Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κεμαλ Αταπιπινουκ +1000000 και αλλα τοσα μηδενικά ζωγραφισες

Αν τώρα είσαι παντρεμένος όπως εγώ, θα πρέπει να αποφεύγεις τα πιπινάκια ειναι επικίνδυνα
Φυσικά και δεν με χαλά μια πιτσιρίκα αλλά αν είναι αν χαλάσω το σπίτι μου, άστο δεν.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
[size=12pt]Αν τώρα είσαι παντρεμένος όπως εγώ, θα πρέπει να αποφεύγεις τα πιπινάκια ειναι επικίνδυνα[/size]
Φυσικά και δεν με χαλά μια πιτσιρίκα αλλά αν είναι αν χαλάσω το σπίτι μου, άστο δεν.....

Καλό είναι να αποφεύγεις οποιαδήποτε [size=12pt]ανύπαντρη[/size] :boobies:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τώρα,όπως και πάντα δλδ φιλε fleshforfantasy θέτει μεγάλα ερωτήματα

Καλή είναι μια σεξ σχέση με μια παντρεμένη, το ζήτημα είναι να μην σου μεταφέρει τα προβλήματα της όμως. Είναι ένας φαύλος κύκλος μάλλον κανένα στουδιακι για μένα που και που είναι μια καλή λυση.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σαραντάρης από το 2012. Οι πιτσιρίκες είναι οξυγόνο. Εάν τις δεις έτσι και τίποτα παραπάνω, δεν παθαίνεις τίποτα.  :dancing:

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ως θεματοθέτης  :2funny: :2funny: ( Ωραίο αυτό... σαν το σκηνοθέτης ένα πράγμα ...και γαμω την εξουσία μου  :rockon:)
να υπενθυμίσω πως εκτός από τις μικρότερες ...το θέμα ήταν και το πως εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε και για τα υπόλοιπα...
πχ. σχέδια - φιλοδοξίες, όρεξη για την ζωή, επαγγελματικά ...Κτλ

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μάγκες ...δεν έχεται κανένα προβληματισμό ? Εκεί γύρω στα -40 ή + 40 ? Όλα βαίνουν κατ΄ευχήν ?
Μακάρι καβλιάριδες ...   :think:

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αν δεν φορεσουν μινι, οι σαρανταρες, θα δυστυχισουν οι περισοτεροι αντρες..(οποιασδηποτε ηλικιας...)γιατι αυτες ειναι που ξεσηκωνουνε τα πληθη!! πολλες φορες...πολυ καλυτερες απο 20αρες!!
[/quote]ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μάγκες ...δεν έχεται κανένα προβληματισμό ? Εκεί γύρω στα -40 ή + 40 ? Όλα βαίνουν κατ΄ευχήν ?
Μακάρι καβλιάριδες ...   :think:
Φιλε μου οτι προβληματισμος και να υπαρχη τα χρονια μας περνανε το θελουμε η οχι,ολα ειναι μια ιδεα εγινα πενηντα αλλα πηδαω καλα ακομη,οχι ποσοτητα αλλα με ποιοτητα

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Η ηλικία αυτή μετα τα 40 είναι τόσο όμορφη αρκεί να ξέρεις και να καταλάβεις πως πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις στην ζωή γενικά ώστε να βγείς κερδισμένος. 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η ηλικία αυτή μετα τα 40 είναι τόσο όμορφη αρκεί να ξέρεις και να καταλάβεις πως πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις στην ζωή γενικά ώστε να βγείς κερδισμένος. 

Όλες οι ηλικίες είναι ωραίες, και η ευτυχισμένη στιγμή μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε φάση και με οποιαδήποτε μορφή...Αρκεί να έχεις σειρά στη ζωή σου...Γιατί η φύση όρισε διακριτούς ρόλους για συγκεκριμένες ηλικιακές φάσεις στη ζωή...Για παράδειγμα, σπουδες στα 18-25, δυνατή δουλειά όσο είσαι νέος, και οικογένεια πάλι όσο είσαι σχετικά νέος και με αντοχές...

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό εννοώ και εγώ και συμφωνώ απολυτα. Απλά στα 40+ κατι καλό εχεις κάνει (σπουδές, δουλειά, οικογένεια, κλπ) και βλέπεις την ζωή με άλλο πρίσμα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπορεί να μην έχεις κάνει οικογένεια, πράγμα σύνηθες στις μέρες μας, απλά οι στόχοι που βάζεις πρέπει να είναι ρεαλιστικοι...
Παράδειγμα: Αν αποφασίσεις στα 40+ να ξεκινήσεις καριέρα οδηγού αγώνων, και να βασίσεις την ευτυχία σου πάνω σ' αυτό...Δε θα πρέπει να εκπλαγείς όταν αποτύχεις  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom