Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο Θειος μου ειναι 55 και εχει και 4 εγγονια....(ερχεται και 5ο) η δε θεια μου δεν τα χει κλεισει ακομη τα 50
ο ανθρωπος ειναι περιπτωση!!!
οι δε γονεις μου το ιδιο πανω κατω!
τα παντα ειναι σχετικα! μπορει να ναι ο καλυτερος και ο πιο κυριλε ο τυπος! π.χ για τα δικα μου δεδομενα ειναι καμενια!επειδη το λεω ομως εγω δεν σημαινει οτι ειναι κιολας!!!!ποσοι απο μας θα θελανε να πηδηχτουνε με μια 35αρα 40αρα ωραια!αλλα οχι και σχεση!εγω τουλαχιστον!επειδη εχει εμπειρια? τα παντα ειναι σχετικα!απο πιο μεγαλυτερους που ακουω...γιατι πανε με πιο μικρες??γιατι ειναι πιο ξεπεταγμενες...εγω δηλ γιατι να πω με μεγαλυτερη??τα παντα ειναι στο μυαλο μας!και σχετικα!!!
εχω ακουσει οτι η τωρα 30αραες δεν πολυκανουνε πολλα στο κρεβατι απο φιλαρακια αλλα ειναι κ αλλες....
καποιος παραπανω ειπε οτι οι σημερινοι 20αρηδες ειναι κολημενοι με τα pc!!!και παλι δεν ισχυει....σιγουρα ειναι μια πολυ μεγαλη μεριδα!!
εγω παλι ακουω τα αντιθετα οτι οι σημερινοι 20αρηδες εχουνε αλλο στυλ που σε αλλους την σπαει ισως γιατι το αποκτησανε σε μεγαλη ηλικια!και ενοω μαλι γυαλι γκομενιτσα αμαξι (εστω του μπαμπα (αλλοι ουτε πατινι δεν εχουνε)) και fredo!
τα παντα ειναι σχετικα!
το λεω και το ξαναλεω για 1000στη φορα! δεν σημαινει επειδη εγω το θεωρω καμενια οτι ειναι κιολας!
αλλα εγω προσωπικα στη φαση που ειμαι τωρα με μια 18αρα ασχετα αν ειναι μουναρα-κορμαρα κλπ δεν θα μπορουσα να κανω σχεση(πηδουλα ναι) να πω μαζι της τι? εγω θα εχω αλλα προβληματα και αυτη θα μου λεει 11 η ωρα πρεπει να μαι σπιτι αυριο γραφω γεωμετρια! θα μου ρθει ταρακουλο! ελεος!
ουτε θεωρω οτι η μεγαλυτερη θα με μαθει σεξ!! @@@@@@@ θα μου μαθει! ολα ειναι σχετικα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε σισ ασ κανι ο καθισ οτι γουστερνι, ετσι κιαλιοσ ο θεοσ κρινι ο διαολοσ κτλ ,που για αλουσ ιπαρχι και για καπιουσ κολασμενουσ οχι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ρε σισ εχουμε παπα στι ενορια αυτον λετε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ενασ σοστοσ παπασ ινε παντα τροφαντοσ,αλιοσ σιμενι οτι δε πανε καλα η τραπεζοδουλιακεσ του εργασιε
αφτοσ ο τραπεζο παπουλισ μονο με χοντρα πεζι σιμερ
γιατι κατεβικε το επιτοκιο
ιδεσ που μαθενο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αφτοσ ο τραπεζο παπουλισ μονο με χοντρα πεζι σιμερ
γιατι κατεβικε το επιτοκιο
ιδεσ που μαθενο
ιπαμε η καλιτερι τραπεζομαχι και νομοδιαπλοκοδιδασκαλι ινε εκλισιαστεσ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ιπαμε η καλιτερι τραπεζομαχι και νομοδιαπλοκοδιδασκαλι ινε εκλισιαστεσ
θα βαλο πουλμανακι να παμε να μασ μορφοσουνε
ι αγιοπακλεφτεσ δεν εχι ισιτιριο ι διαδρομι
τσαμπε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα βαλο πουλμανακι να παμε να μασ μορφοσουνε
ι αγιοπακλεφτεσ δεν εχι ισιτιριο ι διαδρομι
τσαμπε
θα μασ κρατισουνε ομοσ για μονιμι επιμοναχισι μετασ ,γιαφτο καλιτερα να πλιροσουμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χμ....πέρυσι που φίλος μου κυκλοφορούσε με μία πιτσιρίκα, περί τα 15 χρόνια νεότερή του, παρατήρησα τα εξής ενδιαφέροντα:

ΑΝΤΡΕΣ
Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του, δήλωναν πως κάνει την καλύτερη δουλειά, πως έχει ξανανιώσει, πως τον ζηλεύουν και ζητούσαν να γνωρίσουν φίλες της! :dancing:
Βεβαίως, μπροστά στα αφεντικά τους (κοινώς τις γυναίκες/κοπέλες τους), όλοι άλλαζαν στάση και more or less, χαρακτήριζαν την σχέση αυτή σαν "άσκοπη".

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η μάνα της πιτσιρίκας (ορφανή από πατέρα), είχε καταχαρεί και τον είχε ζαλίσει το πόσο ευτυχισμένη είναι η κόρη της κλπ κλπ κλπ.
Η μάνα του, τον έκραζε τρελά! Τρελά όμως.
Οι φίλες του, τον έκραζαν επίσης τρελά, με κάποιες δεν μιλάει πια!

Εγώ ο ίδιος, τον ζηλεύω και τον χαίρομαι.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(ΥΣ: Έχουν παντρευτεί και η πιτσιρίκα είναι και έγκυος αυτή την εποχή).

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χμ....πέρυσι που φίλος μου κυκλοφορούσε με μία πιτσιρίκα, περί τα 15 χρόνια νεότερή του, παρατήρησα τα εξής ενδιαφέροντα:

ΑΝΤΡΕΣ
Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του, δήλωναν πως κάνει την καλύτερη δουλειά, πως έχει ξανανιώσει, πως τον ζηλεύουν και ζητούσαν να γνωρίσουν φίλες της! :dancing:
Βεβαίως, μπροστά στα αφεντικά τους (κοινώς τις γυναίκες/κοπέλες τους), όλοι άλλαζαν στάση και more or less, χαρακτήριζαν την σχέση αυτή σαν "άσκοπη".

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η μάνα της πιτσιρίκας (ορφανή από πατέρα), είχε καταχαρεί και τον είχε ζαλίσει το πόσο ευτυχισμένη είναι η κόρη της κλπ κλπ κλπ.
Η μάνα του, τον έκραζε τρελά! Τρελά όμως.
Οι φίλες του, τον έκραζαν επίσης τρελά, με κάποιες δεν μιλάει πια!

Εγώ ο ίδιος, τον ζηλεύω και τον χαίρομαι.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(ΥΣ: Έχουν παντρευτεί και η πιτσιρίκα είναι και έγκυος αυτή την εποχή).

Δεν μπορώ να καταλάβω για τι ηλικίες ακριβώς μιλάμε γιατί δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι ο φίλος σου, αλλά έχω μια παρόμοια εμπειρία να παραθέσω.

Πριν κάποια χρόνια (όταν ήμουν λίγο κάτω από 40, αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό) έτυχε να διδάξω για λίγο καιρό σε ένα Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών σαν δεύτερη δουλειά, κυρίως επειδή το είδα σαν ευκαιρία για κάτι διαφορετικό και επειδή τα χρήματα ήταν καλά. Την εποχή εκείνη ήμουν χωρισμένος, χωρίς σχέση της προκοπής και εντελώς στο ψάξιμο. Μου έκατσε μια φάση με μια σπουδάστρια που τότε ήταν 22, η οποία εξελίχτηκε σε σύντομη επιπόλαια σχέση 5-6 μηνών. Η όλη φάση είχε κυρίως σεξ, κάτι εξόδους και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κατέληξα όμως σε ορισμένα συμπεράσματα για τις σχέσεις με τέτοια διαφορά ηλικίας:

1) Οι σχέσεις αυτές στηρίζονται στο θαυμασμό που αισθάνεται μια πιτσιρίκα για κάποιον πιο έμπειρο και φτιαγμένο και στην ικανοποίηση που δημιουργεί στο δικό μας ναρκισσισμό ή αίσθηση ότι μια τόσο μικρότερη ενδιαφέρεται για μας. Πρέπει διαρκώς να επιβεβαιώνεις την τέλεια εικόνα που έχει για σένα και αυτό είναι ζόρικο.

2) Η επικοινωνία είναι τεράστιο πρόβλημα. Είσαι σε άλλη φάση ζωής, έχεις άλλους στόχους, άλλες ανησυχίες, άλλες φιλοδοξίες, άλλη φιλοσοφία. Σε βλέπει σαν μέντορά της (συχνότατα) και πρέπει να ανταποκρίνεσαι στο ρόλο αυτό για να μην την απογοητεύεις. Πρέπει να είσαι προστατευτικός και γκόμενος ταυτόχρονα. Πρέπει να δείχνεις ενδιαφέρον για ανησυχίες που τις πέρασες πριν πολλά χρόνια και ούτε που φανταζόσουν ότι θα σε απασχολήσουν ξανά. Δύσκολα πράγματα...
  Βαριέται τον κύκλο σου και εσύ τον δικό της. Οι φίλοι σου της φαίνονται βαρετοί (και οι γκόμενες τους / γυναίκες τους περισσότερο) και οι δικοί της σου φαίνονται ανώριμοι. Αν κάνεις την πλάκα σου στην όλη φάση το αποφεύγεις ή το ανέχεσαι. Αν το προχωρήσεις όμως τα πράγματα ζορίζουν. Το τι θα πει η μάνα του καθενός το αφήνω στην άκρη γιατί δεν το θεωρώ πρωταρχικό. Εγώ δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο να γνωρίσω γονείς κλπ γιατί ποτέ δεν είδα τη σχέση αυτή σαν κάτι που να μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Αλλά, πόσο στην τελική μπορεί να γκρινιάξει η μάνα του σε έναν 40+;

3) Αν έχεις και παιδιά από προηγούμενο γάμο ή σχέση κλπ γάμησε τα και άφησε τα. Κοπέλες τέτοιας ηλικίας είναι σχεδόν αδύνατο να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, ειδικά αν έχεις κόρη/ες τράβα καλογέρεψε καλύτερα. Ή θα γίνεις κακός με τη γκόμενα ή με τα παιδιά σου. Χέσε μέσα μάστορα...

Υ.Γ: Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο κανόνας. Εγώ έζησα τον κανόνα και από εκεί νομίζω ότι πρέπει να βγαίνουν τα συμπεράσματα. Αν το φιλαράκι σου ζει την ονειρεμένη εξαίρεση πες του ότι τον ζηλεύω και γω!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2:

Υποστηρίζεται, ότι δεν υπάρχει "αντικειμενική πραγματικότητα" σε κάθε γεγονός (...άρα και στα γεγονότα των σχέσεων μετά τα 40+)

Τις περισσότερες φορές (άν όχι όλες), βλέπουμε (ή θέλουμε να βλέπουμε) την "δική" μας πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως το κάθε τι, που συμβαίνει (και μας συμβαίνει), αναγκαστικά περνά μέσα από τα "δικά μας φίλτρα" και τα "δικά μας μάτια".

Έτσι υπάρχει η "δική μας πραγματικότητα".

Ουσιαστικά, "βιώνουμε" αυτό που θέλουμε να καταλάβουμε κάθε φορά.

Σύγουρα, μια σχέση με μικρότερη ηλικιακά γυναίκα, χαρακτηρίζεται/καθορίζεται από διάφορες και διαφορετικές πιέσεις/επιδράσεις που (αυτές) διαμορφώνονται από την "συντεταγμένη καθωσπρέπει" κοινωνία μας...

Πιθανόν μια σχέση με μικρότερη ηλικιακά γυναίκα να αντέξει και να είναι πολύ καλή (...για τους δυο) αν δεν "δέχεται" κοινωνικές πιέσεις και λοιπά "αρνητικά φορτία".

Όμως, αυτό είναι (μάλλον) ανέφικτο να συμβεί. Εκτός και αν απομονωθούν σε κάποια "ερημική περιοχή".

Εναλλακτικά, παρέχεται η επιλογή να υπάρχουν (ένας ή μια 40+ με μικρότερο/η ηλικιακά σύντροφο) μέσα σε μια κοινωνία, "αντέχοντας" ή "παραβλέποντας"  τις κοινωνικές πιέσεις καθώς και τα λοιπά "αρνητικά φορτία".

Αυτή όμως η επιλογή, εκτιμάται, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη, που απαιτεί υπέρμετρα "αποθέματα ψυχής/γνώσης/αυτονομίας ...και όχι μόνο

:cool2:

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
  Δεν μπορώ να καταλάβω για τι ηλικίες ακριβώς μιλάμε γιατί δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι ο φίλος σου, αλλά έχω μια παρόμοια εμπειρία να παραθέσω.

Πριν κάποια χρόνια (όταν ήμουν λίγο κάτω από 40, αλλά δεν έχει και τόση σημασία αυτό) έτυχε να διδάξω για λίγο καιρό σε ένα Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών σαν δεύτερη δουλειά, κυρίως επειδή το είδα σαν ευκαιρία για κάτι διαφορετικό και επειδή τα χρήματα ήταν καλά. Την εποχή εκείνη ήμουν χωρισμένος, χωρίς σχέση της προκοπής και εντελώς στο ψάξιμο. Μου έκατσε μια φάση με μια σπουδάστρια που τότε ήταν 22, η οποία εξελίχτηκε σε σύντομη επιπόλαια σχέση 5-6 μηνών. Η όλη φάση είχε κυρίως σεξ, κάτι εξόδους και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κατέληξα όμως σε ορισμένα συμπεράσματα για τις σχέσεις με τέτοια διαφορά ηλικίας:

1) Οι σχέσεις αυτές στηρίζονται στο θαυμασμό που αισθάνεται μια πιτσιρίκα για κάποιον πιο έμπειρο και φτιαγμένο και στην ικανοποίηση που δημιουργεί στο δικό μας ναρκισσισμό ή αίσθηση ότι μια τόσο μικρότερη ενδιαφέρεται για μας. Πρέπει διαρκώς να επιβεβαιώνεις την τέλεια εικόνα που έχει για σένα και αυτό είναι ζόρικο.

2) Η επικοινωνία είναι τεράστιο πρόβλημα. Είσαι σε άλλη φάση ζωής, έχεις άλλους στόχους, άλλες ανησυχίες, άλλες φιλοδοξίες, άλλη φιλοσοφία. Σε βλέπει σαν μέντορά της (συχνότατα) και πρέπει να ανταποκρίνεσαι στο ρόλο αυτό για να μην την απογοητεύεις. Πρέπει να είσαι προστατευτικός και γκόμενος ταυτόχρονα. Πρέπει να δείχνεις ενδιαφέρον για ανησυχίες που τις πέρασες πριν πολλά χρόνια και ούτε που φανταζόσουν ότι θα σε απασχολήσουν ξανά. Δύσκολα πράγματα...
  Βαριέται τον κύκλο σου και εσύ τον δικό της. Οι φίλοι σου της φαίνονται βαρετοί (και οι γκόμενες τους / γυναίκες τους περισσότερο) και οι δικοί της σου φαίνονται ανώριμοι. Αν κάνεις την πλάκα σου στην όλη φάση το αποφεύγεις ή το ανέχεσαι. Αν το προχωρήσεις όμως τα πράγματα ζορίζουν. Το τι θα πει η μάνα του καθενός το αφήνω στην άκρη γιατί δεν το θεωρώ πρωταρχικό. Εγώ δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο να γνωρίσω γονείς κλπ γιατί ποτέ δεν είδα τη σχέση αυτή σαν κάτι που να μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Αλλά, πόσο στην τελική μπορεί να γκρινιάξει η μάνα του σε έναν 40+;

3) Αν έχεις και παιδιά από προηγούμενο γάμο ή σχέση κλπ γάμησε τα και άφησε τα. Κοπέλες τέτοιας ηλικίας είναι σχεδόν αδύνατο να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, ειδικά αν έχεις κόρη/ες τράβα καλογέρεψε καλύτερα. Ή θα γίνεις κακός με τη γκόμενα ή με τα παιδιά σου. Χέσε μέσα μάστορα...

Υ.Γ: Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι ο κανόνας. Εγώ έζησα τον κανόνα και από εκεί νομίζω ότι πρέπει να βγαίνουν τα συμπεράσματα. Αν το φιλαράκι σου ζει την ονειρεμένη εξαίρεση πες του ότι τον ζηλεύω και γω!!

:thumbsup: :thumbsup:
συμφωνω μαζί σου. ακριβως η ιδια περίπτωση μου ειχε τύχει και σε μένα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
σε εμενα γιατι δε τιχενι

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
σαραντάρης είμαι από το 2007 οπότε από συνομήλικες θέλω μόνο τη Νικόλ Κίντμαν η την Κάρλα Μπρούνι και από μεγαλύτερες την Μπελούτσι κι από πολύ μεγαλύτερες μόνο την Μπάσιντζερ :jerking: :think: :uglystupid: :idiot: :dancing: :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :S :S :S

Συνημμένα

• 2008_09_cbruni4.jpg
    2008_09_cbruni4.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom