνάει πολύ καλά φυσικά τα θέλει όλα.Ε εγώ δεν τσιμπάω άσε που η γκρίνια + τον χρόνο σκοτώνει την σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom