thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
το λεω και το ξαναλεω για 1000στη φορα! δεν σημαινει επειδη εγω το θεωρω καμενια οτι ειναι κιολας!ο Θειος μου ειναι 55 και εχει και 4 εγγονια....(ερχεται και 5ο) η δε θεια μου δεν τα χει κλεισει ακομη τα 50
ο ανθρωπος ειναι περιπτωση!!!
οι δε γονεις μου το ιδιο πανω κατω!
τα παντα ειναι σχετικα! μπορει να ναι ο καλυτερος και ο πιο κυριλε ο τυπος! π.χ για τα δικα μου δεδομενα ειναι καμενια!επειδη το λεω ομως εγω δεν σημαινει οτι ειναι κιολας!!!!ποσοι απο μας θα θελανε να πηδηχτουνε με μια 35αρα 40αρα ωραια!αλλα οχι και σχεση!εγω τουλαχιστον!επειδη εχει εμπειρια? τα παντα ειναι σχετικα!απο πιο μεγαλυτερους που ακουω...γιατι πανε με πιο μικρες??γιατι ειναι πιο ξεπεταγμενες...εγω δηλ γιατι να πω με μεγαλυτερη??τα παντα ειναι στο μυαλο μας!και σχετικα!!!
εχω ακουσει οτι η τωρα 30αραες δεν πολυκανουνε πολλα στο κρεβατι απο φιλαρακια αλλα ειναι κ αλλες....
καποιος παραπανω ειπε οτι οι σημερινοι 20αρηδες ειναι κολημενοι με τα pc!!!και παλι δεν ισχυει....σιγουρα ειναι μια πολυ μεγαλη μεριδα!!
εγω παλι ακουω τα αντιθετα οτι οι σημερινοι 20αρηδες εχουνε αλλο στυλ που σε αλλους την σπαει ισως γιατι το αποκτησανε σε μεγαλη ηλικια!και ενοω μαλι γυαλι γκομενιτσα αμαξι (εστω του μπαμπα (αλλοι ουτε πατινι δεν εχουνε)) και fredo!
τα παντα ειναι σχετικα!
αλλα εγω προσωπικα στη φαση που ειμαι τωρα με μια 18αρα ασχετα αν ειναι μουναρα-κορμαρα κλπ δεν θα μπορουσα να κανω σχεση(πηδουλα ναι) να πω μαζι της τι? εγω θα εχω αλλα προβληματα και αυτη θα μου λεει 11 η ωρα πρεπει να μαι σπιτι αυριο γραφω γεωμετρια! θα μου ρθει ταρακουλο! ελεος!
ουτε θεωρω οτι η μεγαλυτερη θα με μαθει σεξ!! @@@@@@@ θα μου μαθει! ολα ειναι σχετικα!