έτσι είναι αλλά εγώ θά μπώ στό πειρασμό καποιά στιγμή νά σέ προσκαλέσω γιά καφέ μιά καί σέ παρακολουθώ καιρο καί μού είσαι καί συμπαθής..κ επαναλαμβανω.. οι 35αρες δλδ ειναι μεγαλες?
δλδ ντε κ καλα να μην μπορειτε να συμβιβαστειτε με την ηλικια σας? εγω στα 20 κ λιγο πιο μετα, ακομη κ τωρα, τους 40ρηδες τους εβλεπα πολυ μεγαλους... θα γυρναγα να τους κοιταξω μονο αν εψαχνα χορηγο που λεει κ ο μαχατμα μου ανωθεν *P ή αν ηταν η εξαιρεση κ επεφτα στα πατωματα κ τους ερωτευομουν.. λεμε τωρα χα χα
ναι βρε... απλα εγω το βλεπω ετσι... κ καλα να ναι 40
να βλεπω τον 50+ με την 20αρα? ειναι τουλαχιστον αστειο θεαμα..
βλ μακη κ κιμ... χαχαχαχα
χα
αλλα περι ορεξεως.. δε διαφωνω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
40 ετών... παροπλισμός;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Όχι βέβαια κάθε άλλο αλλά προσέχω τους τρόπους μου και φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώσ αυτους τους 2 συγκεκριμενα θα τους εριχνα πιτα σε καθε ηλικια
χαχα
αν μου την επεφτε ο μπαντερας ομως.. αχχ ονειρα!!!
αλλα εχεις δει πολλους αυτης της η λικιας να ειναι μπαντερες κ κλουνευς??? για πες μου...
εγω πιο πολλους μακηδες βλεπω *P κ ειναι μεν μακηδες μου θελουν κ το πιπινι το τρελλο! ε οχι! το πιπινι σ αυτη τη περιπτωση ειναι μαζι σου για να την πληρωνεις κ καλο ειναι να το ξερεις *P
μπας κ εισαι κλουνευ εσυ? χιχι
οι μεγαλοι αυτο που προσφερουν ειναι ασφαλεια κ προστασια.. φαινομενικα στις γυναικες.. εκτος απ την οποια εμφανιση τους.. κ αυτο σε ολες τις γυναικεςα αρεσει
Επισκέπτης
άμα είναι νά κάνω παρέα μέ πουτάνες ευχαριστώ, προτιμώ νά κάνω μέ αυτές των στουντιο..είναι τουλάχιστον ποιο ειλικρινείς...
φιλε υπαρχουν οι πουτανες στο μουνι κ οι πουτανες στην ψυχη.Αληθεια γιατι να προτιμησει εσενα μια 20αρα απο ενα νεο μπρατσαρα με κοιλιακους?επειδη εσυ το φυσας κ θα μπορει να βγαινει οπου θελει κ να τις τα πληρωνεις ολα?αλλο η αναγκη κ αλλο η επιθυμια.Δηλαδη εσυ θες συναισθηματικο δεσιμο με μια κοπελα που σας χωριζουν 20 χρονια?Σορρυ που στο λεω αλλα ειναι σχεδον απιθανο να βρεις κατι τετοιο.
Αλλα γενικα μια 20αρα να τα εχετε να την πηδας κ να την βγαζεις εξω ειναι πανευκολο να βρεις.Ημουν σαφης νομιζω κ πριν.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
οχι δεν θα φταις εσυ....!25 χρονών κορίτσι στην δουλειά (σαν τα κρύα τα νερά) μου ζητάει να βγούμε. Της εξηγώ ότι η διαφορά μας θα της δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα και ότι εγώ δεν είμαι για γάμους κ.τ.λ.Μου απαντάει ότι δεν την ενδιαφέρει γιατί οι συνομιλικοί της την έχουν απογοητεύσει κ.τ.λ. Τώρα όσο και γελοίο να είναι το θέαμα θα φταίω εγώ?
αλλα να ξερεις οτι αυτο το γεγονος ητανε ανεκαθεν!!
θυμαμαι οταν ειμουν καποτε στο λυκειο τελειοφοιτοι οι κοπελες βγαινανε με μεγαλυτερους και ερχοτανε αυτοκινητα μηχανες και τις παιρνανε!!με φανταρους κλπ κλπ!
οταν απο τα 17-18 τα φτιαχνεις με μεγαλυτεους και συναναστρεφσαι με τις παρεες του λογικο μου ακουγεται μια κοπελα που συνεχιζει το ιδιο τροπαριο (να ειναι με μεγαλυτερους) μεχρι τα 25 να μην εχει να πει κατι με τον συνομηλικο!!!
και οταν φτανουνε στα 45 πεθυμουνε την πουτσα του 25αρη!!
χωρια οτι εμεις δεν ειχαμε με ποιες να κανουμε σχεση τοτε περα απο καποιες εξαιρεσεις!!!
και η πλακα ειναι οτι επειδη τις γαμουσε ενας 25αρης μας το παιζανε και μουρη!!!!
παντως εγω δεν θα μπορουσα στα 27 να κανω σχεση με 18!!!!
τονιζω σχεση....οχι πηδουλα....!
να πω τι????
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ναι. Τελος.
μ αρεσει η ειλικρινια σου χαχαχα
Όχι βέβαια κάθε άλλο αλλά προσέχω τους τρόπους μου και φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ
η αληθεια ειναι οτι οι νεολαιοι σημερα ειναι ολιγον καμενοι.. κ καφροι.. οχι ολοι αλλα πολλοι
κ παιδακια.. οποτε τις καταλαβαινω λιγακι...
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου.μ αρεσει η ειλικρινια σου χαχαχα
η αληθεια ειναι οτι οι νεολαιοι σημερα ειναι ολιγον καμενοι.. κ καφροι.. οχι ολοι αλλα πολλοι
κ παιδακια.. οποτε τις καταλαβαινω λιγακι...
φίλε μακάρι νάχεις δικηο ..αλλά γιά πές πώσ νά βγάλω τήν 25ρα..δέν τό βλέπω εύκολο..εκτός καί άν μέ γουστάρουν γιά τά φράγκα ,έχω απαντήσει σέ αυτόφιλε υπαρχουν οι πουτανες στο μουνι κ οι πουτανες στην ψυχη.Αληθεια γιατι να προτιμησει εσενα μια 20αρα απο ενα νεο μπρατσαρα με κοιλιακους?επειδη εσυ το φυσας κ θα μπορει να βγαινει οπου θελει κ να τις τα πληρωνεις ολα?αλλο η αναγκη κ αλλο η επιθυμια.Δηλαδη εσυ θες συναισθηματικο δεσιμο με μια κοπελα που σας χωριζουν 20 χρονια?Σορρυ που στο λεω αλλα ειναι σχεδον απιθανο να βρεις κατι τετοιο.
Αλλα γενικα μια 20αρα να τα εχετε να την πηδας κ να την βγαζεις εξω ειναι πανευκολο να βρεις.Ημουν σαφης νομιζω κ πριν.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου.
ναι αλλα υπαρχουν κ οι 35αρηδες ας πουμε... αντε το πολυ 40.. να κανω παραχωρηση να το καταλαβω... *P τους 50+ ??? σχεση με το παππου σου θα κανεις? κ αυτος θα σε βλεπει μαλλον σαν τροπαιο..
παντως δεν εχει παντα να κανει με την ηλικια... αλλα με τις εμπειριες του καθενος.. μπορει ενας 25αρης να ειναι πολυ πιο ωριμος απο ενα 40αρη... απλα θα ειναι η εξαιρεση νομιζω..
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μην πιασουμε τις βεντετες τωρα........ναι αλλα υπαρχουν κ οι 35αρηδες ας πουμε... αντε το πολυ 40.. να κανω παραχωρηση να το καταλαβω... *P τους 50+ ??? σχεση με το παππου σου θα κανεις? κ αυτος θα σε βλεπει μαλλον σαν τροπαιο..
παντως δεν εχει παντα να κανει με την ηλικια... αλλα με τις εμπειριες του καθενος.. μπορει ενας 25αρης να ειναι πολυ πιο ωριμος απο ενα 40αρη... απλα θα ειναι η εξαιρεση νομιζω..
αλλα να κανεις στα 25 σχεση με 50++++++ ειναι ανωμαλια!!!!!!
θα μπορουσε ο 50αρης να την εχει κορη!!!!
Επισκέπτης
φίλε μακάρι νάχεις δικηο ..αλλά γιά πές πώσ νά βγάλω τήν 25ρα..δέν τό βλέπω εύκολο..εκτός καί άν μέ γουστάρουν γιά τά φράγκα ,έχω απαντήσει σέ αυτό
επειδη συναστρεφομουν παλια(τωρα οχι πλεον) με συνομιλικα μου κοριτσια ειδια φοιτητριες μπορω να σου πω οτι οι περισσοτερες ειναι τελειως αδειες σαν προσωπικοτητες.Μπορεις να τις εντυπωσιασεςι με καλο ντυσιμο κουστουμια κλπ με ενα πολυ καλο αμαξι εαν χτυπας πρωτο τραπεζι πιστα στις μπουζουκερι κλπ .Ειναι υπερβολικα ευκολο να τις ριξεις με τοσο πεζα πραγματα απλα επειδη κανεις καλο εφε.Υπαρχουν κ καποιες εξαιρεσεις ωριμων κοριτσιων που ξερουν τι θελουν αλλα ειναι ελαχιστες.Ο κανονας ειναι αυτος.Ξερεις ποσοι 35αρηδες + συχναζουν στις καφετεριες του Ζωγραφου αρτ μελαθρον μιλενιουμ κλπ? εσυ γιατι λες να πηγαινουν εκει επειδη τους αρεσει ο φρεντο ?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια...εχετε παλαβωσει? οι 40αρηδες ειμαστε γεροι?? διαβαζω αυτα που γραφετε και τρελαινομε!! ενταξει..ισως να υπαρχουν μερικοι που να τα εχουν παρατησει τελειως και να μην βλεποντε...ομως στην πλειοψηφια σημερα, δεν ειναι ετσι τα πραγματα! και γυμναζομαστε οι περισοτεροι και τουσ κοιλιακουσ μας τους εχουμε σε καλη μορφη και την πειρα μας σε μεγαλη μορφη! τι εχουμε να ζηλεψουμε απο τους 20αρηδες λοιπον?? μαλλον αυτοι θα πρεπει να μας ζηλεβουννννν.......
εκτος και αν ειστε παντρεμενοι...εκει αλλαζουν πολλα!! :'(
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ρε παιδια...εχετε παλαβωσει? οι 40αρηδες ειμαστε γεροι?? διαβαζω αυτα που γραφετε και τρελαινομε!! ενταξει..ισως να υπαρχουν μερικοι που να τα εχουν παρατησει τελειως και να μην βλεποντε...ομως στην πλειοψηφια σημερα, δεν ειναι ετσι τα πραγματα! και γυμναζομαστε οι περισοτεροι και τουσ κοιλιακουσ μας τους εχουμε σε καλη μορφη και την πειρα μας σε μεγαλη μορφη! τι εχουμε να ζηλεψουμε απο τους 20αρηδες λοιπον?? μαλλον αυτοι θα πρεπει να μας ζηλεβουννννν.......
οχι ρε νεότατοι είστε.. ο ένας πιο καλός απο τον άλλον.. τι να σου πουν τα 20ρια.. με τα νιάτα τους και τις αντοχές τους, βλιάξ νιάτα..
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Θα παρακαλέσω να μην συμετάσχουν οι κάτω των 40 ετών....
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα επαγγελματικά σας? το sex? την ζωή σας γενικότερα ? Αισθάνεστε μεγάλοι?
Μεγαλυτερη σημασια απο την ηληκια, πιστευω, οτι παιζει η ψυχολογια.
Ειμαι 47. Ειναι στιγμες που οιωθω σαν εφηβος, και αλλες που νοιωθω σαν 80αρης.
Ολοι μου λενε πως δεν δειχνω τα χρονια μου.
Σωματικα , Δοξα τον Θεο, γυμναζομαι, ειμαι υγειής και αντεχω ακομα και ειμαι σε φορμα.
Τα επαγγελματικα, για την εποχη που ζουμε, πανε καλά.
Στην ζωη παροπλιζεσαι οταν αφεθεις και το θελησεις. Οχι οταν περνανε τα χρονια.
Παροπλισμενος μπορει να ειναι και ενας 20αρης καταθληπτικος....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά ερινούλα.....κορόιδευε εσύ και άσε εμάς να ....βολεύουμε τα μικρά....... ;) ;) ;) ;) ;) ;)οχι ρε νεότατοι είστε.. ο ένας πιο καλός απο τον άλλον.. τι να σου πουν τα 20ρια.. με τα νιάτα τους και τις αντοχές τους, βλιάξ νιάτα..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
καλά ερινούλα.....κορόιδευε εσύ και άσε εμάς να ....βολεύουμε τα μικρά....... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ταλε :-* :-* :-* ασε με ρε να σας πειραζωωωωω χαχαχαχαχαχαχ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μη μαρή.....γαργαλιέμαι.......ταλε :-* :-* :-* ασε με ρε να σας πειραζωωωωω χαχαχαχαχαχαχ
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
καλά ερινούλα.....κορόιδευε εσύ και άσε εμάς να ....βολεύουμε τα μικρά....... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
η ερινουλα...μαλλον, θελει αποδειξεις, γι'αυτο κωλοτρωγετε...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι εννοεις τα βολευεις? στο καθισμα του αμαξιου για να τα πας στο αγορι τους? *P
έτσι είναι αλλά εγώ θά μπώ στό πειρασμό καποιά στιγμή νά σέ προσκαλέσω γιά καφέ μιά καί σέ παρακολουθώ καιρο καί μού είσαι καί συμπαθής..
χμμ τωρα το ειδα αυτο
να σαι καλα αλλα μην το κανεις κ αναγκαστω να πω οχι.. ειμαι κ δεσμευμενο κοριτσι
αν με πας για βαφλα σοκολατας το σκεφτομαι ομως
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ
Όταν έφτανες πενήντα
την παλιά την εποχή
σου φωνάζαν όλοι γέρο
άντε και καλή ψυχή
Τώρα όμως στα πενήντα
είσαι άπιαστο πουλί
έχεις πείρα στην αγάπη
έχεις τέχνη στο φιλί
Ο πενηντάρης ο πενηντάρης
είν' ένας νέος της εποχής
κυκλοφοράει σαν εικοσάρης
κι είναι ωραίος σαν εραστής
Ρεφραίν
Όταν έπιανες πενήντα
μια φορά κι ένα καιρό
ήθελες μια νοσοκόμα
κι ένα μόνιμο γιατρό
Τώρα όμως στα πενήντα
καλοστέκεις μια χαρά
και για χάρη σου οι γυναίκες
περιμένουν στην ουρά
(Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω στο γιουτιουμπ).
Όταν έφτανες πενήντα
την παλιά την εποχή
σου φωνάζαν όλοι γέρο
άντε και καλή ψυχή
Τώρα όμως στα πενήντα
είσαι άπιαστο πουλί
έχεις πείρα στην αγάπη
έχεις τέχνη στο φιλί
Ρεφραίν
Όταν έπιανες πενήντα
μια φορά κι ένα καιρό
ήθελες μια νοσοκόμα
κι ένα μόνιμο γιατρό
Τώρα όμως στα πενήντα
καλοστέκεις μια χαρά
περιμένουν στην ουρά
ορεο παραμιθι,πιοσ το γραψε?Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ
Όταν έφτανες πενήντα
την παλιά την εποχή
σου φωνάζαν όλοι γέρο
άντε και καλή ψυχή
Τώρα όμως στα πενήντα
είσαι άπιαστο πουλί
έχεις πείρα στην αγάπη
έχεις τέχνη στο φιλί
Ρεφραίν
Όταν έπιανες πενήντα
μια φορά κι ένα καιρό
ήθελες μια νοσοκόμα
κι ένα μόνιμο γιατρό
Τώρα όμως στα πενήντα
καλοστέκεις μια χαρά
περιμένουν στην ουρά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις