Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ίσως δεν με κατάλαβες εγώ ξηγήθηκα από την αρχή ότι δεν είμαι για τέτοια και αν θέλει ας κάτσει μαζί μου όσο νοιώθει καλά.Από κει και πέρα η απόφαση δική της.Επειδή όμως περνάει πολύ καλά φυσικά τα θέλει όλα.Ε εγώ δεν τσιμπάω άσε που η γκρίνια + τον χρόνο σκοτώνει την σχέση.

τα χεις τα δικια σου παλικαρι ...ολα τα δικια σου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ίσως δεν με κατάλαβες εγώ ξηγήθηκα από την αρχή ότι δεν είμαι για τέτοια και αν θέλει ας κάτσει μαζί μου όσο νοιώθει καλά.Από κει και πέρα η απόφαση δική της.Επειδή όμως περνάει πολύ καλά φυσικά τα θέλει όλα.Ε εγώ δεν τσιμπάω άσε που η γκρίνια + τον χρόνο σκοτώνει την σχέση.
ΟΚ καταλαβα! αν φιλε μου εισαι και ησουν ξεκαθαρος απο την αρχη τοτε το προβλημα ειναι δικο της!!
αυτο που ειπες για ....γκρινια+χρονο πολυ σοφο και σωστο!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
η πικρή αλήθεια είναι ότι αισθάνομε τό αίσθημα τής απόριψης από 20ρες μεχρι 30ρες πράμα πού μερικές φορές μέ στεναχωρεί,πράμα πού δέν συνέβαινε στα 30 μου..καί κάτι συμμαθήτριες καί φίλες πού έχω ...καλά κορίτσια αλλά μέχρι εκεί..εντελώς μπάζα...γιά κανένα καφέ η καμμιά κοινωνική εκδήλωση..καί καμμια καλοδιατηρημένη νά υπάρχει θάνε παντρεμένη μέ παιδιά..
στά στρίπ κλαμπ μόλισ μπούμε μάς τήν πέφτουν σέ μας πρώτα γιά ποτό κλπ...είμαστε σέ ηλικία δαγκώματος..πιθανότητες γιά φράγκα κλπ..όπωσ καί στά κολομπαρα όποτε πάω σπάνια κυρίωσ στάκολόμπαρα σχεδόν ποτέ
στίς καφετέριες άντε νά κάνεις καμάκι σε 25ρα μέτρια..μάλλον περιγελοι θά γίνουμε..
κανένα ταξίδι σέ καμμιά ταιλάνδη μάς έμεινε ,καί ..καμμιά 30ρα μεθυσμένη αγγλίδα...καί αυτή εάν βρεθεί..
καί νάσε καί ανύπαντρος καί νά ψάχνεις καί καμμιά γυναίκα τής προκοπής μέ όλα αυτά πού γραφω..τί νά πώ είμαι απογοτευμένος...
έτσι δέν ειναι??η περίπου έτσι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εδω οι αλλοι κοπρονι δηλωνουν οτι πορτοκαλιες κ μανταρινιες παντου... κ δεν καθονται ησυχοι οι τσαχπινογαργαλιαρηδες 40αρηδες *P
μηπως κανεις κατι λαθος? μηπως σ εχει παρει τοσο απο κατω κ αυτο βγαινει προς τα εξω? *P

μπαι δε γουει τις 30-35 δεν τις κοιτας δλδ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω 40 θα γίνω σε λίγα χρόνια και με πειράζει που τα πιπινακια δε με εχουν στη λίστα τους. Γαμω την ατυχια μου γαμω

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
η πικρή αλήθεια είναι ότι αισθάνομε τό αίσθημα τής απόριψης από 20ρες μεχρι 30ρες πράμα πού μερικές φορές μέ στεναχωρεί,πράμα πού δέν συνέβαινε στα 30 μου..καί κάτι συμμαθήτριες καί φίλες πού έχω ...καλά κορίτσια αλλά μέχρι εκεί..εντελώς μπάζα...γιά κανένα καφέ η καμμιά κοινωνική εκδήλωση..καί καμμια καλοδιατηρημένη νά υπάρχει θάνε παντρεμένη μέ παιδιά..
στά στρίπ κλαμπ μόλισ μπούμε μάς τήν πέφτουν σέ μας πρώτα γιά ποτό κλπ...είμαστε σέ ηλικία δαγκώματος..πιθανότητες γιά φράγκα κλπ..όπωσ καί στά κολομπαρα όποτε πάω σπάνια κυρίωσ στάκολόμπαρα σχεδόν ποτέ
στίς καφετέριες άντε νά κάνεις καμάκι σε 25ρα μέτρια..μάλλον περιγελοι θά γίνουμε..
κανένα ταξίδι σέ καμμιά ταιλάνδη μάς έμεινε ,καί ..καμμιά 30ρα μεθυσμένη αγγλίδα...καί αυτή εάν βρεθεί..
καί νάσε καί ανύπαντρος καί νά ψάχνεις καί καμμιά γυναίκα τής προκοπής μέ όλα αυτά πού γραφω..τί νά πώ είμαι απογοτευμένος...
έτσι δέν ειναι??η περίπου έτσι
Πλάκα μου κάνεις? Πιστεύω πως απλώς σε έχει πάρει από κάτω.Στην εποχή μας που οι εικοσάρηδες ασχολουνται όλη την μέρα με το internet και που μένουν με τους γονείς τους έγινε η θάλασσα γιαούρτι.Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου ντύσου λίγο καλύτερα φιάξε την ψυχολογία σου και όλα θα έρθουν...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παλι μονο αυτες κοιταω  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

μικρο παιδι αντι να κοιτας τα πιπινια???

παντως εγω το θεωρω κ λιγο σαχλο να βλεπω 40 κ πιο μεγαλους να κοιτανε μονο γυναικες απο 25 κ κατω? δλδ ελεος... μεγαλωσατε μου θελετε κ μικρουλες :P :P

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μικρο παιδι αντι να κοιτας τα πιπινια???

παντως εγω το θεωρω κ λιγο σαχλο να βλεπω 40 κ πιο μεγαλους να κοιτανε μονο γυναικες απο 25 κ κατω? δλδ ελεος... μεγαλωσατε μου θελετε κ μικρουλες :P :P
βλέπετε πού έχω δικηο

Επισκέπτης
Πλάκα μου κάνεις? Πιστεύω πως απλώς σε έχει πάρει από κάτω.Στην εποχή μας που οι εικοσάρηδες ασχολουνται όλη την μέρα με το internet και που μένουν με τους γονείς τους έγινε η θάλασσα γιαούρτι.Φρόντισε λίγο τον εαυτό σου ντύσου λίγο καλύτερα φιάξε την ψυχολογία σου και όλα θα έρθουν...

συμφωνω.Πολλες 20αρες φοτητριες απο επαρχια η οχι ψαχνουν για 40αρη σπονσορα.Αν το φυσας κιλας δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να τις προσεγγισεις ειτε σε τσιφτετελαδικα που κανουν εκδηλωσεις σχεδον καθε βδομαδα ειτε σε καφετεριες Ζωγραφου κλπ

γιατι βρε μπαιτ?περι ορεξεως...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Εγω 40 θα γίνω σε λίγα χρόνια και με πειράζει που τα πιπινακια δε με εχουν στη λίστα τους. Γαμω την ατυχια μου γαμω

εγώ δεν έχω τετοια προβλήματα...
μια ζωή ήμουν, ειμαι και θα είμαι κολημένος με τα μιλφ....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βλέπετε πού έχω δικηο

κ επαναλαμβανω.. οι 35αρες δλδ ειναι μεγαλες?

δλδ ντε κ καλα να μην μπορειτε να συμβιβαστειτε με την ηλικια σας? εγω στα 20 κ λιγο πιο μετα, ακομη κ τωρα,  τους 40ρηδες τους εβλεπα πολυ μεγαλους... θα γυρναγα να τους κοιταξω μονο αν εψαχνα χορηγο που λεει κ ο μαχατμα μου ανωθεν *P ή αν ηταν η εξαιρεση κ επεφτα στα πατωματα κ τους ερωτευομουν.. λεμε τωρα χα χα

ναι βρε... απλα εγω το βλεπω ετσι... κ καλα να ναι 40
να βλεπω τον 50+ με την 20αρα? ειναι τουλαχιστον αστειο θεαμα..
βλ μακη κ κιμ... χαχαχαχα
χα

αλλα περι ορεξεως.. δε διαφωνω..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλο ψαξιμο θελει...! και προσγειωμενες αποφασεις!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

δλδ ντε κ καλα να μην μπορειτε να συμβιβαστειτε με την ηλικια σας? εγω στα 20 κ λιγο πιο μετα, ακομη κ τωρα,  τους 40ρηδες τους εβλεπα πολυ μεγαλους... θα γυρναγα να τους κοιταξω μονο αν εψαχνα χορηγο που λεει κ ο μαχατμα μου ανωθεν *P ή αν ηταν η εξαιρεση κ επεφτα στα πατωματα κ τους ερωτευομουν.. λεμε τωρα χα χα
δηλαδη αν στην επεφτε ο..γκλετσος π.χ που ειναι σαρανταρης θα του εριχνες πιττα...ισως να εριχνες και στον παππαδακη?(τον νικολα εννοω...).μαλιστα... :) (humor κανω, μη το παρεις προσωπικα pls)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
συμφωνω.Πολλες 20αρες φοτητριες απο επαρχια η οχι ψαχνουν για 40αρη σπονσορα.Αν το φυσας κιλας δεν νομιζω να ειναι δυσκολο να τις προσεγγισεις ειτε σε τσιφτετελαδικα που κανουν εκδηλωσεις σχεδον καθε βδομαδα ειτε σε καφετεριες Ζωγραφου κλπ

άμα είναι νά κάνω παρέα μέ πουτάνες ευχαριστώ, προτιμώ νά κάνω μέ αυτές των στουντιο..είναι τουλάχιστον ποιο ειλικρινείς...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
το φρεσκο κρεας ειναι πιο νοστιμο  :woldman:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235

δλδ ντε κ καλα να μην μπορειτε να συμβιβαστειτε με την ηλικια σας? εγω στα 20 κ λιγο πιο μετα, ακομη κ τωρα,  τους 40ρηδες τους εβλεπα πολυ μεγαλους... θα γυρναγα να τους κοιταξω μονο αν εψαχνα χορηγο που λεει κ ο μαχατμα μου ανωθεν *P ή αν ηταν η εξαιρεση κ επεφτα στα πατωματα κ τους ερωτευομουν.. λεμε τωρα χα χα
ναι βρε... απλα εγω το βλεπω ετσι... κ καλα να ναι 40
να βλεπω τον 50+ με την 20αρα? ειναι τουλαχιστον αστειο θεαμα..
βλ μακη κ κιμ... χαχαχαχα
χα

αλλα περι ορεξεως.. δε διαφωνω..
25 χρονών κορίτσι στην δουλειά (σαν τα κρύα τα νερά) μου ζητάει να βγούμε. Της εξηγώ ότι η διαφορά μας θα της δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα και ότι εγώ δεν είμαι για γάμους κ.τ.λ.Μου απαντάει ότι δεν την ενδιαφέρει γιατί οι συνομιλικοί της την έχουν απογοητεύσει κ.τ.λ. Τώρα όσο και γελοίο να είναι το θέαμα θα φταίω εγώ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δηλαδη αν στην επεφτε ο..γκλετσος π.χ που ειναι σαρανταρης θα του εριχνες πιττα...ισως να εριχνες και στον παππαδακη?(τον νικολα εννοω...).μαλιστα... :) (humor κανω, μη το παρεις προσωπικα pls)

σ αυτους τους 2 συγκεκριμενα θα τους εριχνα πιτα σε καθε ηλικια
χαχα

αν μου την επεφτε ο μπαντερας ομως.. αχχ ονειρα!!!  :smitten:

αλλα εχεις δει πολλους αυτης της η λικιας να ειναι μπαντερες κ κλουνευς??? για πες μου...

εγω πιο πολλους μακηδες βλεπω *P κ ειναι μεν μακηδες μου θελουν κ το πιπινι το τρελλο! ε οχι! το πιπινι σ αυτη τη περιπτωση ειναι μαζι σου για να την πληρωνεις κ καλο ειναι να το ξερεις *P

25 χρονών κορίτσι στην δουλειά (σαν τα κρύα τα νερά) μου ζητάει να βγούμε. Της εξηγώ ότι η διαφορά μας θα της δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα και ότι εγώ δεν είμαι για γάμους κ.τ.λ.Μου απαντάει ότι δεν την ενδιαφέρει γιατί οι συνομιλικοί της την έχουν απογοητεύσει κ.τ.λ. Τώρα όσο και γελοίο να είναι το θέαμα θα φταίω εγώ?

μπας κ εισαι κλουνευ εσυ? χιχι
οι μεγαλοι αυτο που προσφερουν ειναι ασφαλεια κ προστασια.. κ συνηθως κ οικονομικη ενισχυση.. φαινομενικα στις γυναικες.. εκτος απ την οποια εμφανιση τους.. κ αυτο σχεδον σε ολες τις γυναικες αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom